Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει το Tinydeal να μην εχει σαν καταστημα το καλυτερο ονομα αναμεσα στα μελη του φορουμ, αλλα θελω να πω οτι το ενημερωτικο τους μαιλ σχετικα με την αποστολη του αντικειμενου που αγορασες, ειναι οτι καλυτερο! Πληρης ενημερωση.
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει το Tinydeal να μην εχει σαν καταστημα το καλυτερο ονομα αναμεσα στα μελη του φορουμ, αλλα θελω να πω οτι το ενημερωτικο τους μαιλ σχετικα με την αποστολη του αντικειμενου που αγορασες, ειναι οτι καλυτερο! Πληρης ενημερωση.

Θα συμφωνήσω. Κι εγώ μικρο πράγματα από εκεί ψωνίζω και όσες φορές χρειάστηκα ακύρωση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων έγινε σε ένα 24ωρο.

καλησπερα παιδια, σημερα μου εστειλαν κατι που παρηγγειλα απο Κίνα (minideal ) αλλα δεν αναγνωριζει το tracking number το site τησ sing.post.

μεχρι να φτασει το πακετο Ελλάδα, από που το παρακολουθούμε ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Αν θες να μη δεις κινητό ποτέ και να αποφεύγουν να σου δώσουν τα λεφτά πίσω λέγοντας όλο ψέματα πως κάτι συνέβη, ψωνισε άφοβα... :p

Το χειρότερο site που ψωνισα ποτέ, ευτυχώς που υπάρχει το PayPal και πήρα τα λεφτά μου πίσω... #TomBottom

καταλαβα.delete ηδη απο τα bookmarks μου

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

καλησπέρα σας. σκεφτομαι να πάρω το letv le 2 και το flosmall το έχει φθηνά σε σχέση με άλλα μαγαζιά. Εχει κάποιος εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα? Ευχαριστώ

Σήμερα προσπάθησα να κάνω αγορά απευθείας από PayPal χωρίς το γνωστό τρικ! Παρότι η αγορά ολοκληρώθηκε και μου εστάλη και mail, στο PayPal activity δεν φαίνεται να έχει γίνει αγορά και πηγαίνοντας στο προφίλ μου στο gearbest μου βγάζει waiting for payment!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160513/9c61e81339d35c8a7fefa485b24b6229.jpg

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχουν φανεί στα ελτα κάποια από sg post με ημερομηνίες τέλη Μαρτίου

12 Μαρτίου παρηγγειλα απο minideals κι ενώ δείχνει οτι γράφει Ελλάδα , στα ΕΛΤΑ δεν φαινεται. Ενώ στου εξωτερικού φαινεται οτι ειναι Ελλάδα. Ειναι δλδ γενικό ; Πάμε για dispute ε;

Σήμερα προσπάθησα να κάνω αγορά απευθείας από PayPal χωρίς το γνωστό τρικ! Παρότι η αγορά ολοκληρώθηκε και μου εστάλη και mail, στο PayPal activity δεν φαίνεται να έχει γίνει αγορά και πηγαίνοντας στο προφίλ μου στο gearbest μου βγάζει waiting for payment!

Μη νομίζεις αδίκως , οτι έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου.

Το email από το gear , αλλά κ από άλλα μαγαζιά , όπως πχ. banggood , στέλνεται αυτόματα και δεν σημαίνει τίποτα.

Αν δεν σου βγάλει ολοκλήρωση παραγγελίας στο paypal και στο ιστορικό των παραγγελιών σου στο λογαριασμό που έχεις στο gear, η συναλλαγή παραμένει σε εκκρεμότητα.

Πρέπει να δοκιμάσεις με τα "κόλπα", για να περάσει από paypal.

Ούτε στο ιστορικό PayPal αλλά ούτε και του gearbest δείχνει ότι έγινε η παραγγελία! Άρα δεν ολοκληρώθηκε! Πάλι νταβατζιλίκι PayPal! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Από minideal θα πάρω τηλέφωνο το Σ/Κ! Θα δοκιμάσω και εκεί

12 Μαρτίου παρηγγειλα απο minideals κι ενώ δείχνει οτι γράφει Ελλάδα , στα ΕΛΤΑ δεν φαινεται. Ενώ στου εξωτερικού φαινεται οτι ειναι Ελλάδα. Ειναι δλδ γενικό ; Πάμε για dispute ε;

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με SG post. Φαίνεται ότι ταχα ήλθε το δέμα Ελλάδα και στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται τπτ

Θα περιμένω μια βδομάδα ακόμα εγώ και μετά dispute και claim.

Καλησπέρα

αγοράζει κανείς απο coolicool / e-fox; είναι αξιόπιστα;;;

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Καλησπέρα

Πιστευω να καταλαβαινεις την απαντηση αφου δεν αναλαμβανει κανεις να στην δωσει.:)

Τι θες να μπλεξεις; Εκτος αν βρηκες κατι τζαμπα!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλησπέρα

Εγώ απο coolicool εχω πάρει παρα πολλές παραγγελίες ακριβά και φτηνά είναι άψογο και μια φορά που χρειάστηκα επιστροφή με εγγύηση κινητό δεν έφεραν καμία αντίρρηση όλα καλά.

Πιστευω να καταλαβαινεις την απαντηση αφου δεν αναλαμβανει κανεις να στην δωσει.:)

Τι θες να μπλεξεις; Εκτος αν βρηκες κατι τζαμπα!

Εγώ απο coolicool εχω πάρει παρα πολλές παραγγελίες ακριβά και φτηνά είναι άψογο και μια φορά που χρειάστηκα επιστροφή με εγγύηση κινητό δεν έφεραν καμία αντίρρηση όλα καλά.

ευχαριστώ παιδιά. μόνο απο βικ έχω αγοράσει μέχρι τώρα. έχει κάτι σε απίστευτη τιμή και με τρώει το χέρι μου...

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

καλησπερα,

θελω να ρωτησω αν το antelife παραμενει αξιοπιστο , ειδικοτερα σε αποστολες κινητων :)

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με SG post. Φαίνεται ότι ταχα ήλθε το δέμα Ελλάδα και στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται τπτ

Θα περιμένω μια βδομάδα ακόμα εγώ και μετά dispute και claim.

Εχει συμβει και σεμενα,λιγη υπομονη,θα ερθει

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα,

θελω να ρωτησω αν το antelife παραμενει αξιοπιστο , ειδικοτερα σε αποστολες κινητων :)

ειναι πολυ αργο,εχω ακυρωσει 3 παραγγελιες μαζι τους για αυτο τον λογο

Παιδιά ισχύει ότι οι παραγγελίες από SG καθυστερούν τελευταία πολύ?? (παραγγελία από vickmail)

Ευχαριστώ!!!

απο οτι διαβαζω ναι,αλλα δεν ειναι θεμα δικο τους,ειχε συμβει και με δικη μου παραγγελια,ηρθε αρκετα καθυστερημενα

απο οτι διαβαζω ναι,αλλα δεν ειναι θεμα δικο τους,ειχε συμβει και με δικη μου παραγγελια,ηρθε αρκετα καθυστερημενα

Ευχαριστώ......οπότε να οπλιστώ με υπομονή!!

Θα ήθελα μια γνώμη ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑ , να διαλέξω .... Available Shipping Methods α) Auto(Free) ή Netherlands Post (SF) ? ( με ενδιαφέρει να μην έχω κυρίως πρόβλημα με τελωνεία ! ) . Προκειται για αγορα απο Κινα με το gearbest
:)