Jump to content

BlackBerry Curve 8900

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα κακως το αγορασα το κινητακι ναι! δεν λεω απαιχτο αλλα τα πληκτρα ειναι πολυ μικρα και δεν μπορω να γραψω ανετα!!! Ειναι λαθος να το ανταλλαξω με το 9000????

Όχι.... :wacko:

• Απαντήσεις 857
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφου δεν ειναι λαθος ετσι νομιζω και εγω θα το ανταλαξω !!! Για να γραφω καλυτερα γιατι τωρα ταλαιπορουμαι...

Το εβαλα στις αγγελιες!!!

Ναι το ειχα στο 30 το backlight και στο 10 το timeout. Ειδωμεν. Εσυ εχεις παρόμοια εμπειρία με ΒΒ?

Update, με τη συσκευη στην θηκη τα πληκτρα να κλειδωνουν αυτοματα, το backlight στο 10, το timeout στο 10, με μετρια ως μικρή χρηση με ολες τις εφαρμογές off (wifi, bluetooth) και παλι η διάρκεια δεν ξεπερνάει τις 48 ωρες!!!!

ΤΟ θεωρώ απαράδεκτο για κινητο επαγγελματικής χρήσης αν χρειάζεται να το φορτίζεις κάθε μερα!!!! Εχει κανεις αλλη παρόμοια εμπειρία?

Ποιο os τρέχεις;; Εγώ με το .315 βγάζω άνετα 2 μέρες με πιο βαριά χρήση από τη δική σου. Τι εφαρμογές τρέχουν στο background (menu-bb buton - switch application)???

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Μόλις εκανα update απο .109 σε .310. Τρεχουν απο οτι βλέπω options messages, home, browser, phone, BB messenger. Αυτά μου εμφανίζονται οταν παταω αλτ και return η αν παταω το ΒΒ key, πρεπει καποιο να μην τρεχει απο αυτα και αν ναι πως το σταματάω?

Αυτά θα τρέχουν πάντα. Υπομονή δύο μέρες. Λογικά δε θα έχει θέμα.

Μήπως γνωρίζετε παρακαλώ να μου πείτε πως ξεκλειδώνω το keypad? Μόλις άνοιξα για πρώτη φορά τη συσκευή μου ζητάει pin code to unlock keypad και μου δίνει 3 ευκαιρίες. Φυσικα δεν βρήκα τίποτα σχετικό στα συνοδευτικά έντυπα της συσκευασίας και με τον πάροχο μου που επικοινώνησα μου ειπαν οτι είναι η λέξη "blackberry" by default ΑΛΛΑ δείχνει να σου επιτρέπει μόνο αριθμητικά στοιχεία.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και φυσικά δεν εννοεί το PIN της sim εε?? Δοκίμασε τότε να κάνεις ένα upgrade:)

καλησπερα,

θα ηθελα να σας ρωτησω πως ειναι δυνατον να βαλω στη συσκευη μου ενα email account εταιρικο οπου η συγκεκριμενη εταιρεια εχει server type POP3. γιατι προσπαθώ να βάλω τα στοιχεία μου και δε γίνεται. ευχαριστώ

Βασικά, έχεις ενεργοποιημένο BIS/BES? Το βλέπεις αυτό, αν στην αρχική σου οθόνη, εμφανίζεται δίπλα από την ένδειξη λειτουργίας (GPRS,3G,EDGE) το σήμα τηs BlackBerry, οι σφαίρες.

Γιατί αν το έχεις, από όσο γνωρίζω, απλά βάζεις το email και το password και τα υπόλοιπα ρυθμίζονται μόνα.

Και φυσικά δεν εννοεί το PIN της sim εε?? Δοκίμασε τότε να κάνεις ένα upgrade:)

Τελικά δεν έκανα άσχημα που επέλεξα το Rookie...!

Eχεις δικιο, το pin εννοουσε!

By the way μήπως ξερετε απο που αλλάζει το pin?

Σας ευχαριστω πολύ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα μπεις options-advanced options -sim - bb button και έχει επιλογή αλλαγή και κατάργηση.

ΥΓ: Θα μείνει μεταξύ μας.....:lol:

Thanks θα το παρακολουθησω και θα ενημερωσω το thread.

Ενα γρηγορο udpate για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μετά απο αναβάθμιση απο .109 σε .310 η διάρκεια ζωής σχεδόν διπλασιάστηκε. :D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2986879#post2986879

Υπάρχει ειδικό θέμα για το softwrare :)

Ξερετε πως γινεται να αλλαξω την εμφάνιση της ημερομηνιας απο τον Αμερικάνικο τρόπο γραφής (Μηνας, ημερα) στο αντιστροφο? Εχω κοιταξει στις ρυθμισεις date/time και δεν υπαρχει κατι τετοια επιλογή. Ευχαριστώ

Παιδια πειτε μου κατι σας παρακαλω, μπαινω απο το BB 8900 με wifi στο myphone και ολα τα Ελληνικα μου τα βγαλει αλαμπουρνεζικα. Στα αλλα site και φορουμ που μπαινω ειναι κανονικα.

Τι στο καλο γινεται, συμβαινει και σε αλλους, ειναι προβλημα του myphone?

http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Ναι έχει θέμα με την κωδικοποίηση ο hotspot browser. Μπες με opera καλύτερα για να ποστάρεις ελληνικά.

Δεν ειναι οτι δεν μπορω να γραψω ελληνικα, απλα εξ'αρχης οτι ειναι γραμμενο στα ελληνικα στο myphone το βγαζει καπως ετσι

Íáé Ý÷åé èÝìá ìå ôçí êùäéêïðïßçóç ï hotspot browser. Ìðåò ìå opera êáëýôåñá ãéá íá ðïóôÜñåéò åëëçíéêÜ.
ενω στις αλλες σελιδες ειναι ολα κανονικα.

Τον opera πρεπει να τον βαλω εγω η υπαρχει καπου στο κινητο?

http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Δεν ειναι οτι δεν μπορω να γραψω ελληνικα, απλα εξ'αρχης οτι ειναι γραμμενο στα ελληνικα στο myphone το βγαζει καπως ετσι ενω στις αλλες σελιδες ειναι ολα κανονικα.

Τον opera πρεπει να τον βαλω εγω η υπαρχει καπου στο κινητο?

mini.opera.com από το κινητό σου:):)