Jump to content

[Find my iPhone] Εντοπισμός / Κλείδωμα iPhone μετά από κλοπή

NND
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιβεβαιώνω πως δεν γίνεται τίποτα. Εκτός και αν δώσει το IMEI της συσκευής έτσι ώστε να κλειδωθεί η συσκευή και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ;) Τίποτα όμως περισσότερο από αυτό δεν μπορεί να κάνει!
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• 1 year later...
Καλησπέρα, σήμερα μου έκλεψαν το iPhone στον δρόμο, και εχω κάνει remote wipe αλλά ακόμα γράφει pending. Είχα εγκαταστήσει την εφαρμογή στο iPhone αλλά μετα νομίζω την αφαίρεσα οποτε μαλλον αχρηστο θα είναι το remote wipe... Αυτο που εγραψε ο φίλος για το ΙΜΕΙ πως το κάνω? Εχω το κουτί του iPhone που γράφει το ΙΜΕΙ που το δίνω για να κλειδώσει η συσκευή?

Καλησπέρα, σήμερα μου έκλεψαν το iPhone στον δρόμο, και εχω κάνει remote wipe αλλά ακόμα γράφει pending. Είχα εγκαταστήσει την εφαρμογή στο iPhone αλλά μετα νομίζω την αφαίρεσα οποτε μαλλον αχρηστο θα είναι το remote wipe... Αυτο που εγραψε ο φίλος για το ΙΜΕΙ πως το κάνω? Εχω το κουτί του iPhone που γράφει το ΙΜΕΙ που το δίνω για να κλειδώσει η συσκευή?

Επειδή έσβησες την εφαρμογή δεν σημαίνει ότι ακυρώθηκε και η υπηρεσία. Το pending στο γράφει γιατί από τότε το έχει κλειστό. Λογικά μόλις το ανοίξει ο ίδιος ή ο καινούριος κάτοχος και συνδεθεί σε δίκτυο θα πάρει την εντολή. Το IMEI θεωρητικά το δίνεις στον πάροχο σου για να το αποκλείσει από το δίκτυο του, αλλά δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν οι δικοί μας.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

όπως και να έχει, εσύ δώσε τον αριθμό στον πάροχο σου και στην αντιπροσωπεία...αν τυχόν πάει ποτέ για σέρβις..τουλάχιστον να το πάρεις πίσω.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πήγα σημερα στη vodafone για να πάρω καινούργια sim και ρωτησα αν μπορώ να τους δώσω το ΙΜΕΙ για να καταγραφεί ως κλεμμένο αλλα δεν γίνεται μου είπαν. Όπως και να χει, ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις

• 3 months later...

καλημερα.

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει στο iphone προγραμμα για να εντοπιζεις που βρισκετε ενα κινητο. το εχω ακουσει αλλα δεν το εχω βρει. μπορει να βοηθησει καποιος?

δεν μιλαω για εντοπισμο του δικου μου κινητου. εχω εγκαταστησει ηδη το iGotYa.

ευχαριστω προκαταβολικά

Μανωλης

• 10 months later...
  • 5 months later...

Καλησπέρα! Ξέρετε που πρέπει να δηλώσω κλοπη και IMEI για να μπλοκάρουν το iphone που έχει κλαπει προχτές από την αδελφή μου?

Ειχε κατεβάσει την εφαρμογή Find my iphone, αλλά δεν την είχε ενεργοποιήσει, ούτε το iCloud. Οπότε, υποθέτω πως είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε! :(