Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΔΕΝ ειναι οι ιδιοι... μιλησα με την υπευθυνη του minideal και μου ειπε οτι απλα τους αντιγραφουν

Μην τους πιστευεις ειναι τι ιδιο μαγαζι στο λεω 100%,Εχω αγορασει και απο τους δυο, τα πακετα ειναι ολοιδια και εχουν τον ιδιο αποστολεα. Επισης μου το εχει πει η selina απο το vickmall.Οποτε αστο μην αλους τι σου λενε.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Rakoyn, καλύτερα κοίτα την αξιοπιστία του καταστήματος, παρά τα δωράκια των λίγων ευρώ. Πολύ εύκολα θα σε ξεχάσει ο Κινέζος αν υπάρξει πρόβλημα.

Δες κι αυτό.

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Δεν πηρα τιποτα σαν στανταρ..Απλα ο καθενας(πωλητης-αγοραστης) προσπαθουν για το καλυτερο προς οφελος του καθενος...Και απο τη στιγμη που ειμαι καινουργος πελατης και πιθανος και μελλοντικος θελω να δω απο που θα κανω τις αγορες μου...Αυτο θα εξαρτηθει απο τις προσφορες του καθε καταστηματος..Η απορια που ειχα δεν ηταν εαν δινουν δωρα και αν οχι γιατι...Αυτο ειναι δικο μου θεμα και της εταιριας που πουλαει..Με αυτες που μιλησα μου ειπαν αυτο που αναφερω ποιο πριν..Δηλαδη ηταν προθυμοι να μου κανουν δωρο την βαση αραχνης που ειχε 18,99$ αλλα οχι μια δερματινη θηκη με 9,99$...Υπαρχει καποια πολιτικη πανω σε αυτο που γνωριζει κανεις?Οπως επισης μου ειπανε για φορτιστη αυτοκινητου σα δωρο εξτρα με καλωδια και τα παντα αλλα και παλι οχι θηκη η καρτα...Απλη απορια ειναι για να ξερω πως θα κινηθω..

Μιλα και με το minideal.

Εγω οταν πηρα 2-3 κινητα μαζι, τους ζητησα θηκη και μου εδωσαν.Και μαλιστα για αλλο κινητο απο αυτο που πηρα. αυτο εγινε πριν κανα 6μηνο.

Rakoyn, καλύτερα κοίτα την αξιοπιστία του καταστήματος, παρά τα δωράκια των λίγων ευρώ. Πολύ εύκολα θα σε ξεχάσει ο Κινέζος αν υπάρξει πρόβλημα.

Δες κι αυτό.

Ουσιαστικα μιλαμε για 3-4 σαιτ που οπου εχω δει λενε καλα λογια...Geekbuying-minideal-vickmall-pandawill...Αν και απο τα 4 τα 2 λενε τα παιδια εδω στο φορουμ ειναι το ιδιο...Απο αυτα τα 4 ποιο σας εχει δωσει τα καλυτερα δωρα και σας εχει κερδισει κατα ενα τσικ απο τα αλλα?Αυτο ρωταω μιας και η αξιοπιστια ειναι στα ιδια επιπεδα και για τα 4 νομιζω.Δεν με ενδιαφερουν και τοσο τα στανταρ δωρα που δινουν οσο το να παρω θηκη-βαση και μια καρτα 8αρα...Μπορουν να μου δωσουν στην τιμη που ειναι φιξ με θηκη και την καρτα δωρο η το αναποδο?Αν ναι τοτε θα το τσιμπισω απο αυτο που θα μου το κανει...Προσφορα και ζητηση :lol:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΦΤΗΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ? ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

to2c,geekbuying,vickmall,minideal,merimobiles διαλεγεις και παιρνεις

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

to2c,geekbuying,vickmall,minideal,merimobiles διαλεγεις και παιρνεις

Με τo 1o πλεον (to2c) υπαρχει θεμα με την εγγυηση που δινει.......δεν διαβαζεις το τοπικ τους μαλλον.......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

To http://www.antelife.com το γνωρίζετε ; σκέφτομαι να αγοράσω από εκεί κινητό τηλ.

ειναι πολυ αργοι,περπατωντας το φερνεις πιο γρηγορα

Από αξιοπιστία είναι οκ όμως;

Σε περίπτωση προβλήματος ασχολούνται ή «σε γράφουν»;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

ειναι πολυ αργοι,περπατωντας το φερνεις πιο γρηγορα

ειναι ομως το μοναδικο καταστημα που βρισκω το redmi 1s σε κοκκινο χρωμα :cry:

Τοτε φιλε μου το ρισκαρεις........:)

παραγγειλα κινητο πριν καιρο,εκαναν τοσες μερες να το στειλουν που το ακυρωσα,αν θες το κοκκινο κανε παραγγελια και περιμενε.

Το happymango το ξερει κανεις ; Εχει μερικα φτηνα π.χ. http://www.ahappymango.com/tengda-s5-smartphone-5-1-inch-fhd-mtk6592-2gb-16gb-android-4-2-gesture-sensing.html

$99. 00........

Παρα πολυ φθηνο το κντ για να ειναι αληθινο με αυτα τα specs....:)

Tι να σου πω τωρα,

Το happymango το ξερει κανεις ; Εχει μερικα φτηνα π.χ. http://www.ahappymango.com/tengda-s5-smartphone-5-1-inch-fhd-mtk6592-2gb-16gb-android-4-2-gesture-sensing.html

$99. 00........

Παρα πολυ φθηνο το κντ για να ειναι αληθινο με αυτα τα specs....:)

Tι να σου πω τωρα,

Ναι όντως δυνατά χαρακτηριστικα, λιγο δύσκολο με αυτη την τιμή.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Δεν πηρα τιποτα σαν στανταρ..Απλα ο καθενας(πωλητης-αγοραστης) προσπαθουν για το καλυτερο προς οφελος του καθενος...Και απο τη στιγμη που ειμαι καινουργος πελατης και πιθανος και μελλοντικος θελω να δω απο που θα κανω τις αγορες μου...Αυτο θα εξαρτηθει απο τις προσφορες του καθε καταστηματος..Η απορια που ειχα δεν ηταν εαν δινουν δωρα και αν οχι γιατι...Αυτο ειναι δικο μου θεμα και της εταιριας που πουλαει..Με αυτες που μιλησα μου ειπαν αυτο που αναφερω ποιο πριν..Δηλαδη ηταν προθυμοι να μου κανουν δωρο την βαση αραχνης που ειχε 18,99$ αλλα οχι μια δερματινη θηκη με 9,99$...Υπαρχει καποια πολιτικη πανω σε αυτο που γνωριζει κανεις?Οπως επισης μου ειπανε για φορτιστη αυτοκινητου σα δωρο εξτρα με καλωδια και τα παντα αλλα και παλι οχι θηκη η καρτα...Απλη απορια ειναι για να ξερω πως θα κινηθω..

Δεν θα σου δώσουν αυτά που θέλεις σαν δώρο και έχει να κάνει με την τιμή αυτών που ζητάς. Μην σε μπερδεύει η τιμή που σου λένε για την "αράχνη" ή για φορτιστή και καλώδια. Όλα αυτά μαζί δεν θα τους κοστίσουν πάνω από 1 δολάριο (άσχετα σε τι τιμή τα "πουλάνε" στα καταστήματα τους). Για αυτό και μπορούν να σου τα δώσουν σαν δώρο. Από την άλλη η θήκη ή η κάρτα μνήμης τους κοστίζουν 7-8 δολάρια (το καθένα). Πιθανόν κάπου λίγο παραπάνω από αυτό το ποσό να είναι και το τελικό τους κέρδος. Για αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάρεις ως δώρο. Αν τα θέλεις, θα πρέπει να τα πληρώσεις.

Θα σου πω προσωπική περίπτωση από γνωστό κατάστημα. Για να πάρω "δώρο" 8Gb κάρτα το αντάλλαξα με όλα αυτά που σου δίνουν εσένα "δώρο" (θήκη σιλικόνης, protector, φορτ. αυτόκ, καλώδιο κάτι άλλα μπιχλιμπίδια τύπου "αράχνης" κτλ.κτλ.κτλ.) Και όλα αυτά ενώ αποδεδειγμένα ήμουν πολύ καλός πελάτης τους με αρκετές αγορές και σε πολύ έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον για αυτούς.

Για αυτό μην τους "ζαλίσεις" άλλο άδικα γιατί δεν πρόκειται να τα πάρεις ως "δώρο"

Γενικά με τους Κινέζους πρέπει να καταλάβεις μέχρι που μπορείς να τους πιέσεις για τις τιμές, "δώρα" κτλ. και να σταματήσεις εκεί. Αν τους πιέσεις πιο πολύ από τι μπορούν να δώσουν, τότε στην καλύτερη και τίμια συμπεριφορά θα σε "γράψουν" κανονικά ή στην χειρότερη μπορεί να λάβεις κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Ξεκίνησε από το πρώί (μάλλον) το 2nd anniversary sale του antelife.

Αν και δεν είναι και οι καλύτεροι στο support έχουν πολύ καλές τιμές σε διάφορες συσκευές

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Ναι όντως δυνατά χαρακτηριστικα, λιγο δύσκολο με αυτη την τιμή.

Γιατί ? Τοσο δεν το εδινε σαμπως και το pandawill ?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Γιατί ? Τοσο δεν το εδινε σαμπως και το pandawill ?

Μακάρι να είναι εντάξει και όχι κοροϊδία.

Το μαγαζί αυτό τι λέει, είναι αξιόπιστο;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Γειά σας.

Είδα αυτό με... 99$, το site το ξερει κανέις? Τι πιστεύετε είναι μούφα?

http://www.ahappymango.com/tengda-s5-smartphone-5-1-inch-fhd-mtk6592-2gb-16gb-android-4-2-gesture-sensing.html

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Το ρώτησε κι άλλος συμφορμίτης αλλά δε δόθηκε απάντηση γιαυτό το ρωτάω κι εγω. Η τιμή και τα specs είναι ποοοολύ καλά!

Γειά σας.

http://www.ahappymango.com/tengda-s5-smartphone-5-1-inch-fhd-mtk6592-2gb-16gb-android-4-2-gesture-sensing.html

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Το ρώτησε κι άλλος συμφορμίτης αλλά δε δόθηκε απάντηση γιαυτό το ρωτάω κι εγω. Η τιμή και τα specs είναι ποοοολύ καλά!

Οι τιμές που προσφέρει δεν υπάρχουν :blink:

Προσοχή το "κανόνι" του άλλου site τώρα ξεκίνησε :ninja:

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Γειά σας.

Ευχαριστώ!

100% ΑΠΑΤΗ

Μείνετε μακριά εκτός αν σας περισσεύει χρόνο και χρήμα και δεν έχετε που να τα ξοδέψετε.

Γειά σας.

Ευχαριστώ!

Kατάστημα που έχει το Xiaomi MI3 στα 231$ μόνο μούφα μπορεί να είναι mike.

- Κωνσταντίνος -

ΟΚ το πήρα το μήνυμα που λένε! Ευχαριστώ. (Με "προκάλεσε" που έχει paypal)

Οι τιμές που προσφέρει δεν υπάρχουν :blink:

Προσοχή το "κανόνι" του άλλου site τώρα ξεκίνησε :ninja:

100% ΑΠΑΤΗ

Μείνετε μακριά εκτός αν σας περισσεύει χρόνο και χρήμα και δεν έχετε που να τα ξοδέψετε.

Kατάστημα που έχει το Xiaomi MI3 στα 231$ μόνο μούφα μπορεί να είναι mike.

Αν μπορεί καποιος να μου στειλει pm με ΟΛΑ τα αξιοπιστα μαγαζιά που μπορώ να κοιτάξω για προσφορές, πλην των ήδη γνωστων απο πλευρας μου (panda,geek,antelife,vickmall,merimobiles,minideal) θα του ημουν ευγνωμων..

Με ενδιαφερουν ιδιαιτερα αποψεις για το 1949deal