Jump to content

Προτείνετε ένα βιβλίο

fatsoni
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλι Μουν- τα μάτια που μαγνητίζουν

Μόλι Μουν- ο κόσμος δεν γυρίζει πια

Μάικλ Χόι- Εδώ ο χρόνος μετράει αλλιώς

Ηλίας Βενέζης -Αιολική Γη

Ηλίας Βενέζης - Νούμερο 31328

Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Lorenzo Carcaterra - The Sleepers Το καλυτερο βιβλιο που χω διαβασει...... ωστοσο αρκετα βαρυ βιβλιο

Αν δεν το χετε διαβασει χανετε πολλα...

Ρε Μενελια..... ολα τα βιβλια που μου τη σπανε βαζεις? :lol: τα περισσοτερα μας λεγαν παλια στο σχολειο να τα διαβασουμε , πραγμα που μ εκανε να μην τα διαβαζω ποτε :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (27 Οκτ. 2004 , 10:09)

Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ

Είχε καθόλου να κάνει με το MautHausen; Γιατί πήγα πρόσφατα (ανεπανάληπτη εμπειρία) και είδα να πουλάνε εκεί κι αυτό το βιβλίο μαζί με άλλα σχετικά με το MautHausen.

KCB

Μόλις ξεκίνησα το Digital Fortress του Dan Brown, το πρώτο του βιβλίο.

Ελπίζω να είναι στο ύψος των υπόλοιπων τριών (Angels and Deamons, Deception Point και Da Vinci Code).

Θα σας πω την άποψή μου όταν το τελειώσω.

DENIOR, σου απάντησα έμμεσα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα ποια εχει γραψει ο Dan Brown;

Digital Fortress

Angels and Deamons,

Deception Point

illuminati

Da Vinci Code... αλλα;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

λολ:lol:

Illuminati=Angels and Deamons

Έχω ψάξει κάμποσο και μόνο για αυτά τα 4 έχω ακούσει να γίνεται λόγος, αν έχει γράψει και άλλα θα πέρασαν απαρατήρητα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλά).

Σχετικά με τον Κώδικα Ντα Βίντσι, το σημερινό Ε (Ελευθεροτυπία) έχει ένα άρθρο όπου αμφισβητεί την αυθεντικότητα των πηγών του Dan Brown. Με δεδομένο ότι ο ίδιος στο βιβλίο του λέει ρητά ότι βασίζεται σε αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία, συνιστώ σε όλους να το διαβάσουν.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

lewton μηπως μπορεις να μας παραθεσεις καπως αποσπασμα απο το Ε?

Eπειδη ειναι ενθετο δεν το εχουν online :(

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Όχι δεν υπάρχει και αυτή τη στιγμή αποκλείεται να το γράψω.

Ίσως το βράδυ αναφέρω τα πιο καυτά σημεία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εννοουσα να το γραψεις,εννοειται :p

Αν μπορουσες να το σκαναρεις,ή αν αναφερει καποια site να τα παραθέσεις.

Παντως σ'ευχαριστω(ουμε) για την πληροφορια,θα ψαξω να βρω καποιον που να πηρε ελευθεροτυπια σημερα.

φιλοι μου θα ήθελα να επανελθω στο βιβλιο ''κωδικας da Vinci''.

Το διαβασα και μου αρεσε παρα πολυ. Αλλα θα ήθελα να σταθω σε αυτα που λεει. Γραφει οτι οι περιγραφες,τα εγγραφα, οι μυστικες τελετες κλπ ειναι ολα απόλυτα ακριβει!!!

Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου εκαναν εντυπωση αυτα που γραφει για τον χριστιανισμό καθως και αλλες λεπτομέρειες. Ειναι δυνατον να λεει αληθεια;

Δεν νομιζω....

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Εκεί ακριβώς στέκεται το άρθρο από το Ε που αναφέρω στην προηγούμενη σελίδα, στο ότι ο Μπράουν επιμένει ότι όλα είναι αυθεντικά και 100% αληθή ενώ τελικά αποδεικνύονται διαφορετικά (κατά το συγγραφέα του άρθρου).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο ιντερνετ υπαρχουν απειρα σαιτ (απο θρησκευτικα ως σαιτ τεχνης) που ασχολουνται αποκλειστικα με το βιβλιο.

εχω χασει δυστυχως τα bookmarks μου( :o ) (αν googlisis θα βρεις πολλα και ενδιαφεροντα σιγουρα για να ενημερωθεις και απο τις δυο πλευρες)

ομως μπορεις παντα να ξεκινησεις απο το επισημο σαιτ του συγγραφεα,και να δεις το αναλογο φωτογραφικό υλικό

Πηγές του συγγραφέα

http://danbrown.com/novels/davinci_code/resources.html

bizzare facts

Παντως νομιζω το βιβλιο αξιζει δικο του τοπικ . . . :o

Φιλοι μου lewton & Xourxoulitsos ζηταω την δικη σας αποψη...ειναι δυνατον τετοια πραγματα!

Δεν παυει παντα να ειναι ενα μυθιστορημα. . .

Για μενα παντως,δεν ειναι κατι το απιθανο,το εξωπραγματικο. . . και απο αυτα που εχω ψαξει και βρει στο ιντερνετ και σε βιβλια συνηγορουν στο οτι εχει καποιο δικιο,τουλαχιστον οσον αφορα,τον ρου της ιστοριας σε σχεση με την γυναικα και την λατρεια της ;)

ειδικα οταν ειδα την φωτογραφια ενος αγαλματιδιου της Ισιδας με τον γιο της το αντιληφθηκα ακομα καλυτερα.

Τελος ακομα,δες τις φωτογραφιες (απο την Αριελ, απο τους πινακες. . .) γιατι ολες αυτες οι "κρυφες" πληροφοριες. . .πραγματικα. . . δεν ξερω. . .

οχι οτι για μενα αλλαζει κατι στον χριστιανισμο ως θρησκεια και διδαχη...

ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω και πως,γιατι ειναι και λιγο αργα και ισως να μην εκφραζομαι σωστα

Έχω κολλήσει με ένα βιβλίο της Ίρμης Μητροπούλου που λέγεται "Ανοιχτό παράθυρο". Η κοπέλα αυτή ήταν 20 χρονών όταν το έγραψε και ήταν -νομίζω- το πρώτο της βιβλίο. Περιγράφει τα συναισθήματα μιας κοπέλας που χάνει τον καλύτερό της φίλο. Έχω ζήσει κι εγώ την ίδια ακριβώς κατάσταση, και όταν το διάβασα, ένιωσα ένα τρομερό συναίσθημα, το βιβλίο περιέγραφε ακριβώς ό,τι ένιωθα και δεν μπορούσα μέχρι τότε να εκφράσω. Είναι τρομερό...
...And yet I know the worst is still to come...

The Kid - Kevin Lewis

Για τους Αγγλομαθεις. Αληθινη ιστορια, και ισως απο τα λιγα πραγματα που καταφεραν να με κανουν να ανατριχιασω.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (12 Νοέ. 2004 , 18:26)

The Kid - Kevin Lewis

Για τους Αγγλομαθεις. Αληθινη ιστορια, και ισως απο τα λιγα πραγματα που καταφεραν να με κανουν να ανατριχιασω.

Tι είδους βιβλίο είναι? Θρίλερ ή μυθιστόρημα?

Μυθιστορημα δεν μπορει να εινα, ειδαλλως δε θα ηταν αληθινη ιστορια, σωστα; Κοινωνικου περιεχομενου ειναι.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (12 Νοέ. 2004 , 21:06)

Μυθιστορημα δεν μπορει να εινα, ειδαλλως δε θα ηταν αληθινη ιστορια, σωστα; Κοινωνικου περιεχομενου ειναι.

ΟΚ έχεις δίκιο, αν και το είπα εννοώντας το στύλ του βιβλίου και το περιεχόμενό του. Thanks :)

guyz ερωτηση,

πηρα το Hitchhikers Guide απο amazon,

η εκδοση που μου ηρθε λεει "Commemorative Edition ..... Based on the famous radio series "

εχει διαφορες απο το original βιβλιο ?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Εχει διαβασει κανενας το "ο κανονας των τεσσαρων";

το περιμενα πολυ καλυτερο. Ειμαι στην 130 σελιδα και περιμενα να ειναι ανταξιο του κωδικα da vinci.

To exei diabasei kanenaw?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (17 Νοέ. 2004 , 00:29)

Εχει διαβασει κανενας το "ο κανονας των τεσσαρων";

το περιμενα πολυ καλυτερο. Ειμαι στην 130 σελιδα και περιμενα να ειναι ανταξιο του κωδικα da vinci.

To exei diabasei kanenaw?

Μέτριο ως το τέλος.

Όλο περίμενα να κάνει το μπαμ και όλο με απογοήτευε.

[sIGPIC][/sIGPIC]