talos_2002 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Έχει ξανασχολιασθεί το igogo. Μακριά. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ευχαριστώ παίδες . Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ειναι πανάκριβα... Πήγε φίλος πριν λίγο καιρό, και έτσι είπε... Ναι ε ? Εγω φοβομουν πιο πολυ την αξιοπιστια (μη σου βγει μουφα εντελως ) - βλεπε σκληρος δισκος Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangosgr Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 καλημέρα,από το gearbest.com αγοράζουμε έχει πάρει κανεις η θα τρέχουμε ,προσπάθησα να διαβάσω αν έχει αναφερθεί πρόβλημα αλλα μετά από πολλές σελίδες άρχισα να έχω πονοκέφαλο... ευχάριστω Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 καλημέρα,από το gearbest.com αγοράζουμε έχει πάρει κανεις η θα τρέχουμε ,προσπάθησα να διαβάσω αν έχει αναφερθεί πρόβλημα αλλα μετά από πολλές σελίδες άρχισα να έχω πονοκέφαλο... ευχάριστω Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο νημα του καταστηματος,να διαβασεις για τα παραπονα?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangosgr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο νημα του καταστηματος,να διαβασεις για τα παραπονα?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871 καλημέρα ,το νήμα το έχω δει αυτό ,αλλα είναι όλα στα αγγλικά θα πρέπει μια μια να μεταφράζω για να δω τι λέει ....το έκανα για κάνα δυο σελίδες αλλα μέχρι εκεί,είναι δύσκολο να μην ξέρεις αγγλικά ....ευχάριστο πάντως .....θα παραγγείλω από εκεί και ότι θέλει ας γίνει Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 καλημέρα ,το νήμα το έχω δει αυτό ,αλλα είναι όλα στα αγγλικά θα πρέπει μια μια να μεταφράζω για να δω τι λέει ....το έκανα για κάνα δυο σελίδες αλλα μέχρι εκεί,είναι δύσκολο να μην ξέρεις αγγλικά ....ευχάριστο πάντως .....θα παραγγείλω από εκεί και ότι θέλει ας γίνει Εγω παντως δεν.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangosgr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εγω παντως δεν.........:) ευχάριστω, θα κοιτάξω από αλλου Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Έχω κάνει 2 παραγγελίες από gearbest (όχι πάνω από 30ευρο) για αξεσουάρ xiaomi! Άργησαν λίγο αλλά ήρθαν κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Βασικά ναι, δεν θα σε εξαπατήσουν μη στέλνοντας το προϊόν, αλλά σε περίπτωση που δεν το έχουν θα σε ταλαιπωρήσουν αν το έχεις παραγγείλει, μέχρι να το φέρουν. Για αυτό θα ήταν καλό να βάλει κάποιον που ξέρει αγγλικά να επικοινωνήσει μαζί τους να επιβεβαιώσει ότι αυτό που θέλει υπάρχει σε στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangosgr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Έχω κάνει 2 παραγγελίες από gearbest (όχι πάνω από 30ευρο) για αξεσουάρ xiaomi! Άργησαν λίγο αλλά ήρθαν κομπλέ! και εγώ μικρή παραγγελια θα κάνω xiaomi... ευχάριστω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά ναι, δεν θα σε εξαπατήσουν μη στέλνοντας το προϊόν, αλλά σε περίπτωση που δεν το έχουν θα σε ταλαιπωρήσουν αν το έχεις παραγγείλει, μέχρι να το φέρουν. Για αυτό θα ήταν καλό να βάλει κάποιον που ξέρει αγγλικά να επικοινωνήσει μαζί τους να επιβεβαιώσει ότι αυτό που θέλει υπάρχει σε στοκ. στο site φαίνεται ότι το έχουν ,δεν θα έλεγε ότι δεν υπάρχει ,παίζουν και τέτοια? Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 ω, ναι. Στους (περισσότερους) κινέζους δεν έχει σημασία τι λέει το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 καλημέρα,από το gearbest.com αγοράζουμε έχει πάρει κανεις η θα τρέχουμε ,προσπάθησα να διαβάσω αν έχει αναφερθεί πρόβλημα αλλα μετά από πολλές σελίδες άρχισα να έχω πονοκέφαλο... ευχάριστω Έχω πάρει 4 τηλέφωνα το τελευταίο τρίμηνο, μου έχουν έρθει το πιο νωρίς στις 14 μέρες και το πιο αργά στον ένα μήνα. Μόνο ένα μείον έχει, δεν έχει καλή συσκευασία, το κουτί του τηλεφώνου μέσα σε ένα απλό φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangosgr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 ω, ναι. Στους (περισσότερους) κινέζους δεν έχει σημασία τι λέει το site. εεε.. θα το παραγγείλω τότε και θα κάνω υπομονή αν αργήσει (εδώ κάνω υπομονή 25 χρονια με την ίδια γυναικα) εδώ θα χαλαστώ....αρκεί που θα το στείλουν ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω πάρει 4 τηλέφωνα το τελευταίο τρίμηνο, μου έχουν έρθει το πιο νωρίς στις 14 μέρες και το πιο αργά στον ένα μήνα. Μόνο ένα μείον έχει, δεν έχει καλή συσκευασία, το κουτί του τηλεφώνου μέσα σε ένα απλό φάκελο. ναι αυτό το είδα άλλωστε για αυτό έχει και δυο τιμές διαφορετικές 4-5 ευρώ διαφορα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εεε.. θα το παραγγείλω τότε και θα κάνω υπομονή αν αργήσει (εδώ κάνω υπομονή 25 χρονια με την ίδια γυναικα) εδώ θα χαλαστώ....αρκεί που θα το στείλουν ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι αυτό το είδα άλλωστε για αυτό έχει και δυο τιμές διαφορετικές 4-5 ευρώ διαφορα αν και αυτό είναι εκτος θέματος αν ξέρει κάποιος ας μου απάντηση pm ευχάριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=433742 Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Έχω πάρει 4 τηλέφωνα το τελευταίο τρίμηνο, μου έχουν έρθει το πιο νωρίς στις 14 μέρες και το πιο αργά στον ένα μήνα. Μόνο ένα μείον έχει, δεν έχει καλή συσκευασία, το κουτί του τηλεφώνου μέσα σε ένα απλό φάκελο. 11 προιόντα έχω πάρει από αυτούς, όλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Στο everbuying/gearbest γίνεται να πληρώσουμε άλλη μέρα και να μείνει η αγορά pending αν δεν έχουμε λεφτά στην κάρτα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Στο everbuying/gearbest γίνεται να πληρώσουμε άλλη μέρα και να μείνει η αγορά pending αν δεν έχουμε λεφτά στην κάρτα; Το έχω κάνει στο everbuying και μάλιστα και σε flash sale. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ωραία γιατί και εγώ αυτό θέλω να πιάσω, αλλά δεν έχω φράγκο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Το Geekbuying κάνει καλη συσκευασία; Γιατί θέλω να πάρω ενα τάμπλετ απο εκει αλλα εάν ειναι να μου το στείλει σε συσκευασία γράμματος να μου λείπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Το Geekbuying κάνει καλη συσκευασία; Γιατί θέλω να πάρω ενα τάμπλετ απο εκει αλλα εάν ειναι να μου το στείλει σε συσκευασία γράμματος να μου λείπει! Δύο παραγγελίες που έχω πάρει από εκεί (Νοέμβριο - Δεκέμβριο του 15), η πρώτη ένα κινητό και η δεύτερη 2 NUCs (!!!), μου τις έστειλε σε πλαστική σακούλα! Το κινητό το είχε τυλιγμένο σε χοντρό απορροφητικό πλαστικό ρολό. Κανένα πρόβλημα πάντως με την "αρτιμέλεια" των προϊόντων: όλα έφτασαν ακέραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δύο παραγγελίες που έχω πάρει από εκεί (Νοέμβριο - Δεκέμβριο του 15), η πρώτη ένα κινητό και η δεύτερη 2 NUCs (!!!), μου τις έστειλε σε πλαστική σακούλα! Το κινητό το είχε τυλιγμένο σε χοντρό απορροφητικό πλαστικό ρολό. Κανένα πρόβλημα πάντως με την "αρτιμέλεια" των προϊόντων: όλα έφτασαν ακέραια. Εάν τους τους πω να μου το βάλλουν σε κουτί θα το κάνουν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αν θες κουτι, banggood. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Οι γνώμες σας και οι εμπειρίες σας από το dealsmachine; Είναι αλήθεια πως έχει άμεση σχέση με το Gearbest και το Everbuying; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εάν τους τους πω να μου το βάλλουν σε κουτί θα το κάνουν;;; Ναι εγω ζητω καλη συσκευασια κατα την μεταφορα και ετσι κανουν.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Το Geekbuying κάνει καλη συσκευασία; Γιατί θέλω να πάρω ενα τάμπλετ απο εκει αλλα εάν ειναι να μου το στείλει σε συσκευασία γράμματος να μου λείπει! Εγώ είχα πάρει κινητό το Μάιο από εκεί και το τυλιξαν καλά θυμάμαι, χωρίς να πω τίποτα. Φυσικά ήταν με σακούλα ταχυδρομείου, αλλά δεν είχε πάθει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts