Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και συνεχιζω να μη το βλεπω...βλεπεις εσυ να λεει ips;

IPS έχει όπως και το διπύρηνο N821.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.merimobiles.com/Amoi_N820_3G_WCDMA_Android4_0_Dual_Core_1GHz_p/meri6533.htm

Αμα κοιταξεις στα χαρακτηριστικα το γραφει (Screen:

4.5" QHD, 540 x 960, 16M Colors (TBD), IPS-LCD)

Έχει κάποια λαθάκια το merimobiles για το Ν828.

Δείτε και ένα καλο review στο youtube. Στο 19:30 περίπου φαίνονται οι πληροφορίες απ το antutu.

29 άτομα θα πάρουν ένα ψεύτικο κινητάκι ή άδειο κουτί, ή κάτι άλλο εκτός του THL W8 πάντως. Και μετά θα κλαίγονται με dispute (οσοι σκεφτούν να κάνουν) και θα πάρουν τα λεφτά πίσω. Κι ο τύπος θα κερδίσει φράγκα απ όσους δεν κάνουν dispute εντός των 60 ημερών.

100% ΜΟΥΦΑ κατα τη γνωμη μου.:!: Αλωστε στο πλαι εχει :

"No feedback" score στην βαθμολογια του μαγαζιου:lol:

Ήδη τον κλείσανε.. χαχαχα

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Ήδη τον κλείσανε.. χαχαχα

στο μεταξύ είχε πολλή φαντασία στο όνομα.."Electronics Store":p

σε μαυρο πρασινο απο μπορουμε να το βρουμε? ή αλλαζει η πλατη απο πισω?

λευκο+μαύρο, και μπορείς να πάρεις ξεχωριστό άλλλο χρώμα καπάκι, και να το χεις διχρωμο

Έκανα κι εγώ παραγγελία το Zopo ZP810 από το geekbuying έχοντας διαβάσει εδώ καλά σχόλια για το συγκεκριμένο κατάστημα. Με EMS για να το παραλάβω αν είναι δυνατό πριν τη Μ. Πέμπτη. Πλήρωσα την Κυριακή και την Τρίτη μου στέλνουνε μήνυμα πώς το πακέτο έφυγε και μου δώσανε και tracking για το EMS το EE907978816CN.

Shipping methods: EMS

Tracking Number: EE907978816CN

Shipping date: 4/23/2013 9:43:29 PM

Η απάντηση από China EMS (http://www.ems.com.cn/english.html): No tracking information for the shipment, or overdue tracking.

Από την Τρίτη 4 μέρες τώρα δεν υπάρχει τίποτα σε tracking στα κινέζικα EMS ούτε πουθενά αλλού. Του στέλνω 2 μηνύματα του geekbuying, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Το live chat τους μόνιμα off. Θα πρότεινα να το αποφεύγετε προς το παρόν το συγκεκριμένο.

Καλημερα! η σελιδα για το EMS που εδωσες ειναι σωστη? εμενα δεν ανοιγει καθόλου!! υποψην το EMS στελνει με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ!!! εμενα ενα πακετο το πηγαινοφερνανε 1 εβδομαδα Κυψελη-Ν.Κοσμο γιατι δεν καταλαβαινε ο κασμας ο διανομεας απο λατινικα!!! και εψαχνε λαθος οδο! τηλεφωνα επανω στο πακετα σταθερο,κινητο και δεν επαιρνε κανεις τηλεφωνο να ρωτησει! ΕΛΕΟΣ! εχει σελιδα ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ και μπορεις και εκει να δεις! αν εχει φτασει εδω ομως! http://www.elta-courier.gr/ http://www.elta-courier.gr/search.asp δες και αυτο http://www.elta-courier.gr/pdf/ems2.pdf το δικο σου παντως δεν εχει φτασει ακομα Ελλαδα. Για το κινεζικο εδω http://www.ems.com.cn/mailtracking/e_you_jian_cha_xun.html δυστυχως και εμενα εβγαλε αυτο που ειπες παραπανω! μα τι εγινε????? Edited by Nikifoross

εμενα ενα πακετο το πηγαινοφερνανε 1 εβδομαδα Κυψελη-Ν.Κοσμο γιατι δεν καταλαβαινε ο κασμας ο διανομεας απο λατινικα!!! και εψαχνε λαθος οδο! τηλεφωνα επανω στο πακετα σταθερο,κινητο και δεν επαιρνε κανεις τηλεφωνο να ρωτησει! ΕΛΕΟΣ!
Αυτό δεν είναι τίποτα, μια φορά ένα δέμα είδα στο τρακινγκ να πηγαινοέρχεται απο Αθήνα σε Ιωάννινα. κ μένω Αθήνα

Ο Χριστός και η Παναγία!!!! :lol::lol::lol::lol: είναι να μην σου τύχει δλδ ε? :cry::cry::cry: ενας φιλος λεει παραγγειλα κατι απο chinavasion και δεν ηρθε ποτε! του λεω τους ρωτησες? και λεει ναι ειπαν οτι το εστειλαν! του λεω και μετα? τιποτα μου λεει (δεν ηξερε για τα ΕΛΤΑ) του δινω το κεντρικο τηλ στο Νεο Κοσμο και το δεμα του ηταν εκει 3 ΜΗΝΕΣ!!!!! με τηλεφωνα επανω που ισχυαν και κανεις δεν τον πηρε τηλ ποτε!!!! απλα κολλησαν στην οδο για καποιο λογο βαρεθηκαν να το κοβουν βολτες και το εβαλαν σε μια αποθηκη! τι να πει κανεις δεν ειναι βλακεια? και γιατι δεν παιρνουν ενα τηλ? εχει και σταθερο πανω!!! τελικα πηγε και το πηρε και τους εριξε και μπολικα μπινελικια!

Λέω μετά τις γιορτές να τσιμπησω αυτο http://www.zopomobileshop.com/en/89-zopo-zp980-smartphone.html εχει παρει κανεις απο εδω? είναι αξιόπιστοι???

Edited by Nikifoross

3 μήνες; υποτίθεται μετά από 18 μέρες τα επιστρέφουν στον αποστολέα. Αλλά ξέχασα, εδώ ήμαστε άλλη περίπτωση :p

ότι θέλουν κάνουν! πάντως εγώ εστειλα εκει τον φιλο και παρέλαβε κανονικα!!! αν το ειχαν στειλει πισω θα τον ενημερωναν και απο το chinavasion λογικα! τελικα το zopomobileshop ειναι αξιοπιστο? μπορει να τα εχετε ξαναγραψει αλλα ειναι τοσες πολλες οι σελιδες! δεν βρισκω! :(:(:(

ότι θέλουν κάνουν! πάντως εγώ εστειλα εκει τον φιλο και παρέλαβε κανονικα!!! αν το ειχαν στειλει πισω θα τον ενημερωναν και απο το chinavasion λογικα! τελικα το zopomobileshop ειναι αξιοπιστο? μπορει να τα εχετε ξαναγραψει αλλα ειναι τοσες πολλες οι σελιδες! δεν βρισκω! :(:(:(

ναι καλό ειναι, αν και καλύτερα να προτιμήσεις γενικά μαγαζιά (minideal, geekguying κλπ)

Μίλησα πριν λίγο μαζί τους στο chat και μου είπαν πώς πήραν τηλέφωνο τη μεταφορική και τους ενημέρωσαν πώς λόγω όγκου αποστολών δεν το έχουν στείλει ακόμη. Τους είπα πώς αν δεν εμφανιστεί μέχρι την Τρίτη να το ανακαλέσουν από τη μεταφορική και θα κάνω dispute στο paypal να μου στείλουν όλο το ποσό πίσω (στο ενδιάμεσο έχουν ρίξει και την τιμή του ZP810 κατά 40 δολλάρια από τη μέρα πού το παρήγγειλα). Πληρώνουμε κερατιάτικα για ems για να το παίρνουμε με ταχύτητα κανονικού Κινέζικου ταχυδρομείου...

gerstavros2 γιατι το λες αυτο? δεν ειναι καλο?

sakisf αστα να πανε! αυτο το dispute στο paypal τι ειναι??? κανεις αναφορα μεσω paypal?

gerstavros2 γιατι το λες αυτο? δεν ειναι καλο?

sakisf αστα να πανε! αυτο το dispute στο paypal τι ειναι??? κανεις αναφορα μεσω paypal?

Από zopomobile θα πληρώσεις dhl ιταλίας και θα σου βγει κανά 50-80 δολάρια πάνω. 3 μέρες βέβαια μόνο.

Όταν δεν παραλάβεις κάτι ή το επιστρέψεις και δε σου γίνει refund, κάνεις dispute στο transaction του paypal για να εμπλακεί το paypal και να τους αναγκάσει να στείλουν πίσω τα χρήματα. Πρέπει να έχεις καλούς λόγους όμως, πχ. το tracking να δείχνει πώς δεν παρέλαβες ποτέ κοκ.

Δλδ αν καταλαβα καλα το zopomobile τα στελνει απο Ιταλια εδω περα και εχω πολλα μεταφορικα? χμμμ τοτε καλυτερα εδω ε? http://www.geekbuying.com/item/ZOPO-ZP980-5-0-Inch-FHD-Screen--440-PPI-Smart-Phone-MTK6589-Quad-Core-1GB-RAM-16GB-ROM-Android-4-2-OS-3G-GPS-Black-314855.html

αυτο με το Paypal δεν το ηξερα! καποτε ειχα παρει κατι απο Γαλλια-ebay και δεν ηρθε ποτε! πανε 25 ευρω! τωρα πηρα μια μπαταρια για τον λαπτοπ και ηρθε χαλασμενη!!! (απο Γερμανια) και τους ειπα και μου εκαναν μονοι τους επιστροφη στο paypal! :lol::lol::lol:

να μας ενημερωνεις για το δικο σου γιατι λεω και εγω να παραγγειλω το παραπανω μετα το Πασχα! Thanks! :)

Το zopomobile είναι Ιταλία χρεώνουν 50 δολλάρια μεταφορικά αλλά το καλό είναι ότι σου έρχεται γρήγορα το κινητό με κούριερ στην πόρτα σου. Δεν αγχώνεστε με τελωνεία . Δεν αγχώνεστε αν χάθηκε το Δέμα ή που είναι τώρα να ψάχνεις να το βρεις στα έλτα. Και φυσικά από θέμα εγγύησης το στέλνεις εκεί με λιγα μεταφορικά και το έχεις πολύ πιο γρήγορα πίσω από ότι αν.το.στείλεις Κίνα. Και δεν έχεις κανένα άγχος. Αν.δώσεις 50 δολλάρια .

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Για αγορα απο dhgate.com ή απο ibuygou.com, περισσοτερες πιθανοτητες για αποφυγη τελωνειου εχω με την EMS σε σχεση με DHL ?

Η πρεπει να επιλεξω απλο ταχυδρομειο ?

Για αγορα απο dhgate.com ή απο ibuygou.com, περισσοτερες πιθανοτητες για αποφυγη τελωνειου εχω με την EMS σε σχεση με DHL ?

Η πρεπει να επιλεξω απλο ταχυδρομειο ?

μακρυά από dhgate (το οποίο δεν ειναι κατάστημα αλλά σαν το ebay και το aliexpress, γεμάτο απαταιώνες όμως).

DHL την ξεχνάς. ταχυδρομείο, ή EMS μόνο

Το zopomobile είναι Ιταλία χρεώνουν 50 δολλάρια μεταφορικά αλλά το καλό είναι ότι σου έρχεται γρήγορα το κινητό με κούριερ στην πόρτα σου. Δεν αγχώνεστε με τελωνεία . Δεν αγχώνεστε αν χάθηκε το Δέμα ή που είναι τώρα να ψάχνεις να το βρεις στα έλτα. Και φυσικά από θέμα εγγύησης το στέλνεις εκεί με λιγα μεταφορικά και το έχεις πολύ πιο γρήγορα πίσω από ότι αν.το.στείλεις Κίνα. Και δεν έχεις κανένα άγχος. Αν.δώσεις 50 δολλάρια .

Επειδη δεν εχω θεμα με αυτα τα χρηματα παραπανω να το προτιμήσω τοτε???? αν ειναι το προβλημα μονο για 50 δολαρια παραπανω χαλαλι του τοτε! δλδ απο το αλλο site δεν εχει καθολου μεταφορικα? αυτο το κινητο που εδειξα παει οσο λεει εκει 268 ευρω ποσο ήταν?

Ναι αυτό λέω αν δεν έχεις θέμα παρτο από εκεί με 50 δολ

Ναι αυτό λέω αν δεν έχεις θέμα παρτο από εκεί με 50 δολ

Για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Όχι το άλλο με ελτα είναι δωρεάν αλλά αργεί πολύ να σου έρθει .

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Τελικά ήταν όπως φοβόμουν, οι του geekbuying δεν το είχαν παραδώσει στο ταχυδρομείο από την Τρίτη πού μου στείλανε το μήνυμα αλλά σήμερα πού τους βρήκα και τους ενόχλησα. Τώρα μου άλλαξε το στάτους, Your item was collected(MINHANG) at 2013-04-27 23:00:00, δηλαδή μόλις το πήραν από τον πωλητή. Τζάμπα τα 30 δολλάρια του EMS αφού θα έρθει όταν λείπω και θα το παραλάβω σε 2 εβδομάδες όσο θα έκανε και με το απλό ταχυδρομείο.