al3x1k0 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) οι θήκες για iphone που κυκλοφορούν.....(ζωάκια γατάκια κτλ) αυθεντικές και κινέζικες.....μπαίνουν και σε άλλα τηλέφωνα ή μόνο στα iphone αν πάρω δηλαδή ένα 4 ιντσο κινέζικο θα ταιριάζουν??? (απορία της 11 χρονης!!!!:lol::lol: αυτό την ενδιαφέρει και όχι τι κινητό θα της πάρω!!!!):O:O οχι (διαφορετικο σχημα - διαφορετικες διαστασεις...) Edited November 1, 2013 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ρωταω σημερα στο live chat στο minideal σχετικα με την εγγυηση που δινουν των 6 μηνων,γιατι θελω ενα κντ που κανονικα εχει 1 χρονο εγγυηση στο επισημο site του κατασκευαστη..... --Ποση εγγυηση δινεται? -6 μηνες....λεει. --Μα καλα δινουν στο επισημο site του κατασκευαστη 1 χρονο και εσεις μονο 6 μηνες....γιατι?? -Γιατι θελει καποιο χρονο να ερθει σε εμας....λεει. --Ποσο ρωτα εγω,6μηνες?? Μου αρχισε τα γνωστα χαριτωμενα..... Να αναφερω βεβαια οτι το ιδιο κντ σε αλλο γνωστο καταστημα,μελος και αυτο εδω,το δινουν κανονικα με 1 χρονο εγγυηση Τα σχολια δικα σας. Προσωπικά μετά τα όσα έχω δει να συμβαίνουν τις τελευταίες 2 ημέρες με το to2c (είτε γιατι ειναι απλά βλάκες και δε ξέρουν τι στέλνουν,ειτε γιατι ειναι scamers όχι φυσικά στο βαθμό του hotinbuy) αλλά και από προσωπική μου εμπειρία με το geekbuying (που δε με κάλυψαν για μικρη αγορά 9$ που δε μου ήρθε ποτέ και μου κάνουν τις κινέζους),προτιμώ τους 6 μήνες του minideal γιατι σε 5 παραγγελίες μου μέχρι τώρα,τιποτε δεν πήγε στραβά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Προσωπικά μετά τα όσα έχω δει να συμβαίνουν τις τελευταίες 2 ημέρες με το to2c (είτε γιατι ειναι απλά βλάκες και δε ξέρουν τι στέλνουν,ειτε γιατι ειναι scamers όχι φυσικά στο βαθμό του hotinbuy) αλλά και από προσωπική μου εμπειρία με το geekbuying (που δε με κάλυψαν για μικρη αγορά 9$ που δε μου ήρθε ποτέ και μου κάνουν τις κινέζους),προτιμώ τους 6 μήνες του minideal γιατι σε 5 παραγγελίες μου μέχρι τώρα,τιποτε δεν πήγε στραβά. Ναι βρε και εγω απο εκει κανω αγορες καιρο τωρα απροβληματιστα,αλλα αυτο με την εγγυηση εδω μου καθετε....:) Δεν ειναι δυνατον να πωλειται στο επισημο online καταστημα της zopo στην ιδια τιμη,με δωρο θηκη κιολας,και φυσικα με 1 χρονο εγγυηση......Βεβαια θα μου πεις δεν σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στον λαιμο να το παρεις απο αυτους και καλα. Επιλογες εχεις.και ειναι απολυτα λογικο αυτο. Τουλαχιστον δεν λενε,τοσο θελω τοσο δινω,αλλα πανε με διαφορα να σε πεισουν οτι εισαι ελεφαντας. Τελος παντων το zopo θα το παρω απο το επισημο online καταστημα τους μαλλον. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ναι βρε και εγω απο εκει κανω αγορες καιρο τωρα απροβληματιστα,αλλα αυτο με την εγγυηση εδω μου καθετε....:) Δεν ειναι δυνατον να πωλειται στο επισημο online καταστημα της zopo στην ιδια τιμη,με δωρο θηκη κιολας,και φυσικα με 1 χρονο εγγυηση......Βεβαια θα μου πεις δεν σου εβαλε κανεις το μαχαιρι στον λαιμο να το παρεις απο αυτους και καλα. Επιλογες εχεις.και ειναι απολυτα λογικο αυτο. Τουλαχιστον δεν λενε,τοσο θελω τοσο δινω,αλλα πανε με διαφορα να σε πεισουν οτι εισαι ελεφαντας. Τελος παντων το zopo θα το παρω απο το επισημο online καταστημα τους μαλλον. Το οποίο είναι; Να μας ενημερώσεις για την πορεία της συναλλαγής... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Το οποίο είναι; Να μας ενημερώσεις για την πορεία της συναλλαγής... :D....Η μετα zte 967 εποχη.......... http://www.zopomobileshop.com/192-zopo-zp820-mt6582-android-smart-phone.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 μα δεν εχει 6589 επεξεργαστη.Ο 6582 δεν ειναι κατωτερος kostas1? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 μα δεν εχει 6589 επεξεργαστη.Ο 6582 δεν ειναι κατωτερος kostas1? Τωρα να σου πω την αληθεια δεν νομιζω να ειναι κατωτερος. Με 17300 στο antutu ειναι μια χαρα θεωρω.....εκτος και εαν ειναι πειραγμενο για να βγαζει σκορ.....:lol:Ειναι νεα γενια επεξεργαστων με οτι συνεπαγετει αυτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 μα δεν εχει 6589 επεξεργαστη.Ο 6582 δεν ειναι κατωτερος kostas1? http://gb-sb.blogspot.gr/2013/10/mediatek-mt6582-vs-mt6589-quad-core.html Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 :D....Η μετα zte 967 εποχη.......... http://www.zopomobileshop.com/192-zopo-zp820-mt6582-android-smart-phone.html Συμφωνω απολυτα.Πιστευω ειναι εξαιρετικη επιλογη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosBt7 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 -H καρτα βγαίνει την ίδια μέρα, πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί απο την τράπεζα σου, συνήθως αυθημερόν γινεται και αυτο -Μπαινεις στο paypal και τη δηλώνεις. Μετά θα ζητήσει το paypal να την κάνεις ''confirmation'' . -Μολις γινει αυτο θα ζητήσει το paypal ένα κωδικό τον οποίο εσύ θα πάρεις απο την τράπεζά σου σε 2-3 εργάσιμες μετα. Συνοπτικά σε 3-4 εργάσιμες από τη στιγμή που θα πας στην τράπεζα θα μπορείς να κανεις αγορά μέσο Paypal Ευχαριστώ πολύ! κατατοπιστικότατος!απο minideal θα το παραγγείλω παρεπιπτόντως..εύχομαι να το έχω πριν τα χριστουγεννα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlap13 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια αγορά κινητού από Κίνα γύρο στα 100-150euro. Θέλω να έχει εώς 4,5 οθόνη , και με ενδιαφέρει κυρίως το σερφάρισμα με δεδομένα και το GPS. Μετά από αναζήτηση βρήκα τα thl w100, lenovo A706, kai lenovo P770. Tί θα μου προτείνατε? Φυσικά και δεν είμαι αποκλειστικά μεταξύ αυτών, αν υπάρχει κάτι καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Δες και το amoi n828 το εχω απο τον ιουλιο και δεν παιζεται πολυ καλο. Μια χαρα καμερα, πολυ γρηγορο και καλο gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Οι αγορές από κίνα λόγω χαμηλών τιμών ήταν και είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Έχω κάνει αρκετές καλές αγορες τα τελευταία χρονια, κυρίως από ebay. Τον τελευταίο καιρό όμως διαβάζουμε όλοι για προβλήματα. Εγώ αγόρασα φορτιστή από ebay αρχες Σεπτεμβρη, και ακόμα περιμένω...ήταν μικρο ποσό και δεν έκανα dispute. Αγορά ηχείου bluetooth από aliexpress, πάνε τώρα 53 μέρες και τίποτα, ο πωλητής μου λέει να περιμένω και να ενημερώνομαι για την πορεία από 17track.net, το οποίο στο tracking με κάτι κινέζικα, τα οποία μετέφρασα στο google, βγάζει πως στις 24/10 παραδόθηκε στην Αθήνα!!! Το tracking του china post, όποτε δουλεύει... μου βγάζει null με location ακόμα στο Πεκίνο!!! Τα ελτα ούτε που ξέρουν τίποτα φυσικά. Και πείτε μου τώρα αν θα μπορέσω να πάρω τα χρηματά μου πίσω απο το aliexpress όταν ο πωλητής θα μπορεί να ισχυριστεί πως σύμφωνα με το 17track.net έχω παραλάβει:cry: Μάλλον με βλέπω να τα χάνω τα 30ευρώ... βέβαια άλλοι κινδυνεύουν να χάσουν 300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ο Και πείτε μου τώρα αν θα μπορέσω να πάρω τα χρηματά μου πίσω απο το aliexpress όταν ο πωλητής θα μπορεί να ισχυριστεί πως σύμφωνα με το 17track.net έχω παραλάβει:cry: Μάλλον με βλέπω να τα χάνω τα 30ευρώ... βέβαια άλλοι κινδυνεύουν να χάσουν 300. Μόνο εάν τα ΕΛΤΑ πουν ότι το παρέλαβες είναι έγκυρο, τα 17 και .. 18 άφησέ τα να λένε ότι θέλουν. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 324 ευρώ έχει το λευκό η ευρωπαϊκή εκδοση και 335 ευρώ το μαυρο παντα για τα 16 γιγα μιλάω. Αν βάλεις το site σε ευρώ αυτές οι τιμες βγαίνουν..απο τα 400 που έχει το επίσημο δεν είναι και λιγα. Λέω όμως να περιμένω λιγες μέρες να βγει και το nexus αλλά μήπως και το oppo ανακοινωσει καμία καλύτερη τιμή μιας και κρατάει απο τοτε που βγήκε αυτή. κάνεις λάθος, ξανακοίτα τις επιλογές, και κάνε μετατροπή με το xe.com και πρόσθεσε και το 3.5% paypal fee που στο βγάζει όταν πας στην πληρωμή κι επιλέγεις paypal. Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια αγορά κινητού από Κίνα γύρο στα 100-150euro. Θέλω να έχει εώς 4,5 οθόνη , και με ενδιαφέρει κυρίως το σερφάρισμα με δεδομένα και το GPS. Μετά από αναζήτηση βρήκα τα thl w100, lenovo A706, kai lenovo P770. Tί θα μου προτείνατε? Φυσικά και δεν είμαι αποκλειστικά μεταξύ αυτών, αν υπάρχει κάτι καλύτερο.. Amoi N828, Jiayu g3s μα δεν εχει 6589 επεξεργαστη.Ο 6582 δεν ειναι κατωτερος kostas1? Τρέχει στο 1.3GHz, αλλά έχει χαμηλότερη διαμεταγωγή μνήμης ram, και αρκετά κατώτερη GPU. Τώρα το πώς βγάζει μεγαλύτερα σκορ στο antutu, δεν το χω καταλάβει:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Στης 27/10 εκανα μια παραγγελια στο Merimobiles και στη σελιδα εγραφε "αποστολη σε 2 με 3 εργασιμες".Μεχρι εχθες δεν μου εστειλαν αρ.αποστολης και τους εστειλα ενα mail που τους ρωτουσα σχετικα. Δεν μου απαντησαν ως σημερα και μπηκα στο site να δω τι γινετε με την παραγγελια και ειδα αυτο, "This order is marked as Cancelled". Τους εγραψα δευτερο mail οπου τους ρωταω, γιατι την ακυρωσαν,γιατι δεν ειδοποιηθηκα, τι θα γινει με τα χρηματα και αν θα πρεπει να κανω dispute στο PayPal? Eιναι η δευτερη φορα που προσπαθω να παραγγειλω τηλεφωνο απο Κινα,η πρωτη ηταν απο Hotinbuy:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Στης 27/10 εκανα μια παραγγελια στο Merimobiles και στη σελιδα εγραφε "αποστολη σε 2 με 3 εργασιμες".Μεχρι εχθες δεν μου εστειλαν αρ.αποστολης και τους εστειλα ενα mail που τους ρωτουσα σχετικα. Δεν μου απαντησαν ως σημερα και μπηκα στο site να δω τι γινετε με την παραγγελια και ειδα αυτο, "This order is marked as Cancelled". Τους εγραψα δευτερο mail οπου τους ρωταω, γιατι την ακυρωσαν,γιατι δεν ειδοποιηθηκα, τι θα γινει με τα χρηματα και αν θα πρεπει να κανω dispute στο PayPal? Eιναι η δευτερη φορα που προσπαθω να παραγγειλω τηλεφωνο απο Κινα,η πρωτη ηταν απο Hotinbuy:lol::lol::lol: τις καλύτερες επιλογές κάνεις σε μαγαζιά. άνοιξε dispute, δεν προκειται χωρίς dispute να σου επιστρέψουν λεφτά αυτοί στο merimobiles, θα σου λένε να επιλέξεις άλλη συσκευή κλπ. Επίσης κάνουν τουλάχιστον μια βδομάδα να στείλουν, και το αναφέρουν κ στο «ημερολόγιο» EDIT: δεν ξερω αν εχουν ακομη εκεινο το ημερολογιο στο site τους που έδειχνε πότε πρίπου θα γίνει η αποστολή κλπ Edited November 2, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 τις καλύτερες επιλογές κάνεις σε μαγαζιά. άνοιξε dispute, δεν προκειται χωρίς dispute να σου επιστρέψουν λεφτά αυτοί στο merimobiles, θα σου λένε να επιλέξεις άλλη συσκευή κλπ. Επίσης κάνουν τουλάχιστον μια βδομάδα να στείλουν, και το αναφέρουν κ στο «ημερολόγιο» Ναι αλλα τη βδομαδα τη "φαγαμε". Δεν απαντανε ουτε σε mail, να μου πουν τι εγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ναι αλλα τη βδομαδα τη "φαγαμε". Δεν απαντανε ουτε σε mail, να μου πουν τι εγινε? κανε αυτο που σου λεει ο Σταυρος και ποσταρε την ολη εμπειρια στα αγγλικα στο νημα τους εδω να ξερουν και οσοι αλλοι θελουν να αγορασουν απο αυτους τι σοι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 MIA AΠΟΡΙΑ ΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ μεσω paypal ενα τηλ. και το μετανοιωσει πριν παραλαβει, μπορει να μην παει να παραλαβει και να κανει dispute οτι δεν παρελαβε και να παρει πισω τα χρηματα του?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 MIA AΠΟΡΙΑ ΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ μεσω paypal ενα τηλ. και το μετανοιωσει πριν παραλαβει, μπορει να μην παει να παραλαβει και να κανει dispute οτι δεν παρελαβε και να παρει πισω τα χρηματα του?:wacko: το τρακινγκ θα δειξει οτι το δεμα ειναι στην Ελλαδα κι οτι εγινε προσπαθεια παραδοσης χωρις επιτυχια,το παυπαλ δεν θα εγκρινει επιστροφη χρηματων,μονο αν το προιον ειναι διαφορετικο απο αυτο που εχει παραγγεςλθει,εχεις καποια τυχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Στης 27/10 εκανα μια παραγγελια στο Merimobiles και στη σελιδα εγραφε "αποστολη σε 2 με 3 εργασιμες".Μεχρι εχθες δεν μου εστειλαν αρ.αποστολης και τους εστειλα ενα mail που τους ρωτουσα σχετικα. Δεν μου απαντησαν ως σημερα και μπηκα στο site να δω τι γινετε με την παραγγελια και ειδα αυτο, "This order is marked as Cancelled". Τους εγραψα δευτερο mail οπου τους ρωταω, γιατι την ακυρωσαν,γιατι δεν ειδοποιηθηκα, τι θα γινει με τα χρηματα και αν θα πρεπει να κανω dispute στο PayPal? Eιναι η δευτερη φορα που προσπαθω να παραγγειλω τηλεφωνο απο Κινα,η πρωτη ηταν απο Hotinbuy:lol::lol::lol: Γιατι δεν μπαινεις στο live chat του merimobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Στης 27/10 εκανα μια παραγγελια στο Merimobiles και στη σελιδα εγραφε "αποστολη σε 2 με 3 εργασιμες".Μεχρι εχθες δεν μου εστειλαν αρ.αποστολης και τους εστειλα ενα mail που τους ρωτουσα σχετικα. Δεν μου απαντησαν ως σημερα και μπηκα στο site να δω τι γινετε με την παραγγελια και ειδα αυτο, "This order is marked as Cancelled". Τους εγραψα δευτερο mail οπου τους ρωταω, γιατι την ακυρωσαν,γιατι δεν ειδοποιηθηκα, τι θα γινει με τα χρηματα και αν θα πρεπει να κανω dispute στο PayPal? Eιναι η δευτερη φορα που προσπαθω να παραγγειλω τηλεφωνο απο Κινα,η πρωτη ηταν απο Hotinbuy:lol::lol::lol: Στο πρώτο ερώτημά σου απάντησες μόνος σου...2-3 εργάσιμες...27 (Τετάρτη) η παραγγελία, 28-29 είναι δύο εργάσιμες...δεν θα αποκλειόταν δλδ να παει και Δευτέρα χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα Ως προς την ακύρωση της παραγγελίας, μπορέι να μην υπάρχει απόθεμα χωρίς καθορισμένη και γνωστή ημερομηνία παραλαβής... Το chat τους δουλεύει όλο το 24ωρο σχεδόν, οπότε καλύτερα ρώτα... Αν τελικά πρόκειται για έλλειψη αποθέματος λογικό είναι να σου ζητήσουν αν θέλεις να επιλέξεις κάποιο άλλο, πράγμα που θα κρίνεις εσύ. Διαφορετικά, αν δεν θέλεις κάτι άλλο και σου κάνουν κόλπα με την επιστροφή, τότε ασφαλώς ανοίγεις dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_poly Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Έχω παραγγείλει για 2η φορά από chinapadmall.com (την πρώτη ήρθαν όλα σωστά), και στο tracking το 17track μου δίνει: "01-11-2013, Despatched to overseas (Country code: GR)" Το θέμα είναι πως στα Ελληνικά tracking site ΔΕΝ φαίνεται τίποτα, ενώ αντίστοιχα στην πρώτη μου παραγγελία μου έδιναν ΚΑΙ τα Ελληνικά: "Item in conta IPS". Γιατί συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Έχω παραγγείλει για 2η φορά από chinapadmall.com (την πρώτη ήρθαν όλα σωστά), και στο tracking το 17track μου δίνει: "01-11-2013, Despatched to overseas (Country code: GR)" Το θέμα είναι πως στα Ελληνικά tracking site ΔΕΝ φαίνεται τίποτα, ενώ αντίστοιχα στην πρώτη μου παραγγελία μου έδιναν ΚΑΙ τα Ελληνικά: "Item in conta IPS". Γιατί συμβαίνει αυτό? Τις επόμενες μέρες που θα περαστεί στο διεθνές σύστημα tracking number θα μπορείς... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts