Jump to content

SPB GPRS Monitor

Dj kourampies
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμένοντας την καινούρια μου sim να έρθει μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της φορητότητας, έψαξα να βρώ πως θα παρακολουθώ το πως αξιοποιώ το Wind i-300 πρόγραμμα μου.

Δεν βρήκα και πολλά προγράμματα, και από τα λίγα που βρήκα λογικά θα προτιμήσω αυτό της SPB, που με έχει καλύψει παλιότερα με άλλα προγράμματα. Τις χρεώσεις κτλ φαντάζομαι θα καταφέρω να τις φτιάξω μόνος μου, μια απορία μου έχει μείνει.

Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω το διαμαντάκι ως usb modem στο λάπτοπ, η κίνηση του λαπτοπ θα καταγραφεί στο pocketpc? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το κάνει αυτό?

To Spb Wireless Monitor 3.0 (πρώην Spb GPRS Monitor), που κυκλοφόρησε σήμερα, κάνει καταμέτρηση δεδομένων που μεταφέρονται μέσω USB.

:D:D:D:D:DΑκριβώς ότι χρειαζόμουν. Για άλλη μια φορά, μπράβο στην sbp!

edit: γιατί μου φαίνεται ότι όσον αφορά το usb, υποστηρίζει μόνο την καταγραφή της κίνησης του internet over activesync? :( (Δηλαδή να παίρνεις internet απο το pc στο pocketpc, και όχι το αντίστροφο.)

Μπορείς να ρωτήσεις στο σχετικό φόρουμ της Spb. Πήγαινε εδώ και πάτα "Register" για να εγγραφείς. Μετά πήγαινε στο thread "Spb Wireless Monitor" και πάτα "New Topic" για να ρωτήσεις αυτό που θέλεις.

:D:D:D:D:DΑκριβώς ότι χρειαζόμουν. Για άλλη μια φορά, μπράβο στην sbp!

edit: γιατί μου φαίνεται ότι όσον αφορά το usb, υποστηρίζει μόνο την καταγραφή της κίνησης του internet over activesync? :( (Δηλαδή να παίρνεις internet απο το pc στο pocketpc, και όχι το αντίστροφο.)

Σου μετραει τα δεδομένα αν χρησιμοποιεις την συσκευη σαν modem, τουλαχιστον σε μ ενα δουλευει, με την προηγουμενη εκδοση, σιγουρα θα δουλευει και στην τελευταια.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• 6 months later...
Ρε παιδιά,σας δουλεύει κανονικά;Εμένα με Samsung Omnia,στην αρχή μετράει,άλλες φορές δεν μετράει.Δεν μπορώ να καταλάβω.Στις ρυθμίσεις δεν μπορώ να βρω κάτι που να φταίει.
A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr

• 5 months later...