Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας ψάχνοντας βρήκα αυτό

http://www.banggood.com/ONN-K7-4_5-Inch-Android-4_1-MTK6589-1G-RAM-4G-ROM-Smart-Phone-White-p-81321.html

ήμουν έτοιμος να παραγγήλω το W100 αλλά αυτό με έβαλε σε σκέψεις .....τι λέτε ??

Γεια σας ψάχνοντας βρήκα αυτό

http://www.banggood.com/ONN-K7-4_5-Inch-Android-4_1-MTK6589-1G-RAM-4G-ROM-Smart-Phone-White-p-81321.html

ήμουν έτοιμος να παραγγήλω το W100 αλλά αυτό με έβαλε σε σκέψεις .....τι λέτε ??

1. Δεν το ξέρει κανείς 2. Μεγάλη ανάλυση (άχρηστη στις 4.5") και μικρή μπαταρία = μικρή αυτονομία

Καλύτερα το W100 που ναι και φθηνότερο, αλλιώς στα ίδια λεφτά πάρε το Amoi N828 που ναι πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο

Δευτερα μπορει να το χεις στα χερια σου και το site να μην εχει ενημερωθει :p

δεν αποκλείεται αλλά την άλλη φορά που είχα παραγγείλει, μέσα μια μέρα είχε πάει το δέμα απο αεροδρομιο στα ελτα και την επομενη το είχα στα χέρια μου. ήρθε στην ώρα του απο κίνα αλλά εδώ μονο έχουν καθυστερήση 5 μερες ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ χωρίς ΣΚ για να το πάνε στα ελτα...

Βλεπω οτι σε 2 ωρες τςλειωνει ο χρονος προσφορας του zte v967s στο minideal

Μπορω να το βαλω σημερα στο καλαθι και να το πληρωσω τη δευτερα/τριτη στην τιμη προσφορας? Δεν εχω χρηματα στην καρτα (alpha bank)

Kαταρχήν γράφει ότι ειναι για td-cdma δίκτυα που σημαίνει ότι δε θα πιάνει 3g εδώ και επίσης το antutu score που δείχνει στην εικόνα,αντιστοιχεί στο διπύρηνο 6577 οπότε το κόβω να έχει πειραγμένη ρομ που το δείχνει ως mtk6589 αντι 6577

Επιπλέον δείχνει ότι η GPU είναι η SGX531 (την οποία έχει ο 6577) , ενώ ο 6589 έχει την SGX 544.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Βλεπω οτι σε 2 ωρες τςλειωνει ο χρονος προσφορας του zte v967s στο minideal

Μπορω να το βαλω σημερα στο καλαθι και να το πληρωσω τη δευτερα/τριτη στην τιμη προσφορας? Δεν εχω χρηματα στην καρτα (alpha bank)

όχι. αλλά πού είδες ό,τι τελειώνει ο χρόνος;

Ειχε αντιστροφη μετρηση σε καποια φαση. Αν και νωριτερα ειδα οτι κυλαει ο χρονος κανονικα και η τιμη ειναι ακομη 154,99 δολλαρια. Ξερουμε αν εχει ημερομηνια ληξης η προσφορα?

Θα παρω ξανα την συσκευη, για φιλο :)

Παιδια μια ερωτηση. Στο minideal, οταν βλεπεις ολα τα κινητα, πως πας στην επομενη σελιδα? Κατι μαλλον κανω λαθος αλλα δεν βλεπω καπου να πατησω για να παω στην δευτερη σελιδα.

Παιδια μια ερωτηση. Στο minideal, οταν βλεπεις ολα τα κινητα, πως πας στην επομενη σελιδα? Κατι μαλλον κανω λαθος αλλα δεν βλεπω καπου να πατησω για να παω στην δευτερη σελιδα.

Στην πάνω μεριά της σελίδα έχει το menu "cellphones - tablet pc - -accessories. Απο το cellphones διαλλέγεις dual sim κινητά βγάζει 5 - 6 σελίδες. Αντίστοιχα μπορείς ανά μάρκα κινητού.

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

καλησπέρα.....αγόρασα αυτό το κινητό http://www.ebuyfromchina.com/4-android-4-1-1-spreadtrum6820-1ghz-unlocked-dual-sim-quad-bands-at-t-analog-tv-wifi-capacitive-smartphone-mini9300-white.html και ενώ μπαίνω στο youtube κανονικά δεν παίζει τα τραγούδια....μπορώ να κάνω κάτι????επίσης μήπως υπάρχει κάποιο site με free παιχνίδια??

τελικά τα έκανα όλα από το play store και παίζει vibeo μια χαρά και όλα μια χαρά αλλά έχει πρόβλημα ρε παιδιά το κινητό...μόλις το βάλω στον φορτιστή να φορτίσει σβήνει μόνο του...και στα καλά καθούμενα πάλι μπορεί να σβήσει χωρίς λόγο....έστειλα μήνυμα στον πωλητή άλλα δεν έχω λάβει απάντηση....μπορώ να κάνω κάτι η μπαααα?????

http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.

Τελικά καταληγω σε αυτο.zte v987.

Ρωτησα και στο σχετικό νήμα α καιπεριμένω και απο εκεί απάντηση, αλλα να το παραγγειλω με EMS? Επειδή θέλω να το έχω μεχρι 25 του μήνα, υπάρχει πρόβλημα με τελωνειο και EMS?

Επίσης με τις υπαρχουσες συσκευές bluetooth παίζει κανονικά ή πρέπει να πάρουμε και κινεζικο bluetooth?

Ευχαριστώ πολυ.

Edited by lio14

http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.

Τελικά καταληγω σε αυτο.

Ρωτησα και στο σχετικό νήμα και περιμένω και απο εκεί απάντηση, αλλα να το παραγγειλω με EMS? Επειδή θέλω να το έχω μεχρι 25 του μήνα, υπάρχει πρόβλημα με τελωνειο και EMS?

Επίσης με τις υπαρχουσες συσκευές bluetooth παίζει κανονικά ή πρέπει να πάρουμε και κινεζικο bluetooth?

Ευχαριστώ πολυ.

Συνήθως όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο με ems.Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με singapore post σε ταχυτητα παράδοσης απλά επειδή πέφτει 15αυγουστο και έχουνε άδειες ίσως καθυστερήσει...Εχω παραγγείλει και εγώ το ίδιο κινητό απο minideal k ευελπιστώ να έρθει πριν τις 15 αυγούστου..συνήθως 10-12 μέρες κάνει αλλά ο gerstavros2 μου είπε πως κάνουνε 15-20 μέρες για Αθήνα...Με singapore post έρχεται κ έφυγε 3/8 απο εκεί...Οπότε δοκίμασε με ems καλύτερα για πιο σίγουρα!

Για τα bluetooth δεν ξέρω αλλα λογικά πρέπει να παίζουνε κανονικά όλα...

Τελικά καταληγω σε αυτο.zte v987.

Ρωτησα και στο σχετικό νήμα α καιπεριμένω και απο εκεί απάντηση, αλλα να το παραγγειλω με EMS? Επειδή θέλω να το έχω μεχρι 25 του μήνα, υπάρχει πρόβλημα με τελωνειο και EMS?

Ευχαριστώ πολυ.

δε θα χεις πρόβλημα

τελικά τα έκανα όλα από το play store και παίζει vibeo μια χαρά και όλα μια χαρά αλλά έχει πρόβλημα ρε παιδιά το κινητό...μόλις το βάλω στον φορτιστή να φορτίσει σβήνει μόνο του...και στα καλά καθούμενα πάλι μπορεί να σβήσει χωρίς λόγο....έστειλα μήνυμα στον πωλητή άλλα δεν έχω λάβει απάντηση....μπορώ να κάνω κάτι η μπαααα?????
δοκίμασε τη δεύτερη μπαταρία. κ κανε dispute στο ebay

ThL W8s vs ZOPO C2 Platinum ποιο θεωρείται καλύτερο ?

thl προτίμησε

Κύριοι. Μια και το θέμα είναι για αξιόπιστα καταστήματα ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου από ένα κατ εμέ αναξιόπιστο. 24/7 παραγγέλνω μια θήκη από pandawill. Ήταν Τετάρτη βράδυ. ΠΑαρασκευή πρώι στέλνω να ρωτήσω πότε θα σταλεί. Μου λένε θέλει 10(!) μέρες γιατί πρέπεινα υην ελέγξουν κιόλας. Στις 30 του μηνός μου εστειλαν πως δεν υπάρχει. Την επομένη το πρωί ξαναμιλάω μαζί τους και μου λένε πως μια τελευταία θα μου τη στείλουν αυθημερόν, το πολύ την επομένη μετά από πολλή κουβέντα. Άφαντη η θήκη.. την Παρασκευή άνοιξα dispute. Ξαναμιλάω σήμερα, μου λένε κλείσε το dispute για να σταλεί. Η απάντησή μου ήταν πως θα κλείσει αν λάβω tracking number. Συμφωνήσαμε να γίνει refund σήμερα. Ακόμα δεν έχει γίνει. Να δω που θα σταματήσει η κοροϊδία... Σημειωτέον πως τη δεύτερη φορά είχα ζητήσει επιστροφή αν δε γινόταν η αποστολή. Δεν ξέρω αν έτυχε ή πέτυχε. Για όποιους θέλουν υπάρχουν και τα screenshots από τις συζυτήσεις.

Κύριοι. Μια και το θέμα είναι για αξιόπιστα καταστήματα ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου από ένα κατ εμέ αναξιόπιστο. 24/7 παραγγέλνω μια θήκη από pandawill. Ήταν Τετάρτη βράδυ. ΠΑαρασκευή πρώι στέλνω να ρωτήσω πότε θα σταλεί. Μου λένε θέλει 10(!) μέρες γιατί πρέπεινα υην ελέγξουν κιόλας. Στις 30 του μηνός μου εστειλαν πως δεν υπάρχει. Την επομένη το πρωί ξαναμιλάω μαζί τους και μου λένε πως μια τελευταία θα μου τη στείλουν αυθημερόν, το πολύ την επομένη μετά από πολλή κουβέντα. Άφαντη η θήκη.. την Παρασκευή άνοιξα dispute. Ξαναμιλάω σήμερα, μου λένε κλείσε το dispute για να σταλεί. Η απάντησή μου ήταν πως θα κλείσει αν λάβω tracking number. Συμφωνήσαμε να γίνει refund σήμερα. Ακόμα δεν έχει γίνει. Να δω που θα σταματήσει η κοροϊδία... Σημειωτέον πως τη δεύτερη φορά είχα ζητήσει επιστροφή αν δε γινόταν η αποστολή. Δεν ξέρω αν έτυχε ή πέτυχε. Για όποιους θέλουν υπάρχουν και τα screenshots από τις συζυτήσεις.

Είναι γνωστή αυτή η κατάσταση με το Pandawill. Έχει αναφερθεί παντού άπειρες φορές

Επειδή όμως πολλοί το προτίνουν παρόλα αυτά θεώρησα καλό να γράψω την απόλυτα αρνητική εμπειρία μου, όχι για το αν άργησε η αποστολή τόσο όσο για την κοροϊδία στο άτομό μου. Περιττό να πω πως για εμένα ήταν πρώτη και τελευταία φορα με τους συγκεκριμένους. Και με το minideal είχε γίνει ψιλοθεματάκι, αλλά βρέθηκε μια λύση, αρκετά γρήγορα και δεν με δούλεψαν όπως οι άλλοι.

Επειδή όμως πολλοί το προτίνουν παρόλα αυτά θεώρησα καλό να γράψω την απόλυτα αρνητική εμπειρία μου, όχι για το αν άργησε η αποστολή τόσο όσο για την κοροϊδία στο άτομό μου. Περιττό να πω πως για εμένα ήταν πρώτη και τελευταία φορα με τους συγκεκριμένους. Και με το minideal είχε γίνει ψιλοθεματάκι, αλλά βρέθηκε μια λύση, αρκετά γρήγορα και δεν με δούλεψαν όπως οι άλλοι.

εγω δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι τους,τι να πω,μαλιστα οσες φορες αγορασα κατι ηρθε και πολυ γρηγορα και οπως το ζητησα,ειναι θεμα τυχης τελικα

Θεωρώ πως δεν είναι τύχη. Είναι νοοτροπία αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Σε εμένα κάποιος ξέχασε ή το προϊόν τελείωσε ή ποιος ξέρει τι και αντί να το πουν ευθέως έκαναν.... τους κινέζους.

Ποιος το πρότεινε; Σ όλα τα φόρουμ το κράζουν το pandawill γι αυτή την τακτική του. Κι εδώ παλιότερα έχει αναφερθεί πολλές φορές, και από μένα κι απ άλλους. Τύχη είναι να μείνει καποιος ικανοποιημένος απ αυτούς

Ποιος το πρότεινε; Σ όλα τα φόρουμ το κράζουν το pandawill γι αυτή την τακτική του. Κι εδώ παλιότερα έχει αναφερθεί πολλές φορές, και από μένα κι απ άλλους. Τύχη είναι να μείνει καποιος ικανοποιημένος απ αυτούς

Ακριβως,εγω ειχα κακη εμπειρια με κατ/μα που αλλοι εμεινα ευχαριστημενοι,με αυτους δεν ειχα,ευτυχως θα ελεγα.

Καλησπέρα σε όλους,

SOS SOS SOS

Παιδιά από τις 31/7 η αποστολή ενώς lenovo που είχα παραγγείλει από minideal έχει κολλήσει στο "ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ" " ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ". Να τους πάρω κανένα τηλέφωνο αλλά πως να μη καρφωθώ? Τι να κάνω? Την αλλη φορά που είχα παραγγείλει, από το αεροδρόμιο μέσα σε μία μέρα ήταν στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου!!!

Από καμία 30 σελίδες που κατάφερα να διαβάσω μου έκανε μεγάλη εντύπωση που κανείς δεν έχει αναφέρει το dealextreme. Έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από εκεί ( ψωνίζω μόνο από εκεί, το eBay και το Amazon) αλλά επειδή είναι πρώτη φορά που θα πάρω κινέζικο κινητό είπα να συμβουλευτω το myphone πρώτα μην τραβάω τα μαλλιά μου μετά και πραγματικά κόλλησα που δεν είδα αναφορά σε αυτό το μαγαζί. Τεσπα, έχετε να μου προτείνετε κάποιο από αυτά τα δύο;

http://dx.com/p/miz-s5-butterfly-quad-core-android-4-2-1-phone-w-5-0-capacitive-screen-wi-fi-and-gps-black-red-197900

http://dx.com/p/u9501-quad-band-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-5-0-capacitive-screen-wi-fi-gps-and-rom-8gb-230207

Ευχαριστώ

Από καμία 30 σελίδες που κατάφερα να διαβάσω μου έκανε μεγάλη εντύπωση που κανείς δεν έχει αναφέρει το dealextreme. Έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από εκεί ( ψωνίζω μόνο από εκεί, το eBay και το Amazon) αλλά επειδή είναι πρώτη φορά που θα πάρω κινέζικο κινητό είπα να συμβουλευτω το myphone πρώτα μην τραβάω τα μαλλιά μου μετά και πραγματικά κόλλησα που δεν είδα αναφορά σε αυτό το μαγαζί. Τεσπα, έχετε να μου προτείνετε κάποιο από αυτά τα δύο;

http://dx.com/p/miz-s5-butterfly-quad-core-android-4-2-1-phone-w-5-0-capacitive-screen-wi-fi-and-gps-black-red-197900

http://dx.com/p/u9501-quad-band-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-5-0-capacitive-screen-wi-fi-gps-and-rom-8gb-230207

Ευχαριστώ

Εχω το πρωτο εδω και 5 μηνες,ειναι αψογο,μονο θεμα το λεπτο πισω καλυμα,ραγισε ηδη,παραγγειλα δυο ανταλλακτικα απο το pandawill