ταξιδιωτης22 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Sosto kai auto.Eksallou kirios logos pou agorazontai auta ta autokinita einai kirios gia logous prestige oxi gia odigiki apolausi. αναλογα το πως το παιρνει ο καθενας. το prestige το χει ετσι κι αλλιως οποτε εγω απλα την καταβρισκω ακουγωντας με το ανοιγμα του γκαζιου αυτον τον υπεροχο μεταλλικο σαν διχρονο ηχο του κινητηρα της και την απολυτη ικανοποιηση που μου προσφερει το smg κατα την διαρκεια της οδηγησης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Ara simfoneis mazi mou.Oti einai mixanes odigikis apolausis auta ta amaksia kai oxi gkomenopagides kai gia prestige kata kirio logo.An kai ta 2 teleutaia xaraktiristika einai autokollita s auto to amaksi. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ρε παιδια τι λετε γκονενοπαγιδες τις μ3;; το καθε αμαξι ειναι γκομενοπαγιδα με χτυπητο χρωμα και καβριο. Καταρχην οι γυναικες δε ξερουν απο αμαξια, μονο οτι τα βmw ειναι σεχυ, τωρα αν ειναι μ3, μ5 κτλ δε τους λεει τιποτα. Και μια απλη μπεμπα να παρεις παλι θα αρεσεις. Μ3 παιρνει καποιος που θελει να συνδειασει ποιοτητα με performance, και εχει τα λεφτα. Τιποτα παραπανω. Κατι παππουδες που παιρνουν corvette και φερραρι δηλαδη πανε για γκομενες; Οτι θελουν να πουλησουν μουρη γενικα συμφωνω, αλλα οχι για τις γκομενες. Αν και εγω θα προτιμουσα μια 6αρα, μαυρη.:O:shifty: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 σωστο κι αυτο. ωραια η 6αρα οντως. λοιπον εχει αρχισει και μου αρεσει η 335 η καινουρια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 σωστο κι αυτο. ωραια η 6αρα οντως. λοιπον εχει αρχισει και μου αρεσει η 335 η καινουρια. ...απλα, το μοτερ του 335 ειναι καταπληκτικό!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Και ολίγον τι προβληματικό... Πληροφορίες στα φόρα του εξωτερικούν όπου έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Και ολίγον τι προβληματικό... Πληροφορίες στα φόρα του εξωτερικούν όπου έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις! προβληματικό...?? Ξερω πολλους με 335 που το εχουν χρονια (και tuned...) και παει μια χαρα το μοτερ... Απο θέμα ροπής και κατανάλωσης (για να μη πω ιπποδύναμης...:X) ο κινητήρας αυτος ειναι πολυ μπροστα απο καθε μοτερ //Μ. Αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που τα επομενα //Μ θα ειναι διτουρμπινα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 προβληματικό...?? Ξερω πολλους με 335 που το εχουν χρονια (και tuned...) και παει μια χαρα το μοτερ... Απο θέμα ροπής και κατανάλωσης (για να μη πω ιπποδύναμης...:X) ο κινηταρς αυτος ειναι πολυ μπροστα απο καθε μοτερ //Μ. Αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που τα επομενα //Μ θα ειναι διτουρμπινα...:D Δε νομιζω να καταληξει η BMW σε διτουρμπινα μοτερ!!! Αφου ξερει να βγαζει καταπληκτικα ατμοσφαιρικα συνολα γτ να παει σε διτουρμπινα?? Παντως κι εγω εχω ακουσει οτι βγαζει προβληματα το συγκεκριμενο μοτερ. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δε νομιζω να καταληξει η BMW σε διτουρμπινα μοτερ!!! Αφου ξερει να βγαζει καταπληκτικα ατμοσφαιρικα συνολα γτ να παει σε διτουρμπινα?? Παντως κι εγω εχω ακουσει οτι βγαζει προβληματα το συγκεκριμενο μοτερ. trust me... τα επομενα //M θα ειναι διτουρμπινα. Κατι ξερω που στο λεω... ξεκινοντας με τον V8 της X6 //M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Mia erotisi.Ta turbo tha einai topothetimena paralila i se seira i kathe 4 kilindroi kai ena turbo? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 trust me... τα επομενα //M θα ειναι διτουρμπινα. Κατι ξερω που στο λεω... ξεκινοντας με τον V8 της X6 //M krima...... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 krima...... Εμενα μου αρεσει αυτη η κινηση...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 εγω παντως για το μοτερ της 335 με τα 306 αλογα δεν εχω ακουσει για ζημιες. αν η m προχωρησει σε διτουρμπινα μοτερ τοτε αντιο m.την m την χαρακτηριζε ανεκαθεν η θυριωδης ατμοσφαιρικη ικανοτητα του μοτερ και ο ηχος τους. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 εγω παντως για το μοτερ της 335 με τα 306 αλογα δεν εχω ακουσει για ζημιες. αν η m προχωρησει σε διτουρμπινα μοτερ τοτε αντιο m.την m την χαρακτηριζε ανεκαθεν η θυριωδης ατμοσφαιρικη ικανοτητα του μοτερ και ο ηχος τους. Γιατι καλε "αντιο Μ" ? Οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες ειναι πλέον παρελθόν ειτε το θέλουμε είτε οχι. Η δυναμη, η ροπη και η επιταχυνση του τουρμπο ειναι το κατι αλλο... Πρέπει να προχωράμε όπως προχωράει και η εξέλιξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 μονο που ενα αμαξι δεν ειναι μονο ο κινητηρας του...και οταν μιλαμε για Μ,τοτε εχουμε πολυστροφα ατμοσφαιρικα μοτερ με ηχο και αισθηση απο αλλο πλανητη... τα Μ εχουν respect σημερα για την απιστευτη γραμμικοτητα με την οποια μπορουσαν na βγαζουν τη δυναμη τους στο δρομο...καλα χρυσα τα Χ35 και με λιγο σκαλισμα φτανουν τη ροπη στο Θεο(αν αυτο ειναι το ζητουμενο)αλλα Μ δε θα γινουν ποτε...απο την αλλη με το ολο κλιμα που υπαρχει(τεrαστια εξελιξη τουρμποκινητηρων-μειωση ρυπων) τα τουρμπο φανταζουν ως η πλεον συμφερουσα λυση αν δε θελουμε να δουμε στο μελλον Μ3 με V10...προσωπικα θα προτιμουσα τη χρηση ελαφροτερων υλικων προκειμενου να πεσει το βαρος παρα να βαλει σαλιγκαρο το Division... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Εμενα πχ στην τωρινη Μ3 δεν θα με χαλουσε να εβλεπα και ενα τουρμπο πανω ενταξει δεν θα χαλιοταν η γραμικοτητα του κινητηρα απο αυτο αλλα δεν θα ηθελα διτουρμινους κινητηρες η τουρμπο πολυ υψηλων πιεσεω,μην γινει 207 και golf τωρα η Μ5 ελεος Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Γιατι καλε "αντιο Μ" ? Οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες ειναι πλέον παρελθόν ειτε το θέλουμε είτε οχι. Η δυναμη, η ροπη και η επιταχυνση του τουρμπο ειναι το κατι αλλο... Πρέπει να προχωράμε όπως προχωράει και η εξέλιξη... Καγκουριά full extra τα suv ///M. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Καγκουριά full extra τα suv ///M. δεν διαφωνώ...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 πλακα κανετε τωρα??? τι να πει η τουρμπινα μπροστα στην ατμοσφαιρα οταν εχει φυσικα αλογα το αμαξι. οπως και να το κανουμε η τουρμπινα ειναι μια υποβοηθηση,το θεμα ειναι οτι η στριγλλια της ατμοσφαιρας και η δυναμη σε ολο το φασμα των στροφων ειναι το κατι αλλο τοσο απλα. κι οταν μιλαμε για m,τοτε μιλαμε για ατμοσφαιρα,για οσους ξερουν εννοειται και δεν ζουν στον παραλληρησμο της ψευτοαισθησης της τουρμπινας. ειχα κι εχω και αμαξι με turbo κι ομως η αισθηση της ατμοσφαιρας καμια σχεση με τα τουρμπο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 πλακα κανετε τωρα??? τι να πει η τουρμπινα μπροστα στην ατμοσφαιρα οταν εχει φυσικα αλογα το αμαξι. οπως και να το κανουμε η τουρμπινα ειναι μια υποβοηθηση,το θεμα ειναι οτι η στριγλλια της ατμοσφαιρας και η δυναμη σε ολο το φασμα των στροφων ειναι το κατι αλλο τοσο απλα. κι οταν μιλαμε για m,τοτε μιλαμε για ατμοσφαιρα,για οσους ξερουν εννοειται και δεν ζουν στον παραλληρησμο της ψευτοαισθησης της τουρμπινας. ειχα κι εχω και αμαξι με turbo κι ομως η αισθηση της ατμοσφαιρας καμια σχεση με τα τουρμπο. Κανεις δεν ειπε το αντίθετο. Αλλα εδω που εχουμε φτάσει, η ατμοσφαίρα ΔΕΝ μπορεί να εξελιχθεί πλέον άλλο και αναγκαστικά πας σε αλλες λυσεις (εφοσον θελεις να ακολουθησεις την ανάπτυξη... και τον ανταγωνισμό!) Αμάξια //M με τουρμπίνα ειναι το μελλον ειτε μας αρεσει ειτε οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 πλακα κανετε τωρα??? τι να πει η τουρμπινα μπροστα στην ατμοσφαιρα οταν εχει φυσικα αλογα το αμαξι. οπως και να το κανουμε η τουρμπινα ειναι μια υποβοηθηση,το θεμα ειναι οτι η στριγλλια της ατμοσφαιρας και η δυναμη σε ολο το φασμα των στροφων ειναι το κατι αλλο τοσο απλα. κι οταν μιλαμε για m,τοτε μιλαμε για ατμοσφαιρα,για οσους ξερουν εννοειται και δεν ζουν στον παραλληρησμο της ψευτοαισθησης της τουρμπινας. ειχα κι εχω και αμαξι με turbo κι ομως η αισθηση της ατμοσφαιρας καμια σχεση με τα τουρμπο. Όταν η εξέλιξη του ατμοσφαιρικού θέλει 100 εκατομμύρια και του turbo 20 (ενδεικτικές τιμές) γιατί να επιλέξουν τον ακριβό δρόμο. Να μιλήσουμε και για κατανάλωση; Αυτές οι "στριγγλιές" που ακούς ξέρεις πόσο κοστίζουν; Το θέμα είναι οτι μιλάμε για αυτοκίνητα μαζικής κατανάλωσης και εκεί πάντα σκοπός είναι η μείωση του κόστους ειδικά στην εποχή μας, οπότε όλα δικαιολογούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Στο τελευταιο θα διαφωνησω εν μερη,δικαιολογουνται τουρμινες μεχρι ενος σημειου,πχ μια τουρμινα στην σημερινη Μ3 χαμηλης πιεσης που να την παει στα 450 αλογα πχ δεν αλλοιωνει τοσο αυτον τον απιστευτο ηχο που παραγει αλλα αν βαλεις δυο τουρμινες ή κανα overboost ναι τοτε εγω χαλιεμαι προσωπικα παιρνεις Μ οχι golf tsi και στο κατω κατω η Μ απευθυνεται και σε ατομα με λεφτα και οχι στο ευρυ κοινο Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 δεν διαφωνώ...:D μιλαμε για τα suv με το εμβλημα m???που ισως δουμε?η γενικα καγκουρια οποια bmw υπαρχει με το θρυλικο εμβλημα m,γιατι καγκουρια βλεπω περισσοτερο το δευτερο που εχει m packet και καλα και το εμβλημα m στον ποπο του,κατω απο το καπο ομως τι κρυβεται,αυτη η ειρωνια της τυχης,κι οχι μονο φυσικα στο καπο αλλα και ολο το αμαξωμα μιας και της m ειναι σαφως καλυτερο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Όλα καγκουριά τα έχουμε βγάλει,τι είναι αυτό το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 μιλαμε για τα suv με το εμβλημα m???που ισως δουμε?η γενικα καγκουρια οποια bmw υπαρχει με το θρυλικο εμβλημα m,γιατι καγκουρια βλεπω περισσοτερο το δευτερο που εχει m packet και καλα και το εμβλημα m στον ποπο του,κατω απο το καπο ομως τι κρυβεται,αυτη η ειρωνια της τυχης,κι οχι μονο φυσικα στο καπο αλλα και ολο το αμαξωμα μιας και της m ειναι σαφως καλυτερο. Mόνο για τα SUV ///M λέμε. Τα υπόλοιπα καγκουροποιούνται εν καιρώ, ανάλογα τον ιδιοκτήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts