Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω βάλει off. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Στα Settings=>General=>Network τι ακριβώς κάνουν το Data Roaming(είναι off) και το VPN(γράφει Not Connected).

Data Roaming: Να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για data σε άλλη χώρα αλλά με την ελληνική SIM.

VPN: Virtual Private Network. Χρησιμοποιείται όταν θέλεις να ενωθείς με ένα private δίχτυο. Για παράδειγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VPN απο το τηλέφωνο σου για να ενωθείς στο δίχτυο της εταιρείας που δουλεύεις.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Data Roaming: Να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για data σε άλλη χώρα αλλά με την ελληνική SIM.

VPN: Virtual Private Network. Χρησιμοποιείται όταν θέλεις να ενωθείς με ένα private δίχτυο. Για παράδειγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VPN απο το τηλέφωνο σου για να ενωθείς στο δίχτυο της εταιρείας που δουλεύεις.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι νέος στο χώρο των Mac και βλέπω ότι μ@μ@νε......

παιδια να ρωτησω κατι.βρηκα iphone 3gs 32gb απο αγγλια 250ευρω. το φερνουν ελλαδα και πληρωνεις πρωτα με western union μου εδωσε και τα στοιχεια αυτα

http://www.ukdata.com/creditreports/viewCompanyDetails.do?companyId=06859864

απατη δεν ειναι?τρωνε τα λεφτα σου και δεν σου στελνουν τιποτα.εμενα εντελως μαιμου εταιρια μου μοιαζει! εσεις τι λετε?

Μακρυά από κάτι τέτοια και ότι έχει να κάνει με πληρωμές μέσω western union...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα σε όλους.μόλις αποκτήσα το 3GS και ας εκφερω μια πρώτη γνώμη.

Η οθόνη του είναι πραγματικά ακριβής και έχει τρομερή ευαισθησία πράγμα που είναι εκπληκτικό για μένα καθώς δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο σε κινητό,και ειδικά για την φωτεινοτητα κατω από το φως του ήλιου.

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω αν γίνεται multitasking αλλά δε με ενόχλησε και ιδιαίτερα.δεν έχω ιδέα από iPhone παρότι xρηστης wm αρκετά χρόνια.

Ξεκινάω το διάβασμα από σήμερα για να λύσω όλες τις απορίες μου,και αν συναντήσω κανένα πρόβλημα σαν noobas που είμαι θα το γράψω έδω :) να είστε καλά όλοι.

Edited by skordilis

Καλησπερα σε όλους.μόλις αποκτήσα το 3GS και ας εκφερω μια πρώτη γνώμη.

Η οθόνη του είναι πραγματικά ακριβής και έχει τρομερή ευαισθησία πράγμα που είναι εκπληκτικό για μένα καθώς δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο σε κινητό,και ειδικά για την φωτεινοτητα κατω από το φως του ήλιου.

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω αν γίνεται multitasking αλλά δε με ενόχλησε και ιδιαίτερα.δεν έχω ιδέα από iPhone παρότι xρηστης wm αρκετά χρόνια.

Ξεκινάω το διάβασμα από σήμερα για να λύσω όλες τις απορίες μου,και αν συναντήσω κανένα πρόβλημα σαν noobas που είμαι θα το γράψω έδω :) να είστε καλά όλοι.

Καλορίζικο! μην ανησυχείς για ότι δεν καταλάβεις, υπάρχει πολύς πρόθυμος και έμπειρος κόσμος να βοηθήσει :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Guest lagoudakis
καλοριζικο φιλε μου,οσο για την βοηθεια μην εχεις καμμια ανησυχια,και εγω νεος ειμαι στον χωρο του iphone(εκλεισα 1 μηνα)και τα παιδια εδω μου εχουν λυσει καθε απορια:happy:

Screen protector αξίζει να μπει η χάνεται η απόκριση;

Σχεδον κανενας μας εδω και καιρο δεν χρησιμοποιει SP πλεον :rolleyes: Η αισθηση της αφης σε γυμνη οθονη δεν συγκρινεται με τιποτε :rolleyes: Εξαλλου εδω δεν εχουμε πενακι για να γραφουμε πανω στην οθονη μας, χρησιμοποιουμε τα δακτυλακια μας, οποτε ......... ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Screen protector αξίζει να μπει η χάνεται η απόκριση;

Απο αποκριση δεν χανεις κατι. Ισως στην αφη ειναι λιγο διαφορετικο. Τωρα, αν διαλεξεις clear s.p. δεν θα εχεις διαφορα στα χρωματα (λογικα), αν ομως διαλεξεις mirror ή private θα υπαρξει διαφορα. Εγω π.χ. με mirror, πολλες φορες βλεπω τα χρωματα του ουρανιου τοξου να καθρεπτιζονται (oχι πολυ).

p.s. θα δεις και μεγαλη διαφορα στην καθαριοτητα της οθονης. η οθονη του 3gs ειναι ελαιοφοβικη και δεν "πιανει"¨ευκολα δαχτυλιες αλλα τα s.p. αμεσως.

να ρωτησω κατι σας παρακαλω πολυ.οταν κανω νεο account στο itunes μου στελνει ενα email για verification και οταν παταω το link του verification με μεταφερει στο να κατεβασω το itunes.το κατεβαζω,το κανω install και κανω log in πλεον με το προγραμμα του itunes και μου λεει ολο για verify your account....τι γινεται δεν καταλαβαινω.....δεν μπορω να κανω ενα απλο verification η ειναι φορτωμενος ο server?

ευχαριστω

ακυρο λυθηκε.ειχε να κανει με τον server του msn.com

Edited by skordilis
λυση

Guest lagoudakis
Σχεδον κανενας μας εδω και καιρο δεν χρησιμοποιει SP πλεον :rolleyes: Η αισθηση της αφης σε γυμνη οθονη δεν συγκρινεται με τιποτε :rolleyes: Εξαλλου εδω δεν εχουμε πενακι για να γραφουμε πανω στην οθονη μας, χρησιμοποιουμε τα δακτυλακια μας, οποτε ......... ;)
εγω του εχω:pμου εχουν μεινει κοληματα μετα απο 5 χρονια με wm

εγω του εχω :p μου εχουν μεινει κοληματα μετα απο 5 χρονια με wm

Εσυ Γιαννη μου καλα θα κανεις να αποβαλεις τα καταλοιπα των WM. Βγαλε το SP και απολεαυσε τη συσκευη σου "γυμνη" :p. Δεν σου προσφαρει καμια προστασια. Aς εχεις μια θηκη, αλλα οταν το χειριζεσαι, νιωσε το γυαλι :rolleyes:. Ακου και τους "παλαιοτερους", κατι ξερουν ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Guest lagoudakis
Εσυ Γιαννη μου καλα θα κανεις να αποβαλεις τα καταλοιπα των WM. Βγαλε το SP και απολεαυσε τη συσκευη σου "γυμνη" :p. Δεν σου προσφαρει καμια προστασια. Aς εχεις μια θηκη, αλλα οταν το χειριζεσαι, νιωσε το γυαλι :rolleyes:. Ακου και τους "παλαιοτερους", κατι ξερουν ;)
100% ειναι ετσι οπως τα λες:rolleyes:αλλα καποια πραγματα θελουν τον καιρο του,ειμαι και πολυ ψειρας στις συσκευες μου,εγινε το κακο:Dαφου να σκεφτεις εδωσα το πρωτο iphone σε ενα φιλο επειδη μου αρεσε πιο πολυ το λευκο,το αγορασα σφραγισμενο απο ενα παιδι και μεχρι να μου ερθουν τα screen protector ζητημα ειναι να ακουμπησα την οθονη 50 φορες:Dβεβαια η διαφορα ειναι μεγαλη στην απεικονιση των χρωματων και στην αισθηση:Oμε επιασε και η τσιγκουνια μου και πηρα κατι κινεζικα απο το ebay με 2 ευρω τα 3,τα βλεπω να τα ξηλωνω σε λιγο ομως:p

100% ειναι ετσι οπως τα λες:rolleyes:αλλα καποια πραγματα θελουν τον καιρο του,ειμαι και πολυ ψειρας στις συσκευες μου,εγινε το κακο:Dαφου να σκεφτεις εδωσα το πρωτο iphone σε ενα φιλο επειδη μου αρεσε πιο πολυ το λευκο,το αγορασα σφραγισμενο απο ενα παιδι και μεχρι να μου ερθουν τα screen protector ζητημα ειναι να ακουμπησα την οθονη 50 φορες:Dβεβαια η διαφορα ειναι μεγαλη στην απεικονιση των χρωματων και στην αισθηση:Oμε επιασε και η τσιγκουνια μου και πηρα κατι κινεζικα απο το ebay με 2 ευρω τα 3,τα βλεπω να τα ξηλωνω σε λιγο ομως:p

Ξηλωσε το τωρα, οχι αυριο, τωρα :!: Θα νοιωσεις οτι εχεις αλλο τηλεφωνο. Κρατησε το καμια εβδομαδα "γυμνο" και αν ξαναβαλεις SP γραψε μου. Ακουσε μας. Δεν παθαινει τιποτε η οθονη. Δεν χαρασεται. Τωρα αν παρεις καμια χατζαρα, η κανενα χασαπομαχαιρο και αρχισεις τα χαρακιρια στο μηλαρακι, ε δεν φταιει η οθονη ;) Αντε βγαλτο τωρα :rolleyes:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Guest lagoudakis
Ξηλωσε το τωρα, οχι αυριο, τωρα :!: Θα νοιωσεις ποτι εχεις αλλο τηλεφωνο. Κρατησε το καμια εβδομαδα "γυμνο" και αν ξαναβαλεις SP γραψε μου. Ακουσε μας. Δεν παθαινει τιποτε η οθονη. Δεν χαρασεται. Τωρα αν παρεις καμια χατζαρα, η κανενα χασαπομαχαιρο και αρχισεις τα χαρακιρια στο μηλαρακι, ε δεν φταιει η οθονη ;) Αντε βγαλτο τωρα :rolleyes:
το κανω και το κριμα στον λαιμο σου:pε οχι και βια στην οθονη!!!με το δαχτυλο και με το μαλακο:)

Από ότι κατάλαβα αν δεν γίνει jailbreak δεν υπάρχει δυνατότητα να δει το pc μου σαν δίσκο το iPhone μέσω καλωδιου.από την άλλη σχετικά με εφαρμογές και παιχνίδια σχετικά με το AppStore βρίσκει ότι η συσκευή είναι Ελλάδα και έχω περιορισμούς....

Έχω την έκδοση 4.0 υπάρχει δυνατότητα jailbreak και πως;

Έψαξα αρκετά αλλά δεν έβγαλα άκρη,είναι τόσα πολλά τα θέματα που ζαλιστηκα...

Ευχαριστώ για την κατανόηση....

υπαρχει περιπτωση να δειξει το εικονιδιο Η (για δίκτυο HSPA) οπως σε αλλα κινητα... ???

καποια γνωμη γι αυτη την απορια ???

LG G4

μια βοηθεια σας παρακαλω.προσπαθησα να βαλω την 3.1.2 αλλα ματαια...τωρα το κινητο εχει κολλησει στο update και στην οθονη preparing iphone for restore και δεν κανει τιποτα.αναβει μονο η οθονη χωρις ενδειξη τι στο καλο εχει γινει........ :S

για service που μπορω να το παω εδω στην αθηνα?..

οπως και να εχει τελος καλο ολα καλα για μενα.

οποιος αντιμετωπισει ξανα το ιδιο προβλημα που δε του το ευχομαι γιατι εγω το επαθα με ενα απλο update ας μου κανει ενα pm για να τον βοηθησω γιατι βρηκα τον τροπο.αν και δυσκολος αλλα λυθηκε.

να ειστε καλα.

Edited by DjArte

Χτες σε ενα κολλητο εσπασε η οθωνη του κινητου του!

Που μπορει να απευθυνθει?

υπαρχει κεντρικο service ή να παει στην cosmote?

Ξερουμε ποσο περιπου στοιχιζει??

Το τραγικοτερο απο ολα ειναι οτι απλα επεσε απο χαμηλο τραπεζακι σαλονιου δηλαδη απο το απιθανο υψος περιπου των 50 εκ. και η οθωνη ολη εγινε θρυψαλα!

Να χαρω εγω "αθραυστες" οθωνες!:mad::X

Χτες σε ενα κολλητο εσπασε η οθωνη του κινητου του!

Που μπορει να απευθυνθει?

υπαρχει κεντρικο service ή να παει στην cosmote?

Ξερουμε ποσο περιπου στοιχιζει??

Το τραγικοτερο απο ολα ειναι οτι απλα επεσε απο χαμηλο τραπεζακι σαλονιου δηλαδη απο το απιθανο υψος περιπου των 50 εκ. και η οθωνη ολη εγινε θρυψαλα!

Να χαρω εγω "αθραυστες" οθωνες!:mad::X

Καλα οι πτωσεις διαφερουν,εμενα μου ειχε πεσει το 3G απο τα χερια με την οθονη προς τα κατω και δεν επαθε ουτε γρατζουνια.

Μου ειχε πεσει και απο το γραφειο και παλι τα ιδια ΤΙΠΟΤΑ.

Ειναι θεμα τυχης μην κακολογεις την Μηλο.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Καλα οι πτωσεις διαφερουν,εμενα μου ειχε πεσει το 3G απο τα χερια με την οθονη προς τα κατω και δεν επαθε ουτε γρατζουνια.

Μου ειχε πεσει και απο το γραφειο και παλι τα ιδια ΤΙΠΟΤΑ.

Ειναι θεμα τυχης μην κακολογεις την Μηλο.

:lol::lol: και εγώ που είχα το 2G ήταν στην τσέπη μου και όταν πήγα να μπω στο αυτοκίνητο εκανα άκρη και ακούμπησα πόρτα για να μην με πάρει ο άλλος που έτρεχε και μετά βλέπω 68 ΚΟΜΜΑΤΙΑ οθόνη

στην θεσ/νικη έχουμε κάποιο service ??? αλλά αξιόπιστο και σωστό

γιατί είδα αρκετούς και πολλοί ζητάνε μέχρι και μισή άξια του κινητού για επισκευή

και οσο για οθονη του φιλου .....

είναι εύκολο να την αλλάξεις μόνος σου άμα ψάξεις στο youtube θα βρεις εκατοντάδες video το πως να αλαλάξεις οθόνη 25-30 λεπτά είναι

ΕΧΕΙ στην ΑΜΕΡΙΚΗ έναν που επισκευάζει μέσα σε 5 λεπτα μέσα στο χορο σου

:ninja:

Guest lagoudakis
1 συναδελφος απο την δουλεια μου εμεινε πολυ ευχαριστημενος απο εδω http://www.iphonerepair.gr/ δεν εχω προσωπικη εμπειρια βεβαια,αλλα δεν ειδα στην συσκευη του ιχνος γρατζουνιας η να εχει περασει σκονη στην οθονη

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS