Jump to content

BlackBerry Curve 8900

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να το μεταφέρεις, απαντηθηκε.

Λόγω λογισμικού τα bold και curve δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα.

Το storm από την άλλη μπορεί λόγω του 4.7 λογισμικού.

Σε λίγο θα βγει η 5.0 για όλα τα ββ και θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα με 160 χαρακτήρες

Μα καλά, με τη Vodafone που μιλάω 3 μέρες για το πρόβλημα γιατί δεν μου είπαν τίποτα..? Εντύπωση μου κάνει... Σε ευχαριστώ πάντως...

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

• Απαντήσεις 857
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην vodafone και σε όλες τις εταιρίες δεν κάνουν εκτεταμένη χρήση της συσκευής. Μαθαίνουν ορισμένες βασικές λειτουργίες.

Θεωρητικά λόγω κωδικοποίησης θα έπρεπε να στέλνει, οπότε λογικό είναι να μην το ξέρουν.

Χαίρομαι που βοήθησα, ότι χρειαστείς μην δυστάσεις, πόσταρε το.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούργιος στο forum και πρόσφατα απέκτησα ένα BlackBerry Curve 8900. Αν και έχω βρει ένα παρόμοιο νήμα, δεν βλέπω κινητικότητα τους τελευταίους μήνες. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συσκευή αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να γράψω sms με ελληνικούς χαρακτήρες περιορίζομαι στους 70 (όχι 60 που έγραψα στο θέμα) αντί για 160 χαρακτήρες που είναι κανονικά. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω το Data Coding, έχω δοκιμάσει διάφορα firmware, έχω μιλήσει τηλεφωνικώς με το τμήμα που ασχολείται με τα BlackBerry στη Vodafone, αλλά τίποτα. Μήπως έχει κάνεις κάποια ιδέα..? Σας ευχαριστώ...

Τα ίδια έκανα και εγώ κ ακόμα περισσότερα. Μίλησα πολλές φορές με το τεχν. τμήμα της Vodafone. Δυστυχώς δεν αλλάζει.

Τα ίδια έκανα και εγώ κ ακόμα περισσότερα. Μίλησα πολλές φορές με το τεχν. τμήμα της VODAFONE. Δυστυχώς δεν αλλάζει.

Ευτυχώς που έβγαλα άκρη με τη "βοήθεια του κοινού". Διαφορετικά αν ακολουθούσα τις οδηγίες τους, θα είχα πάει το 8900 για service χωρίς λόγο... Άντε γειά λέμε...

Ελπίζω να βγει το καινούργιο firmware σύντομα ώστε να λυθεί το πρόβλημα....

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Το software δεν λύνει το θέμα. Με εξαίρεση το 9500, ΔΕΝ υπάρχει blackberry με περισσότερους ελληνικούς χαρακτήρες.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Ευτυχώς που έβγαλα άκρη με τη "βοήθεια του κοινού". Διαφορετικά αν ακολουθούσα τις οδηγίες τους, θα είχα πάει το 8900 για service χωρίς λόγο... Άντε γειά λέμε...

Ελπίζω να βγει το καινούργιο firmware σύντομα ώστε να λυθεί το πρόβλημα....

Παιδευόμουν και γω ακολουθώντας τις οδηγίες του τμ. εξυπ. πελατών. Έκανα αρκετές αναβαθμίσεις αλλά τίποτα. Τελικά η απάντηση ήρθε από τους μηχανικούς της Vodafone,που εξυπηρετούν μεγάλους εταιρικούς πελάτες και είναι η εξής:ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΕΚΤΙΜΟΥΝ-ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

Η πλατφόρμα 5 εχει. Στο 9500 σίγουρα έχει 160 άρα και στο 8900.

Μένει απλά να το δούμε ιδίοις όμμασι :D

Η πλατφόρμα 5 εχει. Στο 9500 σίγουρα έχει 160 άρα και στο 8900.

Μένει απλά να το δούμε ιδίοις όμμασι :D

Το 9500 έχει και με την 4. Μακάρι να κάνουν λάθος οι τεχνικοί και να έχει και το 8900 με την 5!

καλησπερα παιδια. σημερα λοιπον, αγορασα και εγω το 8900..και εχω πολλες ερωτησεις.πρωτα απ ολα να σας πω οτι δεν εχω καθολου ελληνικα στο κινητο μου. επισης θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω με τις εφαρμογες. μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες μεσω desktop manager? και αν ναι, οι εφαρμογες αυτες τι καταληξη πρεπει να εχουν? internet στο κινητο δεν εχω, ομως μπαινω μεσω wifi. οταν συνδεομαι παω στην εφαρμογη maps και οταν παταω να ανοιξει μου γραφει: a network error was encountered.check your server settings. αυτα παιδια ηθελα να ρωτησω.σας ευχαριστω..

καλησπερα παιδια. σημερα λοιπον, αγορασα και εγω το 8900..και εχω πολλες ερωτησεις.πρωτα απ ολα να σας πω οτι δεν εχω καθολου ελληνικα στο κινητο μου. επισης θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω με τις εφαρμογες. μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες μεσω desktop manager? και αν ναι, οι εφαρμογες αυτες τι καταληξη πρεπει να εχουν? internet στο κινητο δεν εχω, ομως μπαινω μεσω wifi. οταν συνδεομαι παω στην εφαρμογη maps και οταν παταω να ανοιξει μου γραφει: a network error was encountered.check your server settings. αυτα παιδια ηθελα να ρωτησω.σας ευχαριστω..

Τα ββ έχουν ελληνικά μόνο για να γράφεις και όχι ελληνικό μενού.

Για το πώς περνάς εφαρμογές δες στο FAQ. Εκεί θα βρεις και πολλές άλλες πληροφορίες σχετικά με τα ΒΒ.

Για να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της ΒΒ (συμπίεση, ΒΒ browser, BB maps, bbm) χρειάζεσαι bis, δηλαδή internet (data plan)

Edit: ισχύει ότι σου είχα πει στο thread του 8310

Τα ββ έχουν ελληνικά μόνο για να γράφεις και όχι ελληνικό μενού.

Για το πώς περνάς εφαρμογές δες στο FAQ. Εκεί θα βρεις και πολλές άλλες πληροφορίες σχετικά με τα ΒΒ.

Για να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της ΒΒ (συμπίεση, ΒΒ browser, BB maps, bbm) χρειάζεσαι bis, δηλαδή internet (data plan)

Edit: ισχύει ότι σου είχα πει στο thread του 8310

το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ουτε ελληνικα για να γραφω...

Ακολούθησε τις οδηγίες στο FAQ για το ποιο ος να κατεβάσεις και πέρασε το στην συσκευή σου.

Πρέπει να επιλέξεις τα ελληνικά για input στο loader

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα πήγα και αγόρασα το Blackberry 8900 και η αλήθεια είναι ότι τα έχω βρει λίγο μούσκεμα επειδή είναι στα αγγλικά αν και η κοπέλα που μου το έδωσε στο πλαίσιο είπε πως έχει ελληνικό μενού κλπ.Τεσπά δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφω εδώ.

Είδα ότι έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS αλλά εγώ GPS δεν είδα πουθενά... :worry:

Ρε παιδιά ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να το βρω??Ψάχνω, ψάχνω αλλά τίποτα!

Θα περιμένω απαντήσεις σας!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!! :)

Πας εκει που λεει Maps.... αυτο ειναι .για να δουλεψει χρειαζεται συνδεση στο Internet (ΒIS) .Ψαξε στο google και βρες google maps και βαλε. τα σπανε.

βρες google maps και βαλε. τα σπανε.

Ε καλά μην υπερβάλουμε :) Ούτε καν πλοήγηση δεν έχουν... Δοκίμασε το amaze να βρεις την υγειά σου :happy:

Ότι ποιο κοντά σε destinator/garmin για blackberry...

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα πήγα και αγόρασα το Blackberry 8900 και η αλήθεια είναι ότι τα έχω βρει λίγο μούσκεμα επειδή είναι στα αγγλικά αν και η κοπέλα που μου το έδωσε στο πλαίσιο είπε πως έχει ελληνικό μενού κλπ.Τεσπά δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφω εδώ.

Είδα ότι έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS αλλά εγώ GPS δεν είδα πουθενά... :worry:

Ρε παιδιά ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να το βρω??Ψάχνω, ψάχνω αλλά τίποτα!

Θα περιμένω απαντήσεις σας!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!! :)

Παρόμοιο ερώτημα έχει απαντηθεί λίγο πιο πάνω. Καλό θα ήταν πριν ποστάρεις κάτι να ρίχνεις μια ματιά στο thread

Έκανα 2-3 αναζητήσεις αλλά δεν βρήκα κάτι.Ε, ήταν και νύχτα και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να κοιτάξω όλες τις σελίδες μία-μία γιατί ήθελα να την πέσω.

Συγνώμη γι'αυτό.

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο αλλά ψηλό ντρέπομαι! :O

Συγνώμη δεν ξέρω πολλά από Blackberry!

Ευχαριστώ τον φίλο rokko1974 για την βοήθεια και DIL φυσικά αλλά ξέρω πάνω κάτω το Google Maps γιαυτό δεν το κατέβασα.

Βρε παιδιά, κατέβασα τελικά το amAze και μου είχε μέσα 2 αρχεία.Το "amAzeGps.alx" & το "amAzeGps.cod".

Χίλια συγνώμη που είμαι άσχετος αλλά πως τα περνάω στο κινητό?!?!? :O :O

Μέσω DM περνάς πάντα το .alx

Το .cod χρειάζεται για την εγκατάσταση. Αυτό ισχύει σε όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστάς μέσω υπολογιστή.

My bad :) Είναι το Desktop manager. Το software που έχεις για τον υπολογιστή. To ανοίγεις, συνδέεις το κινητό και πας app loader. Μετά κάνεις browse και το βρίσκεις.

To πέρασα αλλά δεν δουλεύει.Μου ανοίγει ένα τετράγωνο επάνω αριστερά αλλά δεν ανοίγει άλλο.Γιατί βρε παιδιά? :cry:

Κάτι ακόμα τώρα που σας βρήκα.(θα σας μουρλάνω! :devil:Πλακίτσα, πλακίτσα )

Όταν πάω στο GPS και πατάω "Refresh GPS" και κάνει "Scanning for Satelites..." δεν δείχνει τίποτα μόλις τελειώσει.Λες και δεν έκανα τίποτα.Αυτό πάλι γιατί? (τι το ήθελα ρε ****το το Blackberry?) :wacko:

Εχεις BIS? Αν οχι μην περιμενεις να δουλεψει. Γραφει gprs ή GPRS?

Ναι αμέ, μου το βγάζει επάνω δεξιά δίπλα από το σήμα!!

Πρέπει να συνδεθώ από την κάρτα σιμ??Αν ναι δεν θα χρεώνομαι??

Παιδια δεν ξερω τι συμβαινει-χτες ολα καλα,το τηλεφωνο το εχω 3 μηνες, ζητημα να εχει πεσει 1 φορα ,νορμαλ

και ξαφνικα σημερα ενω χτες το ειχα ανοιξει για λιγο, δεν ειχα βαλει κωδικο και το ξαναεκλεισα αυτο μονο,σημερα ρε παιδια δεν ανοιγει καν δεν ανταποκρινεται σε τιποτα.Μαυρη οθονη του παταω το κουμπι να ανοιξει τιποτα

τι μπορει να συμβαινει? επισης ενα σχολια για την διαδικασια του σερβις-περα απο την ταλαιπωρια,εχω τα εμειλ μου και προσωπικες φωτογραφιες και βιντεο,πως μπορει κανεις να διασφαλισει οτι αυτα παραμενουν μονο για τον εαυτο του σε περιπτωση τετοια που πας το κινητο με τα δεδομενα μεσα?

Όσα δεδομένα έχεις στην κάρτα μνήμης εννοείται πως σώζονται. Καλό είναι όταν πας κάποια συσκευή για σέρβις να κρατάς την κάρτα μνήμης.

Πρίν το πας για σέρβις ακολούθησε τις παρακάυω διαδικασίες μήπως και το επαναφέρεις μόνος σου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2815865#post2815865

και

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2808897#post2808897