Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά σκέφτομαι το g4 ποιο προτείνετε το 1850. η το 3000? μπάτζετ έως 180 έχετε να προτείνετε κάτι ακόμα καλύτερο;

Σε αυτό εσύ αποφασίζεις ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες σου. Το 3000 κραταει σίγουρα παραπάνω και τα 2χιλιοστα του παχους δε κάνουν τη διαφορά όταν μιλάμε για σχεδόν διπλή μπαταρία, εμένα μου βγάζει 1,5+ μέρα. Τώρα ζωή προτιμάς το λεπτο απλά να ξέρεις ότι κάθε βράδυ θα θέλει φορτιση.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια εχω παραγγειλει ενα κινητο απ το antelife απο τις 4 σεπτεμβριου και ακομα δεν εχουν στειλει επιβεβαιωση ουτε tracking number το μονο εμαιλ που εχω παρει εινει απ το paypal...ειναι φυσιολογικο?

αγορασα απο antelife μου στελνουν με singpost και το tracking γραφει τα παρακατω: '09-09-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)' τι σημαινει?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Παιδια εχω παραγγειλει ενα κινητο απ το antelife απο τις 4 σεπτεμβριου και ακομα δεν εχουν στειλει επιβεβαιωση ουτε tracking number το μονο εμαιλ που εχω παρει εινει απ το paypal...ειναι φυσιολογικο?

οχι φυσικα,εγω ακυρωσα παραγγελια μου με αυτους,ο μονος τροπος να παρεις απαντηση ειναι μεσω του facebook τους απο τα εμαιλ δεν απαντανε

αγορασα απο antelife μου στελνουν με singpost και το tracking γραφει τα παρακατω: '09-09-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)' τι σημαινει?

Οτι το εχουν δωσει προς αποστολη,αυριο μαλλον θα αλλαξει.

επομένως σαφέστατα διαλέγω το 3000 g4..

κάποια άλλη πρόταση για κάτι καλύτερο ως 180;

Για κοίτα και το thl w8s είναι πολύ καλό αλλά θα δώσεις κάτι παραπάνω σε χρήματά.

τους τα χωσα σε ενα εμαιλ και κατευθειαν μου απαντησαν και μου στειλαν tracking number απο hong kong post...για πειτε κανα καλο σαιτ για να το δω

τους τα χωσα σε ενα εμαιλ και κατευθειαν μου απαντησαν και μου στειλαν tracking number απο hong kong post...για πειτε κανα καλο σαιτ για να το δω
για δες εδω..

http://www.17track.net/index_en.shtml

Επέλεξε μεταξύ ZTE V967s (πολύ μεγάλη αυτονομία και φθηνό), Amoi N828 (η καλύτερη επιλογή πιστεύω, ποιοτικότατο, πολύ καλή αυτονομία κάμερα κι ηχείο κι οθόνη), Jiayu G3s (ταχύτερο, τεράστια μπαταρία). Το sar μην σε νοιάζει

Κουπόνι υπάρχει για το N828 μόνο, 33ed

το κουπονι δεν ισχυει

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Εκανα μια αγορα πριν 10 μερες απο antelife.Μετα απο 4 μερες μου εδωσαν tracking number για HK Post.Σημερα μου ηρθε mail που ελεγε οτι λογω αλλαγης σε καποιους κανονισμους της HK Post σχετικα με αντικειμενα που περιεχουν μπαταρια απο τις 30-08 τα πακετα μεταφερονται στην Singapore Post και μου εδωσε νεο tracking number.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

:worry: Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μάλλον θα αυξηθεί υπερβολικά ο όγκος των πακέτων και θα φτάσουμε πλέον να παραλαμβάνουμε στο 20ημερο στη καλύτερη και με sg post απο 12-13 ημέρες που είναι το σύνηθες

Εκανα μια αγορα πριν 10 μερες απο antelife.Μετα απο 4 μερες μου εδωσαν tracking number για HK Post.Σημερα μου ηρθε mail που ελεγε οτι λογω αλλαγης σε καποιους κανονισμους της HK Post σχετικα με αντικειμενα που περιεχουν μπαταρια απο τις 30-08 τα πακετα μεταφερονται στην Singapore Post και μου εδωσε νεο tracking number.

Και εμένα το ίδιο μου είπανε αλλά δεν μου δώσανε tracking number.... Αλλά δεν μου έστειλαν mail παρά τους ζάλισα εγώ για να μου το πουν.

Edited by komis42
ξέχασα να συμπληρώσω κατι
XIAOMI Mi 5s Plus

Kαποια γνωμη γι αυτο εδω το σιτε http://www.1buy.com/5-0-inch-thl-w8s-android-4-2-smartphone-mtk6589t-quad-core-13-0mp-camera-2gb-ram-32gb-bluetooth-grey.html εχει κανεις; thl w8s κανει €186.46.. Edited by valanths

οχι φυσικα,εγω ακυρωσα παραγγελια μου με αυτους,ο μονος τροπος να παρεις απαντηση ειναι μεσω του facebook τους απο τα εμαιλ δεν απαντανε

Και εγώ από 4 Σεπτεμβρίου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από Antelife. Αύριο τους πηγαίνω για dispute στο Paypal...

Αρα εμενα που μου στειλαν σημερα track number μετα απο πολλες πιεσεις απο hong kong post που δε δουλευει κ πουθενα, με δουλεψαν κανονικα...παρακαλω να μου πειτε πως κανω dispute γτ δν εχω ιδεα, μην κανω κ κανα λαθος

Αρα εμενα που μου στειλαν σημερα track number μετα απο πολλες πιεσεις απο hong kong post που δε δουλευει κ πουθενα, με δουλεψαν κανονικα...παρακαλω να μου πειτε πως κανω dispute γτ δν εχω ιδεα, μην κανω κ κανα λαθος

Απο εδώ το πήρες http://www.to2c.com???????

Απο εδώ το πήρες http://www.to2c.com???????

ειπαμε δεν εχουμε προβληματα με αυτο μεχρι στιγμης,τι ψαχνεις απο τοπικ σε τοπικ να βρεις?

ζητα τους ακυρωση αυριο στο fb πρωτα

ειπαμε δεν εχουμε προβληματα με αυτο μεχρι στιγμης,τι ψαχνεις απο τοπικ σε τοπικ να βρεις?

είσαι ο μόνος που απάντησε και ηθελα μερικές γνώμες ακόμα που πήρανε απο εκει...........

είσαι ο μόνος που απάντησε και ηθελα μερικές γνώμες ακόμα που πήρανε απο εκει...........

το κατ.μα ειναι προσφατο εδω,περιμενε να τα παραλαβουν και θα μας πουν,απο σερβις μεχρι στιγμης απανταει σε οτι τους ρωτησουν

Ηρεμήστε ρε παιδιά με τα disputes για ψύλλου πήδημα. Υπομονή θέλουν οι Κινέζοι.

οχι το αντελαιφ ειναι απεριγραπτο

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Ηρεμήστε ρε παιδιά με τα disputes για ψύλλου πήδημα. Υπομονή θέλουν οι Κινέζοι.

Υπομονή άμα τα λεφτά τα τραβούσαν την μέρα αποστολής. Όταν τα τραβάνε την μέρα της παραγγελίας και από την μία ως την άλλη μεσολαβούνε 10 μέρες, (κοινώς με τα λεφτά μου βάζουν παραγγελια στο εργοστάσιο και ψευδώς αναφέρουν το προϊόν ετοιμοπαράδοτο), τότε μιά χαρά dispute. Να ξεχωρίσουν οι πραγματικά σωστοί...