Nick1150 Δημοσιεύτηκε November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2008 Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα το HTC Touch HD από play247 μαζί με MLS destinator. Το εγκατέστησα με επιτυχία και μετά πήγα να το εγκαταστήσω και στο HTC diamond της γυναίκας μου.... Δοκίμασα το ίδιο registration key και activation code, αλλά δεν μου το δέχτηκε. Δοκίμασα επίσης να δημιουργήσω ένα νέο account με το email της γυναίκας μου, αλλά και πάλι δεν το δέχτηκε (registration already in use)..... Η ερώτηση μου είναι απλή.... κάθε MLS destinator είναι για μια μόνο συσκευή ; Αν ναι υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω με κάποιον τρόπο το dest στο pda της γυναίκας μου ; ευχαριστώ :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 3-4 άδειες έχεις με κάθε αγορά. Καλή αγορά το HD, εντελώς λάθος το destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. November 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 μα μόνο μια ενεργοποίηση έκανα :rolleyes: γιατί μπορεί να μην με αφήνει να κάνω δεύτερη ; Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 μα μόνο μια ενεργοποίηση έκανα :rolleyes: γιατί μπορεί να μην με αφήνει να κάνω δεύτερη ; http://www.navimania.gr δες εκει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. December 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Τελικά κατέβασα το iGO8 και καθάρισα.... το έβαλα και στο diamond της γυναίκας μου και τελείωσα :) εμμμμμμ θα ασχολούμαι με τρίχες τώρα ; Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaleas Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Τελικά κατέβασα το iGO8 και καθάρισα.... το έβαλα και στο diamond της γυναίκας μου και τελείωσα :) εμμμμμμ θα ασχολούμαι με τρίχες τώρα ; Φιλε μου μια ερωτηση θελω να σου κανω.Κι εγω πηρα το Diamond αλλα εχει κλειδωμενο το gps.Μετα απο εγκατασταση τοθ destinator μου ελεγε οτι δεν βρεθηκε κεραια gps.Και στης γυναικας σου ετσι ητανε? Η εβαλες κατευθειαν το iGo8και δουλεψε με τη μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. December 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Καλημέρα, το ίδιο θέμα είχα και εγω. Στις ρυθμίσεις του dest ή του iGO είναι αυτό που ψάχνεις. Πας στις ρυθμίσεις / gps και κάπου λέει πόρτα (com) ή κάτι τέτοιο. Εκεί έχει επιλογή εύρεση ή search. Πατάς, περιμένεις λίγο, και μετά σου βγάζει το μήνυμα ότι βρέθηκε το gps στην τάδε πόρτα (πχ. com2). Είναι πλέον έτοιμο για χρήση, απλά την πρώτη φορά πρέπει να περιμένεις λίγο παραπάνω για να κλειδώσει τους δορυφόρους. Από την επόμενη φορά που θα το ανοίξεις, κλειδώνει μέσα σε 5 δεύτερα :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaleas Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts