dimitrisfz1 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παιδια το online chat του to2c υπαρχει?πριν κανουν αναβαθμιση στο σαιτ το ειχε κανονικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimalos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παιδιά το efox-shop.com τι λέει; Έχω ψωνίσει 3 φορές, την 3η λογικά (ειναι αεροδρόμιο) παραγγελία την παραλαμβάνω μέχρι την Τετάρτη και την είχα κάνει 9-2. Όλα οκ για μενα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Έχω ψωνίσει 3 φορές, την 3η λογικά (ειναι αεροδρόμιο) παραγγελία την παραλαμβάνω μέχρι την Τετάρτη και την είχα κάνει 9-2. Όλα οκ για μενα τουλάχιστον. μου εμφανίζει μια διαφορά -20€ με το vickmall και είναι δελεαστικό! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimalos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Σε ποιο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Σε ποιο τηλεφωνο? Coolpad F2 Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimalos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Έχουν δικο τους θέμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402381 Μιλά τους και εκει για κανένα κουπόνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Έχουν δικο τους θέμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402381 Μιλά τους και εκει για κανένα κουπόνι ευχαριστώ, τους έγραψα! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ίσως μπορούνε να ταιριάξουν την τιμή τους αν τους στείλεις π.μ. και λινκ με το άλλο κατάστημα. Έτσι θα έχεις και καλή τιμή και την κορυφαία εξυπηρέτηση του Vickmall. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 μου εμφανίζει μια διαφορά -20€ με το vickmall και είναι δελεαστικό! Μεταφορικά δεν έχουν αυτοί; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Μεταφορικά δεν έχουν αυτοί; vickmall τελικά λόγω ακαριαίας εξυπηρέτησης! εντάξει και στο efox-shop.com προσπάθησαν αλλά τελικά οι τιμές ήταν σε € και όχι σε $ οπότε η ζυγαριά έδειξε το παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μήπως έπρεπε να βάλω EMS γιατί το βιάζομαι; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 vickmall τελικά λόγω ακαριαίας εξυπηρέτησης! εντάξει και στο efox-shop.com προσπάθησαν αλλά τελικά οι τιμές ήταν σε € και όχι σε $ οπότε η ζυγαριά έδειξε το παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μήπως έπρεπε να βάλω EMS γιατί το βιάζομαι; Οχι! Το απλο ταχυδρομειο ειναι η καλυτερη λυση ,για πολλους λογους που δεν μπορουν να αναφερθουν εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Οχι! Το απλο ταχυδρομειο ειναι η καλυτερη λυση ,για πολλους λογους που δεν μπορουν να αναφερθουν εδω. οκ ! (αν και παλιότερα μια φορά με EMS όλα πήγαν καλά!) Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Kαλημερα παιδια :) Με το everbuying.net οποιοι εχετε παραγγειλει ειχατε κανενα θεμα-προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Kαλημερα παιδια :) Με το everbuying.net οποιοι εχετε παραγγειλει ειχατε κανενα θεμα-προβλημα? Εγώ εκανα παραγγελία 17/2 μέσα στις γιορτές τους και 25/2 μου δώσανε tracking number,όλα καλά μέχρι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Εψαξα λιγο στην αναζητηση και καταλαβα τωρα κανουν ολοι τις πρωτες τους παραγγελιες απο εκει :p.Eχει παραγγειλει κανενας απο αυτο το σαιτ και να εχει παραλαβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Τι σόι ψαξιμο εκανες; Ναι, ειναι καλο, δε θα εχεις προβλημα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarevag Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Εψαξα λιγο στην αναζητηση και καταλαβα τωρα κανουν ολοι τις πρωτες τους παραγγελιες απο εκει :p.Eχει παραγγειλει κανενας απο αυτο το σαιτ και να εχει παραλαβει? Μου απάντησαν άμεσα σε μέιλ, παράγγειλα 06/02 και έλαβα tracking number 09/02, μου έστειλαν φωτογραφία με την συσκευασία, έχουν καλή βαθμολογία σε σάιτ αξιολόγησης, αυτά. Όταν παραλάβω και δω ότι είναι όλα εντάξει σίγουρα θα το πρότεινα. Τι σε προβληματίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Μου απάντησαν άμεσα σε μέιλ, παράγγειλα 06/02 και έλαβα tracking number 09/02, μου έστειλαν φωτογραφία με την συσκευασία, έχουν καλή βαθμολογία σε σάιτ αξιολόγησης, αυτά. Όταν παραλάβω και δω ότι είναι όλα εντάξει σίγουρα θα το πρότεινα. Τι σε προβληματίζει; Θα κανω και εγω 2 παραγγελειες σημερα.Απλα με προβληματιζε το οτι δεν απανταγαν στα εμαιλ και οτι ποτε μα ποτε δεν μπορεσα να τους βρω στο chat για να ρωτησω κατευθειαν αυτα που ηθελα.Και λεω οτι αμα θελω να ρωτησω κατι αργοτερα για την παραγγελεια ειτε για τυχον προβλημα του κινητου σιγα μην τους βρω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 παω στο to2c να παραγγείλω το lenovo http://www.to2c.com/lenovo-s960-vibe-x-smartphone-2gb-ram-5-full-hd-gorilla-glass3-6-9mm-thin-mtk6589t-1080p.html και ενω εχω στην κάρτα 125 ευρώ δεν μου το αγοράζει...πόσο ακόμα αλλα λεφτά θέλει δλδ; δνε καταλαβαίνω Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Το ίδιο το τηλέφωνο κάνει 123,5€ . Φυσικά και θέλει κάτι παραπάνω... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) γιατί ομως; 137 μου το βγάζει μετά στο σύνολο , 137,99 δολλάρια τα οποια βγαίνουν 122 ευρω Edited March 2, 2015 by soyzana Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Γύρω στο 1,5€ θα είναι μόνο τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος. Και μπορεί να θέλει 1,5€ το PayPal.. Βάλε και τυχόν αλλαγή ισοτιμίας από μέρα σε μέρα.. Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 5-10€ παραπάνω για να'σαι σίγουρη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 γιατί ομως; 137 μου το βγάζει μετά στο σύνολο , 137,99 δολλάρια τα οποια βγαίνουν 122 ευρω η αλλαγη απο ευρω σε δολλαριο κοστιζει θελει περιπου 2,5-3 ευρω για την περιπτωση σου αν ειχες 2-3 ευρω ακομη στην καρτα θα σου την εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisky Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Να επικοινωνήσω με paypal ? Μου είχαν πει την Πεμπτη οτι επεστρεψαν τα λεφτα στο λογαριασμο μου , αλλά δε βλέπω τιποτα σήμερα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 @souzana Εγω που ειχα ρωτησει την αλφα για μια ιδια φαση με ειπαν οτι πρεπει να εχει μεσα 10% παραπανω για να γινει η συναλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts