Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικές συσκευές έχουν, αλλά κάνουν το κορόϊδο στις εγγυήσεις, και στους χρόνους αποστολής δεν είναι εντάξει.

Θα συμφωνήσω. Πολύ κακό after sale. Αν έχεις πρόβλημα πρέπει να ανταλλάξεις δεκάδες mail και δεν θα βγάλεις άκρη. Το κάνουν επίτηδες. Υπάρχουν πολύ καλύτερα από το to2c.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και καλή χρονιά, αγόρασα απο vickmall και μου έστειλαν tracking number SG post σε 2 μέρες άλλα ακόμα δεν εμφανίζονται πληροφορίες στην σελίδα του SG post. Ξερει κανείς σε πόσες μερες θα φανεί η εξέλιξη της παραγγελίας;

Καλημέρα και καλή χρονιά, αγόρασα απο vickmall και μου έστειλαν tracking number SG post σε 2 μέρες άλλα ακόμα δεν εμφανίζονται πληροφορίες στην σελίδα του SG post. Ξερει κανείς σε πόσες μερες θα φανεί η εξέλιξη της παραγγελίας;

Συνήθως μετά από 5 - 7 μέρες φαίνεται

Έχει νήμα εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436

χρονια πολλα παιδια κι εγω απο ισπανια θελω να παραγγειλω:

http://www.myefox.es/umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-pulgadas-fhd-ips-ogs-corning-gorilla-glass-pantalla-android-44-g-1242026

βγαινει ακρη με τους ισπανους;

Αυτό είναι η ισπανική έκδοση του αρχικού γερμανικού site. Αυτό δεν σημαίνει ότι έρχονται από Ισπανία. Εάν δεν λέει στη σελίδα ότι το κινητό είναι από EU Warehouse, έρχεται από Κίνα.

Δεν το διατύπωση καλά πριν ήθελα να ρωτήσω αν το merimobiles είναι αξιόπιστο?

Μακρυά, εμένα θεωρώ ότι με κορόϊδεψαν και μου φάγανε τσάμπα 10$, ενώ ήξεραν ότι υπήρχε πρόβλημα.

Μόλις έκανα 2 dispute για εξής πακέτα http://www.17track.net/en/...CRF298023159SG

το πρώτο με NL είναι από gearbest το δεύτερο με sg από Vickmall , το vickmall ήδη μου έδωσε τα χρήματα σε credit , χωρίς να απαντήσουν στο dispute , βέβαια όταν μίλησα μαζί τους , μου είπαν οι ίδιοι να κάνω dispute για να καλυφτώ .Πριν από καμια ώρα μίλησα με gearbest και όταν τους είπα ότι θα κάνω dispute γιατί δεν θα παραλάβω , πριν λήξει το 45μερο , μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται γιατί θα φτάσει έστω και με μερικές μέρες παραπάνω από το 45μερο , δεν ήθελα να τον ρωτήσω ποιος θα με κάλυπτε αν τα αντικείμενα ήταν άλλα από αυτά που παρήγγειλα ή είχαν πρόβλημα. Πάντως τους εξηγήθηκα και με ικανοποίησε η απάντηση του vickmall

Βέβαια σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν φταίνε τα μαγαζιά , αφού είχα τρακινγκ σχεδόν άμεσα .

LeEco Le max 2 [x820]

Μόλις έκανα 2 dispute για εξής πακέτα http://www.17track.net/en/...CRF298023159SG

το πρώτο με NL είναι από gearbest το δεύτερο με sg από Vickmall , το vickmall ήδη μου έδωσε τα χρήματα σε credit , χωρίς να απαντήσουν στο dispute , βέβαια όταν μίλησα μαζί τους , μου είπαν οι ίδιοι να κάνω dispute για να καλυφτώ .Πριν από καμια ώρα μίλησα με gearbest και όταν τους είπα ότι θα κάνω dispute γιατί δεν θα παραλάβω , πριν λήξει το 45μερο , μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται γιατί θα φτάσει έστω και με μερικές μέρες παραπάνω από το 45μερο , δεν ήθελα να τον ρωτήσω ποιος θα με κάλυπτε αν τα αντικείμενα ήταν άλλα από αυτά που παρήγγειλα ή είχαν πρόβλημα. Πάντως τους εξηγήθηκα και με ικανοποίησε η απάντηση του vickmall

Βέβαια σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν φταίνε τα μαγαζιά , αφού είχα τρακινγκ σχεδόν άμεσα .

το πρωτο ηρθε.με το καλο να το χαρεις

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Γεια χαρα,πρεπει να παρω το touch screen για το THL μου,και με μια μικρη ερενα αγορας που εκανα επεσα στα εξης sites.

antelife, thlphone, vifocal, 91thl, thlmobilemall

H φθηνοτερη τιμη του ανταλλακτικου βρισκεται στο vifocal.com,εχει κανεις μας εμπειρια σε καποιο απο αυτα?

Αν ναι,επειδη η διαφορα τιμης ειναι καπου στο δεκαευρο προτιμω να το παρω απο καπου πιο αξιοπιστα παρα να παρω απο το πιο φτηνο με αμφιβολιες παραδοσης κτλ.

Ριχτε μια βοηθεια,ευχαριστω προκαταβολικα

Το vifocal εκπροσωπειται και στο φορουμ,φαινεται αξιοπιστο,οποτε δεν θα χεις θεμα.Μιλησε μαζι τους μεσω του φορουμ προτοτ αγορασεις μηπως σου κανουν και καποια εκπτωση.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Το vifocal εκπροσωπειται και στο φορουμ,φαινεται αξιοπιστο,οποτε δεν θα χεις θεμα.Μιλησε μαζι τους μεσω του φορουμ προτοτ αγορασεις μηπως σου κανουν και καποια εκπτωση.

Δεν το ειχα προσεξει,σε ευχαριστω για την πληροφορια!

Που ακριβώς το είδες αυτό;Μήπως τα μπέρδεψες με το vickmall;

Μανώλης

Που ακριβώς το είδες αυτό;Μήπως τα μπέρδεψες με το vickmall;

Δεν υπαρχει πλεον το θεμα του.Πρεπει να αποχωρησε.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Σήμερα κατά τις 11 το πρωί έλαβα email από http://www.b2cbuying.com με τα ευχάριστα της αποστολής ELEPHONE P3000S. επίσης μου έστειλαν φώτο με τα προιόντα της παραγγελίας το δέμα πακεταρισμένο με το Tracking number κολλημένο στο δέμα. επίσης έλαβα ειδοποίηση και από την paypal που με ενημέρωσε για την αποστολή του δέματος με το Tracking number της αποστολής.

η παραγγελία έγινε στις 30/12/2014 17:41:26

έχω μείνει άφωνος από την εξυπηρέτηση τους μέχρι στιγμής

Παιδια το εφοξ-σοπ (εσκεμμενα ελληνικα) τι λεει? Ειναι ευρωπαικο και τα φέρνει από Κίνα? Είναι αξιόπιστο?

Ευχαριστώ

Εχει αποθηκη και στην Κινα και στην Γερμανια.Κινεζοι ειναι.Αναλογα τι διαθεσιμοτητα,μπορεις να επιλεξεις ενα κινητο να ρθει απο Κινα ή πιο ακριβα απο Γερμανια.

Καλή χρονιά!!!Ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα με ανταλλακτικά κινητών?

http://www.mobile-phones.cn/

Και φυσικα aliexpress οπως αναφερθηκε.Απο εμπορο με πολλες πωλησεις και βαθμολογια πανω απο 95%.

Καλή χρονιά!!!Ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα με ανταλλακτικά κινητών?

Απευθύνσου στα καλά καταστήματα (VickMall, B2Cbuying) και θα σε εξυπηρετήσουν.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂

Απευθύνσου στα καλά καταστήματα (VickMall, B2Cbuying) και θα σε εξυπηρετήσουν.

Η οθόνη είναι για galaxy s4

Η οθόνη είναι για galaxy s4

Ebay ή aliexpress μονοδρομος.Απο καλο πωλητη δεν θα χεις προβλημα.

Έχω συνεργαστεί μόνο με το minideal στο παρελθόν για 2 παραγγελίες. Τώρα βρίσκω προϊόν στην ίδια τιμή μεταξύ minideal, vickmall, και b2cbuying απλά στο τελευταίο έχει κάποια δωράκια έξτρα. Τι προτείνετε?

Έχω συνεργαστεί μόνο με το minideal στο παρελθόν για 2 παραγγελίες. Τώρα βρίσκω προϊόν στην ίδια τιμή μεταξύ minideal, vickmall, και b2cbuying απλά στο τελευταίο έχει κάποια δωράκια έξτρα. Τι προτείνετε?

Το b2cbuying ακούω τελευταία ότι είναι αξιόπιστο. Το vickmall ήταν από πάντα....

Το b2cbuying ακούω τελευταία ότι είναι αξιόπιστο. Το vickmall ήταν από πάντα....

ναι ειναι 3 παραγγελίες απο εκεί όλα τελεία με τα δωράκια τους και κουπόνι αν μιλήσεις στο chat μαζι τους

Εξαιρετικο ειναι και το b2c.Παρηγγειλε αφοβα.