Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια αυτη η θηκη ειναι η πιο λεπτη που υπαρχει?????http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Ezi-Ultra-Slim-Case-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-iPhone-Black-IPH-360.htm
_PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια αυτη η θηκη ειναι η πιο λεπτη που υπαρχει?????http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Ezi-Ultra-Slim-Case-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-iPhone-Black-IPH-360.htm

Δεν ειναι σιγουρο,παντως αυτη ειναι στα 0,8mm

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Η θήκη αυτή είναι όντως αρκετά λεπτή...την έχω αγοράσει, δεν ξέρω αν είναι από τις λεπτότερες, αλλά είναι λεπτούλα....πρέπει να ξέρεις όμως ότι αφήνει το ασημένιο κάτω μέρος του iPhone ακάλυπτο....αυτή είναι η μόνη παρατήρησή μου....κατά τα άλλα, είναι από τις καλύτερεσ θήκες και σαν υφή, αλλά και σαν προστασία...:)

Κατέβασα το itunes, έκανα register, δίνοντας τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας, αλλά χωρις να κατεβάσω κάποια εφαρμογή επί πληρωμή (μόνο το opera mini browser, το οποίο είναι free) διαπίστωσα ότι μου έγινε χρέωση στην πιστωτική 2 Ευρώ περίπου από το itunes Λουξεμβούργου. Ξέρει κανείς τίποτε γι΄αυτό?

Κατέβασα το itunes, έκανα register, δίνοντας τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας, αλλά χωρις να κατεβάσω κάποια εφαρμογή επί πληρωμή (μόνο το opera mini browser, το οποίο είναι free) διαπίστωσα ότι μου έγινε χρέωση στην πιστωτική 2 Ευρώ περίπου από το itunes Λουξεμβούργου. Ξέρει κανείς τίποτε γι΄αυτό?

Μην ανησυχείς.. Απλώς κάνει έλεγχο της κάρτας πάντα με το που βάζεις μια καινούρια κάρτα.. Θα σου πιστώσει πίσω τα 2 ευρώ..

Μην ανησυχείς.. Απλώς κάνει έλεγχο της κάρτας πάντα με το που βάζεις μια καινούρια κάρτα.. Θα σου πιστώσει πίσω τα 2 ευρώ..

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά.

Δράμα λέμε... 20 ώρες το πολύ με αρκετά συνετή χρήση... κυρίως εισερχόμενες και ελάχιστο ιντερνετ 3G. Κρίμα να μην αναβαθμίζεται η μπαταρία...

Κ.Μ.

Εχω 3GS με 3.1.2 jb στη vodafone και πριν απο λιγο με σβηστο το 3G μου βγαζει το σηματακι Ε αντι για το κυκλακι μου εβγαζε τοσο καιρο. Λογικα το EDGE πρεπει να ειναι , σωστα?? Ειναι πιο γρηγορο το net απο otan εχω κυκλακι αλλα και πιο αργο απο το 3G. Δεν ηξερα παντως οτι πιανει και EDGE. :ninja: Κανενας αλλος το εχει? Tρωει περισσοτερη μπαταρια ετσι??

Και σε εμένα το βγάζει αυτό, όσο είχα cosmote δεν το είχα δει ποτέ αλλά με τη vodafone σε συγκεκριμένα σημεία το εμφανίζει!!! Οποίος ξέρει κάτι ας μας πει....
Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Οπότε τώρα παρατηρούμε ότι και οι 3 εταιρίες στην Ελλάδα παρέχουν Edge..

Σε ποιες περιοχές είστε που παρατηρήσατε το Edge?

Οπότε τώρα παρατηρούμε ότι και οι 3 εταιρίες στην Ελλάδα παρέχουν Edge..

Σε ποιες περιοχές είστε που παρατηρήσατε το Edge?

Μυτιλήνη και στα περίχωρα σίγουρα έχει

alex

Μυτιλήνη και στα περίχωρα σίγουρα έχει

νομίζω κι εγώ το παρατήρησα .. στο νησάκι μας ..

κι αν θυμάμαι καλά .. είχα κι Αθήνα (Κέντρο-Κυψέλη) Εdge .. (θα το επιβεβαιώσω σύντομα)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

κι αν θυμάμαι καλά .. είχα κι Αθήνα (Κέντρο-Κυψέλη) Εdge .. (θα το επιβεβαιώσω σύντομα)

Αν είναι δυνατόν να έχει Edge στην Κυψέλη που είναι σχεδόν κέντρο Αθήνας και να μην έχει 3G.. Εγώ πάντως από εκεί κοντά που περνάω καμιά φορά που είναι η σχολή μου δεν εχω δει ποτέ Edge, μόνο 3G.. Αν το δεις να μας το επιβεβαιώσεις :)

Σίγουρα έχουμε EDGE στην Μυτιλήνη. Το επιβεβαιώνω κι εγώ αλλά είναι λίγο σπάνιο να το "πετύχει" κανείς.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Επειδη καπου ειχα διαβασει για το παραγγειλω απο Αμερικη μεσω ebay ..τ πρεπει να προσεξω κατα την αποστολη για να μην το χρυσοπληρωσω στο τελωνειο ???? και με καλυπτει εγγυηση στην ΕΛΛΑΔΑ??

ευχαριστω..!!

LG G4

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Επειδη καπου ειχα διαβασει για το παραγγειλω απο Αμερικη μεσω ebay ..τ πρεπει να προσεξω κατα την αποστολη για να μην το χρυσοπληρωσω στο τελωνειο ???? και με καλυπτει εγγυηση στην ΕΛΛΑΔΑ??

ευχαριστω..!!

Θα πρεπει να αποσταλλει με την ενδειξη gift για πληρωσεις οσο το δυνατον λιγοτερο.επισης αν ο πωλητης κανει shipping στην ελλαδα μεσω ενδιαμεσου προορισμου πχ αμστερνταμ τοτε πιθανατατα να μην πληρωσεις τιποτα.εγγυση δεν ισχυει εδω γιατι θα πρεπει να ξεκλειδωθει για να δουλεψει.γνωμη μου μεταχειρισμενο σε κατασταση καινουριου απο ελλαδα.και εγγυηση κ θα ξερεις τι παιρνεις...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Kαλησπέρα!

Αφού έζησα με κάποια WM τηλέφωνα τα οποία δεν με βόλεψαν καθόλου, βασικά γιατί δεν ήταν καθόλου finger friendly, αποφάσισα να πάρω κι εγώ επιτέλους ένα iPhone που παλιότερα το έκραζα... :oops:

Λόγω οικονομικής κρίσης, αν θες, συν του ότι το 3GS δεν έχει και μεγάλες διαφορές, αποφάσισα να πάρω το φθηνότερο 3G (άλλωστε περιμένουμε και το 4G...)

Aυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν τα καταστήματα τύπου e-shop http://www.skroutz.gr/s/53109/Apple-iPhone-3G-8GB.html που πουλούν το iPhone 3G ακόμα, (γιατί τα μεγάλα καταστήματα έχουν μόνο το 3GS πλεόν), έχουν νόμιμες συσκευές, που προορίζονται για την ελληνική αγορά ή είναι παραεισαγωγής;

Edited by Meraklis87

Το πολύ 2 μέρες. Με email περίπου 40 λεπτά την ημέρα, άλλο τόσο facebook και λίγα τηλεφωνήματα (καμιά 10αριά την ημέρα).

Καλησπέρα παιδιά έκανα JB στο iphone μου με V 3.1.2 με την μέθοδο redsn0w έκανε την διαδικασία κανονικά αλλά στο τέλος δεν μπουτάρει μου ζητάει restore μέσω του itunes..

Αν το κάνω θα μου το αναβ/ση στην 3.1.3 σίγουρα.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το μπουτάρω ?

Ευχαριστώ πολύ

Lumia 920

Καλησπέρα παιδιά έκανα JB στο iphone μου με V 3.1.2 με την μέθοδο redsn0w έκανε την διαδικασία κανονικά αλλά στο τέλος δεν μπουτάρει μου ζητάει restore μέσω του itunes..

Αν το κάνω θα μου το αναβ/ση στην 3.1.3 σίγουρα.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το μπουτάρω ?

Ευχαριστώ πολύ

εχεις τη καινουρια bootrom μαλλον. Δοκιμασε να ξανατρεξεις το redsnow παλι. Θα στο κανει καθε φορα που σου κλεινει.

Edited by gv_liou

Για την απενεργοποίηση του GPRS, πηρα τηλ στην κοσμοτε κ τους είπα να διακοψουν wap και wireless cosmote. Επομένως τώρα δεν θα χρεώνομαι μέσω gprs διάφορα kb έτσι στα καλα καθούμενα, σωστα?

Jailbreak δεν γίνεται να κάνω ακόμα...

παιδια καλησπερα, ξαφνικα διαπιστωσα οτι το iPhone μou δεν λαμβανει MMS ουτε μου δινει την επιλογη να στειλω...

εχω ενα 3gs 32gb JB, παλαιοτερα (με JB) ειχα στειλει και ειχα λαβει MMS

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS