Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε απολυτα νουμερα φιλε μου, μπορει και να εχεις δικιο..

Ενα προιον ομως (στην συγκεκριμενη περιπτωση τηλεφωνο) αρχιζει με την φυσικη παρουσια του πωλητη και απο την αλλη δεν τελειωνει με την αγορα του..Υπαρχει και το μετα την πωληση κομματι, εγγυηση, ανταλλακτικα, επισκευη, χρονος αντιδρασης-επισκευης, εξοδα αποστολης κλπ κλπ..

Παντως με την λογικη της απολυτης τιμης, δεν θα υπηρχαν (οχι μονο στην Ελλαδα,αλλα και σε ολες τις αγορες, φυσικα καταστηματα πωλησεως "'επωνυμων"' προιοντων..Ολοι θα αγοραζαν, σε πολυ φτηνοτερες τιμες απο Κινα η αλλες χωρες παραγωγης)..

Ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια..Οι επιλογες παντα εχουν το κοστος τους..

με την υπερτιμολογηση κανενας δεν θα μπει στον κοπο να παραγγειλει απο ελλαδα,,εξ αλλου με τις τιμες της κινας μπορει καποιος να αλλαξει συσκευη καθε χρονο,αν κανει το lg g2 340 ευρω στο σκρουτζ γιατι να πληρωσω την ιδια τιμη για ενα κινεζικο αγορασμενο στην ελλαδα?

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η αγορα ειναι ελευθερη. Ο καθενας μπορει να ανοιξει 1-5-10 site και να πουλαει οτι θελει κι οσο θελει.

Η ιδια η αγορά θα τον "κρινει". Οποτε πιστευω δεν εχουν κανενα νοημα τετοιου ειδους συζητησεις.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

ρε παιδια θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε επιθεση χωρις λογο γιατι? σε σχεση με τι ειναι ακριβοι αυτοι που συζηταμε? με κινα? λογικο δεν ειναι οι φοροι δεν μας λενε τιποτα??για καθε παρομοιο καταστημα.Μπηκε κανενας στην διαδιακασια να τσεκαρει τα ιδια προιοντα στο skroutz για παραδειγμα? για τα ελληνικα δεδομενα ειναι μπομπα και ολα τα καταστηματα αυτα.Για τα 500 600 και 700 ευρω των μεγαλων δεν εχουμε θεμα.? ολα αυτα δειχνουν τον δρομο ποσο θα επρεπε να κοστιζουν ολα τα τηλεφωνα ας παψουμε να αντιδρουμε σε ολα και να τα βλεπουμε με μισο ματι.

ρε παιδια θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε επιθεση χωρις λογο γιατι? σε σχεση με τι ειναι ακριβοι αυτοι που συζηταμε? με κινα? λογικο δεν ειναι οι φοροι δεν μας λενε τιποτα??για καθε παρομοιο καταστημα.Μπηκε κανενας στην διαδιακασια να τσεκαρει τα ιδια προιοντα στο skroutz για παραδειγμα? για τα ελληνικα δεδομενα ειναι μπομπα και ολα τα καταστηματα αυτα.Για τα 500 600 και 700 ευρω των μεγαλων δεν εχουμε θεμα.? ολα αυτα δειχνουν τον δρομο ποσο θα επρεπε να κοστιζουν ολα τα τηλεφωνα ας παψουμε να αντιδρουμε σε ολα και να τα βλεπουμε με μισο ματι.

που την ειδες την επιθεση εσυ?

Παιδια επιλογες εχουμε,το παρων τοπικ ειναι για φτηνα Κινεζικα κντ,και οταν λεμε φτηνα εννοουμε φτηνα.Εαν το εκαστοτε κντ το βρισκω στην Κινα στα 120 ευρο,και εδω το πουλανε καποια καταστηματα στα 220,ε αυτο δεν το λες φτηνο.Και φυσικα υπαρχει ειδικο κομματι στο fora για οποιον θελει να κανει το οποιο promosion στην εταιρια του,δεν ειναι σωστο να γινεται εδω νομιζω........:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

φιλε daydream λυσε μου μια απορια για πια υπερτιμολογηση αναφερεσε? αν θες απαντας φιλικα παντα.

οποιος καταλαβε,καταλαβε ....επισης εντυπωση μου προκαλει η δημιουργια νεων λογαριασμων στο φορουμ με μονο στοχο την υποστηρηξη του συγκεκριμενου καταστηματος,ας το δουν οι διαχειριστες.

Εμένα πάλι μου φαίνεται περίεργο που

Christosm7 εγγραφή 17 Απριλίου 10 μηνύματα

rafail69 εγγραφή 25 Απριλίου 2 μηνύματα

horhemaximo εγγραφή 25 Απριλίου 3 μηνύματα

είναι όλα σε αυτό το νήμα ,

και όλα τείνουν να μας ωθούν προς τα ''ελληνικά'' μαγαζιά ,

αφού πρώτα λέχθηκαν καλά λόγια για ένα συγκεκριμένο κατάστημα.

*Με πρόλαβε ο daydream59.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

το ιδιο λεμε

Καλησπέρα μια βοήθεια έχω επιστροφή απο geek περίπου στα 200 ευρώ και πσαχνω μάρκα κινητού με υποστήριξη και στο Ελλάδισταν lenovo,zte

ευχαριστώ

Καλησπέρα μια βοήθεια έχω επιστροφή απο geek περίπου στα 200 ευρώ και πσαχνω μάρκα κινητού με υποστήριξη και στο Ελλάδισταν lenovo,zte

ευχαριστώ

Kανενα δεν εχει εγγυηση στην Ελλαδα φιλε μου,εφοσον δεν εισαγεται το ιδιο ακριβως μοντελο και εδω απο την ιδια την εταιρια.

*Με πρόλαβε ο daydream59.

Δεν βλέπω τον λόγο να ασχολούμεθα, έχω την εντύπωση ότι κανένας από εμάς δεν είναι παιδάκι, και όλοι έχουν την ικανότητα να κρίνουν ...

Κανένας δεν πρόκειται να βάλει κάποιον να ψωνίσει με το ζόρι από κάπου που δεν τον συμφέρει.

Προς τιμήν του, ο εξαίρετος φίλος μας ο Σταύρος έβγαλε το λινκ του καταστήματός του από την υπογραφή του, αν και γιά εμένα προσωπικώς δεν έπρεπε να το κάνει.

Καλή συνέχεια σε όλους. :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ρε μάγκες, εσείς που μιλάτε για υπερτιμολόγηση και 40% πάνω τιμές, έχετε ιδέα ότι έχουμε ΦΠΑ 23% στην Ελλάδα; Έχετε ιδέα οτι σε ένα κινητό που πωλείται στην Ελλάδα 250€, τα 50€ ειναι ο ΦΠΑ, που πάει στο κράτος;

Δε μιλάω για εξοδα λειτουργικά, νοίκια κλπ, αυτά έχουν μικρό ποσοστό ανά προϊόν που πωλείται, σε σχέση με το ΦΠΑ

ευχαριστώ

δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη στην Ελλαδα για κανενα προϊόν που αγοράζεις από κίνα

Ρε μάγκες, εσείς που μιλάτε για υπερτιμολόγηση και 40% πάνω τιμές, έχετε ιδέα ότι έχουμε ΦΠΑ 23% στην Ελλάδα; Έχετε ιδέα οτι σε ένα κινητό που πωλείται στην Ελλάδα 250€, τα 50€ ειναι ο ΦΠΑ, που πάει στο κράτος;

Δε μιλάω για εξοδα λειτουργικά, νοίκια κλπ, αυτά έχουν μικρό ποσοστό ανά προϊόν που πωλείται, σε σχέση με το ΦΠΑ

δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη στην Ελλαδα για κανενα προϊόν που αγοράζεις από κίνα

οπως και ναχει προτιμω να το αγοραζω φθηνοτερα απο κινα,

............Ρε μάγκες..............

Εννοειται φιλε μου οτι πρεπει να βγαλει και το κρατος αλλα και εσυ κερδος.Για αυτο υπαρχουν οι επιλογες αγορας για την τσεπη του καθενος φιλου εδω μεσα.Ευχομαι τα καλυτερα για την επιχειρηματική σου προσπαθεια.

Παιδες παιζει κανενα κουπονι απο banggood ή 1949deal ή geekbuying??
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Kανενα δεν εχει εγγυηση στην Ελλαδα φιλε μου,εφοσον δεν εισαγεται το ιδιο ακριβως μοντελο και εδω απο την ιδια την εταιρια.

Και απο ανταλλακτικά ?:worry:

Φιλε Σπυρο

το καμμια εγγυηση δεν υπαρχει, δεν ισχυει.Ας μην ισοπεδωνουμε τα παντα !!Αν ειναι δυνατον

Και οι εγγυησεις ισχυουν και τα ανταλλακτικα υπαρχουν και ολα λειτουργουν..

Λιγο ψαξιμο χρειαζεται και βρισκεις τις απαντησεις μονος σου..

Edited by gerstavros2

70% επάνω στην τιμή δεν είναι υπερτιμολόγηση ; Και αναφέρομαι στο Zopo που είπε ο φίλος παραπάνω ότι το αγόρασε 170€ ενώ στην κίνα έχει 100€ . Οκ ας προσθέσουμε το ΦΠΑ 23% στην τιμή . Και ας βάλει και ένα καπέλο για τα λειτουργικά του έξοδα ( ενοίκια , διαφήμιση κτλ ) , αλλά όχι άλλο ένα 50% . Ένα λογικό κέρδος .

Τα συγκεκριμένα ελληνικά καταστήματα που έχουν ανοίξει , ποντάρουν σκέφτομαι στον φόβο και την άγνοια ορισμένων να κάνουν μια παραγγελία από κίνα , και στον χρόνο αναμονής που είναι λιγότερος ( αν και από αυτά που διαβάζω , μάλλον πάνω κάτω ο ίδιος είναι ) . Επίσης η αίσθηση που έχω αποκομίσω από κάποιους που γράφουν εδώ , είναι ότι προτρέπουν ''άσχετους'' με το θέμα των κινητών , να προτιμούν τις ''κινέζικες ναυαρχίδες'' και όχι τα απλά τηλέφωνα , προκειμένου να δικαιολογούν και τα έξτρα παραπάνω χρήματα που τα κοστολογούν .

Βέβαια σε ελέυθερη αγορά είμαστε , ο καθένας κάνει τις επιλογές του . Απλώς μην θεωρούν κάποιοι ότι είναι έξυπνοι επειδή πλήρωσαν για κινέζικο κινητό ''ναυαρχίδα'' μόνο πχ 300€ και δεν τα έσκασαν στην Samsung για το S5 με 800€ . :)

Φιλικά Λευτέρης

Προτού πέσετε να τους φάτε τους εμπόρους μάθετε να κάνετε σωστούς υπολογισμούς....όταν κάποιος πουλάει 170 € ένα τηλ σημαίνει ότι η καθαρή του αξία είναι 138 €, αν το έχει αγοράσει 100 € λοιπόν πάει να πει ότι έχει κέρδος 38€, τώρα αν αυτά τα χρήματα είναι αισχροκέρδεια, με λειτουργικά έξοδα, φορολόγηση και εμπορικό κέρδος....πάω πάσο !!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οτι θες και με τις καταλληλες επαφες ολα τα θεματακια λυνονται φιλε μου,καταρχην εχεις ενα χρονο εγγυηση απο το καταστημα αγορας.

Καποια καταστηματα μαλιστα απο την Κινα με καλυψαν ακομα και αφου περασε το 12μηνο.Επιλογες υπαρχουν.

@gerstavros2

Το αυτο φιλε μου,ας κρατησουμε ολοι μας λοιπον ενα επιπεδο........:)

Παιδια τα ζυγηζουμε και αποφασιζουμε τι μας συμφερει οικονομικα,ποση εγγυηση και απο που θελουμε να εχουμε,και αναλογως πραττουμε.

Π.χ. εγω εχω αυτην την στιγμη ενα Note3 αγορασμενο απο Ελλαδα,και ενα Lenovo αγορασμενο απο Κινα σαν προσωπικα κντ μου.

Προτού πέσετε να τους φάτε τους εμπόρους μάθετε να κάνετε σωστούς υπολογισμούς....όταν κάποιος πουλάει 170 € ένα τηλ σημαίνει ότι η καθαρή του αξία είναι 138 €, αν το έχει αγοράσει 100 € λοιπόν πάει να πει ότι έχει κέρδος 38€, τώρα αν αυτά τα χρήματα είναι αισχροκέρδεια, με λειτουργικά έξοδα, φορολόγηση και εμπορικό κέρδος....πάω πάσο !!!!

Διόρθωση, τα 38€ δεν ειναι κέρδος. Υπάρχει κι η εφορία, 26% επι των κερδών, άρα το κέρδος του μαγαζιού στο παραδειγμα αυτό, ειναι περίπου 28€ μόλις. Και για να βγάλει πέρα τον μήνα, θα πρέπει να έχει έχει πολλές πωλήσεις, ανάλογα και με τα λειτουργικά του έξοδα.

Τέλος πάντων, αυτά δεν αφορούν το παρόν θέμα. Τέλος

Διόρθωση, τα 38€ δεν ειναι κέρδος σ αυτή τη περίπτωση. Υπάρχει κι η εφορία, 26% επι των κερφών, άρα το κέρδος του μαγαζιού στο παραδειγμα αυτό, ειναι περίπου 28€ μόλις. Και για να βγάλει πέρα τον μήνα, θα πρέπει να έχει έχει πολλές πωλήσεις, ανάλογα και με τα λειτουργικά του έξοδα.

Τέλος πάντων, αυτά δεν αφορούν το παρόν θέμα. Τέλος

Σταύρο το αναφέρω ότι μέσα στα 38 € περιλαμβάνονται εφορίες-κέρδη-λειτουργικά κλπ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δυστυχώς όταν έχεις καταστημα και δεν μπορεις να πουλήσεις το zopo p780 πιο κατω απο €170 εισαι καταδικασμένος. Ειναι πολύ απλο
No root->No problem