andreas_ku990 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Επιβεβαιώνω πως δεν γίνεται τίποτα. Εκτός και αν δώσει το IMEI της συσκευής έτσι ώστε να κλειδωθεί η συσκευή και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ;) Τίποτα όμως περισσότερο από αυτό δεν μπορεί να κάνει! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπέρα, σήμερα μου έκλεψαν το iPhone στον δρόμο, και εχω κάνει remote wipe αλλά ακόμα γράφει pending. Είχα εγκαταστήσει την εφαρμογή στο iPhone αλλά μετα νομίζω την αφαίρεσα οποτε μαλλον αχρηστο θα είναι το remote wipe... Αυτο που εγραψε ο φίλος για το ΙΜΕΙ πως το κάνω? Εχω το κουτί του iPhone που γράφει το ΙΜΕΙ που το δίνω για να κλειδώσει η συσκευή? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα, σήμερα μου έκλεψαν το iPhone στον δρόμο, και εχω κάνει remote wipe αλλά ακόμα γράφει pending. Είχα εγκαταστήσει την εφαρμογή στο iPhone αλλά μετα νομίζω την αφαίρεσα οποτε μαλλον αχρηστο θα είναι το remote wipe... Αυτο που εγραψε ο φίλος για το ΙΜΕΙ πως το κάνω? Εχω το κουτί του iPhone που γράφει το ΙΜΕΙ που το δίνω για να κλειδώσει η συσκευή? Επειδή έσβησες την εφαρμογή δεν σημαίνει ότι ακυρώθηκε και η υπηρεσία. Το pending στο γράφει γιατί από τότε το έχει κλειστό. Λογικά μόλις το ανοίξει ο ίδιος ή ο καινούριος κάτοχος και συνδεθεί σε δίκτυο θα πάρει την εντολή. Το IMEI θεωρητικά το δίνεις στον πάροχο σου για να το αποκλείσει από το δίκτυο του, αλλά δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν οι δικοί μας. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 όπως και να έχει, εσύ δώσε τον αριθμό στον πάροχο σου και στην αντιπροσωπεία...αν τυχόν πάει ποτέ για σέρβις..τουλάχιστον να το πάρεις πίσω. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πήγα σημερα στη vodafone για να πάρω καινούργια sim και ρωτησα αν μπορώ να τους δώσω το ΙΜΕΙ για να καταγραφεί ως κλεμμένο αλλα δεν γίνεται μου είπαν. Όπως και να χει, ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoloride Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει στο iphone προγραμμα για να εντοπιζεις που βρισκετε ενα κινητο. το εχω ακουσει αλλα δεν το εχω βρει. μπορει να βοηθησει καποιος? δεν μιλαω για εντοπισμο του δικου μου κινητου. εχω εγκαταστησει ηδη το iGotYa. ευχαριστω προκαταβολικά Μανωλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Αυτό θα κάνει τν δουλειά σου Find My iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Και το Find my Friends αν έχεις αναβαθμίσει σε iOS5.0 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicky1986 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Το μόνο που μπορείς να εκάνεις είναι remote wipe αλλά μόνο αν είχες ενεργοποιήσει το find my iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlayGirl Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλησπέρα! Ξέρετε που πρέπει να δηλώσω κλοπη και IMEI για να μπλοκάρουν το iphone που έχει κλαπει προχτές από την αδελφή μου? Ειχε κατεβάσει την εφαρμογή Find my iphone, αλλά δεν την είχε ενεργοποιήσει, ούτε το iCloud. Οπότε, υποθέτω πως είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts