madprofessorus Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 αυτό πως μπορώ να το βρώ; βασικά στα στοιχεία του τηλεφώνου(ρυθμίσεις-γενικά) μου δείχνει κάτι για cosmote,τώρα από ποιά χώρα το έφερε αυτός που το είχε πρίν...δεν το γνωρίζω.Πάντως με λίγο ψάξιμο που έκανα,έχει ένα πρόγραμμα το cydia,άρα προφανώς αυτός που το είχε το είχε ξεκλειδώσει,το θέμα είναι γιατί δεν διαβάζει άλλες sim Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 αυτό πως μπορώ να το βρώ; βασικά στα στοιχεία του τηλεφώνου(ρυθμίσεις-γενικά) μου δείχνει κάτι για cosmote,τώρα από ποιά χώρα το έφερε αυτός που το είχε πρίν...δεν το γνωρίζω.Πάντως με λίγο ψάξιμο που έκανα,έχει ένα πρόγραμμα το cydia,άρα προφανώς αυτός που το είχε το είχε ξεκλειδώσει,το θέμα είναι γιατί δεν διαβάζει άλλες sim Με άλλη sim δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ναι,έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές,τίποτα.το θέμα είναι ότι ούτε το itunes δεν το αναγνωρίζει... Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ναι,έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές,τίποτα.το θέμα είναι ότι ούτε το itunes δεν το αναγνωρίζει... Δοκιμασες με dfu mode? δες στο youtube πως να το βαλεις σε dfu mode.. Λογικα ετσι θα το αναγνωρισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 δυστυχώς δεν βγάζω άκρη,ότι και να κάνω,το itunes δεν αναγνωρίζει το τηλεφωνο,χωρίς την sim το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά,μόλις την βάζω μου βγάζει την οθόνη να το συνδέσω με το itunes,αλλά δε συμβαίνει τίποτα. Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλημέρα Σκέφτομαι για την αγορα ενος Iphone 3gs και θα ηθελα οποιος εχει λιγο χρονο να μου απαντησει στα εξης: 1. Ποια ειναι η αυτονομια του σε κατασταση αναμονης (μερες?) 2. Εχει βγει εξαρτημα για ακροαση ραδιοφωνου και αν ναι ποιο? 3. Τι δωρεαν εφαρμογες μπορω να κατεβασω και απο που? 4. μπορω τελικα μεσω bluetooth να κανω ανταλλαγη δεδομενων με αλλο κινητο? 5. Το gps τι λέει? κλειδώνει γρήγορα? 6. Η αφύπνιση χτυπάει με απενεργοποιημένο το τηλέφωνο? 7. Τι χανω αν δεν το ξεκλειδωσω? (jailbrake). Ευχαριστω πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλημέρα Σκέφτομαι για την αγορα ενος Iphone 3gs και θα ηθελα οποιος εχει λιγο χρονο να μου απαντησει στα εξης: 1. Ποια ειναι η αυτονομια του σε κατασταση αναμονης (μερες?) 2. Εχει βγει εξαρτημα για ακροαση ραδιοφωνου και αν ναι ποιο? 3. Τι δωρεαν εφαρμογες μπορω να κατεβασω και απο που? 4. μπορω τελικα μεσω bluetooth να κανω ανταλλαγη δεδομενων με αλλο κινητο? 5. Το gps τι λέει? κλειδώνει γρήγορα? 6. Η αφύπνιση χτυπάει με απενεργοποιημένο το τηλέφωνο? 7. Τι χανω αν δεν το ξεκλειδωσω? (jailbrake). Ευχαριστω πολύ!!! 1) εξαρταται απο τη χρηση που θα του κανεις. Μεση χρηση ~2 μερες. 2) εαν εχει βγει εξαρτημα δε θυμαμαι, νομιζω ναι, αλλιως απο το internet. 3) εφαρμογες μονο απο το appstore. 4) οχι επισημα. Ανεπισημα κι αν το επιτρεπει η εκδοση που θα φορα η συσκευη σου, μπορεις μεσω celeste απο jailbrake/cydia διαδικασια. 5) ναι μια χαρα ειναι. 6) οχι 7) πολλα χανεις. Σε παραμετροποιηση και λειτουργιες. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 1) εξαρταται απο τη χρηση που θα του κανεις. Μεση χρηση ~2 μερες. 2) εαν εχει βγει εξαρτημα δε θυμαμαι, νομιζω ναι, αλλιως απο το internet. 3) εφαρμογες μονο απο το appstore. 4) οχι επισημα. Ανεπισημα κι αν το επιτρεπει η εκδοση που θα φορα η συσκευη σου, μπορεις μεσω celeste απο jailbrake/cydia διαδικασια. 5) ναι μια χαρα ειναι. 6) οχι 7) πολλα χανεις. Σε παραμετροποιηση και λειτουργιες. Ειρήνη ευχαριστω πολύ για τη σύντομη απάντηση. Εχω τωρα το Nokia n78 και σκοφτομαι τη μεταβαση στο iphone αλλα θα πρέπει να κάνω πολλές θυσίες... (οχι radio, οχι bluetooth, ενασχοληση με jailbrake κα, μικροτερη μπαταρια, λεφτα:happy:) προβληματιζομαι...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Το iPhone θέλει θυσίες. Είναι μια "κλειστή" πλατφόρμα με πολύ λίγο customisation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Ειρήνη ευχαριστω πολύ για τη σύντομη απάντηση. Εχω τωρα το Nokia n78 και σκοφτομαι τη μεταβαση στο iphone αλλα θα πρέπει να κάνω πολλές θυσίες... (οχι radio, οχι bluetooth, ενασχοληση με jailbrake κα, μικροτερη μπαταρια, λεφτα:happy:) προβληματιζομαι...:confused: Βαζεις τα υπερ και τα κατα, κι ο,τι νομιζεις... Αυτο δε μπορει κανεις να στο πει.. Το iPhone για να κανει τα παντα, θελει μεγαλη ενασχοληση και πειραματισμους. Out of the box, κανει το 1/3 οσων θα επρεπε... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 πες μας καλυτερα τι θελεις να κανεις και να σου πουμε αν γινεται και μετα να δεις αν σου κανει. στο θεμα αυτονομιας τοσο πανε τα smartphone δεν νομιζω να υπαρχει smartphone που να σου βγαζει 4 μερες. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλησπέρα Καταρχην ευχαριστω για την προθυμία σας! Είμαι κάτοχος μιας Nokia N78 η οποία απο χαρακτηριστικα σκίζει (έχει symbian,μεγαλη μπαταρια, wifi,gps,radio,mp3 stereo, free apps, fm transimiter κ.α.) αλλα επείδή άρχισε να ρετάρει σκέφτηκα την πιθανή μετάβαση μου σε touch smartphone μιας δοκιμασμενης επιλογης. Ετσι σκέφτομαι να αγοράσω το iphone 3gs αλλα με προβληματιζει το γεγονός οτι θελει πολλη παραμετροποιηση. Αν αλλαζα το κινητο μου σε iphone 3gs θα ηθελα να έχω οτι εχω με το Nokia αλλα με τις ευκολιες μιας touch οθονης. Θα θυσιαζα το ραδιο που δεν εχει αλλα ολα τα υπολοιπα τα θελω με οσο το δυνατον λιγοτερα μπερδεματα. Θελω να βαζω υπενθυμιση στο ημερολογιο και να χτυπαει η ειδοποιηση Θέλω καλή αναπαραγωγη μουσικης απο ηχειο και ακουστικα Θέλω καλο gps Θέλω μπαταρια με αναμονη τουλαχιστον 3 μερες Με αλλα λογια ενα smartphone σαν το Nokia N78 που να μου προσφερει τα ιδια πραγματα με περισσοτερες ομως ευκολιες (touch screen, μεγεθος οθονης, μεγαλυτερη ευκρινεια) Ελπιζω να μην σας κούρασα Ευχαριστώ πολύ Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 μην παρεις iphone... δεν κανει για σενα μαλλον... υποψιν ομως ο,τι smartphone και να παρεις αυτονομιες μεγαλες δε θα δεις... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 μην παρεις iphone... δεν κανει για σενα μαλλον... υποψιν ομως ο,τι smartphone και να παρεις αυτονομιες μεγαλες δε θα δεις... ειχα για λιγο στην κατοχη μου ενα HTC Wildfire S και μου άρεσε. Είχε φοβερή εικόνα σε αναπαραγωγή βιντεο μεσω you tube και μπορεις να βλεπεις τις φωτογραφιες σου στη μεγαλη οθονη του με μεγαλυτερη ανεση απο το Ν78. Η μπαταρια του πηγαινε 3.5 μερες με αναμονη. λιγο με δυσκολευε το touch screen και με κουραζε το lock-unlock της οθονης. Ωστοσο το android μου φανηκε λιγο μπερδεμα και οχι τοσο απλο οσο θα ηθελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) ειχα για λιγο στην κατοχη μου ενα HTC Wildfire S και μου άρεσε. Είχε φοβερή εικόνα σε αναπαραγωγή βιντεο μεσω you tube και μπορεις να βλεπεις τις φωτογραφιες σου στη μεγαλη οθονη του με μεγαλυτερη ανεση απο το Ν78. Η μπαταρια του πηγαινε 3.5 μερες με αναμονη. λιγο με δυσκολευε το touch screen και με κουραζε το lock-unlock της οθονης. Ωστοσο το android μου φανηκε λιγο μπερδεμα και οχι τοσο απλο οσο θα ηθελα... Κοιτα, δε σου ειπα πως το iphone δεν κανει την πλειοψηφια οσων ζητας.. Φυσικα και ναι! Αλλα θελει μια διαδικασια, διαβασμα, ψαξιμο, και γενικως, εαν σε καλυψε κατι αλλο, ε δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για μια παρωχημενη συσκευη πλεον, και να βγαλεις και τα ματια σου στο ψαξιμο. Το iphone καλυπτει 2 κατηγοριες χρηστων. Της μοστρας, και των "καμμενων" με την apple για το Α ή Β λογο. Προσωπικα, απο το 2008 εχω iphone ως βασικο, και ως δευτερες δοκιμαζω διαφορες συσκευες. Ειμαι ομως στην κατηγορια "καμμενων". Δε με κουραζει το jb, εχω βολευτει στη νοοτροπια της ασχετα αν πολλα μ ενοχλουν, και το κυριοτερο, κατεληξα πως δεν συμβιωνω με το android μετα απο αγορα 3 συσκευων και μιας υβριδικης (samsung galaxy s, samsung galaxy tab, s.e experia x8, htc hd2 nand android cm7). Εφοσον σε βολεψε στη πλειοψηφια το android, κατευθυνσου εκει! Μεγαλυτερη ποικιλια, τιμες για καθε τσεπη, κι οσο για τις δυσκολιες που βρηκες, θα το μαθεις και θα σου φαινεται τελειο! ;) Ασχετο: κι εγω στο iphone απο symbian εφυγα. Ν95 ηταν το βασικο μου. :) Edited January 17, 2012 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγώ νομιζω θα σε βολέψει το iphone γιατί όχι??? Απλώς γνώμη μου μην κοιτάς το 3Gs... από 4 και πάνω.. Η διαφορά στην οθόνη είναι δραματική απλά .. όχι 4s αλλά έστω το 4 σίγουρα.. Όσο για την αίσθηση touch δεν υπάρχει καλύτερη σε άλλο κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγώ νομιζω θα σε βολέψει το iphone γιατί όχι??? Απλώς γνώμη μου μην κοιτάς το 3Gs... από 4 και πάνω.. Η διαφορά στην οθόνη είναι δραματική απλά .. όχι 4s αλλά έστω το 4 σίγουρα.. Όσο για την αίσθηση touch δεν υπάρχει καλύτερη σε άλλο κινητό.. Φιλε Alex (κι απ το αλλο φορουμ ;) ) διαβασε τι θελει να κανει ο φιλος ευκολα χωρις αλχημειες... Μαλλον το μηλο δεν ειναι γι αυτον.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ειχα για λιγο στην κατοχη μου ενα HTC Wildfire S και μου άρεσε. Είχε φοβερή εικόνα σε αναπαραγωγή βιντεο μεσω you tube και μπορεις να βλεπεις τις φωτογραφιες σου στη μεγαλη οθονη του με μεγαλυτερη ανεση απο το Ν78. Η μπαταρια του πηγαινε 3.5 μερες με αναμονη. λιγο με δυσκολευε το touch screen και με κουραζε το lock-unlock της οθονης. Ωστοσο το android μου φανηκε λιγο μπερδεμα και οχι τοσο απλο οσο θα ηθελα... Φυσικά και το android είναι λίγο πιο πολυπλοκο ... Φυσικά και η οθόνη του iphone 4 είναι καταπληκτική με την retina και βλέπεις super video μέσα από την ενσωματωμένη εφαρμογή του youtube... Θελω να βαζω υπενθυμιση στο ημερολογιο και να χτυπαει η ειδοποιηση Aυτό το βρίσκεις παντού.. Στο iPhone φυσικά έχουμε τα reminders και το calendar Θέλω καλή αναπαραγωγη μουσικης απο ηχειο και ακουστικα ΤΙ καλύτερο από το iPod.app του iPhone? Θέλω καλο gps Πάααρα πολλές επιλογές μέσα από το app store βλέπε navigon, tomtom, talk and drive Θέλω μπαταρια με αναμονη τουλαχιστον 3 μερες Όλα τα smartphones δεν έχουν τόσο μεγάλη αυτονομία Με αλλα λογια ενα smartphone σαν το Nokia N78 που να μου προσφερει τα ιδια πραγματα με περισσοτερες ομως ευκολιες (touch screen, μεγεθος οθονης, μεγαλυτερη ευκρινεια) αν η 3,5 ίνστες είναι οκ για σένα που νομίζω είναι μια χαρα για κινητό είναι οκ το iPhone Ελπιζω να μην σας κούρασα Ευχαριστώ πολύ Κώστας Από ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει να είναι εύχρηστο και ωραίο το λειτουργικό .. απλό και με πολλές δυνατότητες.. Δεν κατάλαβα γιατί όχι iphone... Πού έχεις ενστασεις Ειρήνη ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) Στη μεγαλη αυτονομια, στη δυνατη ποιοτικη αναπαραγωγη μεσω ηχειων, στην αποστολη αρχειων με bt, στο ραδιοφωνο, κι ολα αυτα στο εκπληκτικο πακετο-επιθυμια του φιλου: "με προβληματιζει η παραμετροποιηση", "δε θελω να ταλαιπωρηθω" Edited January 17, 2012 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Στη μεγαλη αυτονομια, στη δυνατη ποιοτικη αναπαραγωγη μεσω ηχειων, στην αποστολη αρχειων με bt, στο ραδιοφωνο, κι ολα αυτα στο εκπληκτικο πακετο-επιθυμια του φιλου: "με προβληματιζει η παραμετροποιηση", "δε θελω να ταλαιπωρηθω" Δεν είδα πουθενά να αναφέρει για αποστολή αρχείων μέσω bt ή ραδιοφωνο sorry.. Ραδιόφωνο ναι μπορεί να μην έχει .. αλλά μπορεί μόνο μέσω wi-fi ή 3G αλλά υπάρχουν και ακουστικά με ενσωματωμένη κεραία ραδιοφώνου Εξαρτάται τι υπερισχύει λοιπόν.. Εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος θέλει ένα κινητό απλό, λειτουργικό , πολύ εύχρηστο λειτουργικό, ωραία οθόνη, πολύ καλή απόκριση αφής και με πολλές δυνατότητες.. Αν ποντάρει εκεί φυσικά και πάει σε ιPhone.. Αν κεντράρει σε ραδιοφωνο , ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth (γιατί bluetooth ακουστικά φυσικά και έχει) ναι οκ δεν πάει για iphone αλλά για κάτι άλλο.. εγώ δεν θα λεγα android γιατί δεν θα του ταίριαζε επειδή είναι λίγο πιο πολύπλοκο και δυσκολο και τον μπερδεύει και τον ίδιο που διάβασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Δεν είδα πουθενά να αναφέρει για αποστολή αρχείων μέσω bt ή ραδιοφωνο sorry.. Ραδιόφωνο ναι μπορεί να μην έχει .. αλλά μπορεί μόνο μέσω wi-fi ή 3G αλλά υπάρχουν και ακουστικά με ενσωματωμένη κεραία ραδιοφώνου Εξαρτάται τι υπερισχύει λοιπόν.. Εγώ κατάλαβα ότι ο φίλος θέλει ένα κινητό απλό, λειτουργικό , πολύ εύχρηστο λειτουργικό, ωραία οθόνη, πολύ καλή απόκριση αφής και με πολλές δυνατότητες.. Αν ποντάρει εκεί φυσικά και πάει σε ιPhone.. Αν κεντράρει σε ραδιοφωνο , ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth (γιατί bluetooth ακουστικά φυσικά και έχει) ναι οκ δεν πάει για iphone αλλά για κάτι άλλο.. εγώ δεν θα λεγα android γιατί δεν θα του ταίριαζε επειδή είναι λίγο πιο πολύπλοκο και δυσκολο και τον μπερδεύει και τον ίδιο που διάβασα.. Ανατρεξε σε προηγουμενα post του και θα το βρεις φιλε Alex.. Οσα ζητα απο τη συσκευη στο πρωτο του post, το μηλο δεν τα κανει out of the box. Στο μονο που θα τον καλυψει, θα ειναι η απροβληματιστη λειτουργεια, και ευκολια! Στα αλλα, ή συμβιβαζεται, ή παλευει με jb... Κλασσικα... ;) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Φίλοι μου ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Σήμερα θα δοκιμάσω ενα iphone με jb ενος φίλου, γιατι αν δεν το δω και απο κοντα συμπερασμα δεν θα βγαλω... Τα ξαναλέμε με τις εντυπώσεις μου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Φίλοι στο 3GS που φοράει 4.3.3 jb μπορεί να γίνει αναβάθμιση και ξεκλείδωμα καθώς το κινητο είναι αμερικανικό; Έχω το redsn0w. Aλλα αν αναβαθμιστεί πως ξεκλειδώνει; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παίδες απορία. Τι συμβαίνει όταν δεξιά στο εικονίδιο της μπαταρίας εμφανίζεται μία μπρίζα και το κινητό ΔΕ φορτίζει? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Επειδή δεν πήρα απαντηση ακομα και θα επιμεινω αφου θα δωσω το κινητο σε φιλο μου. Η 4.3.3 εχει επαναφορα δεδομενων, αν το κανω απο το μενου ρυθμισεις θα αφιαρεσει μονο ρυθμισεις μου και τιποτα αλλο ωστε να μην εχει προσωπικα μου δεδομενα? Βοηθηστε σας παρακαλω πολυ... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts