king2009 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι Κινέζοι δεν το πάνε καθόλου το dispute του paypal. Το βλέπουν σαν να τους λένε εγκληματίες. Αν τους πείτε να σας κάνουν Refund χωρίς να ανοίξετε dispute θα σας τα επιστρέψουν αμέσως τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι Κινέζοι δεν το πάνε καθόλου το dispute του paypal. Το βλέπουν σαν να τους λένε εγκληματίες. Αν τους πείτε να σας κάνουν Refund χωρίς να ανοίξετε dispute θα σας τα επιστρέψουν αμέσως τα χρήματα. Μπα και πάλι χρειάζονται 72 εργάσιμες ακόμα και χωρίς το dispute για να σου κάνει το refund το banggood. Μέχρι και η καθαρίστρια θα πρέπει να το εγκρίνει. Προσωπικά την μία με βάλαν σε μαύρη λίστα επειδή άνοιξα dispute και τώρα δεν μου δίνουν τα λεφτά της παραγγελίας που μόνοι τους ακύρωσαν. Δεν ξανα παίρνω ούτε τσίχλα σαφώς πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Μπα και πάλι χρειάζονται 72 εργάσιμες ακόμα και χωρίς το dispute για να σου κάνει το refund το banggood. Μέχρι και η καθαρίστρια θα πρέπει να το εγκρίνει. Προσωπικά την μία με βάλαν σε μαύρη λίστα επειδή άνοιξα dispute και τώρα δεν μου δίνουν τα λεφτά της παραγγελίας που μόνοι τους ακύρωσαν. Δεν ξανα παίρνω ούτε τσίχλα σαφώς πλέον. Φαίνεται σε κάθε περίπτωση έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Πρώτη παραγγελία από αυτούς αρχές Οκτωβρίου ήθελα να ακυρωθεί και είχα πληρώσει με χρεωστικη. Σε 2 μέρες μου έκαναν Refund χωρίς θέμα. Το PayPal φοβούνται και το banggood και το gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Φαίνεται σε κάθε περίπτωση έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Πρώτη παραγγελία από αυτούς αρχές Οκτωβρίου ήθελα να ακυρωθεί και είχα πληρώσει με χρεωστικη. Σε 2 μέρες μου έκαναν Refund χωρίς θέμα. Το PayPal φοβούνται και το banggood και το gearbest. Απ'ότι φαίνεται ναι, αλλά είναι τουλάχιστον γελοίο να την ακυρώνουν μόνοι τους και να μην σου δίνουν αμέσως τα λεφτά ή να σε βάζουν σε μαύρη λίστα επειδή άνοιξες dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Απ'ότι φαίνεται ναι, αλλά είναι τουλάχιστον γελοίο να την ακυρώνουν μόνοι τους και να μην σου δίνουν αμέσως τα λεφτά ή να σε βάζουν σε μαύρη λίστα επειδή άνοιξες dispute. Γελοίο είναι το θέμα είναι ότι εναλλακτικές δεν υπάρχουν όλοι πάνω κάτω ίδιοι είναι εκτός vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Γελοίο είναι το θέμα είναι ότι εναλλακτικές δεν υπάρχουν όλοι πάνω κάτω ίδιοι είναι εκτός vickmall. Αν είχε καλές τιμές και ποικιλία σε διάφορα είδη θα κατέληγε το ίδιο και το vickmall. Δυστυχώς έχει αρχίσει και το paypal να είναι πολύ πιο αργό στα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αν είχε καλές τιμές και ποικιλία σε διάφορα είδη θα κατέληγε το ίδιο και το vickmall. Δυστυχώς έχει αρχίσει και το paypal να είναι πολύ πιο αργό στα πάντα. Ναι το vickmall είναι μικρό μαγαζάκι μπροστά στο banggood gearbest για αυτό και είναι πολύ πιο αξιόπιστο. Όπως και να το κάνουμε στις χιλιάδες παραγγελίες θα υπάρχουν και προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Φαίνεται σε κάθε περίπτωση έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Πρώτη παραγγελία από αυτούς αρχές Οκτωβρίου ήθελα να ακυρωθεί και είχα πληρώσει με χρεωστικη. Σε 2 μέρες μου έκαναν Refund χωρίς θέμα. Το PayPal φοβούνται και το banggood και το gearbest. Κάποια στοιχεία παίζουν ρόλο και καλό είναι να τα αναφέρουμε για την καλύτερη σύγκριση εμπειριών και να μπορέσουμε να εξάγουμε καλύτερα αποτελέσματα. Τι κόστος είχε η παραγγελία που σου έκαναν refund αμέσως? Γιατί αν ήταν χαμηλού κόστους, ενώ στις παραγγελίες υψηλού κόστους δεν κάνουν εύκολα refund..well you see the pattern here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 εχει καποιος γνωμη για τα site http://www.max2u.com http://www.fastcardtech.com ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 εχει καποιος γνωμη για τα site http://www.max2u.com http://www.fastcardtech.com ?? Για το fastcardtech έχω διαβάσει αρνητικές εμπειρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Κάποια στοιχεία παίζουν ρόλο και καλό είναι να τα αναφέρουμε για την καλύτερη σύγκριση εμπειριών και να μπορέσουμε να εξάγουμε καλύτερα αποτελέσματα. Τι κόστος είχε η παραγγελία που σου έκαναν refund αμέσως? Γιατί αν ήταν χαμηλού κόστους, ενώ στις παραγγελίες υψηλού κόστους δεν κάνουν εύκολα refund..well you see the pattern here. Ναι ήταν αρκετά χαμηλού κόστους η παραγγελία που έκαναν άμεσα Refund. Πάνω από 50 ευρώ παραγγελία από κίνα δύσκολα θα έκανα. Λες αν κάτι πάει στραβά θα χάσω ένα 50αρικο ενώ σε κανένα κινητό των 150+ αρχίζει και σοβαρευει η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Για το fastcardtech έχω διαβάσει αρνητικές εμπειρίες. Δηλαδη τι αρνητικες εμπιρειες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 εχει καποιος γνωμη για τα site http://www.max2u.com http://www.fastcardtech.com ?? Το πρώτο είναι εντελώς άγνωστο και δεν έχει και paypal οπότε μακρυά ... Το δεύτερο καλό είναι, αλλά να προσέξεις την περιγραφή, γιατί εάν δείς σε επώνυμο πολύ φθηνή τιμή μπορεί να είναι ανακατασκευασμένο. (το γράφουν, αλλά πρέπει να το προσέξεις.) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ναι ήταν αρκετά χαμηλού κόστους η παραγγελία που έκαναν άμεσα Refund. Πάνω από 50 ευρώ παραγγελία από κίνα δύσκολα θα έκανα. Λες αν κάτι πάει στραβά θα χάσω ένα 50αρικο ενώ σε κανένα κινητό των 150+ αρχίζει και σοβαρευει η κατάσταση. Τώρα απάντησαν και απο το email. Dear customer We are going to refund your order 11222690 and 11222691. However with an open PayPal dispute, it will take us more time to refund. In order for us to refund could you please cancel the dispute? Also, we need time to arrange refund, firstly, we will check the transaction, and agree to refund, which needs time. Thanks for your cooperation with us. Άρα θα αργήσουν να μου επιστρέψουν τα λεφτά με το dispute ανοιχτό γιατί πρέπει και η καθαρίστρια να δώσει το οκ για μια παραγγελία που ακυρώσανε μόνοι τους. :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τώρα απάντησαν και απο το email. Dear customer We are going to refund your order 11222690 and 11222691. However with an open PayPal dispute, it will take us more time to refund. In order for us to refund could you please cancel the dispute? Also, we need time to arrange refund, firstly, we will check the transaction, and agree to refund, which needs time. Thanks for your cooperation with us. Άρα θα αργήσουν να μου επιστρέψουν τα λεφτά με το dispute ανοιχτό γιατί πρέπει και η καθαρίστρια να δώσει το οκ για μια παραγγελία που ακυρώσανε μόνοι τους. :rolleyes: :rolleyes: - Ένα τηλέφωνο στο Paypal και ενημέρωση σχετι΄κα με την παραπλανητική τακτική τους - Αν δεν έχεις ήδη τη δυνατότητα, θα ενημερώσουν το dispute ώστε να μπορείς να ανεβάσεις αρχεία και θα σου στείλουν οδηγίες στo Message Center - Ανέβασε εκεί screenshot από το email (της ακύρωσης εκ μέρους τους της παραγγελίας, αλλά και της προσπάθειας εξαπάτησης, όλα τα στοιχεία γενικά) - Εντός 1 ώρας το πολύ θα έχεις πίσω τα χρήματά σου - Ίσως το Banggood φάει καμιά ποινή επιτέλους από το Paypal και δεν μπορεί προσωρινά να δεχθεί πληρωμές από εκεί, μήπως και βάλει μυαλό. Σε κάθε περίπτωση να γίνει το refund αποκλειστικά και μόνο μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας του Paypal, γιατί εμένα μού έστειλαν ένα ποσό (μέρος των μεταφορικών), αλλά ωσάν να έκαναν αγορά, σαν να πλήρωσαν για μια υπηρεσία δλδ κι έτσι παρέλαβα 0.77€ (από τα 8€) λιγότερα από το αρχικό ποσό. Είπαμε, αυτοί θέλουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο το Paypal, αλλά οι πελάτες τους να παραιτούνται από τη κάλυψή του...ΜΑΥΡΟ στο μαύρο λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Είναι αριθμός εξωτερικού και δεν έχω την δυνατότητα να πάρω σήμερα από κάπου, εαν δεν τα δώσουν ούτε αύριο σίγουρα θα το κάνω. Και το κακό είναι ότι η paypal δεν με αφήνει να κάνω escalate σε claim πριν τις 2/1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 - Ένα τηλέφωνο στο Paypal και ενημέρωση σχετι΄κα με την παραπλανητική τακτική τους - Αν δεν έχεις ήδη τη δυνατότητα, θα ενημερώσουν το dispute ώστε να μπορείς να ανεβάσεις αρχεία και θα σου στείλουν οδηγίες στo Message Center - Ανέβασε εκεί screenshot από το email (της ακύρωσης εκ μέρους τους της παραγγελίας, αλλά και της προσπάθειας εξαπάτησης, όλα τα στοιχεία γενικά) - Εντός 1 ώρας το πολύ θα έχεις πίσω τα χρήματά σου - Ίσως το Banggood φάει καμιά ποινή επιτέλους από το Paypal και δεν μπορεί προσωρινά να δεχθεί πληρωμές από εκεί, μήπως και βάλει μυαλό. Σε κάθε περίπτωση να γίνει το refund αποκλειστικά και μόνο μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας του Paypal, γιατί εμένα μού έστειλαν ένα ποσό (μέρος των μεταφορικών), αλλά ωσάν να έκαναν αγορά, σαν να πλήρωσαν για μια υπηρεσία δλδ κι έτσι παρέλαβα 0.77€ (από τα 8€) λιγότερα από το αρχικό ποσό. Είπαμε, αυτοί θέλουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο το Paypal, αλλά οι πελάτες τους να παραιτούνται από τη κάλυψή του...ΜΑΥΡΟ στο μαύρο λοιπόν! Κολοκυθια τουμπανα. Αν θελουν μπορουν με ενα κλικ να σε δωσουν τα λεφτα πισω. Οποτε μην γελιομαστε, μπορουν αλλα δεν θελουν Ενω αλλα καταστηματα, σε περιπτωση διαφωνιας μεσα σε 5-10 λεπτα εχει λυθει το ζητημα, και ουτε το paypal να αναμειχτει, ουτε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Κολοκυθια τουμπανα. Αν θελουν μπορουν με ενα κλικ να σε δωσουν τα λεφτα πισω. Οποτε μην γελιομαστε, μπορουν αλλα δεν θελουν Ενω αλλα καταστηματα, σε περιπτωση διαφωνιας μεσα σε 5-10 λεπτα εχει λυθει το ζητημα, και ουτε το paypal να αναμειχτει, ουτε τιποτα Αυτό ακριβώς και πες ότι έστω την ακύρωσες εσύ την παραγγελία για κάποιον λόγο αλλά όταν την ακυρώνουν μόνοι τους, τι έχουν να σκεφτούν και να αποφασίσουν δηλαδή για το refund; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Κολοκυθια τουμπανα. Αν θελουν μπορουν με ενα κλικ να σε δωσουν τα λεφτα πισω. Οποτε μην γελιομαστε, μπορουν αλλα δεν θελουν Ενω αλλα καταστηματα, σε περιπτωση διαφωνιας μεσα σε 5-10 λεπτα εχει λυθει το ζητημα, και ουτε το paypal να αναμειχτει, ουτε τιποτα Εννοείται ότι δεν θέλει ο πωλητής....αυτό που έγραψα, αν δεν υπάρχει αδυναμία κατάληψης, αφορά το πώς θα πάρεις εσύ τα λεφτά σου πίσω, είτε θέλει είτε δεν θέλει ο πωλητής... Επικοινωνείς με Paypal λοιπόν και εξηγείς τη κατάσταση, καταγγέλοντας παράλληλα την συμπεριφορά του Banggood παρέχοντας όλα τα αποδεικτι΄κα στοιχεία. Εγώ έτσι πήρα τα χρήματά μου πίσω, όταν το Banggood μου ζητούσε να ακυρώσω τη διένεξη...δεν κάθισα να περιμένω να πιάσει το κινεζομάγαζο το φιλότιμο....σε μια ώρα από την επικοινωνία το Paypal έκλεισε υπέρ μου τη διένεξη. Edited December 29, 2015 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δηλαδη τι αρνητικες εμπιρειες?? τα στελνουν οποτε θυμηθουν, στελνουν οτι ναναι, μπορει να το βρεις ανακατασκευασμενο για καινουργιο, και αλλα ωραια πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Αγορά από Meizusale.com. Την πρώτη φορά το στείλαν μετά από 20 μέρες και ήρθε μετά από 50 μέρες και την δεύτερη φορά φορά όπως και την πρώτη δεν έχουν χρυσό χρώμα όπως διαφημιζουν στο σιτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Δηλαδη τι αρνητικες εμπιρειες?? τα στελνουν οποτε θυμηθουν, στελνουν οτι ναναι, μπορει να το βρεις ανακατασκευασμενο για καινουργιο, και αλλα ωραια πραγματα Με πρόλαβε ο φίλος. Αυτά που σου έγραψε παίζουν με το συγκεκριμένο κατάστημα. Θέλει προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση: Παρήγγειλα κάτι από banggood με απλό ταχυδρομείο (ευτυχώς μικρής αξίας) και δεν έχει φτάσει μετά από 1,5 μήνα. Τι λέτε να κάνω? Έχω ελπίδα να πάρω πίσω τα λεφτά μου? Καλησπέρα, επειδή το καλό πρέπει να λέγεται, σε σχέση με το παραπάνω, ενημέρωσα την banggood, την ίδια μέρα μου ξαναέστειλαν την ίδια παραγγελία με tracking number (η αρχική παραγγελία ήταν untracked), και η παραγγελία έφτασε σήμερα κιόλας. Ίσως χρειαστεί σε κάποιον το παραπάνω, αλλά και γενικώς είναι χρήσιμο να ξέρουμε τι after sales support παίρνουμε από τα κινεζόνια. Άλλοι φίλοι πιθανώς να έχουνε προβλήματα με την Banggood όπως βλέπω παραπάνω αλλά σε μένα ήταν κύριοι... Edited December 31, 2015 by jstamato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπέρα, επειδή το καλό πρέπει να λέγεται, σε σχέση με το παραπάνω, ενημέρωσα την banggood, την ίδια μέρα μου ξαναέστειλαν την ίδια παραγγελία με tracking number (η αρχική παραγγελία ήταν untracked), και η παραγγελία έφτασε σήμερα κιόλας. Ίσως χρειαστεί σε κάποιον το παραπάνω, αλλά και γενικώς είναι χρήσιμο να ξέρουμε τι after sales support παίρνουμε από τα κινεζόνια. Άλλοι φίλοι πιθανώς να έχουνε προβλήματα με την Banggood όπως βλέπω παραπάνω αλλά σε μένα ήταν κύριοι... 3 παραγγελίες μου ξανά έστειλαν γιατί άργησαν πολύ. Όλες Untracked και έβαλαν tracking. Μικρής αξίας παραγγελίες δεν ξέρω πως αντιδρανε αν χαθεί κανένα tablet η κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiowia Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Χρόνια πολλά συμφορουμίτες.. Το εν λόγω site έχει κάποια 'επώνυμα' κινητά σε που χαμηλές(έως ύποπτες τιμές).. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο από τα παρακάτω κινητά από το fastcardtech?? https://www.fastcardtech.com/LG-G3-F400.html https://www.fastcardtech.com/LG-G3-D855-Android-Phone.html Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Έκδοση https://www.fastcardtech.com/HTC-One-Android-Phone.html https://www.fastcardtech.com/HTC-One-M8.html https://www.fastcardtech.com/HTC-One-M9.html Ευρωπαϊκή Έκδοση https://www.fastcardtech.com/LG-G4-F500.html https://www.fastcardtech.com/SONY-Xperia-Z3-D6603.html Ευρωπαϊκή Έκδοση https://www.fastcardtech.com/One-Plus-One-Quad-Core-Android-Phone.html Dual Sim λέει..Υπάρχει??? Τα περισσότερα είναι Κορεάτικης έκδοσης,αλλά δουλεύουν κανονικά στα δίκτυα μας(πλην της 800άρας,όπως βέβαια και τα περισσότερα Κινέζικα).. Τι λέτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts