Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει ξανασχολιασθεί το igogo. Μακριά.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ παίδες .

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Ειναι πανάκριβα... Πήγε φίλος πριν λίγο καιρό, και έτσι είπε...

Ναι ε ? Εγω φοβομουν πιο πολυ την αξιοπιστια (μη σου βγει μουφα εντελως ) - βλεπε σκληρος δισκος

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

καλημέρα,από το gearbest.com αγοράζουμε έχει πάρει κανεις η θα τρέχουμε ,προσπάθησα να διαβάσω αν έχει αναφερθεί πρόβλημα αλλα μετά από πολλές σελίδες άρχισα να έχω πονοκέφαλο... ευχάριστω
Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!!

καλημέρα,από το gearbest.com αγοράζουμε έχει πάρει κανεις η θα τρέχουμε ,προσπάθησα να διαβάσω αν έχει αναφερθεί πρόβλημα αλλα μετά από πολλές σελίδες άρχισα να έχω πονοκέφαλο... ευχάριστω

Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο νημα του καταστηματος,να διαβασεις για τα παραπονα??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο νημα του καταστηματος,να διαβασεις για τα παραπονα??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871

καλημέρα ,το νήμα το έχω δει αυτό ,αλλα είναι όλα στα αγγλικά θα πρέπει μια μια να μεταφράζω για να δω τι λέει ....το έκανα για κάνα δυο σελίδες αλλα μέχρι εκεί,είναι δύσκολο να μην ξέρεις αγγλικά ....ευχάριστο πάντως .....θα παραγγείλω από εκεί και ότι θέλει ας γίνει

Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!!

καλημέρα ,το νήμα το έχω δει αυτό ,αλλα είναι όλα στα αγγλικά θα πρέπει μια μια να μεταφράζω για να δω τι λέει ....το έκανα για κάνα δυο σελίδες αλλα μέχρι εκεί,είναι δύσκολο να μην ξέρεις αγγλικά ....ευχάριστο πάντως .....θα παραγγείλω από εκεί και ότι θέλει ας γίνει

Εγω παντως δεν.........:)

Εγω παντως δεν.........:)

ευχάριστω, θα κοιτάξω από αλλου

Έχω κάνει 2 παραγγελίες από gearbest (όχι πάνω από 30ευρο) για αξεσουάρ xiaomi! Άργησαν λίγο αλλά ήρθαν κομπλέ!

Βασικά ναι, δεν θα σε εξαπατήσουν μη στέλνοντας το προϊόν, αλλά σε περίπτωση που δεν το έχουν θα σε ταλαιπωρήσουν αν το έχεις παραγγείλει, μέχρι να το φέρουν. Για αυτό θα ήταν καλό να βάλει κάποιον που ξέρει αγγλικά να επικοινωνήσει μαζί τους να επιβεβαιώσει ότι αυτό που θέλει υπάρχει σε στοκ.

Έχω κάνει 2 παραγγελίες από gearbest (όχι πάνω από 30ευρο) για αξεσουάρ xiaomi! Άργησαν λίγο αλλά ήρθαν κομπλέ!

και εγώ μικρή παραγγελια θα κάνω xiaomi... ευχάριστω

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά ναι, δεν θα σε εξαπατήσουν μη στέλνοντας το προϊόν, αλλά σε περίπτωση που δεν το έχουν θα σε ταλαιπωρήσουν αν το έχεις παραγγείλει, μέχρι να το φέρουν. Για αυτό θα ήταν καλό να βάλει κάποιον που ξέρει αγγλικά να επικοινωνήσει μαζί τους να επιβεβαιώσει ότι αυτό που θέλει υπάρχει σε στοκ.

στο site φαίνεται ότι το έχουν ,δεν θα έλεγε ότι δεν υπάρχει ,παίζουν και τέτοια?

Έχω πάρει 4 τηλέφωνα το τελευταίο τρίμηνο, μου έχουν έρθει το πιο νωρίς στις 14 μέρες και το πιο αργά στον ένα μήνα.

Μόνο ένα μείον έχει, δεν έχει καλή συσκευασία, το κουτί του τηλεφώνου μέσα σε ένα απλό φάκελο.

ω, ναι. Στους (περισσότερους) κινέζους δεν έχει σημασία τι λέει το site.

εεε.. θα το παραγγείλω τότε και θα κάνω υπομονή αν αργήσει (εδώ κάνω υπομονή 25 χρονια με την ίδια γυναικα) εδώ θα χαλαστώ....αρκεί που θα το στείλουν

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω πάρει 4 τηλέφωνα το τελευταίο τρίμηνο, μου έχουν έρθει το πιο νωρίς στις 14 μέρες και το πιο αργά στον ένα μήνα.

Μόνο ένα μείον έχει, δεν έχει καλή συσκευασία, το κουτί του τηλεφώνου μέσα σε ένα απλό φάκελο.

ναι αυτό το είδα άλλωστε για αυτό έχει και δυο τιμές διαφορετικές 4-5 ευρώ διαφορα

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εεε.. θα το παραγγείλω τότε και θα κάνω υπομονή αν αργήσει (εδώ κάνω υπομονή 25 χρονια με την ίδια γυναικα) εδώ θα χαλαστώ....αρκεί που θα το στείλουν

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι αυτό το είδα άλλωστε για αυτό έχει και δυο τιμές διαφορετικές 4-5 ευρώ διαφορα

αν και αυτό είναι εκτος θέματος αν ξέρει κάποιος ας μου απάντηση pm ευχάριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=433742

11 προιόντα έχω πάρει από αυτούς, όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο everbuying/gearbest γίνεται να πληρώσουμε άλλη μέρα και να μείνει η αγορά pending αν δεν έχουμε λεφτά στην κάρτα;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Στο everbuying/gearbest γίνεται να πληρώσουμε άλλη μέρα και να μείνει η αγορά pending αν δεν έχουμε λεφτά στην κάρτα;

Το έχω κάνει στο everbuying και μάλιστα και σε flash sale.

Ωραία γιατί και εγώ αυτό θέλω να πιάσω, αλλά δεν έχω φράγκο.

Μια πλήρης φόρτιση.

Το Geekbuying κάνει καλη συσκευασία; Γιατί θέλω να πάρω ενα τάμπλετ απο εκει αλλα εάν ειναι να μου το στείλει σε συσκευασία γράμματος να μου λείπει!

Το Geekbuying κάνει καλη συσκευασία; Γιατί θέλω να πάρω ενα τάμπλετ απο εκει αλλα εάν ειναι να μου το στείλει σε συσκευασία γράμματος να μου λείπει!

Δύο παραγγελίες που έχω πάρει από εκεί (Νοέμβριο - Δεκέμβριο του 15), η πρώτη ένα κινητό και η δεύτερη 2 NUCs (!!!), μου τις έστειλε σε πλαστική σακούλα!

Το κινητό το είχε τυλιγμένο σε χοντρό απορροφητικό πλαστικό ρολό.

Κανένα πρόβλημα πάντως με την "αρτιμέλεια" των προϊόντων: όλα έφτασαν ακέραια.

Δύο παραγγελίες που έχω πάρει από εκεί (Νοέμβριο - Δεκέμβριο του 15), η πρώτη ένα κινητό και η δεύτερη 2 NUCs (!!!), μου τις έστειλε σε πλαστική σακούλα!

Το κινητό το είχε τυλιγμένο σε χοντρό απορροφητικό πλαστικό ρολό.

Κανένα πρόβλημα πάντως με την "αρτιμέλεια" των προϊόντων: όλα έφτασαν ακέραια.

Εάν τους τους πω να μου το βάλλουν σε κουτί θα το κάνουν;;;

Αν θες κουτι, banggood.

Μια πλήρης φόρτιση.

Οι γνώμες σας και οι εμπειρίες σας από το dealsmachine; Είναι αλήθεια πως έχει άμεση σχέση με το Gearbest και το Everbuying;

Ευχαριστώ.

Εάν τους τους πω να μου το βάλλουν σε κουτί θα το κάνουν;;;

Ναι εγω ζητω καλη συσκευασια κατα την μεταφορα και ετσι κανουν.:)

Εγώ είχα πάρει κινητό το Μάιο από εκεί και το τυλιξαν καλά θυμάμαι, χωρίς να πω τίποτα. Φυσικά ήταν με σακούλα ταχυδρομείου, αλλά δεν είχε πάθει κάτι.