teitzis Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Σήμερα παρέλαβα από το Tagmydevice ένα χαρακτικό σε ένα ταμπελάκι που μοιάζει με ΤΑΠ* όπως και αυτά που είχαμε στον στρατό. Το σχέδιο είναι δικής μου έμπνευσης και ο καλός μας τεχνίτης Δημήτρης ανέλαβε να του δώσει σάρκα και οστά. Παραθέτω 3 φωτογραφίες που πιστεύω ότι αποδίδουν, όσο γίνεται, καλύτερα και λεπτομερέστερα το χειροτέχνημα. (ταυτότητα αναγνώρισης πτώματος) http://i1157.photobucket.com/albums/p582/teitzis_1980/DSC_0053.jpg http://i1157.photobucket.com/albums/p582/teitzis_1980/DSC_0055.jpg http://i1157.photobucket.com/albums/p582/teitzis_1980/DSC_0054.jpg Edited July 27, 2012 by teitzis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Με χαρά σας παρουσιάζω τις νέες κατασκευές της TagMyDevice και οι οποίες έρχονται να καλύψουν τα παράπονα των ιδιοκτητών των συσκευών iPad 2 / New iPad πλέον η ξύλινη αντικολλητή θήκη από μαόνι είναι γεγονός....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Από θερμοκρασία τί λένε οι συσκευές με αυτές τις θήκες;;; Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος με εξαντλητική χρήση;;; Πάιρνει "φωτιά" το κινητό ή σε βασικά πλαίσια;;; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 den υπάρχει θέμα θερμοκρασίας φίλε μου μιας και το ξύλο είναι θερμοδυναμικά ουδέτερο υλικο. απλά, σκέψου πόσες φορές έχεις ακούσει για τις θερμοδυναμικές αρετές που έχουν τα ξύλινα σπίτια και κάνε την σύγκριση μόνος σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ωραιος ο φιλος! Πολυ ομορφα! Νομιζω οτι πρεπει να λανσαρεις και κανα δικο σου σχεδιο περα απο το μηλαρακι! Δε λεω πουλαει πολυ η apple αλλα εγω θα στηριζα και τα προσωπικα σχεδια ελληνων καλλιτεχνων! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ωραιος ο φιλος! Πολυ ομορφα! Νομιζω οτι πρεπει να λανσαρεις και κανα δικο σου σχεδιο περα απο το μηλαρακι! Δε λεω πουλαει πολυ η apple αλλα εγω θα στηριζα και τα προσωπικα σχεδια ελληνων καλλιτεχνων! Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε είναι ο καλλιτέχνης να είναι και ο ιδιοκτήτης του αντικειμένου. Ουσιαστικα, η δική μας επιθυμία είναι να κατασκευάσουμε το δικό σας σχέδιο, έτσι όπως το έχετε φανταστεί και το οποίο θα είναι πάντα μοναδικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Θα μπορούσε ένα μπρελόκ να χρωματιστεί ? Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μπορει να βαφτεί απο τον χρήστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ψήνομαι για αυτήν τη θήκη http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=32383 . Την έχει αγοράσει κανείς? Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ψήνομαι για αυτήν τη θήκη http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=32383 . Την έχει αγοράσει κανείς? Δεν την έχω αγοράσει αλλά δεν ξέρω αυτές οι θήκες δεν μου πολύ αρέσουν. Πιστεύω ότι δεν είναι πρακτικές. Άνοιξε, κλείσε, άνοιξε, κλείσε. Αν το προσέχεις το κινητό, νομίζω δεν χρειάζεται τόση προστασία. Και μετά γίνεται κουραστικό όλη την ώρα με το καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Εγώ πάλι, ως λάτρης της Element, μόλις χτύπησα την καλύτερή της: http://www.ebay.com/itm/261068306732?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 179$???:blink: πολύ ακριβή δεν είναι? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heroquest Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Για Galaxy S3 έχουμε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Όπως έχω προαναφέρει μπορεί να κατασκευαστεί θήκη pouch για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 179$???:blink: πολύ ακριβή δεν είναι? 200 αν βάλεις και μεταφορικά , από εκείνη τη στιγμή το κινητό σου παίρνει αξία γιατί έδωσες άλλα 160 ευρώ παραπάνω, και αυτό που γλιτώνεις είναι ένα πέσιμο γερό που αν σπάσει το πίσω γυαλί θα σου κοστίσει 40 ευρώ να το φτιάξεις και χάνεις την ομορφιά και το design του κινητού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 200 αν βάλεις και μεταφορικά , από εκείνη τη στιγμή το κινητό σου παίρνει αξία γιατί έδωσες άλλα 160 ευρώ παραπάνω, και αυτό που γλιτώνεις είναι ένα πέσιμο γερό που αν σπάσει το πίσω γυαλί θα σου κοστίσει 40 ευρώ να το φτιάξεις και χάνεις την ομορφιά και το design του κινητού . Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, αλλά εννοείς ότι χάνεις την ομορφιά του κινητού με αυτή τη θήκη; Αν εννοείς αυτό, έχεις δει τις συγκεκριμένες φορεμένες σε iPhone 4; Είναι σα να το μετατρέπεις σε Vertu με μέταλλο και δέρμα, ακόμη και εκεί που ακουμπάει το αυτί σου! Το μόνο μείον είναι ότι θα φοβάσαι μη γρατζουνίσεις και τη θήκη πλέον!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, αλλά εννοείς ότι χάνεις την ομορφιά του κινητού με αυτή τη θήκη; Αν εννοείς αυτό, έχεις δει τις συγκεκριμένες φορεμένες σε iPhone 4; Είναι σα να το μετατρέπεις σε Vertu με μέταλλο και δέρμα, ακόμη και εκεί που ακουμπάει το αυτί σου! Το μόνο μείον είναι ότι θα φοβάσαι μη γρατζουνίσεις και τη θήκη πλέον!!! Είναι γούστα του καθενός αυτά , καλά έκανε ο άνθρωπος που την πήρε , αλλά νομίζω έχει ένα θέμα με το σήμα αυτού του είδους οι θήκες γενικά , προσωπική μου άποψη πάντα δεν νομίζω μια θήκη να ομορφαίνει περισσότερο αυτό το κινητό , είναι από μόνο του , αλλά σίγουρα αν θες ασφάλεια χωρίς να είναι καμιά γκουμούτσα το κινητό σίγουρα είναι μια όμορφη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Δεν την έχω αγοράσει αλλά δεν ξέρω αυτές οι θήκες δεν μου πολύ αρέσουν. Πιστεύω ότι δεν είναι πρακτικές. Άνοιξε, κλείσε, άνοιξε, κλείσε. Αν το προσέχεις το κινητό, νομίζω δεν χρειάζεται τόση προστασία. Και μετά γίνεται κουραστικό όλη την ώρα με το καπάκι. Είμαι ανάμεσα σε δύο : http://www.pielframa.com/gr/product-657-1/iphone-4s/%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-iphone-4s.htm , http://twiinshop.gr/index.php?target=products&product_id=32383. Βέβαια έχουν κάποια μικρή διαφορά στη τιμή αλλά δεν ξέρω σε ποιά να καταλήξω;:confused: Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heroquest Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Υπάρχει δυνατότητα για θήκη Galaxy S3 όχι όμως πουγκί? Πιστεύω θα ενδιαφέρονται κ άλλοι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Υπάρχει,ναι, ΑΛΛΑ θα πρέπει να υπάρχει πρόθεση αγοράς για κάποια ομαδική παραγγελία, μιας και ο σχεδιασμός (το λογισμικό) για την κατασκευή κάθε νέου τύπου θήκης στοιχίζει αρκετά χρήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Για τι ποσότητα μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Για τι ποσότητα μιλάμε; Θα πρέπει να γίνει μία ομαδική παραγγελία της τάξεως των 10 θηκών minimum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Τελείωσαν οι διακοπές Δημήτρη από ότι κατάλαβα. Ελπίζω να πέρασες καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Τελείωσαν οι διακοπές Δημήτρη από ότι κατάλαβα. Ελπίζω να πέρασες καλά. Ακόμη όχι.... Μην με ματιάζεις.... Φουλ επιστροφή και φορτσάρισμα από 27 και μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heroquest Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Εγω ειμαι μεσα για θηκη Galaxy S3 οχι τυπου pouch! Ας δηλωσουν κ οι αλλοι ενδιαφερον εδω η μέσω pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts