L10nH34Rt Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Official 4.6.1.231 :D Άντε άποστοι κατεβάστε official αφού έτσι θέλετε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Νομίζω δεν θα έχει ελληνικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 φυσικά και δεν έχει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Official 4.6.1.231 :D Άντε άποστοι κατεβάστε official αφού έτσι θέλετε :lol: Χαχα! Ωραίος! Τώρα μάλιστα!! Να την κατεβάσω ευχαρίστως!! thanx! Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δεν έχει ελληνικά!!! My bad :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 παιδια καλησπερα.. ειμαι εδω και 2 μερες ευτυχισμενος κατοχος ενος blackberry 8900. :rolleyes: η χρηστικοτητα του με εχει βολεψει απιστευτα και ειδικα τα ευκολα menu του. το μονο που με ενοχλει λιγακι ειναι οτι εχει μονο ενα alarm setting ξερω οτι μπορεις να βαλεις περισσοτερα ξυπνητηρια μεσα απο το ημερολογιο αλλα αναρωτιομουν εαν ξερετε καμια καλη εφαρμογη που να σε αφηνει να προγραμματιζεις οσα ξυπνητηρια θελεις (κατι σαν το ptalarm sta wm για παραδειγμα) ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Πιστεύω αυτό σε καλύπτει. Μπορεί να μην έχει το καλύτερο γραφικό περιβάλλον αλλά κάνει την δουλειά του. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Δεν έχει ελληνικά!!! My bad :D Τι εννοείς δεν έχει ελληνικά? καμμία δεν έχει.... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Να γράφεις ελληνικά εννοώ.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 οι east asian εκδόσεις δεν έχουν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Να γράφεις ελληνικά εννοώ.... ;) Δεν με απασχολεί καθόλου όμως..... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 help? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244130 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Παίδες.....βοήθεια.....παίχτηκε βλακεία....πάω να περάσω την .239 που λέτε...και τα έχασα όλα!!όλα!!! μου ωγάζει ενα μήνυμα σε λευκο φόντο ''install/use OS 507'' ........σώνεται η κατάσταση????heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!! Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 έχει γραφτεί. υπάρχει τρόπος. δες στο google και θα σου βγάλει 2-3 αποτελέσματα. μην ανησυχείς Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 έχει γραφτεί. υπάρχει τρόπος. δες στο google και θα σου βγάλει 2-3 αποτελέσματα. μην ανησυχείς Τελκά το έφτιαξα μέσω blackberry help.....πέρασ όμως την .109 πάλι........δεν μπορώτην καινούρια..προφανώς κάνω κάτι λάθος.......αλλά τι? Το μόνο που έχασα είναι οι επαφές μου....δεν μπορώ να τις περάσω πάλι στο τηλέφωνο...κ ας έχω κάνει 2-3 back ups....anyway....... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 δέν κάνει backup τις επαφές? αυτό δεν το ξερα! και ήμουν εφυσιχασμένος! ευτυχώς που τα χω και στο zyb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 zyb είναι για τα μπάζα. ούτε εικόνες κάνει ούτε κατηγορίες (έχω δεκάδες). Plaxo είναι σαφώς η καλύτερη πλατφόρμα μετά το mobileme (iphone). και φυσικά ΚΑΝΕΙ backup τις επαφές. τώρα γιατί δεν τις περνάει μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Αυτό που με παραξενεύει είναι το εξής: Γιατί μπορώ να περάσω την .109 κ οχι την .239? Γιατί έχω σώσει και ξαναπεράσει pics κλπ και στο μονο που δεν δέχεται είναι οι επαφές? .....στο laptop τις ''βλέπω'' κανονικά....... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εγω πάντως τις επαφές μου τις έχω στο GMail και με το Google Sync αν κάτι συμβεί τις ξαναπερνάω.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 +1. Αλλά στις κάνει backup και μετά κάνεις restore. Απλό. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Εγω πάντως τις επαφές μου τις έχω στο GMail και με το Google Sync αν κάτι συμβεί τις ξαναπερνάω.. ;) δεν είναι επαγγελματικά αυτά. εγώ έχω 20 πεδία και κατηγορίες. το gmail δε συγχρονίζει κατηγορίες άρα είναι παιδικό. outlook δεν έχετε? τι να το κάνετε το backup? ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Outlook είναι μόνοδρομος.. Εκτός αν έχετε συμβατό CRM στην εταιρεία που υποστηρίζει import/export address books ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 outlook δεν έχετε? τι να το κάνετε το backup? ;) Σωστά ρε παιδιά...δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το οutlook. Αλλάζεις τηλέφωνο και έχεις αμέσως επαφές, κατηγορίες, φωτογραφίες, emails etc Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 παιδια να ρωτησω κατι.. τωρα που το internet service της vodafone ενεργοποιηθηκε εχει η RIM καποιον client για windows live messenger? η πρεπει να κατεβασει καποιοσ ξεχωριστη εφαρμογη??? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Κατεβάζεις το ίδιο το msn για blackberry. Υπάρχει και στο application manager ή στο desktop manager. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts