Jump to content

[Επίσημο] Motorola VE66 και VE66 Luxury

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 369
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να παίζει live streaming video (π.χ. Youtube) το VE66:

Επειδή έχω δει πολλές ερωτήσεις για το πως θα κάνετε να παίξουν βίντεο από youtube (και γενικα streaming) πρέπει να αλλαχτούν μόλις 2 ρυθμίσεις, η 1 στον browser και η άλλη στο media player του κινητού. Αυτό γίνεται γιατί όταν πατάτε στο Link από κάποιο βίντεο ο browser το εναποθέτει στον media player του κινητού.

Ξεκινώντας με την πρώτη ρύθμιση:

Μενού -> Mobile Internet -> (8) ρυθμίσεις Browser -> Προφίλ browser -> Προεπιλεγμένο Προφίλ -> Επιλέγετε το WIFI.

Η δεύτερη ρύθμιση (του media player) :

Βάζετε να παίξει ένα βίντεο (πχ. τραβήξτε ένα πρόχειρα από την κάμερα του κινητού και αφού το αποθηκεύσετε βάλτε το να παίξει). Αφού παίζει πατάτε το πλήκτρο "Επιλογές" -> Ρύθμιση -> Σύνδεση Internet -> επιλέγετε πάλι WIFI.

Επειδή έχω δει πολλές ερωτήσεις για το πως θα κάνετε να παίξουν βίντεο από youtube (και γενικα streaming) πρέπει να αλλαχτούν μόλις 2 ρυθμίσεις, η 1 στον browser και η άλλη στο media player του κινητού. Αυτό γίνεται γιατί όταν πατάτε στο Link από κάποιο βίντεο ο browser το εναποθέτει στον media player του κινητού.

Μενού -> Mobile Internet -> (8) ρυθμίσεις Browser -> Προφίλ browser -> Προεπιλεγμένο Προφίλ -> Επιλέγετε το WIFI.

Βάζετε να παίξει ένα βίντεο (πχ. τραβήξτε ένα πρόχειρα από την κάμερα του κινητού και αφού το αποθηκεύσετε βάλτε το να παίξει). Αφού παίζει πατάτε το πλήκτρο "Επιλογές" -> Ρύθμιση -> Σύνδεση Internet -> επιλέγετε πάλι WIFI.

Καλά δεν υπάρχεις! Είσαι απίστευτος!! Μπράβο ρε μεγάλε και ψαχνόμασταν σα τους βλάκες!! :lol::lol:

Λοιπόν, όσον αφορά το πρόβλημα με τη ΜΗ εμφάνιση του μενού προώθησης/εκτροπής κλήσεων, λύθηκε με αντικατάσταση κάρτας SIM (ήταν πολύ παλιά)! Ευτυχώς που δεν πήγα στη Motorola γιατί θα είχα τα κλασικά "περάστε την άλλη βδομάδα να το παραλάβετε" χωρίς λόγο και αιτία!!

Οι άνθρωποι στην Cosmote δεν παίζονται με τίποτα.. Είναι Νο.1 στην εξυπηρέτηση πελατών! Μου αντικατέστησαν την κάρτα SIM ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ γιατί λέει "είναι δικό τους πρόβλημα το ότι δεν εμφανίζεται το συγκεκριμένο menu"!

Επίσης μου έκανε εντύπωση το ότι το κατάστημα της Cosmote στη Βενιζέλου (Θεσσαλονίκη) ήταν ασφυκτικά γεμάτο ενώ αμέσως μετά που πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone στην Ερμού (πάλι Θεσσαλονίκη εννοείται) για να δηλώσω μια CU που έχω, ήταν μέσα μόνο οι... 3 υπάλληλοι! Αυτά δεν είναι τυχαία πράγματα... :blink:

Το θέμα είναι ότι αφού έδωσε και ο φίλος mavrosipotis τη λύση στο θέμα με τα videos στο youtube, πλέον δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με το VE66 μου και όλα δείχνουν ότι θα το κρατήσω για αρκετόοοοοοοοοοοοοο καιρό! :):p:D:cool:

φιλε σε ευχαριστουμε για την βοηθεια που δυστυχως σε εμενα δεν δουλεψε.εκανα τις ρυθμισεις που γραψες αλλα τιποτε ,μου γραφει οτι το μιντια πλειερ αντιμετωπισε αγνωστο σφαλμα

Λοιπόν, όσον αφορά το πρόβλημα με τη ΜΗ εμφάνιση του μενού προώθησης/εκτροπής κλήσεων, λύθηκε με αντικατάσταση κάρτας SIM (ήταν πολύ παλιά)! Ευτυχώς που δεν πήγα στη Motorola γιατί θα είχα τα κλασικά "περάστε την άλλη βδομάδα να το παραλάβετε" χωρίς λόγο και αιτία!!

Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να είναι εκεί η αιτία του προβλήματος. Και να φανταστείς, η δικιά μου SIM κάρτα είναι Telestet (σκέψου πόσο παλιά είναι) και δουλεύει μια χαρά!

Βασικά ήθελα να πάρω ένα φθηνό κινητό για δεύτερο αλλά τελικά με αυτή την τιμή πήρα αυτό για πρώτο. Σε αυτή την τιμή το κινητό είναι απλώς ασυναγώνιστο. Έχει κάποια μικρό bug αλλά γενικά είναι αρκετά γρήγορο και σταθερό τηλέφωνο με την γνωστή ποιότητα της Motorola. Το πρόβλημα με τα βιντεάκια του youtube το έχω και εγώ και τα παίζει μόνο αν κάνω επανεκκίνηση του ρούτερ! Μετά από 15-30 λεπτά βγάζει το κλασικό σφάλμα δικτύου. Μετά από διάφορες ρυθμίσεις που έκανα στο ρούτερ μου το πρόβλημα παραμένει. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να έχει το κινητό θα ήταν λίγο μεγαλύτερη μπαταρία γιατί με το WIFI και με την σχετικά μεγάλη οθόνη η δικιά του αδειάζει αρκετά γρήγορα. Η φωτογραφική του μηχανή είναι πολύ καλή όπως και ο player του που παίζει με άνεση σχεδόν οποιοδήποτε mp4 βίντεο. Αρκετά καλό είναι και το πληκτρολόγιό του ειδικά σε σχέση με κάποια άλλα Motorola.

Γενικά πρόκειται για μια συσκευή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολύ ακριβότερα μοντέλα και σε αυτήν την τιμή είναι πραγματικά ευκαιρία :)

Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω;

Για χαρα σε ολους τους φιλους.Θελω να ρωτησω αν γινεται να μου βγαζει στην οθονη του VE66την ωρα

με μεγαλα νουμερα και συγκεκριμενα στο κεντρο της οθονης.Ευχαριστω εκ των προτερων.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μ Τ ΚΙΝ.....ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ Κ Γ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ν Μ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ Ν ΚΑΝΩ?

Βασικά ήθελα να πάρω ένα φθηνό κινητό για δεύτερο αλλά τελικά με αυτή την τιμή πήρα αυτό για πρώτο. Σε αυτή την τιμή το κινητό είναι απλώς ασυναγώνιστο. Έχει κάποια μικρό bug αλλά γενικά είναι αρκετά γρήγορο και σταθερό τηλέφωνο με την γνωστή ποιότητα της Motorola. Το πρόβλημα με τα βιντεάκια του youtube το έχω και εγώ και τα παίζει μόνο αν κάνω επανεκκίνηση του ρούτερ! Μετά από 15-30 λεπτά βγάζει το κλασικό σφάλμα δικτύου. Μετά από διάφορες ρυθμίσεις που έκανα στο ρούτερ μου το πρόβλημα παραμένει. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να έχει το κινητό θα ήταν λίγο μεγαλύτερη μπαταρία γιατί με το WIFI και με την σχετικά μεγάλη οθόνη η δικιά του αδειάζει αρκετά γρήγορα. Η φωτογραφική του μηχανή είναι πολύ καλή όπως και ο player του που παίζει με άνεση σχεδόν οποιοδήποτε mp4 βίντεο. Αρκετά καλό είναι και το πληκτρολόγιό του ειδικά σε σχέση με κάποια άλλα Motorola.

Γενικά πρόκειται για μια συσκευή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολύ ακριβότερα μοντέλα και σε αυτήν την τιμή είναι πραγματικά ευκαιρία :)

Και εγώ έψαχνα μια οικονομική λύση καιρό τώρα, 200-150€ που να έχει κάποια χαρακτηριστικά που ήθελα τελικά η αναμονή μου βγήκε σε καλό και που έκατσε λίρα 100 το VE66 με 95 μόνο ευρώπουλα :D, ίσως η πιο επιτυχημένη αγορά που έχω κάνει. Απόλυτα ικανοποιημένος παρά τα μικροπροβλήματα στο λογισμικό του κινητού. Αν βγάλει και η skype μια συμβατή έκδοση με το VE66 μιλάμε για αποθέωση! :D

Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το USB φορτιστή (αν και το φορτίζω από usb pc) που ενώ το συνδέω για φόρτιση ποτέ δεν ξεκινά δεν ξέρω έπεσα σε προβληματικό φορτιστή μιας και εξαρχής ποτέ δεν δούλεψε ή συμβαίνει και σε άλλους;

Υ.Γ. κατεβάστε νέο browser τον opera mini 5.2beta από την διεύθυνση m.opera.com εξαιρετικός το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιες ρυθμίσεις από την διαχείριση για να σταματήσουν κάποια προειδοποιητικά μηνύματα που πετάει συνέχεια.

Υ.Γ.2 τα wigdet πάλι λειτουργούν άψογα ψάχνω μπας και εμπλουτίσω την συλλογή

Edited by kiriakosk

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μ Τ ΚΙΝ.....ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ Κ Γ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ν Μ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ Ν ΚΑΝΩ?

και ένα φίλος παραπάνω είχε το ίδιο πρόβλημα το ξεπέρασε ανταλλάσσοντας κάρτα με άλλο τηλ. δυστυχώς ούτε κάρτα του έχω βάλει οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω παρα μόνο να σου ξαναφέρω τι λέει το manual:

Πας εργαλεία> αρχεία > κάτω αριστερά πατάς "επιλογές" > διαχείρηση > διαμόρφωση.

ΟΚ.παίζει ν μν είναι συμβατή η κάρτα?ειναι KINGSTON....ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σου!!!

Δεν μπορεί να κάνει διαμόρφωση; δεν την βλέπει καθόλου; για δοκίμασε να την βάλεις-βγάλεις ή να την δοκιμάσεις σε άλλο τηλ.

Μήπως γνωρίζει κανείς ποιες μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι συμβατές με την BC50 των 780mAh;; Βλεπω κάτι ΒΤ50, ΒΧ50 αλλά δεν μου κάνουν τόσο για συμβατές.

Αν και η δικιά μου είναι μια 8GB της Sandisk (τις προτείνει η Motorola), δε νομίζω να παίζει θέμα "ασυμβατότητας", αυτά είναι βλακείες! Είχα το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ πρόβλημα με σένα το πρώτο λεπτό που το έβγαλα από το κουτί και το έπιασα στα χέρια μου. Τελικά διαπίστωσα ότι ΔΕΝ πατούσε καλά στα πινάκια του τηλεφώνου (είναι λίγο ιδιότροπη η υποδοχή). Την βγάζεις, την ξαναβάζεις με προσοχή και πιστεύω ότι θα είναι OK.. :D

Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το USB φορτιστή (αν και το φορτίζω από usb pc) που ενώ το συνδέω για φόρτιση ποτέ δεν ξεκινά δεν ξέρω έπεσα σε προβληματικό φορτιστή μιας και εξαρχής ποτέ δεν δούλεψε ή συμβαίνει και σε άλλους;

Ο δικός μου δουλεύει μια χαρά! Άρα αφού λες ότι φορτίζεις με Usb σύνδεση, ο φορτιστής είναι ελλατωματικός. Βούρ στη Motorola για αντικατάσταση!

Υ.Γ. κατεβάστε νέο browser τον opera mini 5.2beta από την διεύθυνση m.opera.com εξαιρετικός το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιες ρυθμίσεις από την διαχείριση για να σταματήσουν κάποια προειδοποιητικά μηνύματα που πετάει συνέχεια.

Υ.Γ.2 τα wigdet πάλι λειτουργούν άψογα ψάχνω μπας και εμπλουτίσω την συλλογή

Θα τον τσεκάρω τον browser που προτείνεις! Java είναι; Αν βρεις κάνα καλό widget, σφύρα.. Εγώ μόνο με αυτό για τον καιρό ψιλο-ενθουσιάστηκα. Το RSS βγάζει μόνο ειδήσεις από τη Motorola και δε γνωρίζω πως και αν γίνεται να το κάνεις να συνεργαστεί και με άλλα RSS. Όσο για εκείνο που δείχνει μπαταρία/σήμα κ.λπ. ΜΕΓΑΛΗ μπούρδα! Ξέρει κανείς πως διαγράφονται και πως εγκαθιστούμε καινούρια (λέμε τώρα);

Γεια σας,

μόλις αγόρασα το VE66.

Είμαι στην πρώτη φόρτιση.

Το πίσω καπάκι (της μπαταρίας) όταν είναι κλειστό αφήνει ένα κενό 2-3 χιλ. από το μεταλλικό πλαίσιο του τηλεφώνου.

Design flaw?

Το USB πορτάκι δεν το βλέπω να τη βγάζει τη βδομάδα, θα το πάρω στο χέρι μου φαίνεται..

Ποιος έχει γράψει για την υπέροχη ποιότητα κατασκευής?

(Γκρρρ!)

A!

Και μία ερώτηση για όποιον ξέρει από Micro sd class 6

Το moto λέει ότι είναι συμβατό με microSDHC, αξίζει να ψαχτεί κανείς για class 6?

Edited by dess
ερώτηση για όποιον ξέρει απο Micro sd class 6

Γεια σας,

μόλις αγόρασα το VE66.

Το πίσω καπάκι (της μπαταρίας) όταν είναι κλειστό αφήνει ένα κενό 2-3 χιλ. από το μεταλλικό πλαίσιο του τηλεφώνου.

Design flaw?

Το USB πορτάκι δεν το βλέπω να τη βγάζει τη βδομάδα, θα το πάρω στο χέρι μου φαίνεται..

(Γκρρρ!)

To κενό από πίσω καπάκι είναι το ίδιο σε όλους και η USB ικανοποιητική imo αν έχεις δει πολύ καλύτερα κινητά σε ποιότητα ακόμα και με διπλάσια τιμή να μας το πεις να τα έχουμε υπόψη... :p Προσωπικά από όσα κινητά έχω πιάσει μικρο μεσαίας κατηγορίας και πολύ ακριβότερα συνολικά είναι πολύ χειρότερα σε ποιότητα. :D

Edited by kiriakosk

Γεια σας,

μόλις αγόρασα το VE66.

Design flaw?

(Γκρρρ!)

A!

Το moto λέει ότι είναι συμβατό με microSDHC, αξίζει να ψαχτεί κανείς για class 6?

Eκεί που λες είναι κρυμμένο το ηχείο (νομίζω)

Γεια σας,

μόλις αγόρασα το VE66.

Design flaw?

Γειά σου κι εσένα! Μεγειά. Αφού ρωτάς αγγλικά, θα σου απαντήσω αγγλικά.. This is due to speaker reasons (notice the two small holes)...

(Γκρρρ!)

Το usb πορτάκι δε θα το πάρεις ποτέ "στο χέρι"! Εγώ δεν το πήρα στο χέρι με το VE538 που από πλευράς κατασκευής είναι από τα χειρότερα τηλέφωνα που έβγαλε ποτέ η Motorola και το τυρρανάω περίπου ένα χρόνο..

Η ποιότητα κατασκευής του VE66, είναι κατά πολύ ανώτερη από μοντέλα τριπλάσιας τιμής (κοντά στα 300 ευρώ) της φινλανδικής και της σουηδικής (για σχιστομάτικα δεν κάνω καν λόγο) και αυτό είναι απόλυτα λογικό αν είσαι χρόνια χρήστης Motorola και αν είχες προσέξει ότι πριν πέσει στα 100 (περίπου) ευρώ για τους γνωστούς πλέον λόγους, η κανονική του τιμή ήταν 300 πάνω 300 κάτω ευρώ.

A!

Από τη στιγμή που σου δίνει υποστήριξη για microSDHC έως 32GB (ακόμα δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά), όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα για να "παίζουν" οι wannabe ψαγμένοι...

To κενό από πίσω καπάκι είναι το ίδιο σε όλους και η USB ικανοποιητική imo αν έχεις δει πολύ καλύτερα κινητά σε ποιότητα ακόμα και με διπλάσια τιμή να μας το πεις να τα έχουμε υπόψη... :p Προσωπικά από όσα κινητά έχω πιάσει μικρο μεσαίας κατηγορίας και πολύ ακριβότερα συνολικά είναι πολύ χειρότερα σε ποιότητα. :D

Συμφωνώ απόλυτα!

Ο δικός μου δουλεύει μια χαρά! Άρα αφού λες ότι φορτίζεις με Usb σύνδεση, ο φορτιστής είναι ελλατωματικός. Βούρ στη Motorola για αντικατάσταση!

Δευτέρα τους παίρνω τηλ να συνεννοηθώ πως θα γίνει μιας και είμαι απο επαρχεία.

Θα τον τσεκάρω τον browser που προτείνεις! Java είναι; Αν βρεις κάνα καλό widget, σφύρα.. Εγώ μόνο με αυτό για τον καιρό ψιλο-ενθουσιάστηκα. Το RSS βγάζει μόνο ειδήσεις από τη Motorola και δε γνωρίζω πως και αν γίνεται να το κάνεις να συνεργαστεί και με άλλα RSS. Όσο για εκείνο που δείχνει μπαταρία/σήμα κ.λπ. ΜΕΓΑΛΗ μπούρδα! Ξέρει κανείς πως διαγράφονται και πως εγκαθιστούμε καινούρια (λέμε τώρα);

Νομίζω Java είναι, αλλά είναι κορυφή πάντως, μικρογραφία του κανονικού Opera browser όσο για widgets αν βρω κάτι αξιόλογο θα το ποστάρω.

Η ποιότητα κατασκευής του VE66, είναι κατά πολύ ανώτερη από μοντέλα τριπλάσιας τιμής (κοντά στα 300 ευρώ) της φινλανδικής και της σουηδικής (για σχιστομάτικα δεν κάνω καν λόγο) και αυτό είναι απόλυτα λογικό αν είσαι χρόνια χρήστης Motorola και αν είχες προσέξει ότι πριν πέσει στα 100 (περίπου) ευρώ για τους γνωστούς πλέον λόγους, η κανονική του τιμή ήταν 300 πάνω 300 κάτω ευρώ.

Eπειδη μου ειχε κανει εντυπωση η πτωση της τιμης, ποιος ακριβως ειναι ο λογος, γιατι δεν εχω κατι υποψη μου.

Καλη χρομια σε ολους!Φιλε εκανα προφιλ browser wifi αλλα οταν βαζω τον κωδικο του δικτυου παντα λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση και οτι ειναι λαθος ο κωδικος.Το εκανα και σε αλλα wifi φιλων αλλα παλι τα ιδια...υπαρχει καμια λυση αν ξερει κανεις??Επισης ζηταει ΦΡΑΣΗ και οχι κωδικο...εχει καποια σημασια αυτο?αν ξερει καποιος παρακαλω να μου δωσει τα φωτα του γιατι το εχω μια εβδ και δεν μπηκα ουτε μια φορα στο ιντερνετ!

Eπειδη μου ειχε κανει εντυπωση η πτωση της τιμης, ποιος ακριβως ειναι ο λογος, γιατι δεν εχω κατι υποψη μου.

Μηπως...για να το παρει και καποιος αυτο το κινητο..??:p

Συνηθως για να ξεφορτωθουν το στοκ που μενει αδιαθετο,διαφορες εταιριες κανουν προσφορες για ενα χρονικο διαστημα..

π.χ στα multirama ριξαν το S8300 ultra touch στα 198(απο 400 ευρω)

στο πλαισιο ειχαν ριξει to LG Crystal στα 230(απο 370 ευρω)

Ο λόγος είναι ο ίδιος για τον οποίο κάποτε το Z10 (τηλεφωνάρα - το είχα πάρει) είχε επίσης πέσει από τα 300κάτι στα 100κάτι, το VE66 Luxury (τρελή χλίδα) είχε επίσης πέσει από τα 500κάτι στα 200κάτι, το VE538 είχε επίσης πέσει από τα 130κάτι στα 30κάτι και γενικά πάει λέγοντας.. Ποιός είναι αυτός ο λόγος; Η Motorola στην Ευρώπη ΔΕΝ πουλάει.. ΔΕΝ κάνει διαφήμιση, ΔΕΝ προωθεί σωστά τα προϊόντα της και τελικά αναγκάζεται να ρίξει εξευτελιστικά τις τιμές. Αυτά που λέει ο φίλος bill_thes παραπάνω ισχύουν μεν αλλά μέχρι ένα σημείο. Ποτέ δεν έχει πέσει κάποιο Nokia ή κάποιο SE σε τόσο εξευτελιστική τιμή! Αυτό το πατιρντί γίνεται μόνο με το Motorola γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο ΔΕΝ προωθεί σωστά τα προϊόντα της..

stefidis εχεις απολυτο δικιο..η μοτο ειναι πολυ παρεξηγημενη εταιρεια

Εχει κορυφαια ποιοτητα κατασκευης,ενταξει σε επιδοσεις υστερει λιγο,αλλα και απο εμφανιση τα περισσοτερα σκιζουν(τα V3 k V3i οπως και τα Κ1 και V8-V9 τα θεωρω τα ομορφοτερα clamshell που εχουν βγει ποτε)

Δυστυχως ειναι απο τα πιο αντι-εμπορικα τηλεφωνα στην Ελλαδα..Ο Ελληνας ειναι κλασικος νοκια-ερικσονακιας και αυτο δε θ αλλαξει ποτε!

stefidis εχεις απολυτο δικιο..η μοτο ειναι πολυ παρεξηγημενη εταιρεια

Εχει κορυφαια ποιοτητα κατασκευης,ενταξει σε επιδοσεις υστερει λιγο,αλλα και απο εμφανιση τα περισσοτερα σκιζουν(τα V3 k V3i οπως και τα Κ1 και V8-V9 τα θεωρω τα ομορφοτερα clamshell που εχουν βγει ποτε)

Δυστυχως ειναι απο τα πιο αντι-εμπορικα τηλεφωνα στην Ελλαδα..Ο Ελληνας ειναι κλασικος νοκια-ερικσονακιας και αυτο δε θ αλλαξει ποτε!

Με κάλυψες απόλυτα.. Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.. Κι εγώ "νοκια-ερικσονακιας" ήμουν για 10 συναπτά χρόνια και το ξεκίνημα με τη Moto το έκανα εντελώς τυχαία με ένα L9 το οποίο πήρα το 2008 με επιδότηση έτσι για να έχω ένα 2ο κινητό να σπάω πλάκα! Έγινεεεεε.. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι τώρα, πέρασαν από τα χέρια μου ένα L9, ένα V3i, ένα VE538, ένα Z10 και πλέον το VE66 το οποίο νοιώθω ότι θα το κρατήσω για αρκετό καιρό.. Τα έχω όλα στο συρτάρι εκτός από το Z10 το οποίο το έδωσα και ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΑ...