Jump to content

iPhone 3G / 3GS


pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το εννούσα έτσι. Φυσικά και πρέπει να είναι ο καθένας 100% ευχαριστημένος από κάτι που αγοράζει, ακόμα και αν κάνει 10 Ε. Εννοώ πως περισσότερο ακούγονται τα προβλήματα, σε κάθε συσκευή. Και οι εφημερίδες, τα blogs κλπ, περισσότερο πουλάνε με την είδηση "ο 80χρονος Ρολάν είδε την οθόνη του iPhone του να γίνεται θρύψαλα" παρά αν είχαν την είδηση "ο 38χρονος Διονύσης είναι ευχαριστημένος με το iPhone του και δεν το είδε να παθαίνει κάτι".
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εννοώ πως περισσότερο ακούγονται τα προβλήματα, σε κάθε συσκευή. Και οι εφημερίδες, τα blogs κλπ, περισσότερο πουλάνε με την είδηση "ο 80χρονος Ρολάν είδε την οθόνη του iPhone του να γίνεται θρύψαλα" παρά αν είχαν την είδηση "ο 38χρονος Διονύσης είναι ευχαριστημένος με το iPhone του και δεν το είδε να παθαίνει κάτι".

 

Μα φυσικα φιλε μου, ας μην προσπαθουμε να παραβιασουμε ανοιχτες πορτες !!!

Ολα αυτα ειναι αυτονοητα και πασιγνωστα για ολους μας, ξερουμε τι ειναι και τι δεν ειναι ειδηση και πως δουλευουν τα μεσα "ενημερωσης" :devil: και ΟΛΑ ΟΣΑ γραφεις ισχυουν για οτιδηποτε αγοραζει ο συγχρονος ανθρωπος, απο γιαουρτια μεχρι αυτοκινητα η σπιτια κ.τ.λ.

 

Αλλα περαν του τι "πουλαει" για τα μεσα ενημερωσης, εσυ ειλικρινα πιστευεις οτι ΟΝΤΩΣ αποτελει ειδηση οταν ενα προιον επιτελει το σκοπο για τον οποιο αγοραστηκε η το ποιοι ανθρωποι στον πλανητη ΔΕΝ εχουν απολυτως κανενα προβλημα υγειας η σε ποιες περιοχες του πλανητη ΔΕΝ σημειωθηκαν σεισμοι ;;;

 

Ας μην επαναλαμβανουμε αυτονοητα πραγματα ...

 

 

Μεχρι στιγμης στη ζωη μου, εχω αγορασει εκατονταδες προιοντα τεχνολογιας (απο desktop και laptop μεχρι ηλεκτρικες ξυριστικες μηχανες :p και καφετιερες), και μεχρι να τα "τιναξω" :X, με το ρυθμο που ακολουθω μεχρι τωρα, θα εχω αγορασει καποιες χιλιαδες ακομη, ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ διαφορετικες εταιριες. Το ιδιο φανταζομαι ισχυει ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ...

Κι εγω οπως κι εσυ ειμαι κατοχος iPhone και αλλων προιοντων της Apple αλλα ουδεποτε ενιωσα την αναγκη να υπερασπιστω την Apple για οτιδηποτε.

Οπως δεν ενιωσα την αναγκη να υπερασπιστω για οτιδηποτε ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ !!!

Οταν κατι ειναι λαθος η ελαττωμα ειναι λαθος και ελαττωμα, ειτε προκειται για προιον της Apple ειτε για προιον οποιασδηποτε αλλης εταιριας !

Και το ΑΝ ειναι ειδηση η οχι δεν εχει σχεση με το ποσο συχνα η οχι εμφανιζεται γιατι εαν εμφανιστει σε εμενα, εστω και εαν η πιθανοτητα εινα μικρη, ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ που δεν εμφανιστηκε στους υπολοιπους 7 γνωστους μου ;;;;

 

Επειδη εχει τυχει αρκετες φορες να διαβασω post σου σε threads σχετικα με διαφορα προιοντα της Apple (τα παρακολουθω κι εγω γιατι κι εγω ειμαι κατοχος iPhone 2G και αλλων προιοντων της), ειλικρινα ΠΡΟΣΠΑΘΩ αλλα :what: δεν μπορω να καταλαβω το πνευμα κατω απο το οποιο εξεταζεις ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με την Apple και τα προιοντα της ...

 

Οποτεδηποτε και οπουδηποτε εμφανιστει καποιο post που δεν ειναι πεντακαθαρα θετικο

για την Apple ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ακολουθει καποιο δικο σου post στο οποιο προσπαθεις να εξηγησεις οτι "ναι μεν αλλα κ.τ.λ" :what:

 

Γιατι συμβαινει αυτο; Γιατι νιωθεις αυτην την αναγκη;

 

Για να μιλησω για την συγκεκριμενη περιπτωση, τι απ οσα εγραψα ειναι υπερβολη, ανακριβεια, ψεμα η συκοφαντεια και σε "ερεθισε" ωστε να αρχισεις να γραφεις αυτονοητα πραγματα που ισχυουν παντου και παντοτε για ολα τα προιοντα και για ολες τις εταιριες, προς υπερασπιση του iPhone η της Apple ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ δεν κατηγορησα αλλωστε και πουθενα το iPhone η την Apple :what:

 

Εχω την εντυπωση οτι ο σκοπος αυτων των thread ειναι καθαρα ενημερωτικος και αλλωστε οι αποριες του Δημητρη και του καθε Δημητρη εδω μεσα

διαφορα που με κανουν να... ανησυχω για να ειμαι ειλικρινεις...

 

Ακουω διαφορα θεματα για κιτρινες οθονες , για υπερθερμανση , για προβληματικες μπαταριες , ακομα και για εκρηξεις και οσο ναναι εχω αρχισει και αγριευομαι.

 

Μιας και εδω πολλοι το κατεχετε το αθλημα , αλλα και το τηλεφωνο , πιστευετε πως εχω λογους να ειμαι επιφυλακτικος , ή απλα ολα αυτα ειναι λιγο-πολυ υπερβολες?

 

Επισης κατι σημαντικο.Μιας και διαλεξα το 32 gb υπαρχει πιθανοτητα να ανεβαζει μεγαλυτερη θερμοκρασια απο τα μοντελα των 16 gb?Το ξερω ειμαι ασχετος και η ερωτηση ειναι χαζη , απλα δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση για κατι τετοιο.

 

Σας ευχαριστω πολυ,

ο "ενθουσιασμενο-επιφυλακτικος" Δημητρης.

πιστευω πως λυνονται οταν παρεχονται ειλικρινεις απαντησεις που παρουσιαζουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ως εχουν.

Οταν η απαντηση σε ολες αυτες τις ερωτησεις, αποριες, αμφιβολιες, ανησυχιες (η οπως θες πες τες)

ειναι ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΟΤΕ το ιδιο γενικολογο, αοριστο, μονοτονο και αχρωμο - αοσμο - αγευστο

οι μόνες φωνές που συνήθως ακούγονται είναι των προβλημάτων! Όσοι δεν έχουν προβλήματα σπάνια το λένε

η κατι σε στυλ

 

- ειναι φυσιολογικο, ολες οι εταιριες εχουν ενα μικρο ποσοστο ελαττωματικων προιοντων

 

που οντως ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, αλλα δεν λεει κατι πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση (ποια ελαττωματα ειναι πιθανον να μου παρουσιαστουν και ποσο μικρη ειναι

αυτη η οντως μικρη πιθανοτητα; )

 

τοτε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ site και FORUM σαν και αυτου ;;;;

Καλυτερα θα ηταν τοτε να μην ρωταει κανεις μας τιποτα γιατι οι απαντησεις ειναι ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΕΣ :p

 

Εγω παντως σε ΑΥΤΑ τα ερωτηματα απαντησα με ειλικρινεια και αντικειμενικοτητα ...

Link to comment
Share on other sites

Πάντως (χωρίς παράθεση για να εξοικονομησουμε χώρο και χωρίς αντιπαράθεση γιατί δεν έχει νόημα) και για να επανέλθουμε στην αρχή αυτής της συζήτησης, 2 παρατηρήσεις:

 

(α) η παράθεση της συγκεκριμένης είδησης από την εφημερίδα είναι τελείως ασύνδετη με τα θέματα που κυρίως εμφανίζονται ως προβλήματα της συσκευής - το εκ του μηδενός και δια μαγείας πλήρες θρυμμάτισμα της οθόνης δεν έχει αναφερθεί ποτέ και πουθενά σε κανένα σοβαρό forum ως πρόβλημα της συσκευής.

 

(β) ένα forum δεν είναι στατιστικά επαρκές για να θεμελιώσει την ύπαρξη συστηματικών προβλημάτων, ενώ αντίθετα είναι πολύ χρήσιμο για να συζητηθούν θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής και άνθρωποι που αντιμετωπίζουν παρεμφερείς καταστάσεις να ανταλλάξουν απόψεις για τον τρόπο διαχείρισης τους.

 

Επειδή κανείς από εμάς δεν μπορεί (θέσει και φύσει) να πάρει το ρόλο του τιμητή ή του υποστηρικτή της Apple ας διατηρήσει ο καθένας μας τις απόψεις του και ας μην τις "ευαγγελίζει" δεξιά και αριστερά.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Link to comment
Share on other sites

Το οτι δεν εχει αναφερθει σε κανενα forum δεν λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Εκτος και εαν επωνυμα αρθρα σε σοβαρες εφημεριδες οπου επιπλεον αναφερονται

και τα ονοματεπωνυμα των "παθοντων" θεωρουνται λιγοτερο αξιοπιστα απο την ανωνυμη παραθεση "αποψεων" σε ανωνυμα διαδικτυακα FORUM.

 

Επισης σχετικα με το "ποτέ και πουθενά σε κανένα forum", φανταζομαι οτι ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι δυνατον να εχει ΠΛΗΡΗ γνωση για το τι αναφερεται ανα πασα στιγμη ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ FORUM του διαδικτυου (απλα ειναι ανθρωπινος αδυνατο), και μην μου πειτε οτι επειδη δεν μου το βγαζει το google = δεν υπαρχει :lol:

 

Και εγω πρωτη φορα στην εφημεριδα το διαβασα, αυτο δεν σημαινει ομως οτι σε καποιους δεν εχει συμβει η οτι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα να ξανασυμβει.

Περαν αυτου ουδεποτε εγραψα (ουτε καν το υπονοησα) οτι αποτελει ενα απο τα πιο συνηθη ελαττωματα που πιθανον να αντιμετωπισει καποιος. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ανεφερα με πολυ σαφη τροπο και σε σειρα εμφανισης τα πιο συνηθισμενα "ελαττωματα", τα οποια και ΤΟΝΙΣΑ οτι ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ δεν ειναι και τοσο σοβαρα !

Για το αν μια αξιοπιστη ειδηση ειναι ασυνδετη με το θεμα μας, δικαιουμαι να εχω την αποψη πως καλυτερα ειναι να κρινει ο καθενας για τον εαυτο του ...

 

Ουτε εγω εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης, απλα δεν ανεχομαι να καπελωνουν την αποψη μου, ιδιαιτερα οταν ουσιαστικα απλα παραθετω πραγματικα γεγονοτα ...

Link to comment
Share on other sites

Να θυμίσω μόνο και ότι οι ανεξηγητοι κύκλοι στα αγγλικά χωράφια επώνυμα αναφέρθηκαν και σε εγκριτες εφημερίδες δημοσιεύτηκαν μαζί με φωτογραφίες.

 

Από κει και πέρα από τη δική μου πλευρά τελος σε αυτή την άγονη συζήτηση.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Link to comment
Share on other sites

Θυμίστε μου λίγο, το 3GS υποστηρίζει A2DP ή κάνω λάθος .. ;;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

εγω πάντως που το πήρα 31/7 δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα το νέο μου iphone να είχε fm transmitter έτσι όταν είμαι στο αυτοκινήτο να άκουγα τα cd μου από το ηχοσυστημα -το κάνω τώρα με ξεχωριστό ad-on αλλά έχει δεσμευμένη την θέση του αναπτήρα-

Εγώ ήθελα απλά το νέο μου κινητό να μην είναι iPhone. :protest:

Είχαμε το π***ρα τον Steve που τα έιχε όλα κλειδωμένα και για όλα έπρεπε να πληρώσεις(ακόμα και για βασικά προγράμματα λειτουργίας του κινητού, που άλλοι τα παρέχουν τζάμπα) τώρα ξετσου***νεψαν και οι άλλοι της Cydia και θέλουν και αυτοί λεφτά για τα προγράμματά τους.Πάνε καλά;;;; :mad::mad::mad:

Έμενα ποιός θα μου δώσει λεφτά να πληρώσω το λογαριασμό της ΔΕΗ;;; :rtfm:

Όλη την ώρα το iPhone το έχω στη πρίζα!!!! :lol::lol::lol:

Peni Tento Non Penitenti:!:
Link to comment
Share on other sites

Θυμίστε μου λίγο, το 3GS υποστηρίζει A2DP ή κάνω λάθος .. ;;

Ναι, υποστηρίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

Ναι, υποστηρίζει.

 

δλδ ακούτε και μουσική από το bluetooth.. ??

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

εαν το υποστηριζει και το bluetooth...

 

"υποτίθεται" πως ναι .. αλλά δεν το'χω καταφέρει να δουλέψει ... το'χει δοκιμάσει κανείς;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

Στου αυτοκινήτου μου το ηχοσύστημα στέλνει μια χαρά πάντως μέσω Bluetooth. Και το 3GS αλλά και το 3G (με 3.0 software βέβαια).
Link to comment
Share on other sites

"υποτίθεται" πως ναι .. αλλά δεν το'χω καταφέρει να δουλέψει ... το'χει δοκιμάσει κανείς;

 

Εχω το sony ericsson hbh-ds980 !!! Ακουω μουσικη, μπαινω στις επαφες, στα προσφατα τηλεφωνηματα και φυσικα κανω κλησεις χωρις να αγγιξω το iPhone !!! :D

Link to comment
Share on other sites

Οπα.. πως κανεις κλησεις; χωρις να αγγιξεις το τηλεφωνο; Εχει φωνητικη λειτουργια μεσω bluetooth;
Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Οπα.. πως κανεις κλησεις; χωρις να αγγιξεις το τηλεφωνο; Εχει φωνητικη λειτουργια μεσω bluetooth;

 

Ε αφου μπαινω στον καταλογο διαλεγω την επαφη που θελω διαλεγω και σε πιο νουμερο θελω να κανω κληση (κηνιτο σταθερο ή κατι αλλο) και το κανω !!! Το συγκεκριμενο bluetooth εχει πολλες λειτουργιες !!!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω τα MOTOROKR™ S9-HD και ακούγεται τέλεια η μουσική.

Είναι ότι πρέπει για γυμναστική! ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω τα MOTOROKR™ S9-HD και ακούγεται τέλεια η μουσική.

Είναι ότι πρέπει για γυμναστική! ;)

Αλήθεια, το έχεις δοκιμάσει μαζί με Nike+ αυτό;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλό θα ήταν να παραμείνουμε on-topic.... ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο jb η μπαταρια μια δειχνει 60% και στην ψυχρα 55%, μετά παει 60% πάλι και τωρα πεφτει κανονικα, δηλαδη ειναι στο 59%...

 

Καμια ιδεα;

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Συμβουλή : Περιμένετε για νέες συσκευές τους επόμενους μήνες μέχρι να αποκαταστήσει η apple το θέμα με την οθόνη του 3GS. Τα 3GS έχουν πρόβλημα με την οθόνη σε μερικούς είναι κίτρινη σε άλλους κανονική και σε άλλους δίχρωμη.. ¨Ότι να ναι

 

Υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβουμε αμεσως εαν εχει προβλημα η οθονη; Ειναι εμφανες δηλ. με το που ανοιγεις το κινητο; Και αν υπαρχει προβλημα η Voda / Cosm κανει αντ/ση;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg
Link to comment
Share on other sites

Μετα απο jb η μπαταρια μια δειχνει 60% και στην ψυχρα 55%, μετά παει 60% πάλι και τωρα πεφτει κανονικα, δηλαδη ειναι στο 59%...

 

Καμια ιδεα;

Απλο, η μπαταρια σου ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!

Ο μετρητης της μπαταριας ΣΕ ΟΛΕΣ τις συσκευες που εχουν τετοιο feature, ειναι μια κατα προσεγγιση απεικονιση του ηλεκτρικου φορτιου της μπαταριας.

Ο μετρητης μπαταριας δεν ειναι ρε παιδια ο αιματοκριτης η τα τριγλυκεριδια σε εξετασεις αιματος που γινονται σε εξειδικευμενα εργαστηρια με εξοπλισμο ακριβειας !!!

Χαλαρωστε λιγο ...

Link to comment
Share on other sites

Παιδια γνωριζει κανεις που να παω στην Πατρα ωστε να το βρω πιο ευκολα? χωρις μεγαλο χρονο αναμονης σε λιστα κλπ.... αλλα μεσω vodafone γιατι εχω την αναβαθμιση μου...:blink:
Link to comment
Share on other sites

καλημερα, ποσο πιθανο ειναι ο safari μελοντικα να υποστηριζει σελιδες με flash περιεχομενο? υπαρχουν αλλα κινητα που να εχουν πληρη υποστηριξη flash στο browser τους?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

καλημερα, ποσο πιθανο ειναι ο safari μελοντικα να υποστηριζει σελιδες με flash περιεχομενο? υπαρχουν αλλα κινητα που να εχουν πληρη υποστηριξη flash στο browser τους?

 

Για μένα, η πιθανότητα αυτή είναι περίπου ένα τοις εκατό.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to iPhone 3G / 3GS

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...