objectref Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Χμμμ...το πρωι παρελαβα ενα λευκο απο oteshop. Ολα ωραια και καλα αλλα οταν το συνδεω στο iTunes μου λεει "iTunes cannot reat the contents of the iPhone" iPhone" και μου προτεινει να κανω Restore. Απ'οτι προσεξα οταν το συνεδεσα, το συστημα (windows 7, το οποιο λειτουργει μια χαρα με το iPod Touch) δεν καταφερε να "δει" το τηλεφωνο (απο drivers εννοω)... Τι κανω ??:O Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Χμμμ...το πρωι παρελαβα ενα λευκο απο oteshop. Ολα ωραια και καλα αλλα οταν το συνδεω στο iTunes μου λεει "iTunes cannot reat the contents of the iPhone" iPhone" και μου προτεινει να κανω Restore. Απ'οτι προσεξα οταν το συνεδεσα, το συστημα (windows 7, το οποιο λειτουργει μια χαρα με το iPod Touch) δεν καταφερε να "δει" το τηλεφωνο (απο drivers εννοω)... Τι κανω ??:O Μήπως έχεις προηγούμενη έκδοση; Κατέβασε την τελευταία έκδοση η οποία είναι συμβατή με windows 7. Επίσεις αν το iPhone είναι φορμαρισμένο για mac πρέπει να του κάνεις restore με τo itunes στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) Μήπως έχεις προηγούμενη έκδοση; Κατέβασε την τελευταία έκδοση η οποία είναι συμβατή με windows 7. Την τελευταια εχω. Επίσεις αν το iPhone είναι φορμαρισμένο για mac πρέπει να του κάνεις restore με τo itunes στα windows. Κανω Restore αυτη τη στιγμη αλλα υπαρχει τετοια περιπτωση ?? (να ειναι φορμαρισμενο για mac) EDIT: Τεσπα, ολα καλα μετα το restore. Ερωτηση: Εχω το Location Services στο ON (αρα το gps ειναι ανοικτο) και πραγματι βρισκω τη θεση μου στο Maps. Πως μπορω να δω εκει οτι πραγματι εχει κανει lock δορυφορους ? Edited January 14, 2010 by objectref Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Γεια σας παιδιά.. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iPhone 3GS 16GB.. Σκέφτομαι όμως να το πάρω από Αμερική (μαλλον e-bay) λογω καλύτερων τιμών... Έχει κάνει κάποιος από εσας κάτι παρόμοιο? Τι πρέπει να προσέξω για να μην έχω πρόβλημα και να μου λειτουργεί κανονικά? Πρέπει να είναι unlocked? Με τι εχει να κανει αυτο? Με εφαρμογές ή το δίκτυο..? Sorry που ειμαι λίγο νουμπ σχετικά με το iphone αλλα σας ρωτάω για να μην μου έρθει η συσκευή και δεν μπορω να την εκμεταλλευτώ..! Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, συμβουλες κτλ... Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Καλησπερα. Εχω το 3GS jailbroken και τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα με τα MMS. Πιο συγκεκριμενα οτι MMS στειλω φτανει στον παραληπτη η φωτογραφια σε πολυ μικρο μεγεθος (της ταξης των 7 ΚΒ). Εκαν restore σημερα και παλι τα ιδια. Ειδα και στις ρυθμισεις MMS που εχει ενα πεδιο "Μεγιστος μεγεθος MMS"και το εκανα 300 (ΚΒ ειναι) αλλα παλι τα ιδια. Το εχει ξανακουσει κανεις? Καμια λυση? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Γεια σας παιδιά.. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iPhone 3GS 16GB.. Σκέφτομαι όμως να το πάρω από Αμερική (μαλλον e-bay) λογω καλύτερων τιμών... Έχει κάνει κάποιος από εσας κάτι παρόμοιο? Τι πρέπει να προσέξω για να μην έχω πρόβλημα και να μου λειτουργεί κανονικά? Πρέπει να είναι unlocked? Με τι εχει να κανει αυτο? Με εφαρμογές ή το δίκτυο..? Sorry που ειμαι λίγο νουμπ σχετικά με το iphone αλλα σας ρωτάω για να μην μου έρθει η συσκευή και δεν μπορω να την εκμεταλλευτώ..! Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, συμβουλες κτλ... Στην παρούσα φάση που δεν υπάρχει το απόλυτο ξεκλείδωμα για το τηλέφωνο και με δεδομένο ότι όπως λες δεν έχεις εμπειρία άρα πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα για να το χρησιμοποιήσεις, θα σου πρότεινα να ξεχάσεις την αγορά από το εξωτερικό. Εκτός Ελλάδας και Ιταλίας που πουλιέται ξεκλείδωτο, στις περισσότερες άλλες χώρες πουλιέται κλειδωμένο στον πάροχο της χώρας επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθει σε άλλο δίκτυο χωρίς ξεκλείδωμα (unlock). Σε δεύτερη φάση μπορεί να θελήσεις να το "απελευθερώσεις" από τον περιορισμό να τρέχει μόνο εφαρμογές από το AppStore (jailbreak). Η τελευταία έκδοση λογισμικού / λειτουργικού δεν έχει ακόμη τον τρόπο να ξεκλειδώσει τελείως που σημαίνει ότι κάθε φορά που κλείνει ή κάνει restart η συσκευή θα πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία του ξεκλειδώματος και της εγκατάστασης εφαρμογών αν δεν είναι αγορασμένες από το AppStore. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) Κατάλαβα... Έχω βρει όμως καποιες συσκευες που είναι unlocked και jailbroken... Ακόμα και έτσι θα έχω προβήματα..? Τι είδους? Edited January 15, 2010 by Sharp GX20 Video Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Κατάλαβα... Έχω βρει όμως καποιες συσκευες που είναι unlocked και jailbroken... Ακόμα και έτσι θα έχω προβήματα..? Τι είδους? Αν είναι αξιόπιστος ο πωλητής σε αυτά που γράφει, η συνολική τιμή μαζί με τα μεταφορικά είναι αρκετά χαμηλότερη από την τιμή που το αγοράζεις εδώ, η συσκευή δεν είναι κλεμμένη από χώρα που πουλιέται ξεκλείδωτη, δε ρισκάρεις τίποτα έξω από το ότι δεν θα έχεις καμία απολύτως εγγύηση για τυχόν βλάβη της συσκευής και επομένως αντικατάστασή της αν σου παρουσιάσει πρόβλημα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Καλησπερα. Εχω το 3GS jailbroken και τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα με τα MMS. Πιο συγκεκριμενα οτι MMS στειλω φτανει στον παραληπτη η φωτογραφια σε πολυ μικρο μεγεθος (της ταξης των 7 ΚΒ). Παιδιά έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με voda. Υπάρχει κ[αποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Αν είναι αξιόπιστος ο πωλητής σε αυτά που γράφει, η συνολική τιμή μαζί με τα μεταφορικά είναι αρκετά χαμηλότερη από την τιμή που το αγοράζεις εδώ, η συσκευή δεν είναι κλεμμένη από χώρα που πουλιέται ξεκλείδωτη, δε ρισκάρεις τίποτα έξω από το ότι δεν θα έχεις καμία απολύτως εγγύηση για τυχόν βλάβη της συσκευής και επομένως αντικατάστασή της αν σου παρουσιάσει πρόβλημα. Ενα τελευταίο φίλε kkalog.. Αν το βρω unlocked αλλα όχι jailbroken ειναι ευκολο να το κανω εδώ? Ακόμα και unlocked να μην είναι ισχυει αυτο που μου ειπες οτι δεν θα μπορώ να το ξεκλειδώσω? Η τελική σου συμβουλή? Να το κάνω? Σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον...! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ενα τελευταίο φίλε kkalog.. Αν το βρω unlocked αλλα όχι jailbroken ειναι ευκολο να το κανω εδώ? Ακόμα και unlocked να μην είναι ισχυει αυτο που μου ειπες οτι δεν θα μπορώ να το ξεκλειδώσω? Η τελική σου συμβουλή? Να το κάνω? Σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον...! Εξαρτάται ποιάς εβδομάδας του 2009 παραγωγής είναι το τηλέφωνο. Αν είναι μετά την εβδομάδα 40 περίπου (αυτό φαίνεται στα ψηφία 4 και 5 του σειριακού αριθμού) τότε δεν μπορεί ακόμη να γίνει πλήρης απελευθέρωση (unlock / jailbreak) αλλά κάθε φορά που κλείνει η συσκευή θέλει πάλι τη διαδικασία. Αν η παραγωγή του είναι πριν την εβδομάδα 40 είναι πολύ εύκολη η "απελευθέρωση" αλλά θέλει προσοχή να μην αναβαθμίσεις το firmware πράγμα που θα σου εμφανίσει το itunes (το πρόγραμμα που διαχειρίζεται το τηλέφωνο όταν το συνδέεις στον υπολογιστή σου) και δεν θα πρέπει να "δεχτείς". Ουσιαστικά η σειρά είναι πρώτα "unlock" (για να μπορέσει να λειτουργήσει σε όποιο δίκτυο θέλεις) και μετά "jailbreak" (για να μπορέσεις να εγκαταστήσεις και άλλες εφαρμογές εκτός αυτών που σου προσφέρει η Apple στο AppStore). Επομένως δεν υπάρχει συνδυασμός να κάνεις jaillbreak αλλά όχι unlock. Προφανώς το lock είναι πολύ πιο σοβαρό σαν πρόβλημα γιατί το τηλέφωνο δεν λειτουργεί καθόλου, ενώ μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο μια χαρά και χωρίς jailbreak (εγώ για παράδειγμα το "έκοψα" από τον περασμένο Μάρτιο και μετά), στερούμενος μόνο την μεγαλύτερη ευελιξία (και πολυπλοκότητα) που του προσφέρει το jailbreak. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα πάντως από ebay πρώτα για λόγους έλλειψης εγγύησης (σε μικρό ποσοστό αλλά πάντως υπαρκτό έχουν παρουσιαστεί διάφορα προβλήματα που θα δεις αν διαβάσεις σε παλιότερα post εδώ στο forum) και δεύτερο για λόγους αρκετά πιθανής "ταλαιπωρίας". Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ουσιαστικά η σειρά είναι πρώτα "unlock" (για να μπορέσει να λειτουργήσει σε όποιο δίκτυο θέλεις) και μετά "jailbreak" (για να μπορέσεις να εγκαταστήσεις και άλλες εφαρμογές εκτός αυτών που σου προσφέρει η Apple στο AppStore). Επομένως δεν υπάρχει συνδυασμός να κάνεις jaillbreak αλλά όχι unlock. Aνάποδα τα πες. Πρώτα πρέπει να κάνεις jailbreak και μετά μπορείς να κάνεις unlock. Το unlock προϋποθέτει jailbroken iPhone Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Ρωτησα και τον φιλο kkalog.. Πιστευετε οτι αξίζει αυτο? ---> http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280449171046&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Τρομαξα λιγο με αυτο που μου ειπατε για τα restart... Ειμαι λιγο μπερδεμενος... :S Μολις Μου ήρθε απαντηση απο τη πωλητρια: "This phone is already unlocked and you don't have to re-unlocked again .This is good to go for any country in the world with gsm carrier Thank you" Edited January 15, 2010 by Sharp GX20 Video Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ρωτησα και τον φιλο kkalog.. Πιστευετε οτι αξίζει αυτο? ---> http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280449171046&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Τρομαξα λιγο με αυτο που μου ειπατε για τα restart... Ειμαι λιγο μπερδεμενος... :S Μολις Μου ήρθε απαντηση απο τη πωλητρια: "This phone is already unlocked and you don't have to re-unlocked again .This is good to go for any country in the world with gsm carrier Thank you" Προσωπικά τέτοια αγορά δεν θα την έκανα από το ebay. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου έρθει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Σας ζαλισα παιδια! Sorry... Για το συγκεκριμενο κινητο που ενδιαφερομαι(που εβαλα λινκ απο πανω) μου εστειλε ο πωλητης τα εξης: "Hey! See that is the problem with the newest iPhones 3gs they come with a new iboot and as of now there is no c rack or patch to jailbreak the phone without it getting bricked when the phone dies or If you shut it off. So the answer is Yes you will have to unlock it again of the phone is turned off but that's only for the very near future until hackers come out with a new software to unlock it I hope this is helpful Thank you (Για να καταλαβω... Το οτι θα ξανακλειδωσει οταν σβησει σημαινει οτι δεν θα μπορω να το χρησιμοποιησω καν σαν κινητο ή οτι δεν μπορω να βαλω εφαρμογες? Είναι δυσκολη η διαδικασια ξεκλειδωματος..?) Μιλαμε για καινουρια συσκευη η οποια εχει ανοιχτει μονο για να γινει unlocked kai jailbroken... Αξιζει? Θα αργησει να βγει το νεο hack βαση της εμπειριας σας..? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 380 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΕΤΣΙ..? Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω... Και αργει και η αναβαθμιση της Βοντα..! :p Edited January 15, 2010 by Sharp GX20 Video Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Θα σου πρότεινα να το αφήσεις... πρώτα απ' όλα δεν ξέρεις αν σου έρθει τελικά , σε τι κατάσταση θα σου έρθει και επίσης δεν ξέρεις αν στο σουφρώσουν από την πολυκατοικία που θα στο αφήσουν ... (πολλές φορές εμένα , αλλά και σε γνωστούς μου , αφήνουν τα δέματα χύμα κάτω στα σκαλιά που περνάνε την ημέρα 1002 άσχετοι από διαφημιστές μέχρι delivery) Πέρα από αυτό .. μπορεί να έχεις μπερδέματα με την εγγύηση , μπορεί να είναι προβληματικό (μιας και έρχονται από μη εξουσιοδοτημένο μαγαζί), μπορεί να έρθει χτυπημένο (πίστεψέ με ΔΕΝ του δίνουν καθόλου σημασία εδώ μιας και στο φέρνουν χωρίς να έχουν κέρδος)... Αν κοιτάξεις στα φόρουμ εδώ στις αγοραπωλησίες , αλλά και σε άλλα αντίστοιχα, .. θα βρεις άπειρες προσφορές iPhone με πολύ καλές τιμές και με λίγο παζάρεμα μπορεί να βρεις ένα 16αρι 3gs και στα 400-450! Δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να μπεις σε διαδικασία άγχους σε αυτά που αναφέρω παραπάνω! Και τέλος , δεν βρίσκω λόγο να το "σπάσεις" με το που θα το πάρεις ... μπορείς να κάνεις την δουλειά σου τέλεια και χωρίς να το πειράξεις! Με τον καιρό βλέπεις... Good Luck ... :) Edited January 15, 2010 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Aνάποδα τα πες. Πρώτα πρέπει να κάνεις jailbreak και μετά μπορείς να κάνεις unlock. Το unlock προϋποθέτει jailbroken iPhone Αυτό που εννοώ είναι ότι μπορείς να έχεις ένα τηλέφωνο unlocked αλλά όχι jailbroken (έτσι είχα για μια περίοδο to 2G) αλλά δεν μπορείς να έχεις ένα τηλέφωνο jailbroken που δεν ειναι unlocked (για σκέψου το λίγο, τι θα το κάνεις αυτό το τηλέφωνο αφού δεν θα παίζει με άλλο carrier) :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Αποκλείεται να είχες το 2G έτσι. Ίσως είχες εξαφανίσει το εικονίδιο του Cydia κατα λάθος. Σου λέω 100% σίγουρα ότι απαιτείται jailbreak για να κανείς unlock. Σκέψου ότι για να βάλεις το blacksnow/yellosnow πρέπει να έχεις το Cydia=jailbreak. Eνα locked jailbroken iPhone είναι ένα iPod touch ;) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Μαλλον εχετε δικιο παιδια... Δεν θα ασχοληθω αλλο με Αμερικα... Θα ψαξω για κανενα μεταχειρισμενο απο ελλαδα αλλιως θα περιμενω την αναβαθμιση μου..! Σας ευχαριστω..! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Μαλλον εχετε δικιο παιδια... Δεν θα ασχοληθω αλλο με Αμερικα... Θα ψαξω για κανενα μεταχειρισμενο απο ελλαδα αλλιως θα περιμενω την αναβαθμιση μου..! Σας ευχαριστω..! Ορθή η επιλογή κατά την άποψή μου :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Αποκλείεται να είχες το 2G έτσι. Ίσως είχες εξαφανίσει το εικονίδιο του Cydia κατα λάθος. Σου λέω 100% σίγουρα ότι απαιτείται jailbreak για να κανείς unlock. Σκέψου ότι για να βάλεις το blacksnow/yellosnow πρέπει να έχεις το Cydia=jailbreak. Eνα locked jailbroken iPhone είναι ένα iPod touch ;) Έχεις δίκιο, να εξηγήσω :) Το 2G το είχα πρωτο-"πειράξει" στην 1.1.3 με ziphone (ποιός θυμάται τον zibri και την φοβερή κόντρα με την dev team;) ) και παρά το ότι το είχα τρέξει μόνο με την επιλογή -u για unlock αυτό εγκαθιστούσε τον installer (το cydia βγήκε αργότερα) αν και εγώ απλώς ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε ελληνικό δίκτυο αντί για της Ο2 στο οποίο το τηλέφωνο ήταν κλειδωμένο και όχι να εγκαταστήσω άλλες εφαρμογές. Τώρα όντως ένα locked jailbroken iPhone είναι Touch αλλά αυτό εννοώ και εγώ ότι δεν έχει νόημα, παίρνει κανείς το Touch κατευθείαν που είναι και φθηνότερο :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Γειά σας παιδιά αυτό το κινητό στο παρακάτω site http://www.pouclub.com/product.asp?id=2408 αξίζει ή είναι μαιμού; το γράφω σε εσάς που γνωρίζετε και επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Γειά σας παιδιά αυτό το κινητό στο παρακάτω site http://www.pouclub.com/product.asp?id=2408 αξίζει ή είναι μαιμού; το γράφω σε εσάς που γνωρίζετε και επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του,ευχαριστώ 2 παρατηρήσεις: (α) η τιμή είναι πολύ χαμηλή και οι τιμές της Apple παγκόσμια είναι "μαρκέ" δηλαδή δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις. Αυτό σημαίνει 2 πιθανές περιπτώσεις: κλεμμένο ή "μαϊμού". (β) ο τρόπος πληρωμής μέσω Western Union σε φυσικό πρόσωπο είναι ανησυχητικός και για το πρώτο σκέλος (η Western Union επειδή δεν προσφέρει απολύτως καμία προστασία αν διαπιστώσεις ότι εκεί που έστειλες τα χρήματα δεν ήταν αυτό που νόμιζες) και για το δεύτερο σκέλος (συναλλαγή με φυσικό πρόσωπο και όχι έστω με κάποιας μορφής εταιρία δείχνει και πάλι χαμηλή έως καμία αξιοπιστία). Με βάση τα παραπάνω, και επειδή σύμφωνα με μια παλιά αρχή του internet, ότι φαίνεται πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι, μάλλον πρέπει να το ξεχάσεις. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 σε ευχαριστώ ήσουν πολύ κατατοπιστικός και με γλυτώνεις από ενδεχόμενη παγίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Μαλλον εχετε δικιο παιδια... Δεν θα ασχοληθω αλλο με Αμερικα... Θα ψαξω για κανενα μεταχειρισμενο απο ελλαδα αλλιως θα περιμενω την αναβαθμιση μου..! Σας ευχαριστω..! Πηρα τηλ και διαπιστωσα οτι εκανα λαθος! Η αναβαθμιση μου εχει βγει απο βόντα και είναι 220 ευρώ! Οπότε αν δεν κανω λαθος, θα πρεπει να πληρωσω αλλα 350 για το 16αρακι..!! Τελος καλο, ολα καλα! Παλι καλα που δεν βιαστηκα να κανω καμμια κινηση για αγορα απο εξωτερικο..! :X Σας το χρωσταω! Η ερωτηση τωρα: ΜΑΥΡΟ ή ΑΣΠΡΟ?? :p:p Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts