zyp3r Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 δεν ειναι ετσι... εγω απο Ζ4 πηγα σε ασσο... μη κοιτας μονο το νουμερο που εχει μπροστα ο κωδικος του αμαξιου... Mηπως αυτη την αλλαγη την εκανες για να πας σε σκληρη οροφη???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 για z4 τον κοβω εγω..trancer πηγες βολτα τελικα?? χθες το βραδυ..ξεκινησα γλυφαδα μεχρι σουνιο και επιστροφη...η αποψη που ειχα για το αμαξι ενισχυθηκε μετα και τη χθεσινη βολτα..πολυ γκαζι και ροπη αλλα περισσοτερο βολταδικο σε σχεση με το προηγουμενο Ζ..ευτυχως το κιβωτιο ηταν χειροκινητο ενω με ανοιχτη την οροφη ακουγες τη μελωδια του Ν54 πολυ εντονα...εσωτερικο υπερανω κριτικης,με μοναδικη ενσταση τα καθισματα που παροτι ηταν τα σπορ,δε με ικανοποιησαν σε θεμα στηριξης..σε ασπρο δειχνει πραγματικα τεραστιο..μεγαλη *****π@γιδ@....εκανα το λαθος και το βολταρισα με τη κοπελα μου μεσα... στο προκειμενο, περιμενω μεσα στη βδομαδα μια μεταχειρισμενη προταση απο τσουφενχαουζεν,και αν δε μου κατσει η Ζεττα κατα 90% θα ειναι το επομενο... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Mηπως αυτη την αλλαγη την εκανες για να πας σε σκληρη οροφη???? Πηγα σε κουπε, απλα και ομορφα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 χθες το βραδυ..ξεκινησα γλυφαδα μεχρι σουνιο και επιστροφη...η αποψη που ειχα για το αμαξι ενισχυθηκε μετα και τη χθεσινη βολτα..πολυ γκαζι και ροπη αλλα περισσοτερο βολταδικο σε σχεση με το προηγουμενο Ζ..ευτυχως το κιβωτιο ηταν χειροκινητο ενω με ανοιχτη την οροφη ακουγες τη μελωδια του Ν54 πολυ εντονα...εσωτερικο υπερανω κριτικης,με μοναδικη ενσταση τα καθισματα που παροτι ηταν τα σπορ,δε με ικανοποιησαν σε θεμα στηριξης..σε ασπρο δειχνει πραγματικα τεραστιο..μεγαλη *****π@γιδ@....εκανα το λαθος και το βολταρισα με τη κοπελα μου μεσα... στο προκειμενο, περιμενω μεσα στη βδομαδα μια μεταχειρισμενη προταση απο τσουφενχαουζεν,και αν δε μου κατσει η Ζεττα κατα 90% θα ειναι το επομενο... cayman;:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 τωρα ειδα την Ζ10 πιο πισω... πωω τι κ@υλ@ ειναι...:drool: θα κυκλοφορησει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 τωρα ειδα την Ζ10 πιο πισω... πωω τι κ@υλ@ ειναι...:drool: θα κυκλοφορησει; Concept είναι ==> Σύντομα δε θα κυκλοφορήσει, ούτε και με τέτοια τελική μορφή. PS. Κα**α το αμάξι? :wacko: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 cayman;:shifty: γιαξ...:cry::cry: Οχι και ετσι! Εχει γεμισει ο τοπος Boxter και cayman... ΟΚ, πορσε ειναι και στριβει καλυτερα απο τα Bmw... Αλλα μεχρι εκει! Που να δεις τι τις κανω εγω αμα τις πετύχω στο δρομο... ακομα προσπαθουν να δουν τι τους περασε...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 γιαξ...:cry::cry: Οχι και ετσι! Εχει γεμισει ο τοπος Boxter και cayman... ΟΚ, πορσε ειναι και στριβει καλυτερα απο τα Bmw... Αλλα μεχρι εκει! Που να δεις τι τις κανω εγω αμα τις πετύχω στο δρομο... ακομα προσπαθουν να δουν τι τους περασε...:lol::lol::lol: Ενώ οι BMW προσφέρουν exclusivity.... Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 γιαξ...:cry::cry: Οχι και ετσι! Εχει γεμισει ο τοπος Boxter και cayman... ΟΚ, πορσε ειναι και στριβει καλυτερα απο τα Bmw... Αλλα μεχρι εκει! Που να δεις τι τις κανω εγω αμα τις πετύχω στο δρομο... ακομα προσπαθουν να δουν τι τους περασε...:lol::lol::lol: Easy tiger :rolleyes: Άλλωστε στη ευθεία, όλοι καλοί είναι :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 γιαξ...:cry::cry: Οχι και ετσι! Εχει γεμισει ο τοπος Boxter και cayman... ΟΚ, πορσε ειναι και στριβει καλυτερα απο τα Bmw... Αλλα μεχρι εκει! Που να δεις τι τις κανω εγω αμα τις πετύχω στο δρομο... ακομα προσπαθουν να δουν τι τους περασε...:lol::lol::lol: Μπορεί να έχει γεμίσει ο τόπος. Μπορεί το 95% των κατόχων τους να μην ξέρουν τι οδηγούν, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι οι porsche και ειδικά οι cayman δεν είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα από κάθε άποψη. Και άλλο είναι να βλέπεις μια 116-135 και άλλο μια cayman, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ας είχα μια cayman S και δε θα με ένοιαζε να με προσπερνάν και punto GT 500ps και όποιο κ@λοφτιαγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 @NickTG - Εξαρτάται μοντέλο/τιμή... @JustMe! - Από την αρχή είπα ότι στρίβει καλύτερα... @johner - Δεν ειπα οτι δεν είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα (δεν ειναι οπως ηταν παλια βεβαια...) τώρα όμως έχουν βγει και άλλες εταιρίες με κορυφαία γρήγορα αυτοκίνητα και πολυ πιο φτηνά. Κατσε να δεις να βγαζει διλιτρο τουρμπο TSI τα επομενα χρονια η Πορσε και μετα ελα να γελάσεις μαζί μου...:lol: ps. Cayman βλεπεις στο δρομο... 135 βλεπεις??:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Δε θα με χαλούσε μια porsche με έναν TSI 260 ίππων και προφανώς δε μιλάω για το brand, αλλά για τα άλλα χαρίσματα που έχει. (αρκεί να μη ρίξουν -κι'αλλο- την ποιότητα του εσωτερικού) ps. Βλέπω 116, το ίδιο δεν κάνει;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Δε θα με χαλούσε μια porsche με έναν TSI 260 ίππων και προφανώς δε μιλάω για το brand, αλλά για τα άλλα χαρίσματα που έχει. (αρκεί να μη ρίξουν -κι'αλλο- την ποιότητα του εσωτερικού) ps. Βλέπω 116, το ίδιο δεν κάνει;:p 116 δεν εχει καμια σχεση (ουτε οπτικα ουτε μηχανικα με το 135...:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 εγω παντως ειμαι σε καλο δρομο για να παρω μια 335.για να δουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 cayman;:shifty: yeap..τα σερβις του ειναι στο θεο τιμολογιακα ενω ξερω οτι για μενα το Ζ4 ειναι πιο ολοκληρωμενο πακετο..το 135 το απεκλεισα..(sorry geovass!)εξαιρετικο αυτοκινητο με πολυ καλη τιμη αλλα μετα το 92αρι δεν ηθελα να κανω τοσο "σκοντο" στο θεμα εμφανιση,ουτε ειμαι τοσο hardcore τυπος..:p ειδωμεν.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 yeap..τα σερβις του ειναι στο θεο τιμολογιακα ενω ξερω οτι για μενα το Ζ4 ειναι πιο ολοκληρωμενο πακετο..το 135 το απεκλεισα..(sorry geovass!)εξαιρετικο αυτοκινητο με πολυ καλη τιμη αλλα μετα το 92αρι δεν ηθελα να κανω τοσο "σκοντο" στο θεμα εμφανιση,ουτε ειμαι τοσο hardcore τυπος..:p ειδωμεν.. Εντάξει η cayman είναι άααααλο αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει σύγκριση, αλλά το θέμα είναι οτι μπορεί και εσύ να μη χρειάζεσαι αυτά που μπορεί να σου προσφέρει. Η Ζ4 είναι πιο ορθολογική επιλογή, όσο ορθολογικό μπορεί να είναι ένα roadster. Επίσης δεν είναι τόσο "φορεμένο" και έχω την εντύπωση οτι όσοι θέλουν cabrio και δεν το παίρνουν τελικά τους μένει ένα μικρό απωθημένο.:O Εγώ boxster S θα έπαιρνα και ας είναι χιλιοφορεμένη!:innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Cayman,Boxster στην ουσια προκειται για ιδια αυτοκινητα με και χωρις οροφη..Κατα τ αλλα ισχυει αυτο που λες,και δεν ειμαι ο τυπος που ειναι καθε κυριακη μεγαρα και kartodromio ωστοσο αν την οδηγησεις θα καταλαβεις οτι προκειτε για αλλο φρουτο οδηγικα ακομα και στις πιο απλες γρηγορες μετακινησεις...Ειδικα η facelift με το μπλοκε και PDK ειναι ερωτας αλλα το πορτοφολι μου δυστυχως δεν τη φτανει.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 yeap..τα σερβις του ειναι στο θεο τιμολογιακα ενω ξερω οτι για μενα το Ζ4 ειναι πιο ολοκληρωμενο πακετο..το 135 το απεκλεισα..(sorry geovass!)εξαιρετικο αυτοκινητο με πολυ καλη τιμη αλλα μετα το 92αρι δεν ηθελα να κανω τοσο "σκοντο" στο θεμα εμφανιση,ουτε ειμαι τοσο hardcore τυπος..:p ειδωμεν.. οτι και να διαλεξεις, ειμαι σιγουρος οτι θα το εκμεταλλευτεις στο 100% του... Μια γκαζια την ημερα... την ξερεις την συνεχεια!:lol::lol::lol: @johner - στο εύχομαι ολόψυχα και οταν με το καλο την παρεις να παμε κ μια βολτα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Βρε geovass α ισοπεδωσες ολα σε καποια φαση! Μη παρεις 335 το κουστουμι της κουπε εχει φορεθει πολυ σε μικροτερα κυβικα, παρε 135 που εχει φορεθει λιγοτερο...Μη παρεις Boxter, Cayman γιατι κι απο αυτες εχει γεμισει ο τοπος...Ειπαμε να ευλογουμε τα γενια μας αλλα οχι κι ετσι. Αλλωστε οι επιλογες του καθενος βασιζονται κατα πρωτον στο γουστο του,στις απαιτησεις του και στα οικονομικα του! Αν ειναι δυνατον καποιον να τον καλυπτει το 335 δηλαδη και να εχει αμφιβολιες επειδη εχει φορεθει το κουστουμι της 3αρας.Αν ηταν ετσι ολοι θα ζητουσαμε custom αυτοκινητα απο τις εταιριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Βρε geovass α ισοπεδωσες ολα σε καποια φαση! Μη παρεις 335 το κουστουμι της κουπε εχει φορεθει πολυ σε μικροτερα κυβικα, παρε 135 που εχει φορεθει λιγοτερο...Μη παρεις Boxter, Cayman γιατι κι απο αυτες εχει γεμισει ο τοπος...Ειπαμε να ευλογουμε τα γενια μας αλλα οχι κι ετσι. Αλλωστε οι επιλογες του καθενος βασιζονται κατα πρωτον στο γουστο του,στις απαιτησεις του και στα οικονομικα του! Αν ειναι δυνατον καποιον να τον καλυπτει το 335 δηλαδη και να εχει αμφιβολιες επειδη εχει φορεθει το κουστουμι της 3αρας.Αν ηταν ετσι ολοι θα ζητουσαμε custom αυτοκινητα απο τις εταιριες... Απλα θεωρώ οτι οι Πορσε ΔΕΝ ειναι οπως ηταν καποτε, δεν γυριζω το κεφαλι μου να χαζεψω cayman ή boxter ή εστω και carrera 4 στο δρομο πια, αλλα μια GT2 και βεβαια θα την κοιταξω και θα την θαυμασω! Με τα χρηματα λοιπον που θα εδεινες για μια boxter, παίρνεις μια νεα Z4, που για μενα ειναι πιο ομορφη, πιο σύγχρονη και ...πιο γρηγορη! και σου μενουν και περιπου 20.000 ευρω για να τα κανεις οτι θελεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=JgKqw1szTFM :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=JgKqw1szTFM :shifty: Εγω θα έπαιρνα την BMW πάντως...:lol::lol::lol: Ok, το εχω ξαναπει οτι τι πορσικο στρίβει καλύτερα, δεν το συζητάω αυτό. Απο την αλλη μερια, απο θεμα εμφανισης το Ζ4 για τα δικα μου γουστα ειναι πανεμορφο. Η πορσε συνεχιζει το ιδιο σουλουπι τα τελευατα 30 χρονια στα αμαξια της. Αλλοι τα λενε διαχρονικα, αλλοι θα τα πουν βαρετα, οπως και να εχει σίγουρα στο δρομο αλλιως θα δουν το boxter και αλλιως το Z4. Μια μια "μικρή" μαιμουδια, ανεβάζεις το κινητήρα του Ζ4 στα 380hp και μετά μη τον είδατε τον Παναη! Μηπως να σου ξαναθυμίσω και την διαφορά τιμής...???:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Αυτη ειναι η αποψη σου και ειναι σεβαστη...Γι αυτο εκανες αλλωστε και την πολυ καλη επιλογη σου με το 135! Απλα οι υπολοιποι μπορει να μην εχουν την ιδια αποψη με σενα και καποιος να αναζητα αλλα πραγματα στο αυτοκινητο που εσυ ισως να μην εψαχνες...Μην ξεχνας πως για τον καθενα το αυτοκινητο του ειναι το καλυτερο για τα λεφτα που εδωσε...ειτε μιλαει για Punto ειτε για Μ3, ειτε για Porsche! Γι αυτο ανεφερα το "μην τα ισωπεδωνεις"...Αυτος που εχει παρει Porsche πχ να εισαι σιγουρος πως δεν τον ενδιαφερει αν τον περνας εσυ η ενα Rallye κολοφτιαγμενο...Αυτος θα εχει παντα Porsche με οτι κι αν σημαινει αυτο για τον ιδιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Και εγώ προτιμώ λίιιγο περισσότερο Ζ4 σε εμφάνιση. Αυτή η τεράστια μούρη κάνει τη διαφορά!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 κι εμενα μου αρεσει η νεα z,τρομερο αυτοκινητο. αλλα για την πορσε θα πω το εξης,χαιρομαι που κρατανε ακομα το ιδιο σουλουπι,αν αυτο αλλαξει τοτε η πορσε δε θα ειναι και πλεον αυτο που ηταν και την εκανε ξεχωριστη στον τομεα της εμφανισης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts