Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εννοώ οτι θα το πάρω άμεσα αλλά δε θα μου κάνουν νούμερα για το "χωρίς συνδεση"

ρε παιδια επειδη δεν το εχω δει να αναφερεται πουθενα το 3gs εχει flight mode?:confused:

ναι υπάρχει:)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και κατι αλλο(ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος:lol:)γινεται να κανεις backup τα αρχεια της συσκευης(μουσικη εφαρμογες) για να τα μεταφερεις σε εναν αλλο υπολογιστη και σε αλλο itunes?

ναι γινεται!

τα κανεις σε μια καρτα ενα στικακι κατι ρε αδερφε...

για το κινητο το ιδιο δεν ξερω...μου φαινεται οχι... :p

αντε να βγαινει και το winterboard να ανοιξει λιγο το ματακι μου με τοση μαυριλα δεν αντεχω....

το ετοιμαζει λεει ο saurik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

παιδιά αντικειμενικά το 16αρι είναι αρκετό για εφαρμογές και -αρκετά- τραγούδια;(τώρα στο ipod έχω κοντά 950)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

εχω 40γιγα τραγουδακια στο iTunes με τα περισσοτερα ASOT/armin Van Buuren.

16ari/iPhone ειναι υπεραρκετο..

αντε να παει 2γιγα ενα καλο navi και αλλα 2 οι φωτο και παλι μενουν πολλα...

εισαι μια χαρα κατα την γνωμη μου.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

pik μπορεις να μου εξηγησεις την διαδικασια δηλαδη που βρισκω τα αρχεια του itunes για να τα μεταφερω σε φλασακι?

εχω 40γιγα τραγουδακια στο iTunes με τα περισσοτερα ASOT/armin Van Buuren.

16ari/iPhone ειναι υπεραρκετο..

αντε να παει 2γιγα ενα καλο navi και αλλα 2 οι φωτο και παλι μενουν πολλα...

εισαι μια χαρα κατα την γνωμη μου.

το θεμα ειναι οι εφαρμογές πόσο θα πιάσουν;ειχα ενα 4αρι ipod, 2gen,το οποίο μου κράτησε μέχρι που βγήκε το 4γενιάς..2 χρόνια δηλαδή,όπου κι πήγα ενα 8αρι..

Και 10 gb να πάρουν τα τραγούδια,και 2 το navi,νομίζω οτι για φωτογραφίες (που δε κρατάω στο κινητό σχεδόν καμία) και προγράμματα ειναι αρκετό ετσι;

συγνωμη αλλα αυτο με της θερμοκρασιες τι κουλο ειναι?δλδ το καλοκαιρη που εχει 40+ δεν θα δουλευει?

ελεος η χαζομαρες με της θερμοκρασιες

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg

παιδιά,αν περάσω απο ένα κατάστημα vodafone,μπορώ να κάνω προπαραγγελια της συσκευής,σκετη χωρίς συμβόλαιο και να την κρατήσουν στο όνομα μου,να περάσω να την πάρω σε 3 μέρες απο την κυκλοφορία;

Εννοείται. Στο iPhone 3G εξαργύρωσα την παραγγελία μου κανένα μήνα μετά..

Παιδιά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει προσάρτησή παρά μόνο να εκδηλωθεί ενδιαφέρον μέσο της σχετικής φόρμας στην σελίδα της vodafone.

Damokles στο iphone 3g το είχες κρατήσει πριν ανακοινωθεί η ημερομηνία πώλησης στην Ελλάδα?

συγνωμη αλλα αυτο με της θερμοκρασιες τι κουλο ειναι?δλδ το καλοκαιρη που εχει 40+ δεν θα δουλευει?

ελεος η χαζομαρες με της θερμοκρασιες

Όχι φίλε μια χαρά θα λειτουργεί απλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες +45 βαθμών σε προειδοποιεί με την σχετική οθόνη. Βέβαια αυτό ισχύει στην περίπτωση που το κινητό είναι παρατημένο στον ήλιο ή μέσα σε κάποια τσάντα που βρίσκεται στον ήλιο κτλ.

Σε γενικές γραμμές και εάν εξαιρέσεις κάποιες μεμονομένες περιπτώσεις δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με την προϋπόθεση βέβαια να τηρείς τα παραπάνω. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

παιδιά αντικειμενικά το 16αρι είναι αρκετό για εφαρμογές και -αρκετά- τραγούδια;(τώρα στο ipod έχω κοντά 950)

Υπεραρκετό για τα μεγέθη που αναφέρεις. Υπολόγισε ότι σε 1 GB χωράνε περίπου 200 τραγούδια (4λεπτης - 5λεπτης διαρκείας σε αρκετά καλή ποιότητα μεταγραφής). Το 32αρι νομίζω ότι έχει νόημα για αποθήκευση κυριως video / ταινιών.

Βέβαια για να θυμηθούμε και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα που μνημονευσαμε πρόσφατα, «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» και από όσο θυμάμαι κάθε φορά που διαλεξα μικρότερη από τη μέγιστη διαθέσιμη ποσότητα μνήμης κάποιας συσκευής στη συνέχεια το μετανοιωσα!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

sos βασικη ερωτηση για αγορα...... επειδη δουλευω ενα site που θελει flash player και απο οσο ξερω το iphone δεν παιζει flash... υπαρχει τροπος να παρει καποιο plugin στον browser και να τα παιζει η θα χρειαστει να αγορασω το n97 τελικα???????

sos βασικη ερωτηση για αγορα...... επειδη δουλευω ενα site που θελει flash player και απο οσο ξερω το iphone δεν παιζει flash... υπαρχει τροπος να παρει καποιο plugin στον browser και να τα παιζει η θα χρειαστει να αγορασω το n97 τελικα???????

Αυτή τη στιγμή και στο προβλέψιμο μέλλον το flash δεν υποστηρίζεται ...

παρε το Hero.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά λέω να μπω και εγώ στο κόσμο της apple.Σκεφτόμουν μεταξύ διάφορων μοντέλων αλλά βαριέμαι να περιμένω άλλο και μιας και λύθηκαν πολλά από τα προβλήματα του 3G λέω να το πάρω.Θα είναι το πρώτο μου iphone.Λοιπόν θέλω να ρωτήσω αν όλες οι εφαρμογές των προηγούμενων iphone θα είναι συμβατές με το 3Gs.Λογικά ναι ε?Επίσης πότε περίπου θα κυκλοφορήσει?Μέσα στο μήνα?Και τέλος πιστεύεται ότι απαιτείται να κάνω προπαραγγελία?Δεν θα προλάβω να το πάρω όταν κυκλοφορήσει?Θα το πάρω ξεκλείδωτο ή πιθανώς σε πρόγραμμα της cosmote.

Παιδιά λέω να μπω και εγώ στο κόσμο της apple.Σκεφτόμουν μεταξύ διάφορων μοντέλων αλλά βαριέμαι να περιμένω άλλο και μιας και λύθηκαν πολλά από τα προβλήματα του 3G λέω να το πάρω.Θα είναι το πρώτο μου iphone.Λοιπόν θέλω να ρωτήσω αν όλες οι εφαρμογές των προηγούμενων iphone θα είναι συμβατές με το 3Gs.Λογικά ναι ε?Επίσης πότε περίπου θα κυκλοφορήσει?Μέσα στο μήνα?Και τέλος πιστεύεται ότι απαιτείται να κάνω προπαραγγελία?Δεν θα προλάβω να το πάρω όταν κυκλοφορήσει?Θα το πάρω ξεκλείδωτο ή πιθανώς σε πρόγραμμα της cosmote.

Kαλώς τον!

Επειδή το κοινό τρέχον λειτουργικό σύστημα είναι το 3.0, όσες εφαρμογές είναι συμβατές με αυτό παίζουν σε όλες τις συσκευές 3G / 3GS και κατά κανόνα και με την 2G.

Η κυκλοφορία αναμένεται άμεσα εντός των επόμενων ημερών / εβδομάδων.

Οι 2 εταιρίες που το φέρνουν επίσημα στην Ελλάδα (Vodafone / Cosmote) έχουν φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος που μπορείς να συμπληρώσεις αλλά αυτές δεν λειτουργούν ακριβώς ως δεσμευτικές προπαραγγελίες. Πάντως η εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα προμήθειάς της συσκευής (έλλειψη) ειδικά αν την πάρεις με νέο συμβόλαιο.

Ότι και να κάνεις πάντως, εφόσον την προμηθευτείς είτε από Vodafone είτε από Cosmote, η συσκευή στην Ελλάδα έρχεται απολύτως ξεκλείδωτη άρα μπορείς να βάλεις στη συνέχεια όποια sim θέλεις.

Ευχαριστώ πολύ:)

Περιμένω πως και πως να το πάρω και να απολαύσω τη πλοήγηση στο ίντερνετ και τις διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια:D

Ελπίζω μόνο να σιγουρευτεί το jailbreak για το 3Gs γιατί κάτι διάβασα ότι ακόμα βρίσκεται σε έκδοση beta.

Ευχαριστώ πολύ:)

Περιμένω πως και πως να το πάρω και να απολαύσω τη πλοήγηση στο ίντερνετ και τις διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια:D

Ελπίζω μόνο να σιγουρευτεί το jailbreak για το 3Gs γιατί κάτι διάβασα ότι ακόμα βρίσκεται σε έκδοση beta.

Θα σου πρότεινα τον πρώτο καιρό έτσι και αλλιώς να αφήσεις τη συσκευή "απείραχτη". Αυτό θα σου επιτρέψει να την εξερευνήσεις και να τη μάθεις χωρίς τις "παρενέργειες" του jailbreak (κολλήματα, καθυστερήσεις, κλπ). Στη συνέχεια αποφασίζεις αν θέλεις να προχωρήσεις σε αυτή τη διαδικασία η οποία τώρα πια που λύθηκε επίσημα το πρόβλημα των ελληνικών είναι μόνον αναγκαία αν θέλεις να εγκαθιστάς "δωρεάν" προγράμματα.

Προσωπική μου άποψη βέβαια είναι ότι το κόστος για τα λίγα προγράμματα που έτσι και αλλιώς ο καθένας μας πραγματικά χρησιμοποιεί δεν είναι τόσο μεγάλο σε σχέση με άλλες πλατφόρμες, ενώ μπορείς να βρεις πολύ αναλυτικές και ανεξάρτητες κριτικές και video για κάθε σχεδόν εφαρμογή που κυκλοφορεί οπότε να επιλέξεις ποιά φαίνεται ότι ταιριάζει με τις ανάγκες σου πέρα από το πως και τι περιγράφει ο developer ότι κάνει η εφαρμογή.

Έχεις δίκιο ότι τον πρώτο καιρό να μάθω πρώτα τη συσκευή και μετά αν θέλω να κάνω jailbreak.Αυτό έχω σκοπό να κάνω.Αλλά το jailbreak το θεωρώ αναγκαίο γιατί πραγματικά θέλω να δοκιμάσω πολλές εφαρμογές και παιχνίδια.Και το να κάτσω να πληρώνω με πιστωτικές κλπ για μένα είναι φασαρία.Ίσως ένα μεγάλο μέρος των εφαρμογών να μην είναι χρήσιμο.Αλλά με τη δοκιμή μαθαίνεις και αυτό έχω σκοπό να κάνω.

Έχει ανακοινωθεί η συνεργασία της Apple με την Adobe για να "φέρουν" το flash στο iPhone ;)

6 μηνες εχει που ανακοινωθηκε.

Ουτε επανδρωμενη αποστολη στον αρη να ηταν.

Τοσο δυσκολο?!

Μαλλον δεν το θελει η apple

[sIGPIC][/sIGPIC]

από την στιγμή που το ανακοινώνει πως γίνεται να μην το θέλει :S ???

Προφανος θα υπάρχει θέμα με την μπαταρία αλλά και με την ασφάλεια (jailbreak etc) και περιμένουν το καινούργιο λογισιμικό για να το βγάλουν

Θελω να αναφέρω πως είμαι κάτοχος του 3gs εδώ και 10 μέρες περίπου (πλήρωσα 199 με διετή επέκταση συμβολαίου στο αμέρικα) και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος μέχρι στιγμής. Η ταχύτητα σε όλες σχεδόν τις λειτουργίες βρίσκεται σε άλλη κλάση σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Η πλοήγηση είναι πλέον αντίστοιχη ενός desktop (από πλευράς ταχύτητας). Η συσκευή ειναι εντυπωσιακα σταθερή ανεξαρτήτου χρήσης, νομίζω ότι η επιπλέον RAM ήταν σχεδόν αναγκαία...

Τα βιντεάκια που τραβάει είναι απολύτως αποδεκτής ποιότητας και μπορώ πλέον να τα στέλνω πολύ γρήγορα στους γνωστούς μου μέσω YouTube. Πολύ βολικό αυτό. Επιπλέον η αυτονομία είναι πολύ αυξημένη σε σχέση με το 3g. Γενικώς υπάρχει η αίσθηση ότι το 3gs δεν είναι μεγάλη αναβάθμιση από το προηγούμενο αλλά εγώ διαφωνώ. Βρίσκεται σε άλλη κλάση σε σχέση με το προηγούμενο. Αν είχαν αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση όλοι θα μιλαγαν για πολύ μεγάλη αναβάθμιση. Και έτσι είναι...

2,3 σχόλια για την 3.0: Το autocorrect του Ελληνικού πληκτρολογίου μου έχει κάνει τη ζωή εύκολη - δε χρειάζεται σχεδόν ποτέ να βάλω τόνους. Ο τρόπος με τον οποίο η Apple υλοποίησε το copy/paste μου υπενθύμισε γιατί γουστάρω αυτή την εταιρία. Μπορεί να άργησε λίγο να το κάνει αλλά όταν το έκανε έθεσε νέα standards. Ένα πράγμα θα ήθελα ακόμα: ενσωμάτωση λεξικού στην ίδια λειτουργία. Γενικώς το 3.0 μαζί με το 3gs είναι τεράστια εξέλιξη σε σχέση με το 3g μαζί με την 2.0. Πολύ μεγάλη αλλαγή μέσα σε ένα χρόνο. Αυτά για την ώρα :).

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

η αυτόματη διόρθωση ισχύει και στα μηνύματα; τι ακριβώς προσφέρει;

Γράφεις τις λέξεις χωρίς τόνους και αυτοί μπαίνουν μόνοι τους μέσω αυτόματης διόρθωσης. Η οποία δουλεύει παντού φυσικά...

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS