panosth Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Εχουμε καποιο νεο; Πολυ αργει. Παντως απο αυτα που διαβαζω, σε θεματα κατασκευης Πρεπει να ειναι καλυτερο απο το 9000. Πάντως σε καποια review που διάβασα και είδα σε youtube, οι ποό πολλοι κριτές αναφέρουν ότι είναι απαράδεκτο το κάλυμα μπαταρίας. Οντως το είδα και εγώ και το πίσω καπάκι είναι τελείως πλαστικό και λεπτό...εμφανισιακά έδειχνε σαν τοθ Storm που είναι μεταλλικό....απορώ γιατί δεν έβαλαν μετταλικό καπάκι και άφησαν αυτό το κακάηε ποιότητας πλαστικό...που σίγοθρα σε λίγο καιρό θα τρίζει όπως τριζει και του Bold..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Στο Bold μου, το πλαστικο - δερματί πίσω κάλυμμα δεν τρίζει καθόλοθ.. Και το έχω 'σκίσει' το τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 τρίζει. ελάχιστα και είναι μη επιτρεπτό. με ένα μικρό χαρτάκι διπλωμένο από κάτω όμως σταματάει :) θυμίζει ποιότητα: nokia, HTC ή ακόμα και νέα SE. μετά το iphone ο πήχης έχει ανέβει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Ακριβώς... Πολύ ακριβό και στο μόνο που υπερτερεί από το Bold είναι στο μέγεθος... Το 3G για όσους βλέπουν και τα attachments είναι αρκετά πιο γρήγορο από το απλό GPRS... 'Ισως κάτι ξέρει η RIM και δεν μας το χει πει ακόμη... Σε συγκριτικό τεστ ταχύτητας που έγινε ανάμεσα σε Bold 3G Vs Curve 8900 EDGE 3G BlackBerry Bold vs Edge BlackBerry Curve 8900 - speed test Immediately you must be thinking, “what the heck kind of speed test is this? Obviously the Bold will win.” This is exactly what I thought when I first got this video idea sent to me. We tried it out, and the results were really interesting. The BlackBerry Curve 8900 won the speed test. The test was fairly simple. Two devices, one running 3G, the other running Edge, and both devices had a simple mobile IT admin task: change the server password. As both devices run through this task, we’ve made sure to not let simple things such as finger speed dictate the winner. With all things being equal, the BlackBerry Curve 8900 finishes first, and by a long shot too. I’m having problems explaining why the Edge BlackBerry Curve 8900 won. Από m.blackberrycool.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 με τη διαφορά ότι στην ελλάδα δεν έχουμε και δεν θα έχουμε ποτέ edge. τέλος. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagf Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 στην περιφέρεια σε πολλά μέρη πάντως το Blackberry εμφανιζει σημα EDGE αντί για GPRS... παιζει να είναι "μούφα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Ίσως εαν είσαι σε περιοχή κοντά στα σύνορα που κάνει roaming, EDGE παίζει να δείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiakos Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 439 euro από Vodafone Παράθεση http://www.3nk.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 δεν υπάρχει edge στην ελλάδα. απλά θα είναι το εικονίδιο του gprs που θα μπερδεύεται. απλά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 439 euro από Vodafone Και διαθέσιμο? Next week.... Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 πανάκριβο σε σχέση με το storm. επίσης δεν έχει 3G. το wifi είναι άχρηστο για έναν χρήστη μιας και καμία εφαρμογή που έχει σχέση με BIS/BES δε δουλεύει με αυτό. τέλος από ποιότητα δεν ξέρω αλλά ως κάτοχος το καλύτερο μακράν είναι το storm και μετά τα άλλα. ακόμα και το bold τρίζει πίσω. Τι εννοεις φίλε? έχει wifi αλλά δεν έχει? να ανοίξω δηλαδή μια σελίδα σε περιοχή που έχει wireless δεν μπορώ? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 ... το έχουμε γράψει 100 φορές. με μια αναζήτηση θα βρεις αυτό που θες. λέω: ότι για να έχει λειτουργικό bb θες πρόγραμμα BIS που κάνει από 10-17ε στην voda (για BIS μόνο voda λέμε...) και σου δίνει 1GB free. άρα κάνει το wifi άχρηστο (και πιο αργό από το 3G+ και με πολύ μικρότερη κάλυψη). απλή λογική. αφού πληρώνεις που πληρώνεις κάθε μήνα BIS τι να το κάνεις το wifi. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Τα πάντα εδώ πάνε μέσω BIS. Blackberry = service Blackberry= device Blackberry = OS Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slokie Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το 8900 .Πρωτα απο ολα θελω να το παρω διοτι μου αρεσει παρα πολυ σαν συσκευη εμφανισιακα . ειναι πανεμορφο κατε εμε. τωρα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το bis γιατι ολα αυτα δεν τα πολυκατεχω. 1)το οτι δεν εχει 3g se σχεση με τα bold,storm το κανει αισθητα πιο αργο οσο αφορα το ιντερνετ και τα εμαιλ? 2)επeιδη ειμαι στην cosmote να μεινω η να υποστω ολη τη διαδικασια της φορητοτητας αριθμου για να παω στη vodafone που λενε οτι ειναι καλυτερη για τα βατομουρα ΥΓ το συγκεκριμενο τηλεφωνο μ αρεσει τοσο πολυ εμφανισιακα που και μονο τηλεφωνα να επαιρνε και sms pali θα το αγοραζα.Απλα τα παραπανω τα ρωταω πληροφοριακα ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 ναι. GPRS (edge δεν υπάρχει στην χώρα μας) είναι πίττα αργό. υπερβολικά. 10 φορές περίπου. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Υπάρχει διαφορά ταχύτητας κυρίως Αν ανοίγεις επισυναπτομενα και μπαίνεις Ιντερνετ. Αξίζει να αλλάξεις δίκτυο, οι κόκκινοι κατέχουν τέλεια το θέμα blackberry Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSxx Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Καλημερα σε ολους, επειδη εχω επιδοτηση απο VODA, και ειμαι ηδη χρηστης ΒΒ 8310, να παρω STORM,BOLD η 8900 ?. Εξαρταται απο τι θελεις θα μου πειτε, αλλα οσο περισσοτερο διαβαζω, τοσο περισσοτερο μπερδευομαι. 8900= φορητοτητα+μηχανικα κουμπια (τα οποια μαλλον προτιμω απο αφης) αλλα ακριβο νομιζω, BOLD= πληρες αλλα ογκωδες χωρις να προσφερει πολλα παραπανω απο το 8900 και με καποια προβληματα ποιοτητας ακουω, STORM= οθοναρα,φθηνοτερο, No WI-FI , αφης... , δεν μπορω να εχω ημερολογιο στη αρχικη οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 λάθος... 8900. απαγορευτικό για ελλάδα. λόγω edge. 9000 και 9500 οι μόνες σου επιλογές. και στα δύο μπορείς να βλέπεις το ημερολόγιο στην κεντρική οθόνη με το κατάλληλο theme... ξανά και ξανά. το wifi είναι άχρηστο σε ένα bb γιατί ήδη πληρώνεις το BIS που είναι αρκετό. αυτά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Η ιδανικότερη επιλογή είναι το 8900. Αν φυσικά δε σε νοιάζει το 3G. Και φυσικά με τα όσα καταλαβαίνω οτι θες. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 λάθος... 8900. απαγορευτικό για ελλάδα. λόγω edge. 9000 και 9500 οι μόνες σου επιλογές. και στα δύο μπορείς να βλέπεις το ημερολόγιο στην κεντρική οθόνη με το κατάλληλο theme... ξανά και ξανά. το wifi είναι άχρηστο σε ένα bb γιατί ήδη πληρώνεις το BIS που είναι αρκετό. αυτά. ΧΕΧΕ, κι εγώ έτσι έλεγα, ότι το wifi είναι άχρηστο. Όμως, στη δουλειά μου έχω access στο intranet και στο σπίτι επίσης. Άρα, ΚΑΘΟΛΟΥ άχρηστο το WiFi... Αντιθέτως, το χρησιμοποιώ περισσότερο απ' ότι το bis (πράγματα που έκανα πριν μεσω bis, ενώ ήμουν πχ στο σπίτι, τα κάνω με wifi τώρα - local και γρήγορα! :) ) Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Ακριβώς ρε παιδιά... Κι εγώ που έχω και στο σπίτι και στο γραφείο WiFi ενώ δεν έχω καλό σήμα το ανοίγω και κατεβαίνουν όλα τα attachments γρήγορα και εύκολα.. Επίσης όταν είμαι εξωτερικό το WiFi σώζει $$$ !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 δεν υπάρχει edge στην ελλάδα. απλά θα είναι το εικονίδιο του gprs που θα μπερδεύεται. απλά. Εδώ και μερικές μέρες σε μένα γυρίζει συχνά σε EDGE από GPRS... Τελικά η WIND βάζει πρώτη EDGE στην Ελλάδα :) Να και ένα κίνητρο για το 8900 :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 μην τρελαθούμε. BIS = voda wind BIS = fail edge = fail (δεν υπάρχει εδώ) γιατί κάποιος να πάρει αυτή τη σαβούρα? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 WIND BIS Από Σεπτέμβρη 110% και από υποστήριξη ακόμα καλύτερα... Και EDGE χθες που το δοκίμασα με SpeedTester αρκετά καλά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ποιο καλά από οτ HSDPA του storm/9000 δε νομίζω. όσο για τα πακέτα BIS αλλά και για την υποστήριξη άσε με να πιστεύω ότι η voda είναι καλύτερη. σχεδόν όλοι οι corp πελάτες την επιλέγουν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts