linkin Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 το σημα //Μ δειχνει τελειως παραταιρο στη ντουλαπα.... εγω απο την αλλη το θεωρω απλα θηριο...το ζητημα ειναι ποιος θα παρει bmw οταν μπορει να παρει porsche που οπως και να το κανουμε ειναι περισσοτερο....''supercar''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Θα έπρεπε να έβγαζαν μόνο το X6M και όχι και το X5M... Το ένα είναι κάτι καινούριο και συντρέχουν κάποιοι λόγοι για να είναι Μ,το δεύτερο όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Χμ... ασε τις τριάρες για αυτούς που δεν θέλουν να ξεχωριζουν και βουτα μια 125 coupe :D:lol: Αν παει πολλα (που παει το ατιμο...) γιατι δεν κοιτας μια 118 cabrio...?? ειπες τιποτα...??? :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 εγω απο την αλλη το θεωρω απλα θηριο...το ζητημα ειναι ποιος θα παρει bmw οταν μπορει να παρει porsche που οπως και να το κανουμε ειναι περισσοτερο....''supercar''. και η bmw ειναι εξισου καλη εταιρεια οπως και η porsche και λατρευεται απο πολλους στον κοσμο,διαθετει χλιδατα αυτοκινητα,σπορ,suv δυνατα,σαφως λοιπον την θεωρω εξισου καλη με την porsche που τουλαχιστον εμενα δε με εντυπωσιαζει και τοσο,ισως η carrera να μου αρεσει απο την γκαμα των αυτοκινητων της. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Αντε εγινε το ονειρο πραγματικοτητα...Μολις χθες παρηγγειλα 320 Κουπε Ε92 , Λευκο, Μ-Πακετο, Ηλιοροφη...κτλ! Με τα νεα δεδομενα εκπτωσεων και μειωσεις φορων το αυτοκινητο ηρθε σχεδον 11000 φθηνοτερο!!! Θα κανω υπομονη ενα μηνα μεχρι να ρθει (πως θα περασει αραγε...) και θα ανεβασω φωτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Αντε εγινε το ονειρο πραγματικοτητα...Μολις χθες παρηγγειλα 320 Κουπε Ε92 , Λευκο, Μ-Πακετο, Ηλιοροφη...κτλ! Με τα νεα δεδομενα εκπτωσεων και μειωσεις φορων το αυτοκινητο ηρθε σχεδον 11000 φθηνοτερο!!! Θα κανω υπομονη ενα μηνα μεχρι να ρθει (πως θα περασει αραγε...) και θα ανεβασω φωτος... Καλοριζικος φιλε! πολυ καλη επιλογη! Το ασπρο χρωμα και το M πακετο ειναι ονειρο! Το εχει ενας γνωστο μου και καθε φορα που το βλεπω... μου τρεχουν τα σαλια! Δεν ξερω τι αμαξι ειχες πριν, αλλα θα δεις οτι τα 170 αλογα του 320 ειναι "λιγα" οπως καταλαβαίνεις. Ειναι βαρύ αμάξι (γύρω στα 1700 κιλα) και αντιλαμβανεσαι με διλιτρο κινητήρα και 170 ίππους θα πρέπει να κάνεις "υπομονή" στα προσπεράσματα! Δεν ειναι τοσο τραγικά οσο στα λεω βέβαια:D:D, αλλα μιας και κερδισες 11000 ευρω πως κ δεν επέλεξες το 325 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Το θρεντ BMW E92 Coupe γιατι εχει κλειδωθει?? Για οσους θυμουνται την τρελα μου παραγγελθηκε 320 Ε92 σε λευκο, με μ-πακετο και ηλιοροφη (και αλλα μπικικινια...) με κερδος 11000 ευρο (οπως εγραψα και σε ενα αντιστοιχο θρεντ)...Good choise?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ξερω τι εστι 170 αλογα στο συγκεκριμενο αμαξι αφου εχω κανει αρκετα χλμ με ενος φιλου πριν...Δεν με τρελαινουν αλλα με ικανοποιουν για τις αναγκες μου (ανετα ταξιδια, ανετες προσπερασεις, κανα παντιλικακι με 1η 2α...κτλ). Και τα 37500 που θα δωσω δεν ειναι λιγα σαν ποσο οποτε τα 5000 παραπανω που θα δινα τουλαχιστον για 325 ειναι μια διαφορα...Βαλε + Φορολογια (3000 κυβικα) + Σημα + Ασφαλεια + Καταναλωση....Ειπαμε να παιρνουμε το αυτοκινητο που γουσταρουμε αλλα να μπορουμε και να το συντηρουμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Το θρεντ BMW E92 Coupe γιατι εχει κλειδωθει?? Για οσους θυμουνται την τρελα μου παραγγελθηκε 320 Ε92 σε λευκο, με μ-πακετο και ηλιοροφη (και αλλα μπικικινια...) με κερδος 11000 ευρο (οπως εγραψα και σε ενα αντιστοιχο θρεντ)...Good choise?? :p σου απάντησα στο αντίστοιχο thread!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ξερω τι εστι 170 αλογα στο συγκεκριμενο αμαξι αφου εχω κανει αρκετα χλμ με ενος φιλου πριν...Δεν με τρελαινουν αλλα με ικανοποιουν για τις αναγκες μου (ανετα ταξιδια, ανετες προσπερασεις, κανα παντιλικακι με 1η 2α...κτλ). Και τα 37500 που θα δωσω δεν ειναι λιγα σαν ποσο οποτε τα 5000 παραπανω που θα δινα τουλαχιστον για 325 ειναι μια διαφορα...Βαλε + Φορολογια (3000 κυβικα) + Σημα + Ασφαλεια + Καταναλωση....Ειπαμε να παιρνουμε το αυτοκινητο που γουσταρουμε αλλα να μπορουμε και να το συντηρουμε! :) Πάω πάσο ! Και παλι καλορίζικος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Το θρεντ BMW E92 Coupe γιατι εχει κλειδωθει?? Για οσους θυμουνται την τρελα μου παραγγελθηκε 320 Ε92 σε λευκο, με μ-πακετο και ηλιοροφη (και αλλα μπικικινια...) με κερδος 11000 ευρο (οπως εγραψα και σε ενα αντιστοιχο θρεντ)...Good choise?? :p Πολύ ωραίος! Να το χαίρεσαι και να κάνεις πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Thanks! Το "προβλημα" μου τωρα ειναι τι νουμερα να του βαλω αφου μου προλαβαν τους ασσους 1111...Να παρω το 1313 η το 1234? lol :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Άστα αυτά...Ευχαριστήσου το αμάξι και μη σε νοιάζει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Καλοριζικος φιλε! πολυ καλη επιλογη! Το ασπρο χρωμα και το M πακετο ειναι ονειρο! Το εχει ενας γνωστο μου και καθε φορα που το βλεπω... μου τρεχουν τα σαλια! Δεν ξερω τι αμαξι ειχες πριν, αλλα θα δεις οτι τα 170 αλογα του 320 ειναι "λιγα" οπως καταλαβαίνεις. Ειναι βαρύ αμάξι (γύρω στα 1700 κιλα) και αντιλαμβανεσαι με διλιτρο κινητήρα και 170 ίππους θα πρέπει να κάνεις "υπομονή" στα προσπεράσματα! Δεν ειναι τοσο τραγικά οσο στα λεω βέβαια:D:D, αλλα μιας και κερδισες 11000 ευρω πως κ δεν επέλεξες το 325 ? η 320 κουπε δεν ειναι φυσικα 1700 κιλα,και για την ακριβεια δεν ξεπερνα τα 1450... μαλλον την μπερδευεις με τη καμπριο απο την οποια εχει μεγαλες διαφορες στις επιδοσεις... κατα τ αλλα καλοριζικη zerocool!θα δεις οτι με το καιρο το μοτερ σου θα ανοιγει με εμφανη διαφορα στο γκαζι..οτι αλλο θες,just ask.. παντηλικι κανεις και με 3ες στους υπεροχους ελληνικους δρομους! Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 η 320 κουπε δεν ειναι φυσικα 1700 κιλα,και για την ακριβεια δεν ξεπερνα τα 1450... μαλλον την μπερδευεις με τη καμπριο απο την οποια εχει μεγαλες διαφορες στις επιδοσεις... κατα τ αλλα καλοριζικη zerocool!θα δεις οτι με το καιρο το μοτερ σου θα ανοιγει με εμφανη διαφορα στο γκαζι..οτι αλλο θες,just ask.. παντηλικι κανεις και με 3ες στους υπεροχους ελληνικους δρομους! ωχ ναι!!! εχεις δικιο! νομιζα οτι εγραφε για την καμπιριο.... σορρυ!:X:X Οκ, θα ειναι λιγο πιο γρηγορη η κουπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 η 320 κουπε δεν ειναι φυσικα 1700 κιλα,και για την ακριβεια δεν ξεπερνα τα 1450... Σωστο! κατα τ αλλα καλοριζικη zerocool!θα δεις οτι με το καιρο το μοτερ σου θα ανοιγει με εμφανη διαφορα στο γκαζι..οτι αλλο θες,just ask.. παντηλικι κανεις και με 3ες στους υπεροχους ελληνικους δρομους! Να σαι καλα... Για πες για τα παντιλικια...lol Φοβαμαι το Μ-πακετο με την πιο σφιχτη αναρτηση και το πελμα των πισω λαστιχων (255...!!!!) οτι δε θα αφηνουν τοσο ευκολα να ξεκολλησει...Βεβαια ολα λιγο παραπανω γκαζι θελουν αλλα...να ελεγχεται κιολας μιας και δε διαθετει και μπλοκε (με τοσα αλογα που εχει βεβαια δεν της χρειαζεται..) ΥΓ - Επισης σου καψε καθολου λαδι εσενα στην αρχη γιατι κατι τετοια ακουω για τα πρωτα 6-10000 χλμ...οτι καει κανα λιτρο...Κι αν ναι με τι συμπληρωσες με 0-40? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Φιλε μου με γεια,και σου ευχομαι να το χαρεις το αυτοκινητο! Περιμενουμε εντυπωσεις και κυριως για το αν τελικα επαρκει η ιπποδυναμη του συγκεκριμενου μοτερ για πιο σπορ αναζητησεις. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 εκαψε σχεδον μισο λιτρο στα πρωτα 4.000χλμ και απο κει και περα(τη πρωτη αλλαγη λαδιων δηλαδη)ουτε σταγονα... ακομα ξεφορτωσου οσο πιο γρηγορα μπορεις τα ραν-φλατ..το αμαξι με συμβατικα λαστιχα μεταμορφωνεται... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 εκαψε σχεδον μισο λιτρο στα πρωτα 4.000χλμ και απο κει και περα(τη πρωτη αλλαγη λαδιων δηλαδη)ουτε σταγονα... ακομα ξεφορτωσου οσο πιο γρηγορα μπορεις τα ραν-φλατ..το αμαξι με συμβατικα λαστιχα μεταμορφωνεται... Και...no ρεζερβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Και...no ρεζερβα? δεν υπαρχει ρεζερβα.. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις το σχετικο κιτ-ακι με τον αφρο.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Και εκεί που λέγαμε οτι γλύτωσε τόσα λεφτά, η αλλαγή ελαστικών τα καταστρέφει όλα. :p :D Καλορίζικο και απο μένα φίλε το εργαλείο. Καλά χιλιόμετρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Και εκεί που λέγαμε οτι γλύτωσε τόσα λεφτά, η αλλαγή ελαστικών τα καταστρέφει όλα. :p :D :lol::lol::lol::D Καλορίζικο και απο μένα φίλε το εργαλείο. Καλά χιλιόμετρα. Να στε καλα παιδια! Αντε να ρθει να το ποσταρουμε κιολας...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Εντυπωσιακο Coupe περασε απο το μυαλο μου για αρκετες μερες...με γνωστη καταλαηξη του θεματος. Το Μ πακ ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!Το ασπρο χρωμα πολυ καλη επιλογη! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Εσύ Γιώργο πήρες ΤΟ εργαλείο. Μη μιλάς καθόλου. Περιμένω την βόλτα. Δεν πιστεύω να με ξέχασες; :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 η 320 κουπε δεν ειναι φυσικα 1700 κιλα,και για την ακριβεια δεν ξεπερνα τα 1450... μαλλον την μπερδευεις με τη καμπριο απο την οποια εχει μεγαλες διαφορες στις επιδοσεις... κατα τ αλλα καλοριζικη zerocool!θα δεις οτι με το καιρο το μοτερ σου θα ανοιγει με εμφανη διαφορα στο γκαζι..οτι αλλο θες,just ask.. παντηλικι κανεις και με 3ες στους υπεροχους ελληνικους δρομους!με τριτες κομματι δυσκολο αλλα με δευτερες διπλωνει ωραια και μαλακα,οχι αγρια.δοκιμασμενο. Ξερω τι εστι 170 αλογα στο συγκεκριμενο αμαξι αφου εχω κανει αρκετα χλμ με ενος φιλου πριν...Δεν με τρελαινουν αλλα με ικανοποιουν για τις αναγκες μου (ανετα ταξιδια, ανετες προσπερασεις, κανα παντιλικακι με 1η 2α...κτλ). Και τα 37500 που θα δωσω δεν ειναι λιγα σαν ποσο οποτε τα 5000 παραπανω που θα δινα τουλαχιστον για 325 ειναι μια διαφορα...Βαλε + Φορολογια (3000 κυβικα) + Σημα + Ασφαλεια + Καταναλωση....Ειπαμε να παιρνουμε το αυτοκινητο που γουσταρουμε αλλα να μπορουμε και να το συντηρουμε! :)σοφη η απαντηση σου για το πως πρεπει να μπορεις να την συντηρησεις κιολας.πολυ σωστο μηνυμα,σημα και ασφαλειες μας εχουν φαει στα αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου. Αντε εγινε το ονειρο πραγματικοτητα...Μολις χθες παρηγγειλα 320 Κουπε Ε92 , Λευκο, Μ-Πακετο, Ηλιοροφη...κτλ! Με τα νεα δεδομενα εκπτωσεων και μειωσεις φορων το αυτοκινητο ηρθε σχεδον 11000 φθηνοτερο!!! Θα κανω υπομονη ενα μηνα μεχρι να ρθει (πως θα περασει αραγε...) και θα ανεβασω φωτος...επιτελους,πανεμορφο θα πρεπει να ειναι. Εντυπωσιακο Coupe περασε απο το μυαλο μου για αρκετες μερες...με γνωστη καταλαηξη του θεματος. Το Μ πακ ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!Το ασπρο χρωμα πολυ καλη επιλογη!η επιλογη που εκανες ειναι πολυ καλη,μην το συζηταμε καν,μπροστινοκινητο και με περισσοτερο νευρο σιγουρα λογω μπροστινης κινησης. :lol::lol::lol::D Να στε καλα παιδια! Αντε να ρθει να το ποσταρουμε κιολας...:rolleyes:εννοειται,καλοριζικο φιλε μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts