Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εαν αγορασεις κατι σε presell με χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που θα εχει οταν πραγματικα βγει στην αγορα ενα κινητο ,ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ την διαφορα η βγαινεις κερδισμενος που το αγορασες νωριτερα?

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εαν αγορασεις κατι σε presell με χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που θα εχει οταν πραγματικα βγει στην αγορα ενα κινητο ,ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ την διαφορα η βγαινεις κερδισμενος που το αγορασες νωριτερα?

Κοίταξε τρία ποστ πιό επάνω ...... ;);)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Η ερώτησή σου απαντήθηκε 3 posts πριν...

Και πρόσεξε, το συγκεκριμένο κατάστημα συνήθως δεν έχει στοκ σε αυτά που λέει ότι έχει, φαντάσου τι θα κάνει με τα Presale .....:p

Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το έχω σε μεγάλη υπόληψη, ούτε και τη συγκεκριμένη μάρκα με αυτά που διαβάζω εδώ.

Αυτό έγραψε ο Σταύρος πιο πάνω: πληρώνεις την τώρα την τιμή που γράφει και, αν έχει ανέβει, πληρώνεις τη διαφορά όταν κυκλοφορήσει. Αν όμως η τιμή πέσει (αδύνατο, το ξέρω), τι γίνεται;

Η ερώτησή σου απαντήθηκε 3 posts πριν...
το διαβασα αυτο που ειπε ο σταυρος αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω!αν ειναι δυνατον νομιζα οτι επειδη ρισκαρεις και το αγοραζεις σε presell ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ τα παραπανω που θα κανει οταν πραγματικα βγει στην αγορα!

To μόνο όφελος που έχεις απ' ότι φαίνεται είναι να έχεις το κινητό στην ώρα του και να μην περιμένεις να φτάσουν οι επόμενες παρτίδες.

χαίρεται, γνωρίζετε τι ακριβώς και από που θα έρθει ένα δέμα με tracking number RE...SE. Μάλλον Σουηδία αλλά πως γίνεται ένα κινέζικο πακέτο να έρχεται από Σουηδία ή Σιγκαπούρη ? Edited by hmmy92

χαίρεται, γνωρίζετε τι ακριβώς και από που θα έρθει ένα δέμα με tracking number RE...SE. Μάλλον Σουηδία αλλά πως γίνεται ένα κινέζικο πακέτο να έρχεται από Σουηδία ή Σιγκαπούρη ?

Διάβασε τον οδηγό, οι Κινέζοι χρησιμοποιούν πολλά Ευρωπαϊκά ταχυδρομεία ....

Διάβασε τον οδηγό, οι Κινέζοι χρησιμοποιούν πολλά Ευρωπαϊκά ταχυδρομεία ....

οδηγός? μπορείς να μου πεις που μπορώ να τον βρω?

οδηγός? μπορείς να μου πεις που μπορώ να τον βρω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

http://www.chinavasion.com το ξέρει κανεις θελω να αγορασω ενα ταμπλετ

για δέστε λιγο και αυτα

http://www.aliexpress.com/...430679450.html

http://www.aliexpress.com/...891021599.html

Καλησπέρα παιδιά

Καταρχάς μπράβο που δίνετε τόσες πληροφορίες σχετικά με οικονομικά κινητά και καταστήματα αξιόπιστα.

Εγώ θα ήθελα να πάρω ένα octacore πχ ZOPO 998 κτλπ.

Μια άποψη θα ήθελα για το συγκεκριμένο η κάτι άλλο ανάλογο με καλύτερες κριτικές από αυτό που έχω βάλει στο μάτι και κάποιο κατάστημα που μπορώ να κάνω παραγγελία. Ύστερα θα σας ζαλίσω λίγο ακόμα με τον τρόπο πληρωμής κτλπ . Έκανα λογαριασμό PayPal δεν έχω πιστωτική κάρτα.

Ευχαριστώ Στέφανος

Τι γνώμη έχουμε για το antelife.com?

Έχει το meizu mx2 σε πολύ καλή τιμή.

Αν κ έχω παράγγειλα το xiaomi mi2s από to2c

Μου κάνει εντύπωση όμως η τιμή του meixu mx2 16 gb από κει.

Edited by myCellular

πρωτη φορα εκανα παραγγελια απο Κινα και επεσα σε αυτους.Απο τις 13/1 και ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα και δεν νομιζω οτι θα παραλαβω.Εννοειται οτι εχω κανει escalate στο PAYPAL.

πρωτη φορα εκανα παραγγελια απο Κινα και επεσα σε αυτους.Απο τις 13/1 και ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα και δεν νομιζω οτι θα παραλαβω.Εννοειται οτι εχω κανει escalate στο PAYPAL.

θα είσαι ο πρώτος που δεν παρέλαβε από αυτό το κατάστημα ....

Αριθμό αποστολής έχεις;;

εχω διαβασει οτι οταν παραγγελνουμε κινητο ζηταμε απο τον πωλητη :

GREEK - PLAY STORE - ROOT

Τι ακριβως ειναι το root ??

Που ακριβώς το έχεις διαβάσει αυτό?

Δεν ζητάς τίποτα από τον πωλητή! Τα διαβάζεις όλα στην περιγραφή. Όσο για το root όποιος δεν γνωρίζει να το κάνει από μόνος του σημαίνει ότι δεν μπορεί να το αξιοποιήσει κι όλας. Οπότε δεν έχει νόημα να το ζητήσεις.

Που ακριβώς το έχεις διαβάσει αυτό?

Δεν ζητάς τίποτα από τον πωλητή! Τα διαβάζεις όλα στην περιγραφή. Όσο για το root όποιος δεν γνωρίζει να το κάνει από μόνος του σημαίνει ότι δεν μπορεί να το αξιοποιήσει κι όλας. Οπότε δεν έχει νόημα να το ζητήσεις.

Δια το τυπικον (και οχι μονο......) εγω παντα ζηταω τα παραπανω,και πολλα αλλα,οποτε να ειμαι καλλυμενος σε καποια πραματα.Εννοειται παντα με pm και emails.:)Οι καλοι λογαριασμοι απο πριν,κανουν και τις καλες συναλλαγες λενε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

στο to2c.com , στην αρχικη σελιδα κατω κατω ολοι ζηταμε κατι για την παραγγελια τους , ολοι σχεδον ζητανε root , τι στο καλο κανει το root μπας και μαθω και εγω και μπορεσω στο μελλον να το αξιοποιησω ...

στο to2c.com , στην αρχικη σελιδα κατω κατω ολοι ζηταμε κατι για την παραγγελια τους , ολοι σχεδον ζητανε root , τι στο καλο κανει το root μπας και μαθω και εγω και μπορεσω στο μελλον να το αξιοποιησω ...

Διαβασε το---->

http://osarena.net/android/ti-ine-to-root.html

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290507

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

παιδιά το antelife τι λέει? είναι έμπιστο? πάντως έχει καλές τιμουλες..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974