Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα την παραγγελια (2 θηκες) 18/5 και στις 22/5 εστειλαν μειλ οτι τις εστειλαν. Πραγματι παλιοτερα δεν εστελναν Ελλαδα αλλα τωρα δεν ειχα προβλημα. Δεν ξερω αν αλλαξαν παλι και δεν στελνουν.

κι όμως, πάλι τ άλλαξαν :p τους είχα στείλει email παλιά και μου χαν πει κάτι αλαμπουρνέζικα, που απ' ότι κατάλαβα εννοούσαν ότι τα ταχυδρομεία στην ελλάδα δεν ειναι αξιόπιστα. τώρα τι δουλειά είχε αυτό με το να μην στέλνουν εδώ, δεν κατάλαβα

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κι όμως, πάλι τ άλλαξαν :p τους είχα στείλει email παλιά και μου χαν πει κάτι αλαμπουρνέζικα, που απ' ότι κατάλαβα εννοούσαν ότι τα ταχυδρομεία στην ελλάδα δεν ειναι αξιόπιστα. τώρα τι δουλειά είχε αυτό με το να μην στέλνουν εδώ, δεν κατάλαβα
εννοει οτι τα ελτα εχουν προκαλεσει ζημιες σε συσκευες που εστειλαν ελλαδα.τα παραδιδουν βρεγμενα τα δεματα,τα χανουν,και οι πελατες ζητουν ευθυνες απο το καταστημα γιαυτο δεν θελουν να στελνουν ελλαδα.μια φορα μου ειχαν φερει ενα δεμα με δυο κιθαρες απο γερμανια τοσο πολυ βρεγμενο που ειχαν καταστραφει τα οργανα,και ο πανηλιθιος υπαλληλος των ελτα το παρατησε μπροστα μου και εφυγε...
[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοει οτι τα ελτα εχουν προκαλεσει ζημιες σε συσκευες που εστειλαν ελλαδα.τα παραδιδουν βρεγμενα τα δεματα,τα χανουν,και οι πελατες ζητουν ευθυνες απο το καταστημα γιαυτο δεν θελουν να στελνουν ελλαδα.μια φορα μου ειχαν φερει ενα δεμα με δυο κιθαρες απο γερμανια τοσο πολυ βρεγμενο που ειχαν καταστραφει τα οργανα,και ο πανηλιθιος υπαλληλος των ελτα το παρατησε μπροστα μου και εφυγε...

Εγω τους εστειλα μηνυμα στο facebook. στην αρχη μου λενε οτι ειχαν καποιο προβλημα, οτι στελνουν κανονικα και επρεπε απλα να ξαναπροσπαθησω να κανω την παραγγελια... και παλι εχω το ιδιο θεμα, τους το λεω και μετα μου λενε τελικα δεν στελνουμε γιατι εχουν θεμα με το τελωνιο.... ουτε κ αυτοι δεν ξερουν τι θελουν....

Ευτυχώς δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ, σε πάνω από 100 δέματα από κίνα, οπότε το θεωρώ δικαιολογία αυτό:p

Εγω τους εστειλα μηνυμα στο facebook. στην αρχη μου λενε οτι ειχαν καποιο προβλημα, οτι στελνουν κανονικα και επρεπε απλα να ξαναπροσπαθησω να κανω την παραγγελια... και παλι εχω το ιδιο θεμα, τους το λεω και μετα μου λενε τελικα δεν στελνουμε γιατι εχουν θεμα με το τελωνιο.... ουτε κ αυτοι δεν ξερουν τι θελουν....

τον κακό τους το καιρό πες τους, που χουμε πρόβλημα με τα τελωνεια, που δεν περνάνε καν τα δέματα τελωνείο στην ελλάδα

Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις. Πρώτον: Είναι τίποτα στις 26 του Μάη στην Κίνα; Γιατί κάτι προσφορές αρχίζουν τότε...

Δεύτερον: Προτιμάμε Singapure ή Hong Kong post για ταχήτητα, ασφάλεια και οικονομία(τελωνείο);

Ευχαριστώ.

Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις. Πρώτον: Είναι τίποτα στις 26 του Μάη στην Κίνα; Γιατί κάτι προσφορές αρχίζουν τότε...

Δεύτερον: Προτιμάμε Singapure ή Hong Kong post για ταχήτητα, ασφάλεια και οικονομία(τελωνείο);

Ευχαριστώ.

singapure καλύτερο σε όλα.

Xiaomi 12 Pro

καλησπερα ενδιαφερομαι για αυτην την συσκευη http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-S-II-GT-I9100-16-GB-Ceramic-White-Unlocked-Smartphone-/111078470864? θα μπορει να παιξει στην ελλαδα; και επισης παιζει και 4g δίκτυο; Γνωρίζει κανένας για την Ελλάδα με ενδιαφέρει. ; Επισης πιστευεται οτι μεσω ebay θα μπορεσω να βγαλω ακρη με την συνναλλαγη; καπου ειδα οτι εχει πονταρεψε το αυτο θα με συμφερει να το κανω; λειτουργει σαν το ricardo που με που παζαρευεις αυτο που θελεις να αγορασεις και αμα καποιος καταθεσει μεγαλυτερη τιμη αυτος το παιρνει; δεν εχω ξανα αγορασει κινητο απο το ebay και δεν ξερω εαν θα μπορω να περασω ελληνικα μεσα για αυτο και κανω τοσες ερωτησεις .

καλησπερα ενδιαφερομαι για αυτην την συσκευη http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-S-II-GT-I9100-16-GB-Ceramic-White-Unlocked-Smartphone-/111078470864? θα μπορει να παιξει στην ελλαδα; και επισης παιζει και 4g δίκτυο; Γνωρίζει κανένας για την Ελλάδα με ενδιαφέρει. ; Επισης πιστευεται οτι μεσω ebay θα μπορεσω να βγαλω ακρη με την συνναλλαγη; καπου ειδα οτι εχει πονταρεψε το αυτο θα με συμφερει να το κανω; λειτουργει σαν το ricardo που με που παζαρευεις αυτο που θελεις να αγορασεις και αμα καποιος καταθεσει μεγαλυτερη τιμη αυτος το παιρνει; δεν εχω ξανα αγορασει κινητο απο το ebay και δεν ξερω εαν θα μπορω να περασω ελληνικα μεσα για αυτο και κανω τοσες ερωτησεις .

θέλω να πιστεύω οτι κάνεις πλάκα, έτσι; δεν υπάρχει αυτό, ειναι απάτη

Ευχαριστώ.

honk kong, γιατί στην ελλάδα πλέον τα πακέτα από σιγκαπούρη τα καθυστερούν. Σε ασφάλεια είναι τα ίδια. Και από ταχυδρομείο ΔΕΝ περνάνε τελωνείο στην ελλάδα.

α τοσο καλα...

Edited by navi55
διόρθωση quote

α τοσο καλα...

τώρα πρόσεξα ότι ειναι μεταχειρισμένο. αλλά δεν εχει φώτο του μεταχειρισμένου ο τύπος, και με τέτοια τιμή, βρομάει

τώρα πρόσεξα ότι ειναι μεταχειρισμένο. αλλά δεν εχει φώτο του μεταχειρισμένου ο τύπος, και με τέτοια τιμή, βρομάει

οντωσ!! και εμενα κατι δεν μου κολλαγε.. αυτο εδω http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-note-White-16gb-unlocked-/230985734068? ;;;

οντωσ!! και εμενα κατι δεν μου κολλαγε.. αυτο εδω http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-note-White-16gb-unlocked-/230985734068? ;;;

καταρχάς εισ εκτός θέματος, γιατί εδώ μιλάμε για κινέζικα. αλλά τέσπα, αυτό δείχνει οκ, αλλά ζήτα να σ στείλει κι άλλες κοντινές φώτο

καλησπερα στην παρεα !!! θελω να αγορασω απο alixpress.. ειναι αξιοπιστο σαιτ?? να προτιμησω paypal η escrow?? και επισης στον τροπο πληρωμης στο τελευταιο βημα παραγγελιας ποια επιλογη ειναι για paypal η escrow?επισης τι αλλο θα πρεπει να προσεξω? σορρυ αλλα πρωτη φορα παραγγελνω απο εκει και δεν ειμαι και τοσο εμπειρος !!

καλησπερα στην παρεα !!! θελω να αγορασω απο alixpress.. ειναι αξιοπιστο σαιτ?? να προτιμησω paypal η escrow?? και επισης στον τροπο πληρωμης στο τελευταιο βημα παραγγελιας ποια επιλογη ειναι για paypal η escrow?επισης τι αλλο θα πρεπει να προσεξω? σορρυ αλλα πρωτη φορα παραγγελνω απο εκει και δεν ειμαι και τοσο εμπειρος !!
Το aliexpress ειναι σαν το ebay. Πληρώνεις μόνο με escrow, που ειναι καλύτερο από το paypal, δεν έχει άλλη επιλογή. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, ειναι η αξιολόγηση του πωλητή απ τον οποίο θα αγοράσεις. Δώσε το λινκ του προϊόντος που θες να δούμε

Γο merimobiles.com δινει δωρεαν κινητα.Εγω παρηγγειλα 6 τετραπυρηνα 5 ιντσα κινητα και δεν πληρωνω τιποτα ουτε κινητα ουτε μεταφορικα.Καλο αυτο.
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Γο merimobiles.com δινει δωρεαν κινητα.Εγω παρηγγειλα 6 τετραπυρηνα 5 ιντσα κινητα και δεν πληρωνω τιποτα ουτε κινητα ουτε μεταφορικα.Καλο αυτο.

E ?

E ?

Παντως περιμενω να εγκριθει η παραγγελια.Μπορει να το ψαξει κανεις να δει τι παιζει?Μου αναφερει στα Αγγλικα τα εξης:The status of your recent orders is shown below.Click View Order to see complete details.Order #50201. Order date.25th may 2013.This order is marked as Awaiting Fulfillment. Your order contains.Μπορει να μου πει κανεις τι σημαινουν ολα αυτα που εγραψα στα Αγγλικα?Ευχαριστω.

Edited by MPOMP
Ξεχασα να αναφερω κατι.

Παντως περιμενω να εγκριθει η παραγγελια.Μπορει να το ψαξει κανεις να δει τι παιζει?

Μας δουλεύεις; Αν δεν πληρώσεις δεν θα εγκριθεί η παραγγελία και δεν θα σου στείλουν τίποτα:lol::lol:

Παντως το merimobiles.com για καποια κινητα λεει την τιμη και μετα την προσφορα παει στα 0.00 ευρω.Ειναι πραγματι δωρεαν η κατι αλλο παιζει?Μπορει να το ψαξει κανεις?Ευχαριστω.Μπορει επισης κανεις να δει τα αγγλικα που εγραψα στο προηγουμενο μηνυμα τι σημαινουν στα Ελληνικα?Και παλι ευχαριστω.Τα αγγλικα μου τα εγραψαν η σελιδα merimobiles.com για την παραγγελια που εκανα με τα 6 κινητα. Edited by MPOMP

Παντως το merimobiles.com για καποια κινητα λεει την τιμη και μετα την προσφορα παει στα 0.00 ευρω.Ειναι πραγματι δωρεαν η κατι αλλο παιζει?Μπορει να το ψαξει κανεις?Ευχαριστω.Μπορει επισης κανεις να δει τα αγγλικα που εγραψα στο προηγουμενο μηνυμα τι σημαινουν στα Ελληνικα?Και παλι ευχαριστω.Τα αγγλικα μου τα εγραψαν η σελιδα merimobiles.com για την παραγγελια που εκανα με τα 6 κινητα.

Βγάλε ένα screenshot να καταλάβουμε. Θες να πεις ότι η παραγγελία ειναι 0€ και την έχουν σημειώσει awaiting Fulfillment, που σημαίνει ότι περιμένουν να μαζευτουν τα προϊόντα για αποστολή;;

Edited by gerstavros2

μάλλον κάτι άλλο παίζει.αλλιώς θα κάνε όλοι παραγγελία 10 κομμάτια και θα μας τε στέλανανε τσάμπα.

Xiaomi 12 Pro

Παντως το merimobiles.com για καποια κινητα λεει την τιμη και μετα την προσφορα παει στα 0.00 ευρω.Ειναι πραγματι δωρεαν η κατι αλλο παιζει?Μπορει να το ψαξει κανεις?Ευχαριστω.Μπορει επισης κανεις να δει τα αγγλικα που εγραψα στο προηγουμενο μηνυμα τι σημαινουν στα Ελληνικα?Και παλι ευχαριστω.Τα αγγλικα μου τα εγραψαν η σελιδα merimobiles.com για την παραγγελια που εκανα με τα 6 κινητα.

μηπως τα κινητα ειναι σε preorder κατασταση?δηλαδη δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα και σου βγαζει τιμη μηδεν??ποια κινητα παρηγγηλες?

:blink:

δεν πιστευω να σου φαινεται και πολυ λογικο να σου χαριζουν κινητα...

Γίνε εκκεντρικός τώρα. Μην περιμένεις να πάρεις σύνταξη για να φορέσεις μοβ χρώμα!:happy: