lio14 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 ξέρετε κάτι για αυτό το σάιτ; http://www.tinydeal.com/ Εγω δε θα έπαιρνα ποτε ξανά. Είχα κακές εμπειρίες ευτυχώς με μικροπράγματα και πολύ χαμηλής αξίας. Ήταν παλιά στο φόρουμ, αν θυμάμαι καλά, και βγήκε. Θυμάμαι πολλά παράπονα απο πολύ κόσμο. Καλύτερα προτίμησε site που είναι γραμμένα στο φόρουμ για καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronn Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ 3 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΜΕ SG POST H ME CN POST OI OΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ?? ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ... -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited April 22, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ 3 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΜΕ SG POST H ME CN POST OI OΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ?? ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ... Συνενοησου με το καταστημα.Εμενα μου εχουν στειλει αρκετες φορες με 2 μπαταριες με SGP.Ξεκαθαρισε τους οτι τις θες οπωσδηποτε κτλ κτλ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronn Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Συγνωμη για τα κεφαλαια.... Φιλε αρη εννοω τωρα τον τελευταιο καιρο αν ειναι εφικτο με 2 μπαταριες ανα συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Συγνωμη για τα κεφαλαια.... Φιλε αρη εννοω τωρα τον τελευταιο καιρο αν ειναι εφικτο με 2 μπαταριες ανα συσκευη Oτι σου λεει το παλικαρι υσχιει,με λιγη καλη θεληση ολα γινονται......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 πριν 2 βδομαδες επεστρεψα ενα κινητο(jiake jk12) στη διευθυνση που μουδωσαν στο mail μου...η συσκευη ηταν DOA...OYTE 1 λεπτο δε λειτουργησε....σημερα κανω track kαι βγαζει address cannot be locatedkaι status pick up... TI SYMBAINEI????? MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ???:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGakias Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Γνωριζει κανενας εαν αυτο το site ειναι αξιοπιστο GHDEAL? Και η τιμη του mi3 με τα μεταφορικα για Ελλαδα χαμηλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 πριν 2 βδομαδες επεστρεψα ενα κινητο(jiake jk12) στη διευθυνση που μουδωσαν στο mail μου...η συσκευη ηταν DOA...OYTE 1 λεπτο δε λειτουργησε....σημερα κανω track kαι βγαζει address cannot be locatedkaι status pick up... TI SYMBAINEI????? MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ???:mad::mad::mad: Οσες φορες εστειλα πισω εκανε πανω απο μηνα να παει,ποιο ειναι το track που σου εδωσαν απο τα Ελτα? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Πριν λιγες μερες παρηγγειλα μια μπαταρια και ενα καπακι μπαταριας απο pandawill και τικαρησα την αποστολη με reg airmail singpost,χθες μου στειλανε τρακινγκ που παραπεμπει στην Sweden post. Ισως επειδη υπαρχει αυτο το θεμα με τις μπαταριες με τις china post και singpost . ΥΓ.πληρωσα συν 2.51 δολαρια για τα μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspipol Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 καλησπερα παιδια γνωριζετε μηπως αν παιζει κανενα κουπονακι για pandawill; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 πριν 2 βδομαδες επεστρεψα ενα κινητο(jiake jk12) στη διευθυνση που μουδωσαν στο mail μου...η συσκευη ηταν DOA...OYTE 1 λεπτο δε λειτουργησε....σημερα κανω track kαι βγαζει address cannot be locatedkaι status pick up... TI SYMBAINEI????? MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ???:mad::mad::mad: Έτσι γράφουν τα κινέζικα ταχυδρομεία σε όλες τις αποστολές που έστειλα πίσω στο Geek (2-3). Στείλε μήνυμα στο aftersales και πες τους να το μαζέψουν, δεν το παραδίδει το ταχυδρομείο στην εταιρία, αυτοί πάνε και το παίρνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 καλησπερα παιδια γνωριζετε μηπως αν παιζει κανενα κουπονακι για pandawill; ευχαριστω Δες αν κάνει αυτό NEWBUYERCOUPON Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Αν κάνεις πρώτη αγορά από pandawill το NEWBUYERCOUPON θα σου δωσει 5 $ Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 καλησπερα παιδια γνωριζετε μηπως αν παιζει κανενα κουπονακι για pandawill; ευχαριστω Για δοκίμασε κι αυτό αν είναι ακόμα σε ισχύ που δίνει 6% έκπτωση PWU2B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christosm7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Μετα απο πολυ διαβασμα στο πιο κινητο (κινεζικο) να αγοράσω, αφου δεν ειχα ξαναασχοληθεί και μπερδευτηκα, γιατι μετα απο πολυ καιρο αρκετες συσκευες εβγαιναν προβληματικες, συμφωνα με τα λεγόμενα καποιον στο forum. Τελικα μεσω γνωστου κατεληξα να αγορασω απο Ελλαδα. Δεν αναφερω πιο ειναι το μαγαζι για διαφημιστικους λογους. Δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι γιατι τοση ταλαιπωρία και χασιμο χρονου με ενα κινητο αφου υπαρχει στην Ελλαδα και με service + εγγυηση αρκετα χρονια. Δεν αναφερω τα χρονια γιατι μπορει να το διαφημισω αθελα μου. Και εχουν και καταστημα που μπορεις να τα δεις.. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Edited April 24, 2014 by Christosm7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μετα απο πολυ διαβασμα στο πιο κινητο (κινεζικο) να αγοράσω, αφου δεν ειχα ξαναασχοληθεί και μπερδευτηκα, γιατι μετα απο πολυ καιρο αρκετες συσκευες εβγαιναν προβληματικες, συμφωνα με τα λεγόμενα καποιον στο forum. Τελικα μεσω γνωστου κατεληξα να αγορασω απο Ελλαδα. Δεν αναφερω πιο ειναι το μαγαζι για διαφημιστικους λογους. Δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι γιατι τοση ταλαιπωρία και χασιμο χρονου με ενα κινητο αφου υπαρχει στην Ελλαδα και με service + εγγυηση αρκετα χρονια. Δεν αναφερω τα χρονια γιατι μπορει να το διαφημισω αθελα μου. αν θες στείλε ένα pm με ενδιαφέρει μπας και βρω μία μπαταρία που ψάχνω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μηπως μοορει καποιος να γραψει μια λιστα με τα σαιτ? Γιατι εχω διαβασει ενα σωρο μεμονομενα και εχω μπερδευτει πολυ! Ευχαριστω! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christosm7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ακριβως γιαυτο το ανεφερα γιατι εχασα παρα πολυ χρονο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ακριβως γιαυτο το ανεφερα γιατι εχασα παρα πολυ χρονο ! Το ζήτημα είναι να το πήρες και σε καλή τιμή. Πάντως δεν πιστεύω να πειράζει εάν πείς ποιό είναι το μαγαζί, γιατί και άλλα μέλη αναφέρουν γιά Ελληνικά μαγαζιά. ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christosm7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Το ζήτημα είναι να το πήρες και σε καλή τιμή. Πάντως δεν πιστεύω να πειράζει εάν πείς ποιό είναι το μαγαζί, γιατί και άλλα μέλη αναφέρουν γιά Ελληνικά μαγαζιά. ... Zopo780 - 170 Ευρω σε λιγοτερο απο 10 μερες παραλαβη, 5 χρονια εγγυηση + service Ελλαδα, πηγα το ειδα απο κοντα μαζι και με αλλα κινητα που δεν ειχα στη διαθεση μου λεφτα για να αγορασω κατι καλυτερο. Για οσους πουν οτι μπορεις να το βρεις και με 100 Ευρω θα συμφωνησω αλλα γιατι να μπλεξω με κατι το οποιο το χρειαζομαι και αν μου χαλασει θα ψαχνω τον κινεζο για να του το στειλω πισω με δικα μου εξοδα. Φυσικα ειναι τι θελει ο καθενας γιατι πολλα παιδια το κανουν και σαν χομπυ επειδη τους αρεσει. το μαγαζι θα το αναφερω αν εχω καποια εγκριση. Συγνωμη αλλα ειμαι καινουργιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Zopo780 - 170 Ευρω σε λιγοτερο απο 10 μερες παραλαβη, 5 χρονια εγγυηση + service Ελλαδα, πηγα το ειδα απο κοντα μαζι και με αλλα κινητα που δεν ειχα στη διαθεση μου λεφτα για να αγορασω κατι καλυτερο. Για οσους πουν οτι μπορεις να το βρεις και με 100 Ευρω θα συμφωνησω αλλα γιατι να μπλεξω με κατι το οποιο το χρειαζομαι και αν μου χαλασει θα ψαχνω τον κινεζο για να του το στειλω πισω με δικα μου εξοδα. Φυσικα ειναι τι θελει ο καθενας γιατι πολλα παιδια το κανουν και σαν χομπυ επειδη τους αρεσει. το μαγαζι θα το αναφερω αν εχω καποια εγκριση. Συγνωμη αλλα ειμαι καινουργιος Απλώς με ένα τυχαίο έλεγχο που έκανα , σε κάποιο κινέζικο κατάστημα , το απλό Zopo 780 ( σκέτο χωρίς κάτι άλλο μαζί ) , το τιμολογούν 102€ . Συγνώμη αλλά 170€ σε σχέση με τα 102€ του κινέζου είναι τεράστια διαφορά ( προσωπικά για εμένα ) . Μιλάμε δηλαδή για σχεδόν 70% πάνω στην τιμή . Οκ παίζει ρόλο και ο ΦΠΑ , και το κόστος του να έχεις κατάστημα , κτλ κτλ . Αλλά και 70% πάνω ;;;; Δεν είναι λίγο too much ;;;;; Φιλικά Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christosm7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Απλώς με ένα τυχαίο έλεγχο που έκανα , σε κάποιο κινέζικο κατάστημα , το απλό Zopo 780 ( σκέτο χωρίς κάτι άλλο μαζί ) , το τιμολογούν 102€ . Συγνώμη αλλά 170€ σε σχέση με τα 102€ του κινέζου είναι τεράστια διαφορά ( προσωπικά για εμένα ) . Μιλάμε δηλαδή για σχεδόν 70% πάνω στην τιμή . Οκ παίζει ρόλο και ο ΦΠΑ , και το κόστος του να έχεις κατάστημα , κτλ κτλ . Αλλά και 70% πάνω ;;;; Δεν είναι λίγο too much ;;;;; Φιλικά Λευτέρης Γιαυτο εγραψα πριν...Φυσικα ειναι τι θελει ο καθενας γιατι πολλα παιδια το κανουν και σαν χομπυ επειδη τους αρεσει. Εγω απλα εψαχνα μια σιγουρια που πιστευω στην πορεια αν παθει κατι το κινητο να φανουν και ανταξιοι αυτον που λενε. Οσο γιαυτο που λες λιγο πιο συγκεκριμενα.. κινητο θα εχεις μετα απο κανα μηνα με αυτα τα λεφτα και αν μπλεξεις με κανενα προβληματικο αλλο τοσο καιρο να βγαλεις ακρη. Απλα τη γνωμη μου λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Απλώς με ένα τυχαίο έλεγχο που έκανα , σε κάποιο κινέζικο κατάστημα , το απλό Zopo 780 ( σκέτο χωρίς κάτι άλλο μαζί ) , το τιμολογούν 102€ . Συγνώμη αλλά 170€ σε σχέση με τα 102€ του κινέζου είναι τεράστια διαφορά ( προσωπικά για εμένα ) . Μιλάμε δηλαδή για σχεδόν 70% πάνω στην τιμή . Οκ παίζει ρόλο και ο ΦΠΑ , και το κόστος του να έχεις κατάστημα , κτλ κτλ . Αλλά και 70% πάνω ;;;; Δεν είναι λίγο too much ;;;;; Φιλικά Λευτέρης Και εγώ στην ίδια τιμή το βρήκα, αλλά τελικώς είναι προσωπική επιλογή. Ελπίζω να έχει ζωή 5 χρόνια το κατάστημα. (Γιά την εγγύηση εννοώ, γιατί αγόρασα ηλεκτρονικό τσιγάρο με 2 χρόνια εγγύηση και 3 μήνες μετά το μαγαζί δεν υπήρχε ... ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christosm7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Και εγώ στην ίδια τιμή το βρήκα, αλλά τελικώς είναι προσωπική επιλογή. Ελπίζω να έχει ζωή 5 χρόνια το κατάστημα. (Γιά την εγγύηση εννοώ, γιατί αγόρασα ηλεκτρονικό τσιγάρο με 2 χρόνια εγγύηση και 3 μήνες μετά το μαγαζί δεν υπήρχε ... ) Εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες απλα εγω πιστευω για το πιο αμεσω μελλον. Γιατι διαβαζα απο πολλους προβληματακια πολυ συντομα απο την αγορα που ειχαν κανει. Και συν οτι πηγα εκει και ανοιξα αρκετα κινητα που δεν μπορουσα να τα δω αλλου και τα βιντεο δεν βοηθουσαν οσο ηθελα εγω προσωπικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Απλώς με ένα τυχαίο έλεγχο που έκανα , σε κάποιο κινέζικο κατάστημα , το απλό Zopo 780 ( σκέτο χωρίς κάτι άλλο μαζί ) , το τιμολογούν 102€ . Συγνώμη αλλά 170€ σε σχέση με τα 102€ του κινέζου είναι τεράστια διαφορά ( προσωπικά για εμένα ) . Μιλάμε δηλαδή για σχεδόν 70% πάνω στην τιμή . Οκ παίζει ρόλο και ο ΦΠΑ , και το κόστος του να έχεις κατάστημα , κτλ κτλ . Αλλά και 70% πάνω ;;;; Δεν είναι λίγο too much ;;;;; Φιλικά Λευτέρης Οχι δεν ειναι too much, γιατι αυτοι πληρωνουν και τελωνειο (αναγκαστικα), ΦΠΑ, εξοδα επιχειρησης και πρεπει να δωσουν και εγγυηση το πολυ 15 ημερων (που στην Κινα θες 2 μηνες το λιγοτερο και συννενοηση κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts