Dj kourampies Δημοσιεύτηκε November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2008 Περιμένοντας την καινούρια μου sim να έρθει μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της φορητότητας, έψαξα να βρώ πως θα παρακολουθώ το πως αξιοποιώ το Wind i-300 πρόγραμμα μου. Δεν βρήκα και πολλά προγράμματα, και από τα λίγα που βρήκα λογικά θα προτιμήσω αυτό της SPB, που με έχει καλύψει παλιότερα με άλλα προγράμματα. Τις χρεώσεις κτλ φαντάζομαι θα καταφέρω να τις φτιάξω μόνος μου, μια απορία μου έχει μείνει. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω το διαμαντάκι ως usb modem στο λάπτοπ, η κίνηση του λαπτοπ θα καταγραφεί στο pocketpc? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το κάνει αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 To Spb Wireless Monitor 3.0 (πρώην Spb GPRS Monitor), που κυκλοφόρησε σήμερα, κάνει καταμέτρηση δεδομένων που μεταφέρονται μέσω USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. November 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 To Spb Wireless Monitor 3.0 (πρώην Spb GPRS Monitor), που κυκλοφόρησε σήμερα, κάνει καταμέτρηση δεδομένων που μεταφέρονται μέσω USB. :D:D:D:D:DΑκριβώς ότι χρειαζόμουν. Για άλλη μια φορά, μπράβο στην sbp! edit: γιατί μου φαίνεται ότι όσον αφορά το usb, υποστηρίζει μόνο την καταγραφή της κίνησης του internet over activesync? :( (Δηλαδή να παίρνεις internet απο το pc στο pocketpc, και όχι το αντίστροφο.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Μπορείς να ρωτήσεις στο σχετικό φόρουμ της Spb. Πήγαινε εδώ και πάτα "Register" για να εγγραφείς. Μετά πήγαινε στο thread "Spb Wireless Monitor" και πάτα "New Topic" για να ρωτήσεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 :D:D:D:D:DΑκριβώς ότι χρειαζόμουν. Για άλλη μια φορά, μπράβο στην sbp! edit: γιατί μου φαίνεται ότι όσον αφορά το usb, υποστηρίζει μόνο την καταγραφή της κίνησης του internet over activesync? :( (Δηλαδή να παίρνεις internet απο το pc στο pocketpc, και όχι το αντίστροφο.) Σου μετραει τα δεδομένα αν χρησιμοποιεις την συσκευη σαν modem, τουλαχιστον σε μ ενα δουλευει, με την προηγουμενη εκδοση, σιγουρα θα δουλευει και στην τελευταια. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ρε παιδιά,σας δουλεύει κανονικά;Εμένα με Samsung Omnia,στην αρχή μετράει,άλλες φορές δεν μετράει.Δεν μπορώ να καταλάβω.Στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να βρω κάτι που να φταίει. Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovaf Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ρε παιδια εχω ενα προβλημα εμενα μου μετραει μονο οσα data περνανε απο wifi απο gprs δεν μετραει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts