alestr9s Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μήπως είναι κ το δικό σου Javelin απ την Wind και όχι Curve? :p :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μήπως είναι κ το δικό σου Javelin απ την Wind και όχι Curve? :p :p Curve...απο e-shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Μήπως είναι κ το δικό σου Javelin απ την Wind και όχι Curve? :p :p Εννοειται οτι ειναι curve το τηλ απλα αναφερω την εμπειρια μ γτ πραγματικα ειναι περιεργο...Μη δινεις συνεχεια...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Το ίδιο μοντέλο είναι το javelin και το curve, όπως και το storm μπορεί να το συναντήσεται και ώς thunder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Guys javelin είναι το κωδικό όνομα που έιχε pre-launch το τηλέφωνο. απλά για κάποιο λόγο έτσι το ονομάζουν στον κατάλογο τους. Όπως σωστά λέει ο hellasangel και το storm pre-alunch λεγόταν thunder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Παρέλαβα και γω σήμερα και έχω να πω πως το καπάκι δεν έχει το παραμικρό θέμα με κουνήματα (έχουν βάλει κ ενα λεπτό κομμάτι αφρολέξ στην εσωτερική του πλευρά, δε ξέρω αν το έχουν κ τα πρώτα μοντέλα) και επίσης το πληκτρολόγιο καμία σχέση με αυτά που έβλεπα στα live demo μοντέλα στα καταστήματα Cosmote, σ' εκείνα κουνιόταν ολόκληρο το πληκτρολόγιο ενώ σ αυτό είναι σταθερότατο κ νίωθεις το κάθε κουμπί να είναι αυτόνομο! Άψογες πρώτες εντυπώσεις γενικα! :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 τόσες πολλές βόλτες κάνει, είναι τόσο ενοχλητικό ρε παιδια???? και θέλω και να το αγοράσω... δεν λύνεται με την προσθήκη χαρτιού, όπως έχει πει και κάποιος στο thread?? Σιλοτέηπ παιδιά....''δένεις'' τις άκρες κ κολλάει στο σώμα....μπετόν!!!!!!χεχε.... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kEZq2kSKjS8]YouTube - BlackBerry Tour Battery Cover Fix / Workaround[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 πού φτάσαμε..... 400 Ευρώ κινητό και κάνουμε μπανανιές/..... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 a. Πρέπει να χάλασε το φλάς μου... :( τι on τι off τό'βαζα το έβγαζα τίποτα, μέχρι και battery pull έκανα τίποτα... Απο voda το πήρα, υποθέτω οτι εκεί πάω για service? πφφφ ποιός ξέρει πόσες μέρες θα το κρατήσουνε και δε μπορώ.. (είμαι λίγο addicted :O ) Και σε μένα έχει θέμα το flash, πρώτη μέρα δούλεψε 2 φορές και σήμερα μία δουλεύει μία όχι... τι Auto το βαλα τι ON δε νιώθει κ πολύ.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Δοκίμασες να κανείς battery pull; μπορεί να είναι κάποιο στιγμιαίο κολλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Τελικά δε πρέπει να είναι πρόβλημα απλά όταν έχει λίγη μπαταρία (2 γραμμές κ κάτω) δεν ανάβει flash λογικά για εξοικονόμιση ενέργειας :P Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 ακριβώς αυτό είναι. Γενικά τα ΒΒ έχουν αρκετά για εξοικονόμηση ενέργειας όπως το ότι κλείνει κεραία και Bluetooth όταν η μπαταρία είναι πολύ χαμηλά. Αυτό μπορεί να αποβεί σωτήριο πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldfish Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλημέρα σας, έχω χαθεί πολύ από τα δρώμενα και η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν καταλαβαίνω και πολλά από αυτά που διαβάζω σε διάφορα reviews, ελληνικά και ξένα:lol:. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, για την επιλογή του κινητού. Αυτά που οπωσδήποτε θέλω είναι: 1. Wifi. Δεν με νοιάζει να συνδέεται μέσω παρόχου, καθώς στα μέρη που καθημερινά κυκλοφορώ έχω ανοιχτά wireless. Από εκεί θέλω να παίρνω mail, και να ψιλοσερφάρω σε 4-5 συγκεκριμένα site. 2. Navigator. Δηλαδή να του λέω να μου βρίσκει την τάδε διεύθυνση και να μου βγάζει οδηγίες. Συγνώμη που ακούγομαι χαζός, αλλά γίνεται αυτό χωρίς να γίνεται χρέωση από τον πάροχο; 3. Να έχει QWERTY πληκτρολόγιο! 4. Να μπορώ να διαβάζω pdfs καθώς και αρχεία .doc .xls Για τους παραπάνω λόγους, επέλεξα να πάρω και ένα blackberry, αλλά έχω μπερδευτεί! Θα μπορώ να τα κάνω αυτά που γράφω παραπάνω ή να κοιτάξω εναλλακτικές λύσεις; Αν όχι, εσείς ποιά συσκευή θα προτείνατε στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα;; Παράθεση www.icycling.gr Cycling like never before...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Όλα αυτά που αναφέρεις μπορείς να τα κάνεις! Για να βλέπεις τα email σου μέσα από το blackberry (και όχι μπαινωντας μέσω του browser στον client σου) και για το gps, χρειάζεσαι bis. Για πληροφορίες σχετικά με την bis πήγαινε στο blackberry FAQ που θα βρεις στο φόρουμ. Για να διαβάζεις αρχεία office υπάρχει δωρεάν εφαρμογή το documents to go. Θα μπορείς να διαβάζεις και pdf αλλά όχι όλα. Για να τα ανοίγεις θα πρέπει να το αγοράσεις. Αν διατίθεσαι να ενεργοποιήσεις Bis δεν υπάρχει άλλο τηλ που να στα προσφέρει αυτά σε τέτοια ποιότητα. Μην ξεχνάς ότι είναι κυρίως επαγγελματικά τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Auris Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλησπέρα σας! Μελετώ την παρέα των ΒΒ ως επισκέπτης - αναγνώστης εδώ και λίγες ημέρες και απόψε πήρα την απόφαση να εγγραφώ κι εγώ! Καλώς σας βρίσκω λοιπόν και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας! Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους σας! Λόγω της δουλειάς μου, πρόσφατα προμηθεύτηκα ένα 8900 μέσω της Wind και από τις πρώτες ημέρες χρήσης του, παρατηρώ τα ακόλουθα: 1. Όταν επισκέπτομαι ελληνικές ιστοσελίδες, δεν δύναται να διαβάσω ελληνικά. Μου βγάζει μια περίεργη γλώσσα που περισσότερο θυμίζει ορνιθοσκαλίσματα! Επιχείρησα να αλλάξω τη γλώσσα μέσω του Encoding (Browser-BB-Options-Encoding) χωρίς επιτυχία. Κάνω κάτι λάθος? 2. Δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση σε blogspots. Δεν αναφέρω σε ποια έχω δοκιμάσει μήπως θεωρηθεί διαφήμιση. Είναι λογικό? 3. Σε αρκετές ιστοσελίδες, μου βγάζει μήνυμα 'The XML is not well formed' και δεν τις φορτώνει. Πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις? Όποια βοήθειά σας, θα με υποχρέωνε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Να ενημερώσω επίσης ότι έχω κάνει battery pull και books send αρκετές φορές χωρίς όμως να λυθούν τα προβλήματα...:( Η έκδοση που φοράει η συσκευή είναι η v.4.6.1.199 (Platform 4.2.0.102). Έχετε καμμια ιδέα για το πού μπορεί να οφείλονται τα προβλήματα? Αν έκανα upgrade της έκδοσης θα λύνονταν όλα? Σας παρακαλώ πολύ τα φώτα σας...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Αυτή αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη έκδοση οποτε είναι πολύ πιθανόν να φταίει το λογισμικό σου. Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση του τελευταίου os που θα βρείς εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 @ Αuris έχεις ενεργοποιήσει BIS/BES ? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Auris Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 @ Αuris έχεις ενεργοποιήσει BIS/BES ? Ναι, καθώς από την πρώτη ημέρα ενεργοποίησης της σύνδεσης με την WIND το gprs έγινε GPRS και έλαβα και μήνυμα 'your handheld has been registered with the wireless network'. Επίσης, έλαβα και μήνυμα που έγραφε 'welcome, your BIS account is now active'. Τα έχω κρατήσει και τα δύο μηνύματα. Το παράδοξο βέβαια (αν είναι παράδοξο γιατί είμαι νέος με τα ΒΒ) είναι ότι όταν πατάω browser-ΒΒ key-options-browser configuration στο πεδίο browser έχει δύο επιλογές WIND Plus και Hotspot Browser με default το WIND Plus. Βέβαια, σαν Browser Identification έχει Blackberry...:wacko: @Hellsangel81 Λες να λυθεί αν περάσω την 314 ή την 310? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Πέρασε την 4.6.1.310. Αυτή είναι και η τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Auris Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα ακόμα και μετά το upgrade με την 310...:( Τα ίδια προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται και φυσικά για ανάγνωση ελληνικών ιστοσελίδων ούτε λόγος... Μήπως πήγαινα καλύτερα σε ένα κατάστημα της Wind? Θα γνωρίζουν να με εξυπηρετήσουν ή όχι? Αισθάνομαι ότι είμαι σε αδιέξοδο πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prince_vegeta Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Το αγορασα και εγω εδω κα ι κατι μερες και ειμαι ευχαριστημενος εκτος του θεματος με τους 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα, της ελλειψης flash support στο youtube και του windows live messenger.Eπισης με προβληματιζουν πολλα αρνητικα σχολια για τη μακροζωια του trackball. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Το αγορασα και εγω εδω κα ι κατι μερες και ειμαι ευχαριστημενος εκτος του θεματος με τους 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα, της ελλειψης flash support στο youtube και του windows live messenger.Eπισης με προβληματιζουν πολλα αρνητικα σχολια για τη μακροζωια του trackball. το flash support ειναι ενα θεμα οντως με τον server...που ακομα το φτιλαχνουν στην vodafone απο τον μαιο αν θυμαμαι καλα...μεχρι τοτε δουλευε μια χαρα. live messenger υπαρχει και επίσημο μαλιστα. Κατεβασε το απο downloads>blackberry help. Το trackball...ειναι ενα θεμα οντως............επισης κατεβασε τον opera browser..πολυ πιο γρηγορος................. Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Το αγορασα και εγω εδω κα ι κατι μερες και ειμαι ευχαριστημενος εκτος του θεματος με τους 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα, της ελλειψης flash support στο youtube και του windows live messenger.Eπισης με προβληματιζουν πολλα αρνητικα σχολια για τη μακροζωια του trackball. και γω με το trackball ειχα καποια θεματα τελευταια , αλλα αν ψαξεις σε sites που προτείνουν κάποιες λύσεις για το καθάρισμα της θα είναι ολα οκ για καιρό , βασικά από τα λίπη του χεριού ειναι το και απο διαφορες σκονες και βρωμιες που ερχετε σε επαφη η μπιλια οταμ μπαινει το τηλεφωνο σε τσέπη και τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Υπάρχουν και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2851066#post2851066 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts