jogatore Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Του εχω πει εγω να μην σου στελνει γιατι εαν διαβασει κανεις τα μηνυματα που γραφεις καταλαβενει ΟΚ :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Eχω αγορασει το Pipo max m1 tamplet και σκεφτθηκα να του παρω μια θηκη,απογοητευμενος απο το service ενος αλλου κινεζικου καταστηματος αποφασισα να χρησιμοποιησω το Ipad alternative,ειχα διαβασει τα καλυτερα απο πολλους εδω,δυστυχως διαψευστηκα. Παραγγειλα αυτο που το σαιτ ελεγε ηταν η καταλληλοτερη θηκη για το ταμπλετ και περιμενα,εφτασε στην ωρα του μεσα σε μια πολυ προχειρη συσκευασια,τσαλακωμενο και βρωμικο,το χειροτερο ολων ειναι οτι αλλο παραγγειλα και αλλο ηρθε,τελειως διαφορετικη θηκη απο την εικονα στο σαιτ και μεταχειρισμενη αν κρινω απο την βρωμια που ειχε επανω της,επικοινωνησα μαζι τους αμεσως αλλα σε οσα μεηλ κι αν εστειλα δεν πηρα καμια απαντηση. Ευτυχως με το Paypal βρηκα την λυση,μου εδωσαν τα χρηματα πισω και εστειλα την θηκη να την βαλουν στον κινεζικο κ...ο τους οπως τους εγραψα,μετα απο αυτο με μπλοκαραν,χαρας το πραγμα δεν προκειται να αγορασω ουτε καρφιτσα απο τους βρωμιαρηδες αυτους, Να εχετε αυτο υπ οψιν σας οσοι σκοπευετε να αγορασετε απο εκει. Μακρυα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Eχω αγορασει το Pipo max m1 tamplet και σκεφτθηκα να του παρω μια θηκη,απογοητευμενος απο το service ενος αλλου κινεζικου καταστηματος αποφασισα να χρησιμοποιησω το Ipad alternative,ειχα διαβασει τα καλυτερα απο πολλους εδω,δυστυχως διαψευστηκα. Παραγγειλα αυτο που το σαιτ ελεγε ηταν η καταλληλοτερη θηκη για το ταμπλετ και περιμενα,εφτασε στην ωρα του μεσα σε μια πολυ προχειρη συσκευασια,τσαλακωμενο και βρωμικο,το χειροτερο ολων ειναι οτι αλλο παραγγειλα και αλλο ηρθε,τελειως διαφορετικη θηκη απο την εικονα στο σαιτ και μεταχειρισμενη αν κρινω απο την βρωμια που ειχε επανω της,επικοινωνησα μαζι τους αμεσως αλλα σε οσα μεηλ κι αν εστειλα δεν πηρα καμια απαντηση. Ευτυχως με το Paypal βρηκα την λυση,μου εδωσαν τα χρηματα πισω και εστειλα την θηκη να την βαλουν στον κινεζικο κ...ο τους οπως τους εγραψα,μετα απο αυτο με μπλοκαραν,χαρας το πραγμα δεν προκειται να αγορασω ουτε καρφιτσα απο τους βρωμιαρηδες αυτους, Να εχετε αυτο υπ οψιν σας οσοι σκοπευετε να αγορασετε απο εκει. Μακρυα!!! Κάτι τέτοια έκαναν γιαυτό και έκλεισαν... Άρα δεν υπάρχει πια λόγος για προσοχή. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Κάτι τέτοια έκαναν γιαυτό και έκλεισαν... Άρα δεν υπάρχει πια λόγος για προσοχή. ναι ε?αυτυχως οι γελοιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ναι έκλεισαν, κι επίσης εδώ μιλάμε για κινητά κι όχι τάμπλετ:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ναι έκλεισαν, κι επίσης εδώ μιλάμε για κινητά κι όχι τάμπλετ:p γιατι μιλησα για ταμπλετ?για το καταστημα μιλησα,εισαι λιγο καπως η το νομιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 γιατι μιλησα για ταμπλετ?για το καταστημα μιλησα,εισαι λιγο καπως η το νομιζω? Για ποιο καταστημα; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Για ποιο καταστημα; δεν θα απαντησω γιατι ...θα με αποκλεισουν απο το σαιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Ναι έκλεισαν, κι επίσης εδώ μιλάμε για κινητά κι όχι τάμπλετ:p Τελευταία είχαν εντάξει και κινητά στα προς πώληση προϊόντα τους. Edited May 12, 2013 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) δεν θα απαντησω γιατι ...θα με αποκλεισουν απο το σαιτ. Μα γιατι να σε αποκλεισουν απο το myphone; Για ενα σωρο sites μιλαμε εδω περα. Κι επισης λες να μεινουμε μακρια απο αυτο το site το οποιο δεν αναφερεις. Edited May 12, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 http://www.zopomobileshop.com Το συγκεκριμένο είναι αξιόπιστο?? στέλνει από Ιταλία?? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 http://www.zopomobileshop.com Το συγκεκριμένο είναι αξιόπιστο?? στέλνει από Ιταλία?? Για zopo το αξιοπιστότερο, ναι στέλνει, αλλά πιο ακριβά από τα κινέζικα. Σε αυτό οφείλετε το ότι είναι από Ευρώπη και άρα γλυτώνεις από τον κίνδυνο να πιαστεί στο τελωνείο και να πληρώσεις δασμούς. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 γιατι μιλησα για ταμπλετ?για το καταστημα μιλησα,εισαι λιγο καπως η το νομιζω? Κάπως; Απλά μίλησες για θήκη τάμπλετ ενώ εδώ λέμε για κινητά, και το κατάστημα ήξερα ότι είχε μόνο τάμπλετ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asna Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Καλησπερες, ηθελα να παραγγειλω το H2000+ απο etotalk, επειδη ειδα οτι στο στελνουν root και εχει και multilanguage keyboard (το οποιο λογικα δεν ειναι και δυσκολο να βρω), αλλα ειναι εκτος στοκ.Να περιμενω μηπως το φερουν ή να το πάρω απο geekbying χωρις ροοτ κ ελληνικα? επισης αυτο το κινητο ειναι το ιδιο?? http://www.etotalk.com/star-5i-android40-dual-core-10ghz-dual-sim-40-inch-fwvga-80mp_p3829.html#show Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Καλησπερες, ηθελα να παραγγειλω το H2000+ απο etotalk, επειδη ειδα οτι στο στελνουν root και εχει και multilanguage keyboard (το οποιο λογικα δεν ειναι και δυσκολο να βρω), αλλα ειναι εκτος στοκ.Να περιμενω μηπως το φερουν ή να το πάρω απο geekbying χωρις ροοτ κ ελληνικα? επισης αυτο το κινητο ειναι το ιδιο?? http://www.etotalk.com/star-5i-android40-dual-core-10ghz-dual-sim-40-inch-fwvga-80mp_p3829.html#show Δεν ειναι το ίδιο, κι άσε το etotalk. Εδώ http://www.cellphonemic.com/h2000-mtk6577 έχουν το μαύρο και στέλνουν γρήγορα. Για root και ελληνικά, αφού το πάρεις, εδώ ήμαστε, εχω φτιάξει κι εγώ και άλλος ελληνικές rom rooted Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Δεν ειναι το ίδιο, κι άσε το etotalk. Εδώ http://www.cellphonemic.com/h2000-mtk6577 έχουν το μαύρο και στέλνουν γρήγορα. Για root και ελληνικά, αφού το πάρεις, εδώ ήμαστε, εχω φτιάξει κι εγώ και άλλος ελληνικές rom rooted Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά γιατί ρε φίλε να πάρεις μία απομίμηση του iphone χωρίς να είναι iphone, όταν υπάρχουν αρκετά επώνυμα κινέζικα κινητά που είναι πολύ αξιόπιστα? huawei, lenovo , zte, και αρκετά άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά γιατί ρε φίλε να πάρεις μία απομίμηση του iphone χωρίς να είναι iphone, όταν υπάρχουν αρκετά επώνυμα κινέζικα κινητά που είναι πολύ αξιόπιστα? huawei, lenovo , zte, και αρκετά άλλα...(για να λες στη γκόμενα ότι έχεις iphone:lol:). Γούστα είναι αυτά, σε πολλούς αρέσει η εμφάνιση του iphone, επομένως γιατί να μην το πάρει; Αν κι επειδή είναι περιορισμένο το στοκ πλέον σ αυτό, είναι λιγο τσιμπημένη η τιμή αλλά anyway Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asna Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Α δεν θα ξαναβγει? ε να το παρω απο geekbying τοτε που ελεγα εξ αρχης και το εμπιστευομαι λιγο πιο πολυ? Δεν χρειαζομαι ελληνικο μενου, απλα να μη μου βγαζει κινεζικα τα ελληνικα σμσ και να εχω κ ενα ελληνικο πληκτρολογιο αν ειναι. Ο λογος φιλε ειναι κυριως η τιμη, που νομιζω ειναι πολυ καλη για τα κυβικα του, δεν με βολευουν οι 5αρες οθονες και μ αρεσει το απλο ορθογωνιο.. και δεν θα δινα 600 για iphone δεν το χρειαζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) καλημερα! περιμενω απο geekbuying το Zopo ZP980 και εχει κολλησει στην SHANGAI! http://www.ems.com.cn/ 2013-05-12 01:08:39 SHANGHAI Despatch from Sorting Center τωρα ειδα στην Ελληνικη σελιδα http://www.elta-courier.gr/search.asp αυτα : ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 09-05-2013 08:43 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 12-05-2013 01:08 IPS τι σημαινει αυτο ρε παιδια? εχει ερθει Ελλάδα? ή βλεπει και στο εξωτερικο η αναζητηση? το νουμερο ειναι EE907979122CN oποιος θελει να τσεκαρει να μου πει! ευχαριστώ! Edited May 13, 2013 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Καλημέρα, δεν έχει έρθει υπομονή θέλει. Το site βλέπει και στο εξωτερικό ναι. Edited May 13, 2013 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Καλημέρα, δεν έχει έρθει υπομονή θέλει. Το site βλέπει και στο στείλω εξωτερικό ναι. ναι αλλα πριν την SHANGHAI δεν εδειχνε τιποτα δεν υπηρχε το νουμερο εκει! αυτο δεν σημαινει τωρα οτι εχει φυγει απο SHANGHAI για Ελλαδα? γιαυτο και το δειχνει και στο Ελληνικο site λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν ειναι το ίδιο, κι άσε το etotalk. Εδώ http://www.cellphonemic.com/h2000-mtk6577 έχουν το μαύρο και στέλνουν γρήγορα. Για root και ελληνικά, αφού το πάρεις, εδώ ήμαστε, εχω φτιάξει κι εγώ και άλλος ελληνικές rom rooted Γιατι οχι απο etotalk? Eιχες μπλεξιματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Α δεν θα ξαναβγει? ε να το παρω απο geekbying τοτε που ελεγα εξ αρχης και το εμπιστευομαι λιγο πιο πολυ? Δεν χρειαζομαι ελληνικο μενου, απλα να μη μου βγαζει κινεζικα τα ελληνικα σμσ και να εχω κ ενα ελληνικο πληκτρολογιο αν ειναι. Ο λογος φιλε ειναι κυριως η τιμη, που νομιζω ειναι πολυ καλη για τα κυβικα του, δεν με βολευουν οι 5αρες οθονες και μ αρεσει το απλο ορθογωνιο.. και δεν θα δινα 600 για iphone δεν το χρειαζομαι Συμφωνω απολυτα.Και γω θεωρω πως το iphone 5 εχει πολυ ωραια απλη και ευχρηστη σχεδιαση (λεπτο ορθογωνιο) αλλα δεν προκειται ποτε να δωσω 700+ που κοστιζει.Αν ο κλωνος εχει android καλα χαρακτηριστικα και τιμη γιατι να μην το δοκιμασουμε? Edited May 13, 2013 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Συμφωνω απολυτα.Και γω θεωρω πως το iphone 5 εχει πολυ ωραια απλη και ευχρηστη σχεδιαση (λεπτο ορθογωνιο) αλλα δεν προκειται ποτε να δωσω 700+ που κοστιζει.Αν ο κλωνος εχει android καλα χαρακτηριστικα και τιμη γιατι να μην το δοκιμασουμε? Γιατι ολοι θα σε ρωτανε αν ειναι iphone κι εσυ θα λες οχι. Επισης στα ιδια λεφτα υπαρχουν καλυτερες συσκευες. Γνωμη μου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 ποιες μαρκες απο τα κινεζικα κινητα δεν ειναι καλες και πρεπει να τις αποφευγουμε?ολες εχουν αψογο touch και τηρουν απολυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts