Jump to content

BlackBerry Curve 8900

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει τροπος να βλεπω ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες;
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

• Απαντήσεις 857
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mini.opera.com από το κινητό σου:):)

Ωραιος φιλε,σε ευχαριστω. Τωρα απο αυτο γραφω.

http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Παιδες βοήθεια!!! Εχω ενεργοποιησει το ΒΙS στο 8900 στην cosmote το gprs εγινε GPRS οπως θα επρεπε πηρα μυνημα οτι η συσκευη μου εχει εγγραφει στο δυκτιο ΒΒ και εχω ολα τα εικονιδια που πρεπει να εχω με maps, messenger etc οταν παω να κανω add καποιον όμως παραμενει pending στα contacts ενω το pin μου περιλμαβανει μονο νουμερα και οχι νουμερα και γραμματα οπως ολοι!! Το τσέκαρα και στην συσκευασια και εκει το pin ειναι οντως νουμερα και οχι alphanumeric ξερει κανεις αν ειναι κατι λαθος η μπορει να βγαινει pin μονο με νουμερα? Η βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη. Σας ευχαριστώ.

Εγω παντως που μπαινω με τον Blackberry browser ολα τα site τα βγαζει κανονικοτατα με ελληνικα και γραφω και στα ελληνικα.

Blackberry os 5.0.0.411 (με ελληνικο μενου και τα μυαλα στα καγκελα).:)

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Εγω παντως που μπαινω με τον Blackberry browser ολα τα site τα βγαζει κανονικοτατα με ελληνικα και γραφω και στα ελληνικα.

Blackberry os 5.0.0.411 (με ελληνικο μενου και τα μυαλα στα καγκελα).:)

Και με 4.6 δεν είχα πρόβλημα στην γραφή ή ανάγνωση ελληνικών.. Ακόμα και εδώ ήταν μια χαρά...;)

Χρόνια Πολλά με Υγεία και ευημερία σε όλους και όλες!

Θα χρειαστω την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας σχετικά με τον τροπο που μπορω να ενεργοποιησω το GPS στο κινητο μου BB Curve 8900. Το μόνο που έχω ανακαλύψει μέχρι στιγμής είναι την επιλογή Navigation with Gps ON η οποία ενεργοποιείται απο το μενού στους Blackberry Maps... To ζητουμενο ειναι αν μπορει να ενεργοποιηθεί απο αλλού ΜΟΝΟ το GPS και η λειτουργία Find my location...

Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις σας που μοιράζεστε μαζί μας. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορει καποιος που το εχει να κανει εναν κοπο να δει κατι στο κινητο του αμα γινετε?

αμα παρεις μια καρτα μνημης απο ενα νοκια S60 η οποια περιεχει sms μπορει να τα δει το 8900? τα νοκια πχ εχουν μια επιλογη στα μηνυματα "καρτα μνημης" για να τα διαβαζει και τα βγαζει ακριβως ολα οπως ητανε, το blackberry μπορει να το κανει αυτο?

Don't give up! :!:

Όχι κ απόσο ξέρω με κανένα κινητό δε γίνεται αυτό που λες, εκτός φυσικά από τα SMS που είναθ αποθηκευμένα στη SIM.. Εδώ από nokia σε nokia και υπήρχε ασυμβατότητα, τα ΒΒ θα υποστηρίζει :P ??

γινεται το εχω κανει πολλες φορες. κανεις αντιγραφη μηνυματων στην καρτα μνημης και οταν βαζεις την καρτα μνημης σε αλλο κινητο τα εχεις ολα παλι

γινεται το εχω κανει πολλες φορες. κανεις αντιγραφη μηνυματων στην καρτα μνημης και οταν βαζεις την καρτα μνημης σε αλλο κινητο τα εχεις ολα παλι

Για Νόκια μιλάς ή ΒΒ? Και ποια μοντέλα..? Ίσως να γίνεται σε μοντέλα ίδιας σειράς αλλά και πάλι επειδή το έχω προσπαθήσει δεν γίνεται σε όλα..

Σωστά, δεν παίζει σε όλα. Αλλά πχ από Ν82 σε Ν95 έπαιζε. Το Blackberry βέβαια δεν παίζει να τα διαβάσει ποτέ. Ενδεχομένως να έχει και θέμα με την ίδια την κάρτα αν δε γίνει φορμάτ από τη συσκευή.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

μιλαω για νοκια S60 και ρωτησα αμα μεταφερω την καρτα μνημης ενος S60 σε ενα blackberry θα εχω παλι τα μηνυματα μου η θα τα χασω?

thief αυτο που λες ειναι 100% σιγουρο?

μιλαω για νοκια S60 και ρωτησα αμα μεταφερω την καρτα μνημης ενος S60 σε ενα blackberry θα εχω παλι τα μηνυματα μου η θα τα χασω?

Όχι... :happy:

μα γιατι?? αφου υπαρχουν στην καρτα μνημης γιατι δεν μπορει να τα δει?? :((

μα γιατι?? αφου υπαρχουν στην καρτα μνημης γιατι δεν μπορει να τα δει?? :((

Γιατί το κάθε κινητό φοράει άλλο λειτουργικό και το καθένα αναγνωρίζει το δικό του φορμάτ που έχει αποθηεύσει μηνύματα, επαφές ή ακόμα και ρυθμίσεις.... Το ίδιο θα συνέβαινε και με ένα Samsung, με SE, με Motorolora...... Δεν γίνεται...

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Θέλω να ρωτήσω το εξής:

Σκέφτομαι να αλλάξω το αγαπημένο μου ΝΟΚΙΑ Ν95 με ένα blackberry curve

Έξυπνη κίνηση? Θα ικανοποιηθώ αν και ΝΟΚΙΑ(κιας) πολλά χρόνια?

savras is here:lol:

Αν σε ενδιαφέρει η άμεση λήψη email εννοείται πως ναι χωρίς συζήτηση. Εάν όχι, διάβασε τα πολλά θρεντς και αποφάσισε μόνος.. Για απορίες εδώ είμαστε...

Οποιοδήποτε μονοφωνικό handsfree με 3,5άρι καρφί κάνει. Το ίδιο ισχύει και για στερεοφωνικό. Εγώ πχ χρησιμοποιώ του iphone επειδή έχει σαφώς καλύτερο ήχο από το stock.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Οποιοδήποτε μονοφωνικό handsfree με 3,5άρι καρφί κάνει. Το ίδιο ισχύει και για στερεοφωνικό. Εγώ πχ χρησιμοποιώ του iphone επειδή έχει σαφώς καλύτερο ήχο από το stock.

Βρηκα ενα της Nokia me 3.5 av το οποιο θα ειναι συμβατο

Το μαμίσιο δεν σε καλύπτει? Αυτο που έχει στο κουτί του εννοω?

Νομίζω η συσκευασία έχει στερεοφωνικό κ ο φίλος ψάχνει μόνοφωνικο!

Νομίζω η συσκευασία έχει στερεοφωνικό κ ο φίλος ψάχνει μόνοφωνικο!

Κάποιο λάθος θα κάνεις... Η συσκευασία περιέχει μονοφωνικό. Για να είναι στερεοφωνικό αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει δυο -2- ακουστικά σωστα? Της συσκευασίας είναι μονό.

Ευκαιρίας δοθείσης μπορεί παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου πει που καταλήγουν τα σβησμένα mails απο το handheld ? Υπάρχει δλδ κάτι σαν κάδος ανακύκλωσης τον οποίο πρέπει με κάποιο τρόπο να αδειάζω ή με τη διαγραφή σβήνονται ολοκληρωτικά απο ΠΑΝΤΟΥ?

[sIGPIC][/sIGPIC]