Jump to content

prince_vegeta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by prince_vegeta

  1. Αγορασα και εγω χθες το htc magic και ένω όλα καλά και ωραια ανακάλυψα το εξής θεματάκι. Οταν μιλαω κανονικά χωρις bluetooth, handsfree ακουγεται σχεδόν πάντα ενας ενοχλητικος θόρυβος από το ακουστικο που μοιαζει με παράσιτο ραδιοφωνικής συχνότητας ( buzz ). Eχει συμβεί κατι αντιστοιχο σε κάποιον από εσάς? Τι με συμβουλεύετε να κάνω? service ή doa επιστροφή (που αν θυμάμαι κα΄λα είχαν ένα ακόμη μόνο σε εκδοση vodafone? (σημειωτέον ότι συνδεση vodafone έχω)
  2. Το αγορασα και εγω εδω κα ι κατι μερες και ειμαι ευχαριστημενος εκτος του θεματος με τους 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα, της ελλειψης flash support στο youtube και του windows live messenger.Eπισης με προβληματιζουν πολλα αρνητικα σχολια για τη μακροζωια του trackball.
  3. Ειμαι και γω κατοχος εδω και 4 μερες του curve 8900 me os v4.6.1.199 (platfom 4.2.0.102) σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος αλλα επειδη εχει κανα δυο θεματακια θα ηθελα να μαθω αν μπορω να περασω τη νεα εκδοση λογισμικου και απο που και αν αξιζει μια τετοια αναβαθμιση.Το αγορασα απο cosmote shop και το χρησιμοποιω με vodafone.
  4. Παιδιά μετα απο αγνωστη εφαρμογη που ελαβα μεσω bluetooth το κινητο μου προσπσθει να στειλει πορνογραφικά mms σε νουμερα του καταλογου μου,ευτυχως ανεπιτυχως εως τωρα.Διέγραψα την εφαρμογή απο τη διαχειρηση εφαρμογων αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να μπω στο λογισμικό της συσκευής κ να δω αν μπορώ να το διαγράψω απο εκει?Υπαρχει καποιο προγραμμα ή χρειάζομαι καποιο antivirus?
×
×
  • Create New...