Jackson_1919 Δημοσιεύτηκε November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 20, 2008 Καλησπερα, μηπως ξερετε πως γινεται να αλλαξω το εξης?Τα αρχεια .srt που ειναι οι υποτιτλοι σε ταινιες τα εβαλα καταλαθος να ανοιγουν με το Word.Γινεται να το επαναφερω στην αρχικη ρυθμιση?Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Καλησπερα, μηπως ξερετε πως γινεται να αλλαξω το εξης?Τα αρχεια .srt που ειναι οι υποτιτλοι σε ταινιες τα εβαλα καταλαθος να ανοιγουν με το Word.Γινεται να το επαναφερω στην αρχικη ρυθμιση?Thanks! Δεξί κλικ, open with, choose program, επιλέγεις wordpad και τσεκάρεις το always use the selected program κλπ. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jackson_1919 Δημ. November 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Το εχω κανει και αυτο που λες αλλα θελω να το επαναφερω οπως ηταν αρχικα που δεν το ανοιγε κανενα προγραμμα.οταν απλα εγραφε το ονομα του αρχειου και .srt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Control Panel --> Folder Options --> File types, βρίσκεις το .srt και κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jackson_1919 Δημ. November 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Control Panel --> Folder Options --> File types, βρίσκεις το .srt και κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις. Παω στις επιλογες φακελων αλλα δεν εχει File types.Εχω Vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Start-Run-regedit [ENTER] HKEY_CLASSES_ROOT .srt Del [ENTER] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 O player μου βγάζει 'κινέζικους' τους υπότιτλους. Πώς μπορώ να το αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 O player μου βγάζει 'κινέζικους' τους υπότιτλους. Πώς μπορώ να το αλλάξω? δεξι κλικ---ανοιγμα με---σημειωματαριο---αρχειο---αποθηκευση ως..---κωδικοποιηση---UTF-8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Αυτό είναι, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts