Jump to content

Προτείνετε ένα βιβλίο


fatsoni
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα τα παραπανω φυσικα,οπως και ολα τα βιβλια που προτεινα,βασιζονται στις προσωπικες μου σκεψεις/ενδιαφεροντα/αποψεις!Δεν χρειαζεται να τις συμμεριζεσαι και εσυ! :p

Δεν μιλάω για σένα. Αστο, ξέρω τι λέω. Γνωρίζω τον κύριο αυτόν και τον στόχο που έχουν τα βιβλία του.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"Απολογία ενός Ανθέλληνα" ,

Νίκος Δήμου

 

Πολύ καλό βιβλίο κι εγώ το έχω διαβάσει. Έχω ακούσει κι αλλού αρνητικά για τον ΝΔ αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί. Εχουμε χάσει κάποια επεισόδια;

KCB
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά κι εγώ έχω την απορία τι θέσεις έχει αυτός ο άνθρωπος που προκαλούν αντιδράσεις...είναι πολιτικό το θέμα δεξιοί - αριστεροί και τέτοια...παλαιολιθικά; ομολογώ ότι δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο του αλλά ξέρω γι'αυτόν ότι αρθρογραφούσε στα σοβαρότερα και ποιοτικότερα περιοδικά τεχνολογίας όπως το RAM και οι 4ΤΡΟΧΟΙ...και είχε πολύ κοινό που ασχολούνταν με αυτά που έγραφε, έχει και προσωπικό site από τους πρώτους στην Ελλάδα γραμματιζούμενους που έφτιαξαν...

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό βιβλίο κι εγώ το έχω διαβάσει. Έχω ακούσει κι αλλού αρνητικά για τον ΝΔ αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί. Εχουμε χάσει κάποια επεισόδια;

Πολλά. Τέλος πάντων βρε παιδιά. Εαν ανθελληνικά πονιματα δεν σας προκαλούν ανατριχίλα, τότε τι να πω; Δικαίωμά σας, κάντε οτι θέλετε. Κουράστηκα πια να βλέπω χαλαρή εθνική συνήδηση γύρω μου. (σορυ για τα ορθογραφικά.) :)

Link to comment
Share on other sites

Μάρω Δούκα - Αθώοι και Φταίχτες

 

Το διάβασα πριν μερικές εβδομάδες και μου άφησε πολυ καλή εντύπωση!

Open your Windows to Freedom!

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

http://www.reactos.org

Link to comment
Share on other sites

Εθνική συνείδηση έχουν όλοι, αν και όπως είπες σε διαφορετικούς βαθμούς χαλαρότητας...λοιπόν γιατί ανθελληνικά τα ποιήματα , σαν τι λένε δηλαδή; δεν έχω διαβάσει ξαναλέω...

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Link to comment
Share on other sites

Εθνική συνείδηση έχουν όλοι, αν και όπως είπες σε διαφορετικούς βαθμούς χαλαρότητας...λοιπόν γιατί ανθελληνικά τα ποιήματα , σαν τι λένε δηλαδή; δεν έχω διαβάσει ξαναλέω...

 

"Πονίματα" έγραψε ο SakisPlayer και όχι ποιήματα. Ούτε εγώ έχω διαβάσει κάτι που να βρήκα ανθελληνικό, η "Απολογία" μάλλον σε κάτι τέτοιες κατηγορίες απαντάει υποθέτω.

Το πως εννοεί κανείς την Εθνική συνείδηση είναι σχετικό και ήδη έχουμε βγει off topic :)

KCB
Link to comment
Share on other sites

Ναι, αυτά του Ν.Δήμου, ωστε να θυμάμαι πως ο δούρειος ίππος για την χώρα, ζεί και βασιλεύει. :mad:

Πολλά. Τέλος πάντων βρε παιδιά. Εαν ανθελληνικά πονιματα δεν σας προκαλούν ανατριχίλα, τότε τι να πω; Δικαίωμά σας, κάντε οτι θέλετε. Κουράστηκα πια να βλέπω χαλαρή εθνική συνήδηση γύρω μου. (σορυ για τα ορθογραφικά.) :)

Μετα τα σχολια του SakisPlayer εριξα ξανα μια ματια στα βιβλια "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας ", "Απολογία ενός Ανθέλληνα" , και "Αναμασηματα:Λεξικο Κοινοτοπιων παραδεκτων αλλα αναληθων" του Νίκου Δήμου, μηπως και ειχα αδικο στην κριση μου οτι αξιζουν να διαβαστουν...Ομολογω οτι απλα αυτα ενισχυσαν την αρχικη μου αποψη!

Να αναφερω καταρχην οτι ο Νικος Δημου ηταν ο πρωτος Ελληνας συγγραφεας με ιστοσελιδα στο διαδικτυο , η οποια μαλιστα ελευθερα διακινουσε καποια απο τα αρθρα του,ενω ειχε κατα καιρους στηλες στους 4 Τροχους, στο Βημα ,στην Καθημερινη,στο Εθνος της Κυριακης,στην Κυριακατικη Ελευθεροτυπια, στο RAM ,και σε αλλα.Ακομα,αρχικα ασχολουνταν με τη διαφημιση και η εταιρια που ιδρυσε ο ιδιος ειχε δημιουργησει (αφιλοκερδως απο ο,τι καταλαβα ) το σημα "Δεν Ξεχνω" για την Κυπρο.

Να αναφερω καποια αποσπασματα απο αυτα μου που (ξανα )εκαναν εντυπωση:

" Η υπερβoλη δεν ειναι μονο εθνικo ελάττωμα. Ειναι τροπος ζωης

των Έλλήνων. Ειναι η συνισταμένη του εθνικoυ τους χαρακτήρα. Ειναι η βασικη αιτια της δυστυχιας τους, αλλα και η μεγαλη τους δοξα. Γιατι, στο αυτοσυναισθημα, η υπερβoλη λέγεται φιλοτιμo. Στη συμπεριφopά, η υπερβoλη λέγεται λεβεντια.

......

Η ευτυχια της δυστυχιας του νεο-Ελληνα εκφραζεται τελεια

στην «ελληνικη γκρινια».Απομεινάρι της σκλαβιας; Γνώρισμα των ταλαιπωρημενων λαων; Παντως, το καλυτερο πού θ' άκούσετε, ειναι ενας βαθύς άναστεναγμος (με νοημα) και η φράση: «ε! ας τα λέμε καλά...».

Σε κανεναν λαο η κλασικη φραση «τι κανεις;» δεν οδηγει σε πλήρη άνάλυση του ιατρικου ιστορικου, της οικογενειακης καταστασης, των οικονομικων δυσχερειων και των σεζουαλικων προβλημάτων του (τυπικά) ερωτηθέντος.

......

Οταν ενας Ελληνας μιλαει για «την Ευρωπη»,αποκλειει αυτοματα την Ελλαδα.Οταν ενας ξενος μιλαει για την Ευρωπη,δεν διανοουμαστε οτι μπορει να μην περιλαμβανει την Ελλαδα.

 

(ΕΠΙΛΟΓΟΣ)

Ας ειναι ο,τι θελει η ψυχη του Ελληνα - ενα να μη γινει :φτηνη κι ανωνυμη

 

Αυτος ειναι ο μεγαλος κινδυνος.Γι' αυτο «αντισταθειτε», που ειπε ο ποιητης.Αντισταθειτε ,ομως ,ελληνικα.

 

Και η ελληνικη υπερβολη και τα πλεγματα και η αβεβαιοτητα οδηγουν στη δημιουργια.Τον υπνο και το ληθαργο και το χορτατο ωχαδερφισμο να φοβαστε.

{Τα παραπανω ειναι απο το "Η δυστυχια του να εισαι Ελληνας",1975 :!: }

 

Λεξιπενια:

Θρηνος και κοπετος για την ελληνικη γλωσσα που φτωχαινει και χανεται,για τη νεα γενια που χρησιμοποιει μονο 300 λεξεις (οι διακοσιες αμερικανικες,κτλ.) Καθε φορα που το θεμα ερευνηθηκε επιστημονικα,τα συμπερασματα ηταν αντιθετα.Η γλωσσα ουτε φτωχαινει,ουτε χανεται.Αλλαζει,εξελισσεται και εμπλουτιζεται.( Γιατι μας ενοχλουν οι εκατονταδες δανειες αγγλικες λεξεις και δεν μας ενοχλουν οι χιλιαδες τουρκικες και ιταλικες που χρησιμοποιουμε καθημερινα χωρις να το συνειδητοποιουμε; ) Το αναμασημα αυτο ειναι παμπαλαιο.Πριν απο πενηντα χρονια ο πατερας μου ελεγε πως μονο οσοι εβγαλαν Σχολαρχειο εμαθαν Ελληνικα.

 

Τηλεοραση:

Να την βλεπετε,αλλα να την φτυνετε.Να ειστε εναντιον των εκπομπων που βλεπετε (Λαμψη,bravo,κτλ.) και υπερ των εκπομπων που δεν βλεπετε (ντοκυμαντερ,μορφωτικα,κτλ)

{Τα παραπανω ειναι απο το "Αναμασηματα:Λεξικο Κοινοτοπιων παραδεκτων αλλα αναληθων",1996}

 

...Τα προαναφερθεντα μου κανουν εντυπωση για το ποσο πολυ μπορει να εκφραζουν μεριδα των Ελληνων (ισως και ολους μας ως ενα σημειο :O )και για το ποσο περιεκτικα μπορει να εχουν εκφραστει αυτα τα συμπερασματα. Τελος,οπως και ο ιδιος εξηγει - και το πιστευω και εγω- δεν ειναι ανθελληνας, καθως και αγαπαει την Ελλαδα (αυτο δεν μπορω να το γνωριζω,αλλα ουτε και να το αμφισβητω!) αλλα ,κυριως, γιατι ενας κριτικος σχολιαστης ωφελει περισσοτερο την πατριδα του απο εναν ενθουσιωδη υπερμαχο...

Μπορει παντα ομως "να εχω χασει καποια επεισοδια"! ;)

Υ.Γ:Sorry ξανα για το μεγαλο post.Μαλλον εχει κατι αυτο το θεμα και γραφω τεραστια posts! :p

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Link to comment
Share on other sites

Τα αποσπάσματα που παράθεσε ο PMNEDM από τα βιβλία του Ν. Δήμου ισχύουν σε μεγάλο βαθμό στην σύγχρονη Ελλάδα;) . Η προσωπική σελίδα του Ν. Δήμου είναι http://www.ndimou.gr/index_gr.asp
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα... βλεπω πως εχει πεσει πολύ διαβασμα.. και δεν ποσταρουμε.. γι αυτο κι εγω θα σας ενημερωσω για τρια βιβλιαρακια που πεσαν στα χερια μου... :)

 

Μυθιστορημα : Ο Επιζων απο Chuck Palahniuk και εκδοσεις Οξυ- Παρα_Μορφωση

Παραθετω το οπισθοφυλλο : " Ο Chuck Palahniuk , συγγραφεας του Fight Club, μας χαριζει ενα βιβλιο οπου το μαυρο χιουμορ των πιο ευφανταστων στιγμων του Kurt Vonnegut συνδυαζεται με τον καυστικο σουρεαλισμο του Thomas Pynchon, προσφεροντας στον αναγνωστη ενα εκρηκτικο μειγμα γραφης. "

Προκειται για ενα βιβλιο που αφηγειται την ιστορια του τελευταιου επιζωντα μιας αιρεσης στην Αμερικη... και ω του θαυματος... απο τσαρλατανος γινεται πραγματικος Σουπερ Σταρ... ενδιαφερουσα δομη και ανατρεπτικα σχολια... καθως επισης και πολλα πολλα tips για το πως καθαριζουμε λεκεδες.. το προτινω ανεπιφυλακτα.. καθως δεν γνωριζω τπτ απο οικιακη οικονομια.. τυπικο δειγμα των ημερων, ομως καλογραμμενο και γρηγορο... ενδιαφερον (επαναλαμβανομαι) . :cool:

 

Δοκιμια (ετσι να τα περιγραψω?):

 

Η Κομη της Βερενικης , απο τον Γιωργο Γραμματικακη και τις Πανεπιστημιακες Εκδοσεις Κρητης.

 

Το βιβλιο αυτο αφορα σε ενα πειραμα που εγινε πριν απο 15 δισεκατομμυρια χρονια. Ο επιστημονας που το σχεδιασε δεν ειναι πια τριγυρω για να μας εξηγησει ακριβως τι εκανε και κυριως, τι σκοπο εξυπηρετουσε. Ηταν δε τετοιες οι συνθηκες και η θερμοκρασια του πειραματος, που καθιστουν ανεφικτη την επαναληψη του στα γηινα εργαστηρια. Το πειραμα αυτο ηταν η δημιουργια του ιδιου του Συμπαντος. Την μεγαλειωδη γενεση και την εξελιξη του, ειναι κατα πρωτο λογο που επιχειρουν να περιγραψουν οι σελιδες που ακολουθουν.

Ενα βιβλιο με πολυ καλη ακουστικη... καθως την ακουσα μολις το διαβασα.. ειναι ιδιαιτερα ευκολογραμμενο και σε προσανατολιζει σωστα.. οτι δεν καταλαβαινεις απλα το σημειωνεις και το μελετας.. πολυ σαγηνευτικο... και πανω απ ολα ελληνικο :)

 

Μαυρες Τρυπες, Συμπαντα-Βρεφη και αλλα Δοκιμια, απο τον Stephen Hawking και τις εκδοσεις Κατοπτρο.

 

"Ο Hawking παρουσιαζει την επιστημη με τροπο σαφη και συναρπαστικο. Αυτο το βιβλιο παντρευει την απορια ενος παιδιου με τη διανοια ενος ιδιοφυους (πως νομιζω οτι το γραφει για μενα αυτο? :lol: ) Ταξιδευουμε στο συμπαν του Hawking θαυμαζοντας το πνευμα του... "

Καλογραμμενο βιβλιο, απλουστευμενο κατα το δυνατον, με ενδιαφερουσες προσεγγισεις (ποια ειμαι εγω που θα τον κρινω? τεσπα) ... ειναι σε μερικα σημεια δυσνοητο κυριως λογω αγνοιας πολλων στοιχειων, ομως αρκουντως επεξηγηματικο!

 

Αυτα για σημερα, καλη αναγνωση.. και παντα απολαυστε υπευθυνα! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

 

http://www.chf.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Μόλις τελείωσα και το Deception Point - Aρκτικό Κύκλο του Νταν Μπράουν. Μου πήρε μόλις 2 μερες και το προτείνω σε όσους τους αρεσαν τα άλλα 2 βιβλία του ανεπιφύλακτα. Αν και πλεον μου φαίνεται πολυ γνωστή η συνταγη του σασπένς εντούτοις διαβάζεται πολύ ευχάριστα και σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφερον.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά για τους λάτρεις του μυστηρίου προτείνω ανεπιφύλακτα την επταλογία Μαύρος Πύργος του Stephen King

 

Τα πρώτα 3 βιβλία που έχω διαβάσει είναι συγκλονιστικά...

 

Λάτρεις του μυστηρίου προσέλθετε...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά για τους λάτρεις του μυστηρίου προτείνω ανεπιφύλακτα την επταλογία Μαύρος Πύργος του Stephen King

 

Τα πρώτα 3 βιβλία που έχω διαβάσει είναι συγκλονιστικά...

 

Λάτρεις του μυστηρίου προσέλθετε...

 

Ααα... το έχω ξαναδεί αυτό... για δώσε κανά clue, περί τίνος πρόκειται η όλη ιστορία...

 

Έχουν κυκλοφορήσει και τα 7 βιβλία;

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Tο 2ο βιβλίο του Ν.Θεμελη " η Ανατροπη" ειναι παρα πολυ καλο! Αξιζει να το διαβασει καποιος
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
Link to comment
Share on other sites

Ααα... το έχω ξαναδεί αυτό... για δώσε κανά clue, περί τίνος πρόκειται η όλη ιστορία...

 

Έχουν κυκλοφορήσει και τα 7 βιβλία;

Όχι γμτ, μόνο τα πρώτα 4

 

 

Και για τους Fan του Stephen King που εντόπισα παραπάνω (μέσα στους οποίους έχω τη χαρά να συγκαταλέγομαι), προτείνω τη σειρά "Μαύρος Πύργος" (The Dark Tower). Ήδη έχουν κυκλοφορήσει (από τις εκδόσεις Bell αλλά με σκληρό εξώφυλλο μόνο στα βιβλιοπωλεία) τα 2 πρώτα της σειράς. Μια γεύση θα έχετε πάρει από τα βιβλία του (από κοινού με τον Peter Straub ) "Το φυλαχτό" και "Το σκοτεινό σπίτι" . Επίσης αναφορά στο Μαύρο Πύργο γίνεται και στο "Καρδιές στην Ατλαντίδα"

Για να δώσω μια γεύση, τα βιβλία της σειράς αναφέρονται στην αναζήτηση του Μαύρου πύργου από τον Ρολαντ της Γαλαάδ, τον τελευταίο πιστολέρο ενός κόσμου μακριά από τον δικό μας (ή μήπως πιο κοντά απ' όσο νομίζουμε?) Στο πρώτο βιβλίο παίρνουμε μια εικόνα για το ποιός είναι ο Ρόλαντ και τη μέχρι τότε πορεία του, ενώ στο δεύτερο κάνει "στρατολόγηση" - με έναν ιδιαίτερο τρόπο - κάποιων ατόμων που θα τον διευκολύνουν.

Ο συγγραφέας στο εισαγωγικό σημείωμα δηλώνει ότι πρόκειται για μιά προσπάθεια "αναβίωσης" κατά κάποιο τρόπο της Αμερικάνικης Δύσης, από την οποία υπάρχουν σαφή στοιχεία στο βιβλίο, δοσμένα με το μοναδικό τρόπο του King. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η αναλογία είναι παρόμοια με τα βιβλία του Tolkien , ο οποίος αναβιώνει αρκετά στοιχεία της Ευρωπαϊκής ιστορίας όπως οι Δρυίδες η το Δωδεκάθεο του Ολύμπου.

Ας μην σας κουράζω άλλο. Η συνέχεια...επί των σελίδων.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

ΕΙΝΑΙ ''Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ'' ΑΠΟ CARLOS RYIZ ZAFON ΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ''

ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER. MOY ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΙΟΝΤΖΗ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΟΥ ''ΤΟ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙΟ'' ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.... :rotfl: ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΕΝΕΙΣ ΦΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ.ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ..
Link to comment
Share on other sites

Όχι γμτ, μόνο τα πρώτα 4

 

Πάντως το 2 και 3 που έχω διαβάσει είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ!

 

Πάω κατευθείαν για το 4ο!

:)

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

ΕΙΝΑΙ ''Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ'' ΑΠΟ CARLOS RYIZ ZAFON ΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ''

ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER. MOY ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΙΟΝΤΖΗ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΟΥ ''ΤΟ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙΟ'' ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.... :rotfl: ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!

 

 

"Η σκια του Ανέμου " περι τινος προκειται ;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
Link to comment
Share on other sites

Τα δύο βιβλία με τα ποιήματα του Καβάφη...την Παρασκευή μια φίλη μου έφερε στο σχολείο αυτά τα βιβλία και διάβασα ένα ποιήμα που ανήκει στην κατηγορία των ερωτικών ποιημάτων του (χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Φιλοσοφικά, Ιστορικά και ερωτικά).

Αυτό που διάβασα με ενθουσίασε πολύ,οπότε τα προτείνω...

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει διαβάσει το βιβλίο της Thea Halo-Ούτε το όνομα μου

 

Είναι μια γυναίκα η οποία έζησε τον ξεριζωμό της από την βόρεια Μ.Ασία, που έφυγε από τον τόπο που έμεινε και πάει σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης,στον δρόμο χάνει κάποια από τα αδέρφια της(από ότι θυμάμαι ήταν 5-6 παιδιά)χάνει και τους γονείς της και την στέλνουν σε μια άλλη οικογένεια και της αλλάζουν το όνομα,αυτή έκανε μετά από χρόνια παιδιά,το ένα από αυτά τα παιδιά είναι η συγγραφέας του βιβλίου

το παραπάνω spoiler ήταν μια σύντομη περίληψη που μας είπε η φιλόλογός μας με αιτία το παράλληλο κείμενο που είχαμε για άναλυση εκείνη την ημέρα (Ηλίας Βενέζης- Αιολική Γη) αν κάποιος το έχει διαβάσει,θα τον παρακαλούσα να κάνει μια κριτική για να δω αν θα πάω να το αγοράσω.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Link to comment
Share on other sites

"Η σκια του Ανέμου " περι τινος προκειται ;

ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙ<

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ,ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ.

Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΑ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ.

ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ!!!! :up:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΕΝΕΙΣ ΦΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ.ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ..
Link to comment
Share on other sites

Μαλλον καλο πρεπει να είναι. Θα σε ακούσω....
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
Link to comment
Share on other sites

αν καποιο παιδι απο εδω μεσα ασχολειται με παλαια βιβλια ας επικοινωνησει μαζι μου.εχω ενα στην κατοχη μου που ειναι εκδοσης 1890!!!

 

ονομαζεται great man and famoys women.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ,ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΕΙΜΗΛΙΟ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

 

think positive !!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...