daydream59 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Δώσε μας το tracking number με το δέμα πού περιμένεις. RF324956553SG το εχω κοιταξει ειναι despatched απο τις 4-4,οταν αλλοι περιμενουν 40+μερες ειναι παραλογο που αντεδρασε τοσο αποτομα την στιγμη που το καταστημα εχει στειλει το δεμα αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ωραίος, το έβαλα σε παρακολούθηση ! Δείτε και ένα δικό μου δέμα από το FastTech.com το οποίο το παρέλαβα μετά από 138 ημέρες. Δεν άνοιξα καθόλου dispute γιατί γνώριζα ότι θα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και η αγορά έγινε όταν το PayPal έδινε 45 μέρες περιθώριο και όχι 180 πού δίνει τώρα. RP306788054SG Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ωραίος, το έβαλα σε παρακολούθηση ! Δείτε και ένα δικό μου δέμα από το FastTech.com το οποίο το παρέλαβα μετά από 138 ημέρες. Δεν άνοιξα καθόλου dispute γιατί γνώριζα ότι θα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και η αγορά έγινε όταν το PayPal έδινε 45 μέρες περιθώριο και όχι 180 πού δίνει τώρα. RP306788054SG η αποστολη εκανε 49 ημερες, εκτος αν αργησε να φυγει απο το καταστημα, που μου εχει τυχη μεχρι να στοκαρουν και περιμενα ενα μηνα γενικα απο την εμπειρια μου απο κινα-χονγκ κονγκ ειναι 25 με 45 ημερες αλλα εχω παραλαβει και σε 60 ημερες, μην προτρέχουμε στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Δεν ειναι ετσι οπως τα λες γιατι αν ειναι ετσι τοτε αν ενα πακετο σου ερθει χτυπημενο και τα παραγματα που εχει μεσα εχουν σπασει τοτε θα σου ελεγε ο πωλητης απο εμενα φυγανε κανονικα και χτυπηθηκαν κατα την μεταφορα δεν φταιω εγω αλλα η μεταφορικη αρα δεν σε αποζημιωνω.Οταν ενα μαγαζι συνεργαζεται με μια μεταφορικη εταιρεια υπαρχουν καποιοι οροι.Απο την στιγμη που δεν τηρουνται το μαγαζι εχει το δικαιωμα να ζητησει εξηγησεις και να ενημερωσει τον πελατη του γιατι εκτειθετε και αυτο και να του πει την αληθεια και οχι δικαιολογιες για να καλυψει την εταιρεια. Μα αυτό γινόταν μέχρι πρόσφατα. Δεν σε αποζημιωνε το κατάστημα για χτυπήματα μεταφοράς. Ζήταγαν φωτογραφίες πακέτου φωτογραφίες περιεχομένου, γιαυτό κάναμε και unboxing, για να δείξουμε στον πωλητή ακριβώς πώς το παραλάβαμε όχι για να τα δείχνουμε στο YouTube να χαιρόμαστε. Οι αγορές στο ίντερνετ υπήρχαν πολύ πριν γενικευτουν οι αγορές των κινητών τα τελευταία 2-3 χρόνια. Και τρέχαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και γιαυτό διαλέγαμε μαγαζιά που μας αποζημιωναν (με δική τους ευθύνη) και μάλιστα μόνο για το μέρος που είχε χαλάσει ή έδιναν μια μικρότερη αποζημίωση ή πιστωτικό ή κάτι τέτοιο.. Τώρα είναι που απολαμβάνουμε προνόμια που δεν είχαμε πριν και με το στυλ "δώσε μου το διευθυντή σου" ή "τα εψαλα στο μικρό " δεν κερδίζουμε τπτ. Όλα έχουν ρίσκο και το πληρώνουμε για να επωφεληθουμε από τις συμφέρουσες αγορές Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ωραίος, το έβαλα σε παρακολούθηση ! Δείτε και ένα δικό μου δέμα από το FastTech.com το οποίο το παρέλαβα μετά από 138 ημέρες. Δεν άνοιξα καθόλου dispute γιατί γνώριζα ότι θα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και η αγορά έγινε όταν το PayPal έδινε 45 μέρες περιθώριο και όχι 180 πού δίνει τώρα. RP306788054SG Ουτε και το δικο σου παραδειγμα ειναι σωστο φυσικα πηρες ενα εμπειρικο ρισκο και νομιζω δεν πρεπει να το ακολουθησει κανενας εκτος εαν προσπαθεις να τονισεις την υπομονη που εκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Μα αυτό γινόταν μέχρι πρόσφατα. Δεν σε αποζημιωνε το κατάστημα για χτυπήματα μεταφοράς. Ζήταγαν φωτογραφίες πακέτου φωτογραφίες περιεχομένου, γιαυτό κάναμε και unboxing, για να δείξουμε στον πωλητή ακριβώς πώς το παραλάβαμε όχι για να τα δείχνουμε στο YouTube να χαιρόμαστε. Οι αγορές στο ίντερνετ υπήρχαν πολύ πριν γενικευτουν οι αγορές των κινητών τα τελευταία 2-3 χρόνια. Και τρέχαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και γιαυτό διαλέγαμε μαγαζιά που μας αποζημιωναν (με δική τους ευθύνη) και μάλιστα μόνο για το μέρος που είχε χαλάσει ή έδιναν μια μικρότερη αποζημίωση ή πιστωτικό ή κάτι τέτοιο.. Τώρα είναι που απολαμβάνουμε προνόμια που δεν είχαμε πριν και με το στυλ "δώσε μου το διευθυντή σου" ή "τα εψαλα στο μικρό " δεν κερδίζουμε τπτ. Όλα έχουν ρίσκο και το πληρώνουμε για να επωφεληθουμε από τις συμφέρουσες αγορές Καμιά ευθύνη δεν έχει το κατάστημα για χτυπημένο ή κατεστραμμένο πακέτο. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο αγοραστής επικοινωνεί με τα ΕΛΤΑ κι αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ να βγάλουν την άκρη. Παραμείνετε στο θέμα όμως, καθώς εδώ συζητάμε για τα καταστήματα κι όχι τα ταχυδρομεία. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Μα αυτό ειπα:innocent: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 η αποστολη εκανε 49 ημερες, εκτος αν αργησε να φυγει απο το καταστημα, που μου εχει τυχη μεχρι να στοκαρουν και περιμενα ενα μηνα γενικα απο την εμπειρια μου απο κινα-χονγκ κονγκ ειναι 25 με 45 ημερες αλλα εχω παραλαβει και σε 60 ημερες, μην προτρέχουμε στο paypal Sorry, έβαλα λάθος στοιχεία για την περίπτωση μου. Order 4-11 - 2014 Παραλαβή 16-2-15 [ATTACH]60661[/ATTACH][ATTACH]60662[/ATTACH] Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ρε παιδια τη παιζει με SP γιατι τοσο καθυστέρηση ξερει κανεις απο 20/4 κ ακομα τιποτα κ ενας φιλος με NL απο 29/4 κ μπηκε ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ρε παιδια τη παιζει με SP γιατι τοσο καθυστέρηση ξερει κανεις απο 20/4 κ ακομα τιποτα κ ενας φιλος με NL απο 29/4 κ μπηκε ελλαδα Μην γράφεις σε λάθος νήμα .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ωχ, ήρθε πάλι στο φόρουμ το Pandawill. Κατάστημα με όχι και τα καλύτερα σχόλια... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ωχ, ήρθε πάλι στο φόρουμ το Pandawill. Κατάστημα με όχι και τα καλύτερα σχόλια... Πάντως είναι από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο Κινεζικό κατάστημα, και εγώ τουλάχιστον δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ωχ, ήρθε πάλι στο φόρουμ το Pandawill. Κατάστημα με όχι και τα καλύτερα σχόλια... τεραστιοι απατεωνες,εγω και φιλοι τους εχουμε παει στο παηπαλ συνεχομενα,απατεωνες ολκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Συμφορίτες καλησπέρα. Διάβασα παραπάνω πολλά παράπονα απο minideal και είπα να σας πω και εγώ τη δικιά μου περιπέτεια. Ψώνιζα πάντα απο ebay και Αlli. Στις 1-4-2015 είπα να δοκιμάσω το minideal. Ακόμα περιμένω αυτό RF324956553SG και ΔΕΝ φταίνε τα ΕΛΤΑ. Έχω συγγενή στην Αθήνα μέσα στα ΕΛΤΑ και στις 5-5-2015 που μιλήσαμε μου είπε πως δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα. Και πιστέψτε με ΔΕΝ μου λέει ψέματα. Την ίδια μέρα λοιπόν στέλνω email στο minideal και τους ρωτάω τι έχει γίνει. Καμία απάντηση έως τις 7-5-2015. Δεν ανέχομαι καμία κοροιδία απο σχιστομάτηδες, και κάνω στο Paypal με γοργά βηματάκια στις 7-5-2015 ώρα 21:00 dispute την αγορά. Και ως δια μαγείας...... σε μία ώρα μέσα έχω μήνυμα απο το minideal και στο προσωπικό μου ταχυδρομείο Hotmail και μέσω Paypal. Σε άλλο ύφος φυσικά το ένα και σε άλλο ύφος το άλλο. Μέσω Hotmail και καλά δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή λίγο ακόμα και ότι έτσι είναι το φυσιολογικό και ότι εμείς στείλαμε την παραγγελία σας αλλά εδώ στην Ελλάδα φταίνε τα ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ αφού δεν φταίνε αυτοί και ως εκ τούτου να αποσύρω το dispute και μέσω Paypal σεμνά και ταπεινά σας καταλαβαίνουμε έχετε απόλυτο δίκιο θα το ψάξουμε άμεσα κάτι δεν πάει καλά με την SG Post και καλά έκανα για να προφυλάξω τα δικαιωματά μου και έκανα dispute. Στις 8-5-2015 χτες δηλαδή μου ξαναστείλανε μήνυμα μέσω Hotmail και μου λένε πως φταίνε στην Ελλάδα τα ΕΛΤΑ τους απαντώ πως έχω επίσημη ενημέρωση απο τα ΕΛΤΑ ότι το προιόν δεν έχει μπεί ακόμα Ελλάδα, αλλά έκανα και κάτι άλλο.... Εχω διαβάσει εδώ μέσα και πήρα τα Tracking Number και άλλων που έχουνε πρόβλημα και τους τα έστειλα. Και καλά με όλους εμάς τα ΕΛΤΑ φταίνε ??? Τα έστειλα και στο Paypal και έστειλα και τα πρώτα μηνύματα με την διαφορά ύφους που σας έλεγα πριν. Σήμερα λοιπόν μου είρθε μήνυμα ξανά απο minedeal μέσω Hotmail να σταματήσω να τους εκθέτω, ότι είναι σοβαρή εταιρεία, και αν δεν έρθει το προιόν έως τις 15-5-2015 θα μου στείλουν πίσω τα λεφτά μου. Φιλαράκια μια είναι η λύση.... DISPUTE και όλα φτιάχνουν. Αυτό φοβούνται αυτοί, αν γίνουν μαζικά κάποια, θα αλλάξουνε ρώτα. Ε όχι να μας την λένε τώρα και τα Κινεζάκια..... Aπό Minideal πέρυσι τέτοιον καιρό δύο παραγγελίες που έκανα η μια ήρθε σε 11 μέρες και η άλλη σε 12. Τώρα από τις 2-4 περιμενω από geekbuying και ακόμα τίποτα, στο site των ΕΛΤΑ γράφει ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ από 6-4, τίποτα άλλο αλλά απ ότι διαβάζω είναι γενικό το θέμα. Ελπίζω την άλλη βδομάδα να χει έρθει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 καλημερα σε ολους. εχει κανεις εμπειρια απο το καταστημα everbuying.net? εχει αξιοπιστο aftersales service? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 καλημερα σε ολους. εχει κανεις εμπειρια απο το καταστημα everbuying.net? εχει αξιοπιστο aftersales service? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Αξιόπιστο έιναι και με πολύ καλές προσφορές. Εγώ ψωνίζω χρόνια από εκεί, και μία φορά που χρειάσθηκε, μου επέστρεψαν 20 ευρώ γιά να επισκευάσω το κουμπί λειτουργείας ενός τάμπλετ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αξιόπιστο έιναι και με πολύ καλές προσφορές. Εγώ ψωνίζω χρόνια από εκεί, και μία φορά που χρειάσθηκε, μου επέστρεψαν 20 ευρώ γιά να επισκευάσω το κουμπί λειτουργείας ενός τάμπλετ. ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. να πω την αληθεια δεν το ηξερα ως καταστημα και δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει ιδιαιτερα στο forum. το ειδα ομως στην κεντρικη σελιδα και οντως λιγο που χαζεψα εχει καλες προσφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Συνήθως λέμε τα άσχημα των καταστημάτων, ας πούμε και ένα καλό. Ψάχνω LCD panel για μια ταμπλέτα της Chuwi. Έστειλα σε 8 καταστήμα, 7 είπαν δεν την έχουμε. Ένα είπε θα ρωτήσει τον κατασκευαστή. Όντως ρώτησε τον κατασκευαστή και την βρήκε ώστε να με εξυπηρετήσει. Το κατάστημα είναι το Vickmall. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 . Επίσης για την SG Post αυτοί τα στέλνουν με SG Post ποιός φταίει εγώ ??? Έχει επιλογή για DHL και ems αλλά δεν σε είδα να το διαλέγεις. Ναι μεν ανυπόμονος αλλά να πληρώσεις για μεταφορικά δεν σκέφτηκες... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 καλησπερες, παιδια το etotalk και το fastcardtech ειναι αξιοπιστα?παραγγελνουμε αφοβα? με dhl θα γινει η παραγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 καλησπερες, παιδια το etotalk και το fastcardtech ειναι αξιοπιστα?παραγγελνουμε αφοβα? με dhl θα γινει η παραγγελια Σε .. γαργαλάει να το πληρώσεις στο διπλάσιο της αξίας του ;;;:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Σε .. γαργαλάει να το πληρώσεις στο διπλάσιο της αξίας του ;;;:) γιατι το λες αυτο?για το τελωνειο? ιταλια θα παραλαβω,δεν εχει τετοιο θεμα. για τα μαγαζια κατι?καπου πηρε το ματι μου για το etotalk οτι ειναι οκ,αξιοπιστο.ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 γιατι το λες αυτο?για το τελωνειο? ιταλια θα παραλαβω,δεν εχει τετοιο θεμα. για τα μαγαζια κατι?καπου πηρε το ματι μου για το etotalk οτι ειναι οκ,αξιοπιστο.ισχυει? Γιατί δεν το παίρνεις από κάποιο γνωστό, δεν έχουν αυτό που θέλεις;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Συμφορίτες καλησπέρα. Διάβασα παραπάνω πολλά παράπονα απο minideal και είπα να σας πω και εγώ τη δικιά μου περιπέτεια. Ψώνιζα πάντα απο ebay και Αlli. Στις 1-4-2015 είπα να δοκιμάσω το minideal. Ακόμα περιμένω αυτό RF324956553SG και ΔΕΝ φταίνε τα ΕΛΤΑ. Έχω συγγενή στην Αθήνα μέσα στα ΕΛΤΑ και στις 5-5-2015 που μιλήσαμε μου είπε πως δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα. Και πιστέψτε με ΔΕΝ μου λέει ψέματα. Την ίδια μέρα λοιπόν στέλνω email στο minideal και τους ρωτάω τι έχει γίνει. Καμία απάντηση έως τις 7-5-2015. Δεν ανέχομαι καμία κοροιδία απο σχιστομάτηδες, και κάνω στο Paypal με γοργά βηματάκια στις 7-5-2015 ώρα 21:00 dispute την αγορά. Και ως δια μαγείας...... σε μία ώρα μέσα έχω μήνυμα απο το minideal και στο προσωπικό μου ταχυδρομείο Hotmail και μέσω Paypal. Σε άλλο ύφος φυσικά το ένα και σε άλλο ύφος το άλλο. Μέσω Hotmail και καλά δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή λίγο ακόμα και ότι έτσι είναι το φυσιολογικό και ότι εμείς στείλαμε την παραγγελία σας αλλά εδώ στην Ελλάδα φταίνε τα ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ αφού δεν φταίνε αυτοί και ως εκ τούτου να αποσύρω το dispute και μέσω Paypal σεμνά και ταπεινά σας καταλαβαίνουμε έχετε απόλυτο δίκιο θα το ψάξουμε άμεσα κάτι δεν πάει καλά με την SG Post και καλά έκανα για να προφυλάξω τα δικαιωματά μου και έκανα dispute. Στις 8-5-2015 χτες δηλαδή μου ξαναστείλανε μήνυμα μέσω Hotmail και μου λένε πως φταίνε στην Ελλάδα τα ΕΛΤΑ τους απαντώ πως έχω επίσημη ενημέρωση απο τα ΕΛΤΑ ότι το προιόν δεν έχει μπεί ακόμα Ελλάδα, αλλά έκανα και κάτι άλλο.... Εχω διαβάσει εδώ μέσα και πήρα τα Tracking Number και άλλων που έχουνε πρόβλημα και τους τα έστειλα. Και καλά με όλους εμάς τα ΕΛΤΑ φταίνε ??? Τα έστειλα και στο Paypal και έστειλα και τα πρώτα μηνύματα με την διαφορά ύφους που σας έλεγα πριν. Σήμερα λοιπόν μου είρθε μήνυμα ξανά απο minedeal μέσω Hotmail να σταματήσω να τους εκθέτω, ότι είναι σοβαρή εταιρεία, και αν δεν έρθει το προιόν έως τις 15-5-2015 θα μου στείλουν πίσω τα λεφτά μου. Φιλαράκια μια είναι η λύση.... DISPUTE και όλα φτιάχνουν. Αυτό φοβούνται αυτοί, αν γίνουν μαζικά κάποια, θα αλλάξουνε ρώτα. Ε όχι να μας την λένε τώρα και τα Κινεζάκια..... To δεμα σου εφτασε Ελλαδα ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF324956553SG ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 02-04-2015 13:19 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 16-05-2015 10:28 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Γιατί δεν το παίρνεις από κάποιο γνωστό, δεν έχουν αυτό που θέλεις;; αυτα τα 2 εχουν την καλυτερη τιμη,γι αυτο ρωταω... τα υπολοιπα μαγαζια,εφοσον τα συζηταμε συνεχως,τα γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts