arisg90 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 http://www.merimobiles.com/greece-warehouse/ Ένα μοντέλο μόλις διαθέσιμο, θα φέρουν όμως κι άλλα (λένε). Αυτο το λενε εδω και 2 μηνες.Προτιμηστε τα εξαιρετικα vickmall,minideal και geekbuying (και το to2c αν και εχει θεματα με την εγγυηση οπως διαβαζουμε) και γραψτε το Meri. Ειδικα αυτην την περιοδο που οι παραγγελιες ερχονται σε 10-15 μερες. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Original-Coolpad-F1-Octa-Core-WCDMA-5-inch-Coolpad-F1-2G-RAM-13MP-Camera-1280-x/1824573104.html αυτον τον πωλητη τον εχει δοκιμασει κανενας?καμια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 το μονο που εχω να πω ειναι μακρια απο bangood απο 29 απριλιου δεν το εχουν στειλει ακομα.. εστω και ενας να το δει και να τους αποφυγει ειναι κερδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 το μονο που εχω να πω ειναι μακρια απο bangood απο 29 απριλιου δεν το εχουν στειλει ακομα.. εστω και ενας να το δει και να τους αποφυγει ειναι κερδος Εχω πάρει δύο φορές απο αυτούς κι ολα καλά. Οταν λες δεν το έστειλαν τι εννοείς; Δεν το πηρες ακομα, η δεν στο έστειλαν καν; Αν είναι το δεύτερο θα μου φανεί πολυ περίεργο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0ssss Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Original-Coolpad-F1-Octa-Core-WCDMA-5-inch-Coolpad-F1-2G-RAM-13MP-Camera-1280-x/1824573104.html αυτον τον πωλητη τον εχει δοκιμασει κανενας?καμια γνωμη? Αυτο μπηκα να ρωτησω... + to Chinatronic.. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Coolpad-F1w-8297w-MTK6592-Octa-core-1-7G-Android-4-2-Dual-SIM-WCDMA-cell/412402_1736641185.html Οι τιμες ειναι εμφανως πιο χαμηλες απο to2c, geekbuying και vickmall... Eχει να πει κανεις τπτ για αυτους ή να προχωρησω κανονικα στην παραγγελεια? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ρε παιδια, τί γιναν τα κινεζακια σημερα; αργια εχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0ssss Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μια ερωτηση...Στο aliexpress δεν βλεπω επιλογη για paypal Πληρωμη...ειναι αξιοπιστο αυτο? Ειχα συνηθισει στο ebay Που ολα γινονταν μεσω paypal και οποτε δεν εφτανε κατι ειχα refund κτλ... Το να δωσω τα στοιχεια της καρτας εκει ειναι ασφαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Απ ότι ακούγεται ει ναι πιο ασφαλής η συναλλαγή σε σχέση με το paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Έχει δικό του σύστημα, alipay, όπου ο πωλητής πληρώνεται αφού απαντήσεις ότι πήρες το δέμα. Επίσης έχω πάρει refund χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μια ερωτηση...Στο aliexpress δεν βλεπω επιλογη για paypal Πληρωμη...ειναι αξιοπιστο αυτο? Ειχα συνηθισει στο ebay Που ολα γινονταν μεσω paypal και οποτε δεν εφτανε κατι ειχα refund κτλ... Το να δωσω τα στοιχεια της καρτας εκει ειναι ασφαλες? Πάντα βέβαια να τσεκάρεις την αξιοπιστία κάθε πωλητή π.χ. πόσες πωλήσεις έχει, τα feedback αλλά και τη συνολική του βαθμολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0ssss Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Έχει δικό του σύστημα, alipay, όπου ο πωλητής πληρώνεται αφού απαντήσεις ότι πήρες το δέμα. Επίσης έχω πάρει refund χωρίς προβλήματα Mε το alipay τι παιζει?Δεν εχει επιλογη για να συνδεσω καρτα.. Φτιαχνω λογαριασμο στο webmoney, συνδεω την καρτα εκει και μετα κανω την μεταφορα των χρηματων απο το webmoney στην alipay? με την paypal: καρτα->Paypal-> Πληρωμη alipay: καρτα->Webmoney->Alipay->Πληρωμη ?? κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Αυτο μπηκα να ρωτησω... + to Chinatronic.. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Coolpad-F1w-8297w-MTK6592-Octa-core-1-7G-Android-4-2-Dual-SIM-WCDMA-cell/412402_1736641185.html Οι τιμες ειναι εμφανως πιο χαμηλες απο to2c, geekbuying και vickmall... Eχει να πει κανεις τπτ για αυτους ή να προχωρησω κανονικα στην παραγγελεια? :) Πρέπει να είναι καλός, έχει από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες που έχω δεί στο Ali .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Mε το alipay τι παιζει?Δεν εχει επιλογη για να συνδεσω καρτα.. Φτιαχνω λογαριασμο στο webmoney, συνδεω την καρτα εκει και μετα κανω την μεταφορα των χρηματων απο το webmoney στην alipay? με την paypal: καρτα->Paypal-> Πληρωμη alipay: καρτα->Webmoney->Alipay->Πληρωμη ?? κατι τετοιο? Εχεις paypal? Αν εχεις θα εχεις βαλει μια καρτα στο παυπαλ με αυτη την καρτα μπορεις να κανεις την αγορα σου στο αλι Εγω ετσι κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εχει σελιδα το Gearbest στο forum μας ? κανα link ? από φημη ? γιατι ειδα διαφημιση-post αλλα κλειδωμενο > http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5411743#member_options Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εχω πάρει δύο φορές απο αυτούς κι ολα καλά. Οταν λες δεν το έστειλαν τι εννοείς; Δεν το πηρες ακομα, η δεν στο έστειλαν καν; Αν είναι το δεύτερο θα μου φανεί πολυ περίεργο. οτι εχω παρει εχει ερθει κανονικα.. πρωτη φορα ομως κινητο.. απο 29/04 το εστειλαν 09/05 ειναι απο τοτε σατο ταχυδρομιο.. ακομα να φυγει απο σιγκαπουρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Και εγώ καμιά 15αριά αγορές από banggood όλα έχουν έρθει κανονικά. Μήπως εβαλες αποστολή χωρίς tr. number? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Mε το alipay τι παιζει?Δεν εχει επιλογη για να συνδεσω καρτα.. Φτιαχνω λογαριασμο στο webmoney, συνδεω την καρτα εκει και μετα κανω την μεταφορα των χρηματων απο το webmoney στην alipay? με την paypal: καρτα->Paypal-> Πληρωμη alipay: καρτα->Webmoney->Alipay->Πληρωμη ?? κατι τετοιο? Εχεις paypal? Αν εχεις θα εχεις βαλει μια καρτα στο παυπαλ με αυτη την καρτα μπορεις να κανεις την αγορα σου στο αλι Εγω ετσι κανω Στο alipay δεν μπορείς να συνδέσεις κάρτα ,οπως λέει ο ειδικός ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5399910#post5399910 Στο ali δεν έχει paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 για αγορασ του zte red bull v5-ειναι αξιοπιστο? ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συγνωμη-μιλαω για το σιτε του etotalk...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εχει σελιδα το Gearbest στο forum μας ? κανα link ? από φημη ? γιατι ειδα διαφημιση-post αλλα κλειδωμενο > http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5411743#member_options Κανεις δεν το ξερει ρε παιδια ? Γραφει : " ... Το Gearbest επανέρχεται δυναμικά στις σελίδες μας ...." Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Και εγώ καμιά 15αριά αγορές από banggood όλα έχουν έρθει κανονικά. Μήπως εβαλες αποστολή χωρίς tr. number? κανονικα με τρακινγκ απλα καπου χαθηκε το δεμα. δεν εξηγειτε αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 απο http://www.dealsprime.com κανεις?ειναι αξιοπιστο ? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 για αγορασ του zte red bull v5-ειναι αξιοπιστο? ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συγνωμη-μιλαω για το σιτε του etotalk...:p Μακρυα απο etotalk.Πανακριβα μεταφορικα.Προτιμησε vickmall minideal geekbuying και to2c. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszante Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 βρε παιδια να ρωτησω κατι.μπαινω στο to2c να συμπληρωσω την φορμα για αγορα καινητου και δεν μου ολοκληρωνει την παραγγελια.με ξαναβγαζει στο paypal.τι να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 βρε παιδια να ρωτησω κατι.μπαινω στο to2c να συμπληρωσω την φορμα για αγορα καινητου και δεν μου ολοκληρωνει την παραγγελια.με ξαναβγαζει στο paypal.τι να συμβαινει; Καλα και εσυ απο εκει θα αγορασεις..........δεν βλεπεις τι κανουν με την εγγυηση.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszante Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 δηλαδή;για πες κωστα ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- από που προτεινετε ν αγορασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts