leonpap Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ναι, δεν είπα ότι δεν μπορείς. Αλλά ότι το ποσό που χρεώνουν για μεταφορικά με την ACS, τα $25+ είναι απαραδεκτα. Ειδικά εάν σκεφτείς ότι εταιρικοί πελάτες πληρώνουν από 2,5 έως 7 ευρώ το πακέτο εντός Ελλάδας. Η συγκεκριμένη για τέτοιο δέμα (σε διαστάσεις κινητού) με χρεώνει 3,50€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 ^ Έτσι. Ας ήταν και 7-8Ε, θα ήταν αποδεκτό. Αλλά αυτοί τώρα με τα 18Ε+ μεταφορικά, φαίνεται πως πάνε να βγάλουν και το κόστος της συνεργασίας τους με την ACS/warehouse και έξτρα κέρδος σε σχέση με το κέρδος που έτσι κι αλλιώς βγάζουν από την τιμή του κινητού (δεν είναι χαμηλότερη για το warehouse, ίδια με της Κίνας είναι). Νο thank you νταβατζιλίκι, προσωπικά προτιμώ να περιμένω το δέμα μου 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 ^ Έτσι. Ας ήταν και 7-8Ε, θα ήταν αποδεκτό. Αλλά αυτοί τώρα με τα 18Ε+ μεταφορικά, φαίνεται πως πάνε να βγάλουν και το κόστος της συνεργασίας τους με την ACS/warehouse και έξτρα κέρδος σε σχέση με το κέρδος που έτσι κι αλλιώς βγάζουν από την τιμή του κινητού (δεν είναι χαμηλότερη για το warehouse, ίδια με της Κίνας είναι). Νο thank you νταβατζιλίκι, προσωπικά προτιμώ να περιμένω το δέμα μου 1 μήνα. Συμφωνώ απολύτως, ούτως ή άλλως σε περίπτωση βλάβης πάλι στην Κίνα θα πάει .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εχετε να προτεινετε ενα κινητο μεχρι 60 ευρω για δευτερο κινητο; Απλα για κλησεις, internet γρηγορο, κανα παιχνιδακι και αξιοπρεπη μπαταρια(να βγαζει μια μερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εχετε να προτεινετε ενα κινητο μεχρι 60 ευρω για δευτερο κινητο; Απλα για κλησεις, internet γρηγορο, κανα παιχνιδακι και αξιοπρεπη μπαταρια(να βγαζει μια μερα). ZTE V889S... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 HTM M1..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoumpas Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 καλησπερα παιδια.τι λετε το goophone n3(το οκταπυρηνο) ειναι καλη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Θα συμφωνήσω μαζί σου και με το παραπάνω. Είμαι ήδη κάτοχος γνήσιου S4 και η αγορά θα γίνει για φίλο, οπότε.....αν μπορείς να με βοηθήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων....Όσο το δυνατόν δοκιμασμένο - αξιόπιστο δίκαρτο κλώνο S4 μέχρι 120 Ευρώ. Ευχαριστώ. 1:1 είναι το No.1 S6-HDC legend S4, που κοστίζει ακριβότερα, και έχει χάλια κεραίες gsm-wifi-gps και μέτρια ποιότητα κατασκευής. Ένα της προκοπής είναι το http://www.aliexpress.com/item/MPai-i9500-Phone-With-Android-4-2-MTK6589-Quad-Core-HD-Screen-1G-RAM-13-0MP/940341418.html αλλά κι αυτό ειναι ακριβότερο Δες καλύτερα το Star N9500 (αν κυκλοφορεί ακόμη) το pipo-store ειναι αξιοπηστο σαν καταστημα? ανύπαρκτο after-sales support-εγγύηση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan681971 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 παράγγειλα από http://www.orientdeal.com/ κάποια πράγματα αλλα tracking number δεν μου είχε στείλει.τους έστειλα μήνυμα και μου έστειλαν αυτό: Εγώ Προς service@orientdeal.com Μάρ 19 τις 7:13 μ.μ. hello.i dont have tracking number of my order.you sent to me or i wait a long time? Chris Luo Προς Εγώ Σήμερα στις 9:31 π.μ. As it is freeshipping shipping way, we ship with unregistered post to you. Please kindly check 10-15 working days later with post office for your parcel Thanks Chris ξέρει κάποιο παιδί να μου απαντήσει τι είναι αυτό? αλλα και κατά ποσο είναι αξιόπιστο το site? ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Λέει οτι επειδή ηταν δωρεάν τα μεταφορικά το έστειλαν σαν απλό δέμα ,όχι συστημενο δηλαδή άρα χωρίς αριθμό αναζήτησης. Έχε το νου σου γιατί μπορεί ο ταχυδρόμος να στο αφήσει στην πόρτα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 παράγγειλα από http://www.orientdeal.com/ κάποια πράγματα αλλα tracking number δεν μου είχε στείλει.τους έστειλα μήνυμα και μου έστειλαν αυτό: Εγώ Προς service@orientdeal.com Μάρ 19 τις 7:13 μ.μ. hello.i dont have tracking number of my order.you sent to me or i wait a long time? Chris Luo Προς Εγώ Σήμερα στις 9:31 π.μ. As it is freeshipping shipping way, we ship with unregistered post to you. Please kindly check 10-15 working days later with post office for your parcel Thanks Chris ξέρει κάποιο παιδί να μου απαντήσει τι είναι αυτό? αλλα και κατά ποσο είναι αξιόπιστο το site? ευχαριστώ.. Τι αξίας ηταν τα πράματα που αγορασες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Για αυτο το κινητο ξερουμε τιποτα? http://www.to2c.com/doogee-turbo-dg2014-5-0-inch-ogs-ips-mtk6582-1-3ghz-quad-core-android-4-2-9-1g-8g-13-0mp-camera.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Τι αξίας ηταν τα πράματα που αγορασες? Προφανώς πολύ μικρής, δεν ειναι ηλήθιοι να στείλουν κινητό χωρίς να εχουν δυνατότητα ν αποδείξουν ότι παραλήφθηκε. Ειναι σοβαρό μαγαζί Για αυτο το κινητο ξερουμε τιποτα? http://www.to2c.com/doogee-turbo-dg2014-5-0-inch-ogs-ips-mtk6582-1-3ghz-quad-core-android-4-2-9-1g-8g-13-0mp-camera.html http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383859 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημέρα...αυτό ξέρει κανείς αν μετράει σαν κλώνος ; http://www.orientdeal.com/orientphone-one-max-5-inch-1080p-screen-quad-core-1.5ghz-2gb-ram-32gb-rom-android-phone.html Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημέρα...αυτό ξέρει κανείς αν μετράει σαν κλώνος ; http://www.orientdeal.com/orientphone-one-max-5-inch-1080p-screen-quad-core-1.5ghz-2gb-ram-32gb-rom-android-phone.html Η συσκευή δείχνει πολύ καλή. Κάποιος που να ξέρει & μας δώσει τα φώτα του για συσκευή (brand) & κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Τι brand ψάχνεις; Orientdeal το μαγαζί, OrientPhone το κινητό. Φασόν δικό τους πρέπει να είναι. Αν κάνει όλα όσα λέει στην περιγραφή (και τα κάνει σωστά) όχι μόνο θα εκπλαγώ αλλα θα τρέξω να παραγγείλω ένα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Τι brand ψάχνεις; Orientdeal το μαγαζί, OrientPhone το κινητό. Φασόν δικό τους πρέπει να είναι. Αν κάνει όλα όσα λέει στην περιγραφή (και τα κάνει σωστά) όχι μόνο θα εκπλαγώ αλλα θα τρέξω να παραγγείλω ένα :lol: μα γι αυτο λεω και γω ρε παιδια.. αν αξιζει... αν ηταν και μεταλλικο... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Πράγματι αν κάνει ότι λέει ειναι φανταστικό κινητό. Το μόνο πάνω λέει ότι η μπαταρία είναι 2x2800 ενώ κάτω ότι είναι μόνο 2800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Τι brand ψάχνεις; Orientdeal το μαγαζί, OrientPhone το κινητό. Φασόν δικό τους πρέπει να είναι. Αν κάνει όλα όσα λέει στην περιγραφή (και τα κάνει σωστά) όχι μόνο θα εκπλαγώ αλλα θα τρέξω να παραγγείλω ένα :lol: Ναί ρε φιλέ το είδα κι εγω αλλά το "μαγαζί" το ξέρουμε? Είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Εγω παλι το το κοβω για Ζερβουδακης style... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παιδια εχετε δει οταν επιλεξετε euro σου δινει τιμη 190 ενω εαν κανεις εσυ την μετατροπη βγαινει 166 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημέρα...αυτό ξέρει κανείς αν μετράει σαν κλώνος ; http://www.orientdeal.com/orientphone-one-max-5-inch-1080p-screen-quad-core-1.5ghz-2gb-ram-32gb-rom-android-phone.html Μην μπλεκεις με τετοιες μαρκες σε τοσα χρηματα απο τετοια καταστηματα.Κριμα ειναι...Δεν θα προλαβεις να τον χαρεις τον κλωνο... @mikekgr Το μαγαζι ειχε παρουσια στο φορουμ,χωρις μεγαλη επιτυχια (νομιζω μια δυο παραγγελιες εγιναν ή και καμια) και διεγραφη ή αποχωρησε.Δεν γνωριζω ποιο απ τα δυο.Οι διαχειριστες ξερουν. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Μην μπλεκεις με τετοιες μαρκες σε τοσα χρηματα απο τετοια καταστηματα.Κριμα ειναι...Δεν θα προλαβεις να τον χαρεις τον κλωνο... @mikekgr Το μαγαζι ειχε παρουσια στο φορουμ,χωρις μεγαλη επιτυχια (νομιζω μια δυο παραγγελιες εγιναν ή και καμια) και διεγραφη ή αποχωρησε.Δεν γνωριζω ποιο απ τα δυο.Οι διαχειριστες ξερουν. @arisg90 σε ευχαριστώ για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Διαβασα περιπου 40 σελιδες και δεν βρηκα ξεκαθαρη απαντηση... Το FastCardTech ειναι αξιοπιστο τελικα? Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Διαβασα περιπου 40 σελιδες και δεν βρηκα ξεκαθαρη απαντηση... Το FastCardTech ειναι αξιοπιστο τελικα? Απάντηση στην ίδια ερώτηση από το Karathan7 πριν μερικές μέρες. Οι αναφορές στο FastCardTech είναι του gerstavros2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5144566#post5144566 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5225678&highlight=fastcardtech#post5225678 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5154213&highlight=fastcardtech#post5154213 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts