knkonnou Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 σωστα.δεν αξιζει.ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σωστα.δεν αξιζει.ευχαριστω daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Έχετε υπ'όψιν σας κάποιο μαγαζί που να έχει nillkin h9 μεμβράνες για xiaomi redmi, φορτιστές αυτοκίνητου και micro usb καλώδια ; Θέλω να τα παραγγείλω όλα μαζί. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Και να προσθέσω πως εννοείται ΔΕΝ παραγγέλνεις με DHL, EMS. Μόνο sg post free. Φιλε μου με EMS συνηθως δεν περναει τελωνειο. Μην σε παρω στο λαιμο μου ομως! Προτιμησε singpost. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Φιλε μου με EMS συνηθως δεν περναει τελωνειο. Μην σε παρω στο λαιμο μου ομως! Προτιμησε singpost. Λαθος εχεις εδω φιλε μου.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Τελικά είπα να μην το ρισκάρω και προτίμησα sgpost. Άσε που με EMS είχε 25$ χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ότι άλλη σχετική απορία έχεις μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 .. και αν έχεις κάποια απορία να απευθυνθείς εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Τελικά είπα να μην το ρισκάρω και προτίμησα sgpost. Άσε που με EMS είχε 25$ χρέωση. Και πολύ καλά έκανες, το να πληρώσεις 25 και να διακινδυνεύσεις να πληρώσεις και πολύ περισσότερα, δεν είναι και πολύ "σοφό" στις ημέρες μας .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malousgr Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 καλησπέρα και από εμενα. παρακολουθώ το topic για να αναζητήσω και εγώ το καλύτερο κινεζικο site. μέχρι στιγμής έχω κοιτάξει αρκετά κινεζικα site αλλα κανένα προς την δικια μου άποψη δεν είναι καλύτερο από το site που αγοράζω εγώ. 100% αξιόπιστο , στέλνει με ότι μεταφορικά θέλεις ελλάδα , paypal πληρωμές , 100% υποστήριξη από τους πολίτες και μετά την αγορά ακόμα και σε θέματα αναβάθμισης λογισμικού, και επίσης έχουν και το δικό τους ROM σε όλα τα κινητά. και με 5 euro έχεις εγγίσει παράδοσης. Kαι πλήρες υποστήριξη μέσο skype. http://www.etotalk.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 καλησπέρα και από εμενα. παρακολουθώ το topic για να αναζητήσω και εγώ το καλύτερο κινεζικο site. μέχρι στιγμής έχω κοιτάξει αρκετά κινεζικα site αλλα κανένα προς την δικια μου άποψη δεν είναι καλύτερο από το site που αγοράζω εγώ. 100% αξιόπιστο , στέλνει με ότι μεταφορικά θέλεις ελλάδα , paypal πληρωμές , 100% υποστήριξη από τους πολίτες και μετά την αγορά ακόμα και σε θέματα αναβάθμισης λογισμικού, και επίσης έχουν και το δικό τους ROM σε όλα τα κινητά. και με 5 euro έχεις εγγίσει παράδοσης. Kαι πλήρες υποστήριξη μέσο skype. http://www.etotalk.com/ Συγγνώμη, αυτά που γράφεις με goole translation είναι ;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 καλησπέρα και από εμενα. παρακολουθώ το topic για να αναζητήσω και εγώ το καλύτερο κινεζικο site. μέχρι στιγμής έχω κοιτάξει αρκετά κινεζικα site αλλα κανένα προς την δικια μου άποψη δεν είναι καλύτερο από το site που αγοράζω εγώ. 100% αξιόπιστο , στέλνει με ότι μεταφορικά θέλεις ελλάδα , paypal πληρωμές , 100% υποστήριξη από τους πολίτες και μετά την αγορά ακόμα και σε θέματα αναβάθμισης λογισμικού, και επίσης έχουν και το δικό τους ROM σε όλα τα κινητά. και με 5 euro έχεις εγγίσει παράδοσης. Kαι πλήρες υποστήριξη μέσο skype. http://www.etotalk.com/ ωραια,δεν λές μονο ποσο χρεωνουν την αποστολη που ολα τα αλλα καταστηματα το κανει δωρεαν,ελληνικα καταλαβαινεις ελπιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ωραια,δεν λές μονο ποσο χρεωνουν την αποστολη που ολα τα αλλα καταστηματα το κανει δωρεαν,ελληνικα καταλαβαινεις ελπιζω Όλες οι τιμές είναι από 10 έως 20 δολλάρια πιό υψηλές από τα γνωστά με μία πρόχειρη ματιά, και τα 5 δολλάρια γιά εγγύηση δεν το "πιάνω", γιατί εφ'όσον η πληρωμή γίνει μέσω paypal είναι βέβαιο ότι εάν δεν το παραλάβω θα πάρω τα χρήματά μου ... Οπότε μάλλον "μάπα το καρπούζι", ή κάτι άλλο ... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a063.gif Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Όλες οι τιμές είναι από 10 έως 20 δολλάρια πιό υψηλές από τα γνωστά με μία πρόχειρη ματιά, και τα 5 δολλάρια γιά εγγύηση δεν το "πιάνω", γιατί εφ'όσον η πληρωμή γίνει μέσω paypal είναι βέβαιο ότι εάν δεν το παραλάβω θα πάρω τα χρήματά μου ... Οπότε μάλλον "μάπα το καρπούζι", ή κάτι άλλο ... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a063.gif Ωραιοτατα τα ειπες... Μαλλον κατι αλλο αλλα μπορει και τα 2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalisvolos Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Γεια σας και παλι. Για το θεμα του zp700 (zopo) απο zopomobile.eu ακομα δεν ειχα κατι νεοτερο. Θα ενημερωσω μολις μου απαντησουν ή αν λαβω το δεμα τελικα. Παράθεση ZOPO ZP700+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μην γράφετε greeklish και μην απαντάτε σε μηνύματα greeklish. Για όποιον δεν έχει Ελληνικά υπάρχουν λύσεις. http://speech.ilsp.gr/greeklish/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Οπότε μάλλον "μάπα το καρπούζι", ή κάτι άλλο ... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a063.gif Ωραιοτατα τα ειπες... Μαλλον κατι αλλο αλλα μπορει και τα 2 ;) Είναι κάτι άλλο Αποφάσισαν και οι κινέζοι πως πρέπει να κάνουν SEO στα eshop τους και ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός που έκανε το έξυπνο κινεζάκι παραπάνω. Το έχω δει να γίνεται σε αρκετά τόπικ του φόρουμ και από δικές μας ελληνικές εταιρείες. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Είναι κάτι άλλο Αποφάσισαν και οι κινέζοι πως πρέπει να κάνουν SEO στα eshop τους και ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός που έκανε το έξυπνο κινεζάκι παραπάνω. Το έχω δει να γίνεται σε αρκετά τόπικ του φόρουμ και από δικές μας ελληνικές εταιρείες. δεν εγραψε ομως οτι το καταστημα που διαφημιζε χρεωνει 60 δολαρια την αποστολη με απλο συστημενο δεμα....60 δολαρια,μαλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αυτο να τρωνε ακυρο λοιπον.......:X Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Για αυτό το κατάστημα : http://www.obostore.com/ υπάρχει καμμιά εμπειρία ; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Για αυτό το κατάστημα : http://www.obostore.com/ υπάρχει καμμιά εμπειρία ; Πρώτη φορά το ακούω μετά από τόσα χρόνια ... βρήκες τίποτα πολύ φθηνό και ρωτάς;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καποια πληροφορηση για το vickmall.com το οποιο μοιαζει παρα πολυ με το minideal.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα παρέλαβα ένα lenovo s820 από minideal.Το τηλ είναι νεκρό,δεν ανοίγει με τίποτα,ούτε φορτίζει(έχω βγάλει την ζελατίνα από μπαταρία).Δεν έχω βρει κάποια λύση κ μάλλον θα το στείλω πίσω.Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καποια πληροφορηση για το vickmall.com το οποιο μοιαζει παρα πολυ με το minideal.net πολυ καλο καταστημα ειναι,αγορασε αφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καποια πληροφορηση για το vickmall.com το οποιο μοιαζει παρα πολυ με το minideal.net Από τα έμπιστα είναι. Το ότι μοιάζει με άλλο δεν λέει τίποτα, πολλά site χρησιμοποιούν το ίδιο "πρόσωπο", δεν γίνεται να έχουν όλα διαφορετικό ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Από τα έμπιστα είναι. Το ότι μοιάζει με άλλο δεν λέει τίποτα, πολλά site χρησιμοποιούν το ίδιο "πρόσωπο", δεν γίνεται να έχουν όλα διαφορετικό ... :) Απλα νομισα πως ειναι το ιδιο με αλλο ονομα... Οπως και να'χει ευχαριστω πολυ παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παντως σε γενικες γραμμες,ειναι λιγο θολο το τοπιο αναμεσα στα vickmall-minideal,αυριο θα παραλαβω απο το vickmallκαι θα συγκρινω συσκευασιες κτλ,απλα απο περιεργια πιο πολυ.....:)Βεβαια το 1ο στελνει πολυ πιο γρηγορα απο το 2ο,τσεκαρισμενο αυτο..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts