panosth Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Πολύ σωστά Γιώργο, τελικά έτσι είναι...κρίμα...περιμένω ακόμα επίσημη απάντηση και από Vodafοne και θα ενημερώσω εάν ίσως πρόκειτε να αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 γιατί το καπάκι του 8900 τρίζει όπως και του 9000. Γμτ εμένα δεν έτριζε τις πρώτες 3-4 μέρες... Μετά άρχισε το "τάκα-τάκα" όταν το πατάς δεξιά αριστερά.... :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 χρήση, τριβές. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 επι της ουσιας τι επιπτωση εχει στην λειτουργια του ιντερνετ στο κινητο? περα απο αυτο-εχει καποια επιπτωση στην συνδεση του κινητου με καποιον αλλον υπολογιστη για να παρει ιντερνετ απο αυτον ειτε ενσυρματα η ασυρματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Απλά χαμηλότερη ταχύτητα στις περιοχές πάντα που καλύπτεται από 3G.. Στις άλλες το ίδιο :P Και ίσως κάτι παραπάνω... Και αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορείς να έχεις data και να μιλάς ταυτόχρονα (διορθώστε με..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Σωστα τα λες. Δε μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 η αλλα που επισκεπτομαστε συχνα ειναι ευκολη? δηλαδη se facebook,twitter ,in.gr ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 μόνο τα 3G κινητά το κάνουν αυτό. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 και ενω εβαλα τη μπαταρια χωρις την σιμ για να το φορτισω 4 ωρες οπως μου ειπαν - με πεταξε κατευθειαν στην κεντρικη σελιδα και μου ειπε να βαλω την σιμ και μετα στις ρυθμισεις-ρε παιδια -δεν το ειχα φορτισει και ειχε μπαταρια-τι συμβαινει? μηπως εκανα κατι λαθος? μηπως τωρα διεκοψα την διαδικασια και προκυψει προβλημα με τη διαρκεια της μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Πάντα έχουν μπαταρία από την αρχή. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 συνδεσα το καλωδιο περασα στην κατηγορια documents 2 αρχεια και δεν μπορω να βρω στο κινητο σε ποια επιλογη μπαινω στα documents.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 1. είτε από τον explorer @ media 2. είτε από το doc2go. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 ευχαριστω τα βρηκα τελικα απο το word to go.... εχω να κανω και μια αλλη ερωτηση τωρα που σιγα σιγα ανακαλυπτω το κινητο... Στο μενου η πρωτη επιλογη ειναι το μηνυμα που δεν ειναι το παραδοσιακο sms αλλα το e-mail...μπορω να ορισω εναν σταθερο email client και πατωντας αυτο το κουμπι να με συνδεει απευθειας στον λογαριασμο μου?γινεται αυτο? επισης γινεται να λαμβανω ειδοποιηση για καθε νεο email που εχω?πχ απο το gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του κινητού και των bb. πρέπει να κάνεις μία σύνδεση BIS. διάβασε σε αυτό το φόρουμ και θα μάθεις αρκετά. τα έχουμε πει δεκάδες φορές. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 1) παιδια ειναι λογικο που νιωθω οτι ολα τα πληκτρα μαζι μετακινουνται πανω κατω? δεν ειναι σταθερα δηλαδη αλλα φαινονται σαν μια επιφανεια που παιζει πανω κατω 2)που μπορω να βρω το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 τη να το βρεις? bis έβαλες? (δλδ internet) αν ναι κατέβασε το goog maps. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 δεν διαβαζει το φλας - ισχυει οντως κατι τετοιο? επισης, υπαρχει τροπος να το αλλαξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 οχι. ουτε καν συντομα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 η και την πλοηγηση στο ιντερνετ? δηλαδη, οταν σου λενε 20 mb το μηνα, ειναι μεσα γενικως η πλοηγηση, το να κατεβασεις απο μια ιστοσελιδα ενα αρχειο και τα email η μονο τα email? υπαρχει μηχανισμος να τσεκαρεις ποσο σου εχει μεινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Είναι για τα πάντα. Applications, web, mail, gps. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1stos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ας κάνω και μια χιλιοειπωμένη ερώτηση..! Που στο καλό μπορεί να είναι η αναφορά παράδοσης (sms) αν δεν είναι κάτω από το Options/SMS Text ;; Πάντως εκεί δεν είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Είναι για τα πάντα. Applications, web, mail, gps. ειναι για αυτα που στελνεις η απλως και για να το τσεκαρεις? δηλαδη σου ερχεται ενα καινουργιο mail και αυτοματα μειωνεται ο χωρος ? επισης,ρε παιδια, μου λεει οτι η υπηρεσια δικτυου της Blackberry μου εχει ενεργοποιηθει -πηρα και το πρωτο mail αλλα στον explorer συνεχιζει να εμφανιζεται to vodafone live η το χοτσποτ-καμια επιλογη για Mobile internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Τα πάντα είναι όγκος, αναλογικά πάει. Στείλε ξανά τα service books. Πας advanced option->Host routing->bb key->register. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ας κάνω και μια χιλιοειπωμένη ερώτηση..! Που στο καλό μπορεί να είναι η αναφορά παράδοσης (sms) αν δεν είναι κάτω από το Options/SMS Text ;; Πάντως εκεί δεν είναι! Μα εκεί είναι!! Options -> SMS -> Delivery report = ON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 1) που μπορω να το βρω να το κατεβασω? η σελιδα της vodafone λεει οτι ειναι προεγκατεστημενο - εγω βλεπω ομως οτι μονο το blackberry messenger εχει 2) χρεωνεσαι ογκο δεδομενων με το msn? και αν ναι, πως υπολογιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts