evansarmor Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το PayPal όπως είπε κάποιος φίλος, δυστυχώς χάλασε και τα χει κάνει πλακάκια με τους εμπόρους...:mad: Το ότι έκλεισε το dispute είναι κακό, γιατί ναι μεν σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις appeal σε περίπτωση που παραλάβεις κάτι ελαττωματικο ή κάτι άλλο από αυτό που παρήγγειλες, αλλά τη θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση και σε γειωνουν...:worry: Μακάρι αυτό που θα παραλάβεις να είναι σε καλή κατάσταση και να σου μείνει μόνο η αρχική ταλαιπωρία....;) Από ποιο κατάστημα ψωνισες? Από το Everbuying και είμαι και VIP τρομάρα μου ...:X Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Άλλο το "ψύλλου πήδημα" και άλλο αυτό που έκαναν σε εμένα. Όταν δεν είχε γίνει αποστολή της παραγγελίας μετά από 35 ημέρες, και με την επικοινωνία με τον πωλητή μου ζητούσε να περιμένω άλλες 20-25 εργάσιμες ημέρες, έκανα dispute στο paypal και το αποτέλεσμα ήταν να δώσουν στον πωλητή 7 ημέρες γιά να απαντήσει, οπότε έσπευσαν να μου δώσουν αριθμό αποστολής ο οποίος εμφανίσθηκε μετά από 10 ημέρες. (Σύνολο 52 ημέρες από την πληρωμή).Το πρόβλημα είναι ότι έκλεισαν το dispute, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει ξανά, και όταν παραλάβω τα τηλέφωνα δεν θα έχω δυνατότητα να αντιδράσω σε περίπτωση χαλασμένου προϊόντος ... Σαφώς και αυτά που έκαναν σε σένα -όπως και αυτά που διαβάζω από άλλους στα τελευταία posts εδώ- μόνο "ψύλλου πήδημα" δεν είναι - και βεβαίως ορθώς απευθυνθήκατε στο paypal! Επειδή όμως πιστεύω ότι όντως γίνεται κατάχρηση από πολλούς (θα δείτε πολλές αναφορές τους τελευταίους μήνες στα διάφορα topics που αφορούν αποστολές, συγκεκριμένα μαγαζιά, αυτό εδώ που είμαστε τώρα κλπ), φοβάμαι ότι δόθηκε αφορμή στο paypal να δείξει περισσότρη εύνοια στους πωλητές και λιγότερη στους αγοραστές και τώρα πληρώνουμε όλοι τα σπασμένα (όπως κι εσύ στην προκειμένη περίπτωση). Και γενικότερα το paypal έχει "χαλάσει" (αλλά εδώ βγαίνω εκτός θέματος...), καθώς π.χ. (όπως έχω επισημάνει και σε άλλο νήμα) κάθε λίγες μέρες πάει και αλλάζει μόνο του τις προτιμήσεις που έχεις δηλώσει σχετικά με τη μετατροπή συναλλάγματος (όπου οι περισσότεροι ζητάμε να γίνεται από την κάρτα / τράπεζά μας) και ορίζει να την κάνει το ίδιο το paypal, με αποτέλεσμα να μας τα παίρνει... κερατιάτικα αν δεν το δούμε εγκαίρως. Προσωπικά αισθάνομαι ότι με σέβεται πλέον σαφώς λιγότερο σαν πελάτη. Σα γενικότερη διαπίστωση, όλο και περισσότερα μαγαζιά αρχίζουν και δημιουργούν προβλήματα με τη μεταπωλητική υποστήριξη (αλλά και τις ίδιες τις αποστολές), το paypal αρχίζει και μας κάνει νερά, και γενικότερα μου φαίνεται ότι οι αγορές από εξωτερικό αρχίζουν να θέλουν ολο και περισσότερη προσοχή (παρ' όλο που με τη διάδοση που έχει τελευταία το... άθλημα, θα περίμενε κανείς το αντίθετο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το άλλο πρόβλημα είναι το ότι ενώ τους είπα να στείλουν τα τηλέφωνα σε δύο δέματα τα έστειλαν σε ένα και πολύ φοβάμαι μήπως πέσει στο "δόκανο" ... :worry: Έτυχε σε κανέναν άλλον να πάρει δέμα με δύο τηλέφωνα μέσα ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ε ενταξει, δύο τηλέφωνα είναι οκ. Ειδικά τα φτηνά 5άρια πλέον είναι σε πολύ μικρά κουτιά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Κι εγώ έκανα μια παραγγελία στο Gearbest, θεωρώντας ότι έχει απόθεμα, επειδή ανέφεραν συγκεκριμένο αριθμό διαθέσιμων μονάδων προς πώληση σε αυτή τη τιμή. Επικοινώνησα με το κατάστημα μέσω ticket και μου είπαν πως έχει γίνει back-order και δεν μπορούν καθόλου να δώσουν ούτε εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής... Σήμερα ρώτησα στο live chat και μου είπαν πως έχει απόθεμα! Κι όταν τους είπα πως έχω ήδη παραγγείλει και αναμένω αποστολή, μου είπαν πως το προϊόν βρίσκεται στο στάδιο "quality control test"...όταν ρώτησα τί σημαίνει αυτό δεν έκαναν καν το κόπο να απαντήσουν και ζήτησαν να περιμένω 3-5 εργάσιμες μέρες. Όταν τους ρώτησα αν λοιπον θα γίνει αποστολή μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας, με ρώτησαν αν θα ήθελα να αλλάξω ΄προϊόν ή να περιμενω ή να ακυρώσω. Τους είπα πως εξαρτάται από τη καθυστέρηση και τους ζήτησα ένα εκπτωτικό κωδικό σε περίπτωση που καθυστερήσει τόσο ώστε να χρειαστεί να ακυρώσω, αλλά έχοντας χάσει άλλες προσφορές. Ό,τι νά'ναι δλδ...αλλά κουράστηκα να ασχολούμαι με το Paypal και τους Κινέζους. Θα περιμένω άλλη μια βδομάδα και μετά θα ακυρώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Εγώ έχω ακυρώσει παραγγελία από TomTop εδώ και 8-9 μέρες και ακόμα δε μου έχουν επιστραφεί τα λεφτά... Το chat δε λειτουργεί ποτέ, για ομορφιά το έχουν. :mad: Edited March 10, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Κι εγώ έκανα μια παραγγελία στο Gearbest, θεωρώντας ότι έχει απόθεμα, επειδή ανέφεραν συγκεκριμένο αριθμό διαθέσιμων μονάδων προς πώληση σε αυτή τη τιμή. Επικοινώνησα με το κατάστημα μέσω ticket και μου είπαν πως έχει γίνει back-order και δεν μπορούν καθόλου να δώσουν ούτε εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής... Σήμερα ρώτησα στο live chat και μου είπαν πως έχει απόθεμα! Κι όταν τους είπα πως έχω ήδη παραγγείλει και αναμένω αποστολή, μου είπαν πως το προϊόν βρίσκεται στο στάδιο "quality control test"...όταν ρώτησα τί σημαίνει αυτό δεν έκαναν καν το κόπο να απαντήσουν και ζήτησαν να περιμένω 3-5 εργάσιμες μέρες. Όταν τους ρώτησα αν λοιπον θα γίνει αποστολή μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας, με ρώτησαν αν θα ήθελα να αλλάξω ΄προϊόν ή να περιμενω ή να ακυρώσω. Τους είπα πως εξαρτάται από τη καθυστέρηση και τους ζήτησα ένα εκπτωτικό κωδικό σε περίπτωση που καθυστερήσει τόσο ώστε να χρειαστεί να ακυρώσω, αλλά έχοντας χάσει άλλες προσφορές. Ό,τι νά'ναι δλδ...αλλά κουράστηκα να ασχολούμαι με το Paypal και τους Κινέζους. Θα περιμένω άλλη μια βδομάδα και μετά θα ακυρώσω. Βρες κάποιο άλλο προϊόν, στα ίδια λεφτά.. πάρε αυτό που θες και μετά μονο ebay... Που είναι χρονιά στο κουρμπετι χωρίς π***ες και καθυστέρηση Και μένα το ίδιο έκαναν, επέλεξα άλλο και περιμένω ενημέρωση εαν και αυτό είναι διαθέσιμο... Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Επειδη ειναι μεσα το Banggood και σκεφτομαι να κανω αγορα απο εκει ( οχι κινητου ) αλλα διαφορα αλλα ηλεκτρονικα εξαρτηματα, και επειδη ειναι πρωτη φορα που θα το τολμησω ( εμαθα στο Βικμαλλ ) λεω να παραγγειλω. Αλλα οταν βλεπω, να με χρεωνει 2 φορες τον αριθμο αποστολης, για δυο διαφορετικες αποθηκες+ασφαλεια ;;; ( κλασικο κολπο απατεωνιας) πως να τους παρω σοβαρα; Για πειτε μου τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Σε αντίθεση με αυτά που είχαμε διαβάσει... Υπάλληλος του GearBest (που απάντησε στο ticket μου εντός 10 λεπτών) μου είπε ότι το GearBest είναι διαφορετική εταιρία από το Everbuying... :blink: Είχα ζητήσει μια προσφορά που είδα στο Ever να τη βάλουν και στο GB, για να την αγοράσω από εκεί, ξοδεύοντας τους (αρκετούς) πόντους που έχω... Του λέω αφού είστε ίδια εταιρία, υπάρχει πρόβλημα να γίνει; Και μου λέει δεν είμαστε ίδια... Εκτός κι αν κατάλαβε άλλο. :p Edited March 11, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σε αντίθεση με αυτά που είχαμε διαβάσει... Υπάλληλος του GearBest (που απάντησε στο ticket μου εντός 10 λεπτών) μου είπε ότι το GearBest είναι διαφορετική εταιρία από το Everbuying... :blink: Είχα ζητήσει μια προσφορά που είδα στο Ever να τη βάλουν και στο GB, για να την αγοράσω από εκεί, ξοδεύοντας τους (αρκετούς) πόντους που έχω... Του λέω αφού είστε ίδια εταιρία, υπάρχει πρόβλημα να γίνει; Και μου λέει δεν είμαστε ίδια... Εκτός κι αν κατάλαβε άλλο. :p Προφανώς και δεν θα σε έλεγε ότι είναι ή ίδια εταιρια. Για κάποιο λόγο το έχουν κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Βρες κάποιο άλλο προϊόν, στα ίδια λεφτά.. πάρε αυτό που θες και μετά μονο ebay... Που είναι χρονιά στο κουρμπετι χωρίς π***ες και καθυστέρηση Και μένα το ίδιο έκαναν, επέλεξα άλλο και περιμένω ενημέρωση εαν και αυτό είναι διαθέσιμο... Χαχαχα το χειρότερο έκανες...όποια διαφορά θα σου τη καταθέσουν στο GB Wallet, αφου πρώτα σε δουλέψουν ότι υπάρχει στοκ από την άλλη ταμπλε΄τα που θες. Υπερβάλλεις με το ebay, άσε που μέχρι και το tinydeal έχει μαγαζί στο ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σε αντίθεση με αυτά που είχαμε διαβάσει... Υπάλληλος του GearBest (που απάντησε στο ticket μου εντός 10 λεπτών) μου είπε ότι το GearBest είναι διαφορετική εταιρία από το Everbuying... :blink: Είχα ζητήσει μια προσφορά που είδα στο Ever να τη βάλουν και στο GB, για να την αγοράσω από εκεί, ξοδεύοντας τους (αρκετούς) πόντους που έχω... Του λέω αφού είστε ίδια εταιρία, υπάρχει πρόβλημα να γίνει; Και μου λέει δεν είμαστε ίδια... Εκτός κι αν κατάλαβε άλλο. :p Γιατι με περισσοτερες εταιριες κατω απο το ιδιο κεφαλι, εχεις περισσοτερα κερδη. Κρατας την ταυτοτητα του καθε καταστηματος, και ασε τον κοσμο να νομιζει οτι ειναι διαφορετικα. Για το banggood σε αυτο που ρωτησα παραπανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 το χειρότερο έκανες...όποια διαφορά θα σου τη καταθέσουν στο GB Wallet, αφου πρώτα σε δουλέψουν ότι υπάρχει στοκ από την άλλη ταμπλε΄τα που θες. Υπερβάλλεις με το ebay, άσε που μέχρι και το tinydeal έχει μαγαζί στο ebay... Το ποσό είναι 3,50 €, για ένα μοτορακι που ήθελα. Και στο Gb να τα βάλω και να τα πάρουν και να μην πάρω τίποτα, δεν με νοιάζει. Στο ebay δεν έχω δει ποτέ τέτοιο πράγμα. Δεν έχει stock, στο γράφει εξ αρχής, όχι στέλνω τα μισά και μετά διάλεξε αλλά γιατί δεν υπάρχει stock... Και τα λεφτά πάνε στο paypal οχι σε wallet και τέτοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλά κι εσύ τότε, μην κάθεσαι και δίνεις συμβουλές βάσει της δικής σου συνθήκης, όταν το διακύβευμα για σένα είναι μόλις 3.5€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Επειδη ειναι μεσα το Banggood και σκεφτομαι να κανω αγορα απο εκει ( οχι κινητου ) αλλα διαφορα αλλα ηλεκτρονικα εξαρτηματα, και επειδη ειναι πρωτη φορα που θα το τολμησω ( εμαθα στο Βικμαλλ ) λεω να παραγγειλω. Αλλα οταν βλεπω, να με χρεωνει 2 φορες τον αριθμο αποστολης, για δυο διαφορετικες αποθηκες+ασφαλεια ;;; ( κλασικο κολπο απατεωνιας) πως να τους παρω σοβαρα; Για πειτε μου τι προτεινετε; Το Banggood σε γενικές γραμμές είναι καλό, αλλά έχει αυτήν τη σπαστική συνήθεια να σου σπάει την παραγγελία και να τη στέλνει ξεχωριστά, ακόμα και αν όλα τα είδη που παρήγγειλες φαίνονται να είναι στην ίδια αποθήκη και να είναι όλα διαθέσιμα. Έτσι χάνεις την ευκαιρία να έχεις δωρεάν tracking, ακόμα και αν η συνολική αξία της παραγγελίας σου υπερβαίνει το ποσό πάνω από τον οποίο (υποτίθεται ότι) σου το παρέχουν δωρεάν, ενώ επίσης, όπως γράφεις κι εσύ -δεν το είχα παρατηρήσει ως τώρα γιατί δεν έχω ζητήσει ποτέ ασφάλεια- πληρώνεις εις διπλούν (ή τριπλούν κ.ό.κ) και έξοδα αυτής της μορφής! Επίσης, κάπου πήρε το μάτι μου πρόσφατα που έγραφε κάποιος ότι άρχισαν να χρεώνουν και κάποιο (μικρο)ποσό ως έξοδα αποστολής. Αν αληθεύει, προφανώς θα πληρώνεις και αυτό περισσότερες από μία φορά! Τελευταία παραγγελία πάντως από αυτούς, που την έκανα 27/2, δε μου χρέωσαν κάτι τέτοιο (αλλά ναι, ενώ όλα τα είδη που παρήγγειλα ήταν στην ίδια αποθήκη και όλα διαθέσιμα, μου τα έστειλαν χωριστά -και χωρίς το free tracking που ήλπιζα- και η γκρίνια μου στο onlline chat τους δεν ωφέλησε...) Συνεχίζω πάντως να το θεωρώ από τα πιο σοβαρά μαγαζιά, οπότε αν παρά τις όποιες "κερατιάτικες" πολλαπλές χρεώσεις το συνολικό κόστος δε φτάνει σε σημείο να γίνεται ασύμφορο (σε σχέση π.χ. με άλλα μαγαζιά), θα σου έλεγα προχώρα το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Το ποσό είναι 3,50 €, για ένα μοτορακι που ήθελα. Και στο Gb να τα βάλω και να τα πάρουν και να μην πάρω τίποτα, δεν με νοιάζει. Στο ebay δεν έχω δει ποτέ τέτοιο πράγμα. Δεν έχει stock, στο γράφει εξ αρχής, όχι στέλνω τα μισά και μετά διάλεξε αλλά γιατί δεν υπάρχει stock... Και τα λεφτά πάνε στο paypal οχι σε wallet και τέτοια... Μην είσαι και τόσο βέβαιος με το ΕΒΑΥ, πριν από λίγο πήρα μήνυμα από έναν Γερμαναρά από τον οποίο είχα παραγγείλει στις 3 Μαρτίου και έγραφε ότι το ταχυδρόμησε τις 4, ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου. Τον ρώτησα γιατί, και ιδού η απάντηση: I'm sorry. Unfortunately goods can not be in your country shipping, because it is dangerous to shipping Οπότε, ως συνήθως οι ημερομηνίες που λένε ότι τα στέλνουν στο ΕΒΑΥ είναι μούφα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλά κι εσύ τότε, μην κάθεσαι και δίνεις συμβουλές βάσει της δικής σου συνθήκης, όταν το διακύβευμα για σένα είναι μόλις 3.5€... Δεν δίνω συμβουλές.. Φυσικά το ποσό είναι μικρό. Λεω απλά την άποψή μου. Και πρώτη φορά αγοράζω απο GB. Και δεν μαρεσε η ολη εξέλιξη σε σχέση με ebay. Τεσπα, ο κάθε ένας με τις εμπειρίες που έχει απο τα μαγαζιά αυτα, έχει διαφορετική άποψη και σεβαστή. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην είσαι και τόσο βέβαιος με το ΕΒΑΥ, πριν από λίγο πήρα μήνυμα από έναν Γερμαναρά από τον οποίο είχα παραγγείλει στις 3 Μαρτίου και έγραφε ότι το ταχυδρόμησε τις 4, ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου. Τον ρώτησα γιατί, και ιδού η απάντηση: I'm sorry. Unfortunately goods can not be in your country shipping, because it is dangerous to shipping Οπότε, ως συνήθως οι ημερομηνίες που λένε ότι τα στέλνουν στο ΕΒΑΥ είναι μούφα ... Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Συνήθως απο China περνώ, και απο Αγγλία, πριν απο cc. Τώρα έχω κάνει 3,4 παραγγείλειες, για φίλους πάλι απο China, χωρίς πρόβλημα. Βέβαια το γνωστό πρόβλημα του μήνα... Που δεν αλλάζει, οπότε συμβιβασμός είναι και το ξέρει εξ αρχής. Δυστυχώς με τα cc έχει αλλάξει και η συμπεριφορά των πωλητων προς Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Το Banggood σε γενικές γραμμές είναι καλό,............. Επίσης, κάπου πήρε το μάτι μου πρόσφατα που έγραφε κάποιος ότι άρχισαν να χρεώνουν και κάποιο (μικρο)ποσό ως έξοδα αποστολής. Αν αληθεύει, προφανώς θα πληρώνεις και αυτό περισσότερες από μία φορά! ............. Ναι ειναι αληθεια. Μικροποσο ναι αλλα σε χρεωνουν! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μην είσαι και τόσο βέβαιος με το ΕΒΑΥ, πριν από λίγο πήρα μήνυμα από έναν Γερμαναρά από τον οποίο είχα παραγγείλει στις 3 Μαρτίου και έγραφε ότι το ταχυδρόμησε τις 4, ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου. Τον ρώτησα γιατί, και ιδού η απάντηση: I'm sorry. Unfortunately goods can not be in your country shipping, because it is dangerous to shipping Οπότε, ως συνήθως οι ημερομηνίες που λένε ότι τα στέλνουν στο ΕΒΑΥ είναι μούφα ... Πες το καταστημα, ή στειλε λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Πες το καταστημα, ή στειλε λινκ http://www.ebay.com/itm/361322579820?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 http://www.ebay.com/itm/361322579820?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Eυχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Και ξανά, κάτι περίεργο παίζει με το TomTop! Έχω ακυρώσει παραγγελία κινητού από τις 2 Μαρτίου και μου είπαν εξαρχής ότι τα λεφτά σου θα τα πάρεις σε 1-2 εβδομάδες, γιατί έχουμε κάποιο θέμα με την τράπεζα! Ρώτησα ξανά την Παρασκευή τι γίνεται και μου απάντησαν σήμερα πως τα λεφτά σου τα κρατάει το PayPal (!) και ότι θα τα πάρω στις 20 του μήνα (που είναι Κυριακή)! Φυσικά η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσω e-mail και Facebook. Το Chat το έχουν για ομορφιά, καθώς δε λειτουργεί ποτέ... Τι ****** γίνεται, μπορεί κάποιος να μου πει? Κόκκαλα έχουν τα λεφτά? :mad: Δε νομίζω πως θα ξανά πάρω από εκεί τίποτα, αυτοί είναι χειρότεροι και από το GearBest (που μου επέστρεψε λεφτά από ακύρωση μέσα σε 1 μέρα και ποτέ πάνω από 1 εβδομάδα σε άλλες)... :cry: Edited March 14, 2016 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Έκανα και γω μια δοκιμαστική παραγγελία, αλλά βρώμαγε από την αρχή η δουλειά, το site συνήθως δε δουλεύει, μεταφορικα έχουν, άγνωστη μεταφορική (σε εμάς) έχουν και δεν στέλνουν κιόλας. Πάει στα καταστήματα προς αποφυγή. Τα λεφτά αν τα επιστρέψει ο έμπορος, μπαίνουν σε 1-2 αντε 3 μερες. Αν υπάρξει πρόβλημα και τα λεφτά μείνουν στο κενό, τότε θα σου επιστραφούν όπως και να έχει, αλλά μπορεί και σε 30 εργασιμες. Edited March 14, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Έκανα και γω μια δοκιμαστική παραγγελία, αλλά βρώμαγε από την αρχή η δουλειά, το site συνήθως δε δουλεύει, μεταφορικα έχουν, άγνωστη μεταφορική (σε εμάς) έχουν και δεν στέλνουν κιόλας. Πάει στα καταστήματα προς αποφυγή. Τα λεφτά αν τα επιτρέψει ο έμπορος, μπαίνουν σε 1-2 αντε 3 μερες. Αν υπάρξει πρόβλημα και τα λεφτά μείνουν στο κενό, τότε θα σου επιστραφούν όπως και να έχει, αλλά μπορεί και σε 30 εργασιμες. Και ημουν ετοιμος να παραγγειλω το umi touch απο εκει.Ευχαριστω που γραψατε και με προλαβατε. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Θα περιμένω να μου επιστρέψει τα λεφτά το TomTop μέχρι την άλλη Δευτέρα 21/3 και αν δεν πάρω τίποτα, θα φάει Dispute... Πάντως την αρνητική αξιολόγηση σε διάφορα site, από μένα την έχει δεδομένη. Θα φάει άγριο "θάψιμο". Ακόμα η παραγγελία λέει "Processing" και στο FB του TomTop με ειρωνεύονται κιόλας, που είμαι ανυπόμονος... :down: ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ημουν ετοιμος να παραγγειλω το umi touch απο εκει.Ευχαριστω που γραψατε και με προλαβατε. Ούτε από αυτό το site (αν εννοείς το TomTop) ούτε καν αυτό το κινητό! :p Η UMI είναι πολύ μάπα εταιρία, δεν έχω ακούσει για έστω και 1 μοντέλο της που να μην έχει πρόβλημα ή ψεύτικα specs... :rolleyes: Σε αυτά τα λεφτά, καλύτερα για μένα να έπαιρνες κάτι άλλο, από όχι τόσο μάπα εταιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts