evansarmor Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Κάποιος που να έχει εμπειρία από το dealsmachine ; http://www.dealsmachine.com/ Αξιόπιστο είναι, άλλαξε όνομα τώρα τελευταία, αλλά πρόσεξε γιατί στις τιμές πρέπει να υπολογίζεις ότι έχει επιπλέον ταχυδρομικά έξοδα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Αξιόπιστο είναι, άλλαξε όνομα τώρα τελευταία, αλλά πρόσεξε γιατί στις τιμές πρέπει να υπολογίζεις ότι έχει επιπλέον ταχυδρομικά έξοδα ... Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως μπορείς να μου πεις το προηγούμενο όνομά τους να κάνω μια αναζήτηση στο internet ; Για τα μεταφορικά το είδα αλλά και πάλι σε ορισμένα μοντέλα βγαίνει φθηνότερο. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Παιδια θελω να με βοηθησετε σχετικα με το merimobiles γιατι απο οτι καταλαβα με τα λιγα αγγλικα που ξερω ειναι πως με κοροϊδευουν. 1η του Σεπτεμβρη παρηγγειλα ενα κινητο απο αυτους και το πηρα μετα απο 24 μερες το οποιο και βγηκε ελλατωματικο. Μετα απο συζητησεις με το σερβισε τους, αποφασησαμε να τους στειλω πισω το κινητο και να μου κανουν refund. Τους εστειλα το κινητο επειτα απο 10 μερες χρησης με το RMA που εγραφα τα προβληματα του κινητου και το πως θα γινει refund. Σημερα μου στελνουν το παρακατω μηνυμα.. Εγω βεβαια σε απαντηση τους ειπα πως με το σερβισε κανονισαμε να στειλω πισω το κινητο και να μου στειλουν τα λεφτα και πως αφου παρελαβαν το κινητο, με την σειρα τους και αυτοι πρεπει να κανουν το λεγομενο refund. Ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει κατι τετοιο. Τι αλλο μπορω να κανω σε περιπτωση που συνεχιστει αυτο το θεατρο; Παιδια πριν λιγες μερες μιλησα για το παραπανω θεμα του μεριμομπιλες. Τελικα ολα λυθηκαν και πριν λιγη ωρα πηρα και το ρεφαουντ. Στο σιτε ελεγαν πως το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα στην καμερα(τα προβληματα ηταν εντελως διαφορετικα σε σχεση με αυτο οπου ειπαν). Μετα απο αυτο μιλησα με το techhelp του μεριμομπιλες και σημερα μου στειλανε το ρεφαουντ. Ευτυχως που υπαρχει και το techhelp αλλιως δεν θα εβγαζα ποτε ακρη με τη μεριμομπιλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871 Ευχαριστώ πολύ, τους τα έψαλλα .... Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως μπορείς να μου πεις το προηγούμενο όνομά τους να κάνω μια αναζήτηση στο internet ; Για τα μεταφορικά το είδα αλλά και πάλι σε ορισμένα μοντέλα βγαίνει φθηνότερο. Το όνομα ήταν "ahappydeal.com" :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 σκοπεύω να αγοράσω to onda v975m από pandawill , είναι αξιόπιστο; μιας και με + 7 ευρώ καλύπτουν και την πιθανότητα να περάσει τελωνείο, υπάρχει και σε κινέζικο με αποθήκες στην ευρώπη; γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim05411 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 καλημερα σε ολους σας. επαναφερω το θεμα αγορας κινεζικων κινητων και μη ποραλαβη τους ,για οσους την εχουν πατησει οπως εγω. αιτηση στην τραπεζα που ανηκει η πιστωτικη σας, για αμφησβητηση αγορας και εφοσων ερευνηθει και επαληθευτει η ακυρη αγορα, τα χρηματα επιστρεφονται στη πιστωτικη σας εντος 10 ημερων περιπου και ολα μελι γαλα. ευχαριστω πολυ τον Asterisd για την πληροφορια του:) Παράθεση tim05411 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 σκοπεύω να αγοράσω to onda v975m από pandawill , είναι αξιόπιστο; μιας και με + 7 ευρώ καλύπτουν και την πιθανότητα να περάσει τελωνείο, υπάρχει και σε κινέζικο με αποθήκες στην ευρώπη; γνωρίζει κανείς; Καλύτερα να ρίξεις διάβασμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημερα σε ολους σας. επαναφερω το θεμα αγορας κινεζικων κινητων και μη ποραλαβη τους ,για οσους την εχουν πατησει οπως εγω. αιτηση στην τραπεζα που ανηκει η πιστωτικη σας, για αμφησβητηση αγορας και εφοσων ερευνηθει και επαληθευτει η ακυρη αγορα, τα χρηματα επιστρεφονται στη πιστωτικη σας εντος 10 ημερων περιπου και ολα μελι γαλα. ευχαριστω πολυ τον Asterisd για την πληροφορια του:) Αυτό καλό είναι να γίνεται μόνο ως τελευταία λύση, όταν σίγουρα δεν υπάρχει λύση και όταν είναι σεβαστό το ποσό. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 σκοπεύω να αγοράσω to onda v975m από pandawill , είναι αξιόπιστο; μιας και με + 7 ευρώ καλύπτουν και την πιθανότητα να περάσει τελωνείο, υπάρχει και σε κινέζικο με αποθήκες στην ευρώπη; γνωρίζει κανείς; καλύτερα όχι από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z_teC Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Θέλω να παραγγείλω από Vickmall και μου δίνει επιλογή για Singapore post ή Netherlands post. Να επιλέξω κάποιο συγκεκριμένο ως καλύτερο ή δεν έχουν διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Θέλω να παραγγείλω από Vickmall και μου δίνει επιλογή για Singapore post ή Netherlands post. Να επιλέξω κάποιο συγκεκριμένο ως καλύτερο ή δεν έχουν διαφορά? χαλια ειναι και οι δυο τελευταια,περιμενω 30μερες απο singpost και δεν εχει ερθει ακομη,η Ολλανδικη κανει update πολυ αργα,τι να σου πω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z_teC Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 χαλια ειναι και οι δυο τελευταια,περιμενω 30μερες απο singpost και δεν εχει ερθει ακομη,η Ολλανδικη κανει update πολυ αργα,τι να σου πω...... Κατάλαβα... Θα δοκιμάσω singpost και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Μια πληροφορια αποοποιον ξερει,ηρθε ενα κινητο μου Ελλαδα σημερα,βγαζει αυτην την ενδειξη τι σημαινει/Δεν μου την εχει ξαναβγαλει σε προηγουμενες αγορες ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-10-2014 14:06 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 05-11-2014 11:19 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) edit επομενη ενδειξη 05.11.2014 11:19 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Arrival at international place of exchange 05.11.2014 13:19 Athens Amu Import (Item arrived at country of destination) Greece Περασε? Edited November 5, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Απ' ότι λέει ........ απλά ..... έφτασε στη Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μια πληροφορια αποοποιον ξερει,ηρθε ενα κινητο μου Ελλαδα σημερα,βγαζει αυτην την ενδειξη τι σημαινει/Δεν μου την εχει ξαναβγαλει σε προηγουμενες αγορες ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-10-2014 14:06 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 05-11-2014 11:19 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) edit επομενη ενδειξη 05.11.2014 11:19 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Arrival at international place of exchange 05.11.2014 13:19 Athens Amu Import (Item arrived at country of destination) Greece Περασε? απ' ότι ξέρω πρέπει να είναι Ελλάδα τώρα αλλά στο αεροδρόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μια πληροφορια αποοποιον ξερει,ηρθε ενα κινητο μου Ελλαδα σημερα,βγαζει αυτην την ενδειξη τι σημαινει/Δεν μου την εχει ξαναβγαλει σε προηγουμενες αγορες ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-10-2014 14:06 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 05-11-2014 11:19 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) edit επομενη ενδειξη 05.11.2014 11:19 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Arrival at international place of exchange 05.11.2014 13:19 Athens Amu Import (Item arrived at country of destination) Greece Περασε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ/ Receive Item From Customer...Το πακέτο παραληφθηκε από τον αποστολέα στο ταχυδρομείο της χώρας αποστολής ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/ Item in conta IPS...Εμφανίζεται όταν αναχωρίσει η πτήση με το πακέτο μας από τη χώρα αποστολής ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ/ Receive Item At Office Of Exchange...Εμφανίζεται όταν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα ανοιχθεί ο σάκος όπου βρίσκεται το πακέτο, και καταγραφεί η άφιξη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ/Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ...Εμφανίζεται όταν το πακέτο είναι έτοιμο να φύγει από το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο, και να προωθηθεί στο κεντρικό κέντρο διαλογής που καλύπτει την πόλη μας ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ/Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ [ΠΕΡΙΟΧΗ]...Το πακέτο έφτασε στο Κεντρο διαλογής του νομού-πόλης όπου ανήκουμε ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ./Item arr Κ.Μ.Δ. [ΠΕΡΙΟΧΗ] ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Μ.Δ./Item in conta Κ.Μ.Δ. [ΠΕΡΙΟΧΗ]...Το πακέτο έφτασε στο κέντρο διανομής της περιοχής μας κι ο ταχυδρόμος είτε θα το πάρει για να μας το φέρει σπίτι είτε θα μας αφήσει ειδοποιητήριο και θα πάει το πακέτο με φορτηγάκι στο ταχυδρομείο που μας εξυπηρετεί. ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ/Item to be delivered...Ο ταχυδρόμος το πήρε είτε για να μας το φέρει είτε για να το πάει στο ταχυδρομείο ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...Ο ταχυδρόμος μας έφερε ειδοποιητήριο ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ/Item delivered...Είτε το ταχυδρόμος το άφησε στο ταχυδρομείο, είτε μας το έφερε σπίτι. Αν το άφησε το ταχυδρομείο, όταν το παραλάβουμε θα εμφανιστεί δεύτερη καταχώρηση που αναφέρει τελική παράδοση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Το πακέτο περνάει από εκτελωνισμό ΜΟΝΟ αν δούμε στο tracking «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ/Item handed over to customs authority for final delivery». Τα συστημένα πακέτα με διαστάσεις μικρότερες του μισού μέτρου ΔΕΝ εκτελωνίζονται, παρά μόνο σε ειδικές σπάνιες περιπτώσεις. Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 σκοπεύω να αγοράσω to onda v975m από pandawill , είναι αξιόπιστο; μιας και με + 7 ευρώ καλύπτουν και την πιθανότητα να περάσει τελωνείο, υπάρχει και σε κινέζικο με αποθήκες στην ευρώπη; γνωρίζει κανείς; πηγαινε σε καλυτερο onda,το εχω και δεν εχω ξετρελαθει να σου πω την αληθεια Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Έκανα μια παραγγελία απο κίνα και έρχεται με το ταχυδρομείο σινγκαπούρης. Σήμερα μου έβγαλε αυτό: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 01-11-2014 13:46 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-11-2014 22:56 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 05-11-2014 11:38 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 05-11-2014 11:39 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 05-11-2014 12:01 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Μου φάνηκε περίεργη η ακύρωση κλεισίματος.. Ξέρει κανείς τι παίζει? αφού 23 λεπτα αργότερα έχεις κλείσιμο είσαι οκ ποστ 7621 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nof13 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Οκ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golden1 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Είδα στο αλι εξπρες αυτο το κιν http://www.aliexpress.com/item/New-original-Xiaomi-hongmi-note-WCDMA-octa-Core-hongmi-Android-4-2-2GB-RAM-8-GB/2036851072.html#feedback σε καλη τιμη σε σχεση με την αγορα (190$),λετε να ειναι φόλα;ο πωλητής φαίνεται σχετικα αξιόπιστος με τοσες πωλησεις, καμια γνωμη γιατι ειμαι στο τσακ να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Είδα στο αλι εξπρες αυτο το κιν http://www.aliexpress.com/item/New-original-Xiaomi-hongmi-note-WCDMA-octa-Core-hongmi-Android-4-2-2GB-RAM-8-GB/2036851072.html#feedback σε καλη τιμη σε σχεση με την αγορα (190$),λετε να ειναι φόλα;ο πωλητής φαίνεται σχετικα αξιόπιστος με τοσες πωλησεις, καμια γνωμη γιατι ειμαι στο τσακ να το παρω. Πολλές πωλήσεις αλλα κανένα feedback... Ακολούθα την πεπατημένη - τόσα μαγαζιά προτείνονται εδώ, που το πωλούν σε ελάχιστα μεγαλύτερη τιμή και με δοκιμασμένη αξιοπιστία... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golden1 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Πολλές πωλήσεις αλλα κανένα feedback... Ακολούθα την πεπατημένη - τόσα μαγαζιά προτείνονται εδώ, που το πωλούν σε ελάχιστα μεγαλύτερη τιμή και με δοκιμασμένη αξιοπιστία... Ευχαριστώ γα την συμβουλή σου. οι τιμές που βλέπω ομως ειναι στα 220$ και βάλε,εχεις κάποιο να προτείνεις; μιλαμε για την εκδοση με τις δυο σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Ευχαριστώ γα την συμβουλή σου. οι τιμές που βλέπω ομως ειναι στα 220$ και βάλε,εχεις κάποιο να προτείνεις; μιλαμε για την εκδοση με τις δυο σιμ Δες λιγο τα χαρακτηριστικα του εχει 3g εδω? Ρωτα τον πωλητη ο οποιος φαινεται ενταξει Τωρα το ειδα εχει 3g sorry Παντως ο πωλητης εχει υψηλο σκορ Μιλα του δεν χανεις Edited November 5, 2014 by efmakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosstou Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 καλησπέρα! για επαγγελματικούς λόγους χρειάζομαι άμεσα ένα tablet που θα λειτουργεί καθημερινά για ένα 8ωρο. Με ενδιαφέρει να συνδέομαι μέσω internet είτε wifi είτε από κινητό είτε από τοπικό δίκτυο στο pc μου και στους server..Χρήση κυρίως σερφάρισμα, email και από outllook, office και άλλες εμπορικές εφαρμογές... δεν ξέρω τι να διαλέξω... έχω δει πολλές ταμπλέτες τόσο στο skroutz όσο και στο alliexpress.. η οθόνη πρέπει να είναι πάνω από 7', με καλή μπαταρία, επεξεργαστή και μνήμη..μπορώ να περιμένω από Κίνα εάν είναι κάτι δοκιμασμένο και value for money..δεν γνωρίζω όμως από διαδικασίες root, αναβαθμίσεις κλπ. αξία αγοράς μέχρι 170€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ευχαριστώ γα την συμβουλή σου. οι τιμές που βλέπω ομως ειναι στα 220$ και βάλε,εχεις κάποιο να προτείνεις; μιλαμε για την εκδοση με τις δυο σιμ επειδη εχει αρκετη διαφορα στην τιμη εγω θα ειμουν επιφυλακτικος. Ειδικα για xiaomi k lenovo εχει πολλες μαιμουδιες στο ali. Τα xiaomi εχουν ενα κωδικο που μπορεις online να διαπιστωσεις αν ειναι fake η γνησιο. δεν ξερω αν μιλωντας μαζι του θα μπορεσεις να εισαι σιγουρος για αυτα που θα σε διαβεβαιωσει. επιχειρησε το και βλεπεις τι παιζει. Eπισης για τα feedback νομιζω δεν τους πολυ-απασχολει γιατι μαλλον μπορουν και τα μονταρουν η να τα σβησουν, δεν ειναι οπως στο ebay που ειναι αδιαβλητα απο τον πωλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 καλησπέρα! για επαγγελματικούς λόγους χρειάζομαι άμεσα ένα tablet που θα λειτουργεί καθημερινά για ένα 8ωρο. Με ενδιαφέρει να συνδέομαι μέσω internet είτε wifi είτε από κινητό είτε από τοπικό δίκτυο στο pc μου και στους server..Χρήση κυρίως σερφάρισμα, email και από outllook, office και άλλες εμπορικές εφαρμογές... δεν ξέρω τι να διαλέξω... έχω δει πολλές ταμπλέτες τόσο στο skroutz όσο και στο alliexpress.. η οθόνη πρέπει να είναι πάνω από 7', με καλή μπαταρία, επεξεργαστή και μνήμη..μπορώ να περιμένω από Κίνα εάν είναι κάτι δοκιμασμένο και value for money..δεν γνωρίζω όμως από διαδικασίες root, αναβαθμίσεις κλπ. αξία αγοράς μέχρι 170€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας! το ρουτ δεν ειναι απαραιτητο. H συγκεκριμενη δεν εχει θηκη για σιμ για να μπαινεις μεσω 3 G, αλλα wifi εχει. http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M5-8-inch-Android-4-1-Dual-Core-Tablet-PC-IPS-RK3066-1-6GHz-1GB-RAM-16GB-HDMI-3G-WCDMA-BT-314572.html η ταμπλετα ειναι κορυφη κατα με, αλλα το καταστημα ενω ηταν κορυφαιο, αρχισε να κανει νερα στο after sales. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts