pan82 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 παιδιά σκέφτομαι το g4 ποιο προτείνετε το 1850. η το 3000? μπάτζετ έως 180 έχετε να προτείνετε κάτι ακόμα καλύτερο; Σε αυτό εσύ αποφασίζεις ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες σου. Το 3000 κραταει σίγουρα παραπάνω και τα 2χιλιοστα του παχους δε κάνουν τη διαφορά όταν μιλάμε για σχεδόν διπλή μπαταρία, εμένα μου βγάζει 1,5+ μέρα. Τώρα ζωή προτιμάς το λεπτο απλά να ξέρεις ότι κάθε βράδυ θα θέλει φορτιση. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παιδια εχω παραγγειλει ενα κινητο απ το antelife απο τις 4 σεπτεμβριου και ακομα δεν εχουν στειλει επιβεβαιωση ουτε tracking number το μονο εμαιλ που εχω παρει εινει απ το paypal...ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 αγορασα απο antelife μου στελνουν με singpost και το tracking γραφει τα παρακατω: '09-09-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)' τι σημαινει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παιδια εχω παραγγειλει ενα κινητο απ το antelife απο τις 4 σεπτεμβριου και ακομα δεν εχουν στειλει επιβεβαιωση ουτε tracking number το μονο εμαιλ που εχω παρει εινει απ το paypal...ειναι φυσιολογικο? οχι φυσικα,εγω ακυρωσα παραγγελια μου με αυτους,ο μονος τροπος να παρεις απαντηση ειναι μεσω του facebook τους απο τα εμαιλ δεν απαντανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 επομένως σαφέστατα διαλέγω το 3000 g4.. κάποια άλλη πρόταση για κάτι καλύτερο ως 180; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 αγορασα απο antelife μου στελνουν με singpost και το tracking γραφει τα παρακατω: '09-09-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)' τι σημαινει? Οτι το εχουν δωσει προς αποστολη,αυριο μαλλον θα αλλαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 επομένως σαφέστατα διαλέγω το 3000 g4.. κάποια άλλη πρόταση για κάτι καλύτερο ως 180; Για κοίτα και το thl w8s είναι πολύ καλό αλλά θα δώσεις κάτι παραπάνω σε χρήματά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 τους τα χωσα σε ενα εμαιλ και κατευθειαν μου απαντησαν και μου στειλαν tracking number απο hong kong post...για πειτε κανα καλο σαιτ για να το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) τους τα χωσα σε ενα εμαιλ και κατευθειαν μου απαντησαν και μου στειλαν tracking number απο hong kong post...για πειτε κανα καλο σαιτ για να το δωγια δες εδω.. http://www.17track.net/index_en.shtml Επέλεξε μεταξύ ZTE V967s (πολύ μεγάλη αυτονομία και φθηνό), Amoi N828 (η καλύτερη επιλογή πιστεύω, ποιοτικότατο, πολύ καλή αυτονομία κάμερα κι ηχείο κι οθόνη), Jiayu G3s (ταχύτερο, τεράστια μπαταρία). Το sar μην σε νοιάζει Κουπόνι υπάρχει για το N828 μόνο, 33ed το κουπονι δεν ισχυει Edited September 10, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εκανα μια αγορα πριν 10 μερες απο antelife.Μετα απο 4 μερες μου εδωσαν tracking number για HK Post.Σημερα μου ηρθε mail που ελεγε οτι λογω αλλαγης σε καποιους κανονισμους της HK Post σχετικα με αντικειμενα που περιεχουν μπαταρια απο τις 30-08 τα πακετα μεταφερονται στην Singapore Post και μου εδωσε νεο tracking number. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 :worry: Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μάλλον θα αυξηθεί υπερβολικά ο όγκος των πακέτων και θα φτάσουμε πλέον να παραλαμβάνουμε στο 20ημερο στη καλύτερη και με sg post απο 12-13 ημέρες που είναι το σύνηθες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Εκανα μια αγορα πριν 10 μερες απο antelife.Μετα απο 4 μερες μου εδωσαν tracking number για HK Post.Σημερα μου ηρθε mail που ελεγε οτι λογω αλλαγης σε καποιους κανονισμους της HK Post σχετικα με αντικειμενα που περιεχουν μπαταρια απο τις 30-08 τα πακετα μεταφερονται στην Singapore Post και μου εδωσε νεο tracking number. Και εμένα το ίδιο μου είπανε αλλά δεν μου δώσανε tracking number.... Αλλά δεν μου έστειλαν mail παρά τους ζάλισα εγώ για να μου το πουν. Edited September 10, 2013 by komis42 ξέχασα να συμπληρώσω κατι Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Kαποια γνωμη γι αυτο εδω το σιτε http://www.1buy.com/5-0-inch-thl-w8s-android-4-2-smartphone-mtk6589t-quad-core-13-0mp-camera-2gb-ram-32gb-bluetooth-grey.html εχει κανεις; thl w8s κανει €186.46.. Edited September 10, 2013 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 οχι φυσικα,εγω ακυρωσα παραγγελια μου με αυτους,ο μονος τροπος να παρεις απαντηση ειναι μεσω του facebook τους απο τα εμαιλ δεν απαντανε Και εγώ από 4 Σεπτεμβρίου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από Antelife. Αύριο τους πηγαίνω για dispute στο Paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπέρα τι γνώμη έχεσε για αυτο το σαιτ.. http://www.to2c.com είναι αξιόπιστο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπέρα τι γνώμη έχεσε για αυτο το σαιτ.. http://www.to2c.com είναι αξιόπιστο ? δεν εχουμε παραπονα προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αρα εμενα που μου στειλαν σημερα track number μετα απο πολλες πιεσεις απο hong kong post που δε δουλευει κ πουθενα, με δουλεψαν κανονικα...παρακαλω να μου πειτε πως κανω dispute γτ δν εχω ιδεα, μην κανω κ κανα λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αρα εμενα που μου στειλαν σημερα track number μετα απο πολλες πιεσεις απο hong kong post που δε δουλευει κ πουθενα, με δουλεψαν κανονικα...παρακαλω να μου πειτε πως κανω dispute γτ δν εχω ιδεα, μην κανω κ κανα λαθος Απο εδώ το πήρες http://www.to2c.com??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Οχι απο αντελαιφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Απο εδώ το πήρες http://www.to2c.com??????? ειπαμε δεν εχουμε προβληματα με αυτο μεχρι στιγμης,τι ψαχνεις απο τοπικ σε τοπικ να βρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αρα εμενα που μου στειλαν σημερα track number μετα απο πολλες πιεσεις απο hong kong post που δε δουλευει κ πουθενα, με δουλεψαν κανονικα...παρακαλω να μου πειτε πως κανω dispute γτ δν εχω ιδεα, μην κανω κ κανα λαθος ζητα τους ακυρωση αυριο στο fb πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 ειπαμε δεν εχουμε προβληματα με αυτο μεχρι στιγμης,τι ψαχνεις απο τοπικ σε τοπικ να βρεις? είσαι ο μόνος που απάντησε και ηθελα μερικές γνώμες ακόμα που πήρανε απο εκει........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ηρεμήστε ρε παιδιά με τα disputes για ψύλλου πήδημα. Υπομονή θέλουν οι Κινέζοι. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) είσαι ο μόνος που απάντησε και ηθελα μερικές γνώμες ακόμα που πήρανε απο εκει........... το κατ.μα ειναι προσφατο εδω,περιμενε να τα παραλαβουν και θα μας πουν,απο σερβις μεχρι στιγμης απανταει σε οτι τους ρωτησουν Ηρεμήστε ρε παιδιά με τα disputes για ψύλλου πήδημα. Υπομονή θέλουν οι Κινέζοι. οχι το αντελαιφ ειναι απεριγραπτο Edited September 10, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ηρεμήστε ρε παιδιά με τα disputes για ψύλλου πήδημα. Υπομονή θέλουν οι Κινέζοι. Υπομονή άμα τα λεφτά τα τραβούσαν την μέρα αποστολής. Όταν τα τραβάνε την μέρα της παραγγελίας και από την μία ως την άλλη μεσολαβούνε 10 μέρες, (κοινώς με τα λεφτά μου βάζουν παραγγελια στο εργοστάσιο και ψευδώς αναφέρουν το προϊόν ετοιμοπαράδοτο), τότε μιά χαρά dispute. Να ξεχωρίσουν οι πραγματικά σωστοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts