Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δλδ το προβλημα εμφανιζεται μονο σε συγκεκριμενα αρχεια ηχου?Π.χ στους ηχους του συστηματος ειναι ακριβως το ιδιο με το αλλο που εκανες τη συγκριση?

Μηπως εμφανιζεται μονο στην εφαρμογη ipod επειδη εχεις ενεργοποιημενο καποιο EQ setting?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δλδ το προβλημα εμφανιζεται μονο σε συγκεκριμενα αρχεια ηχου?Π.χ στους ηχους του συστηματος ειναι ακριβως το ιδιο με το αλλο που εκανες τη συγκριση?

Μηπως εμφανιζεται μονο στην εφαρμογη ipod επειδη εχεις ενεργοποιημενο καποιο EQ setting?

Καλησπέρα, έτσι ακριβώς, στους ήχους τους συστήματος είναι οι ίδιοι.άπλα το άλλο είναι πιο δυνατό, στην ποιότητα είναι τα ίδια.το πρόβλημα είναι στα κανονικά τραγούδια, που μετατρέπω για το iphone, εκεί είναι το πρόβλημα, αν είναι, κανονικό μουσικό κομμάτι. εκεί βγαίνει μπουκωμένο και με κάποια παραμόρφωση. για να το αποφύγω αυτό θα πρέπει να κατεβάσω αρκετά την ένταση κατά την μετατροπή.

Πάντως σε ευχαριστώ που ασχολείσαι με το θέμα μου.καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο από εδώ να σου δώσω να καταλάβεις το πρόβλημα.πάρα μόνο με την εμπειρία σου.και το άλλο πρόβλημα είναι το θέμα με το σέρβις. 20 μέρες και το αποτέλεσμα; κοροϊδία.

σε ευχαριστώ πολύ.

δεν εχω ανοικτό εκουαλαιζερ στο ipod, την κακή ποιότητα τη εμφανίζει και στο ipod και σους ήχους κλήσης.

Edited by manos_1966

Εαν αλλαξω καρτα ΣΙΜ στο iphone και βαλω WIND θα σβηστει τιποτα στο κινητο; (Κλησεις μηνυματα κτλ)

Επισης για ρυθμισεις Ιντερνετ πρεπει να κανω κατι ή θα τα βρει μονο του; (Θελω να εκμεταλευτω την καινουργια προσφορα F2G)

Samsung S21 Ultra

Καλησπέρα, έτσι ακριβώς, στους ήχους τους συστήματος είναι οι ίδιοι.άπλα το άλλο είναι πιο δυνατό, στην ποιότητα είναι τα ίδια.το πρόβλημα είναι στα κανονικά τραγούδια, που μετατρέπω για το iphone, εκεί είναι το πρόβλημα, αν είναι, κανονικό μουσικό κομμάτι. εκεί βγαίνει μπουκωμένο και με κάποια παραμόρφωση. για να το αποφύγω αυτό θα πρέπει να κατεβάσω αρκετά την ένταση κατά την μετατροπή.

Πάντως σε ευχαριστώ που ασχολείσαι με το θέμα μου.καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο από εδώ να σου δώσω να καταλάβεις το πρόβλημα.πάρα μόνο με την εμπειρία σου.και το άλλο πρόβλημα είναι το θέμα με το σέρβις. 20 μέρες και το αποτέλεσμα; κοροϊδία.

σε ευχαριστώ πολύ.

δεν εχω ανοικτό εκουαλαιζερ στο ipod, την κακή ποιότητα τη εμφανίζει και στο ipod και σους ήχους κλήσης.

Καταλαβαινω,ο ηχος που βγαινει υστερει δυναμικοτητα γι αυτο και παραμορφωνεται.

Πιστευω οτι η μονη δυνατοτητα που εχεις για ν'αποδειξεις την κακη λειτουργια του ηχειου ειναι να χρησιμοποιησεις σαν μετρο συγκρισης καποια αλλη συσκευη,κατα προτιμηση τη συσκευη επιδειξης του καταστηματος ή και καποια τριτη συσκευη.Την τακτικη αυτη ειχα δοκιμασει με επιτυχια σε Γερμανο,με iphone φιλης μου,το οποιο παρουσιαζε ανομοιομορφα χρωματα στην οθονη.Στην αρχη δεν εβλεπαν το προβλημα.Μολις τα βαλαμε διπλα-διπλα με τη demo συσκευη,πειστηκαν(δεν μπορουσαν να κανουν κι αλλιως).

Και φυσικα θα πρεπει να επιμεινεις,εξηγωντας στο service οτι ενα hardware προβλημα με το ηχειο δε θα λυθει με μια αναβαθμιση,αλλα με επισκευη/αντικατασταση του ηχειου.Επισης θα ηταν χρησιμο να παραπονεθεις π.χ λεγοντας οτι εξ'αιτιας αυτης της καταστασης εχεις χασει καποιες σημαντικες κλησεις κτλ.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Γεια σας,

ακολουθωντας τισ οδηγιες εκανα Jailbreak σε ενα iPhone 3GS 3.1.2

ολα καλα,φορτωσα το cydia κατεβασα καποια προγραμματα απο cydia, αλλα οταν παω να βαλω εφαρμογη απο το PC δεν με αφηνει,

τρεχω το ipa, εγκαθιστατε αλλα στο Library/Applications διπλα στην εφαρμογη μου βγαζει ενα μικρο γκρι θαυμαστικο και δεν περναει στο iphone(να αναφερω εδω οτι στο device/iphone/application δεξια απο εκει που δειχνει το springboard η λιστα με τισ εφαρμογεσ ειναι αχνα τα γραμματα γκριζοπα και οχι μαυρα οπως θα επρεπε )

επισης sτο tab Applications (εκει που δειχνει το springboard)μεσα στο itunes ειναι γκρι δλδ ανενεργο και δεν με αφηνει να αλλαξω σελιδα με εφαρμογες

Να αναφερω επισης οτι εχω κανει "Authorise Computer"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Morte AllaFrancia Italia Anela

Ρυθμίσεις / Γενικά / Δίκτυο / Κοινή χρήση Internet

Αν το έχεις στα αγγλικά, κάνε την αντίστοιχη μετάφραση.

Το γυρνάς στο On και διαλέγεις μετά αν θέλεις με Bluetooth ή USB. ;)

Γεια σας,

ακολουθωντας τισ οδηγιες εκανα Jailbreak σε ενα iPhone 3GS 3.1.2

ολα καλα,φορτωσα το cydia κατεβασα καποια προγραμματα απο cydia, αλλα οταν παω να βαλω εφαρμογη απο το PC δεν με αφηνει,

τρεχω το ipa, εγκαθιστατε αλλα στο Library/Applications διπλα στην εφαρμογη μου βγαζει ενα μικρο γκρι θαυμαστικο και δεν περναει στο iphone(να αναφερω εδω οτι στο device/iphone/application δεξια απο εκει που δειχνει το springboard η λιστα με τισ εφαρμογεσ ειναι αχνα τα γραμματα γκριζοπα και οχι μαυρα οπως θα επρεπε )

επισης sτο tab Applications (εκει που δειχνει το springboard)μεσα στο itunes ειναι γκρι δλδ ανενεργο και δεν με αφηνει να αλλαξω σελιδα με εφαρμογες

Να αναφερω επισης οτι εχω κανει "Authorise Computer"

Βαλε "V" στο κουτακι που λεει sync sto tab Applications

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Ρυθμίσεις / Γενικά / Δίκτυο / Κοινή χρήση Internet

Αν το έχεις στα αγγλικά, κάνε την αντίστοιχη μετάφραση.

Το γυρνάς στο On και διαλέγεις μετά αν θέλεις με Bluetooth ή USB. ;)

δεν μου έχει επιλογή κοινή χρήση ιντερνετ

παραμόνο τα γνωστά + vpa(μη διαμορφωμένο)

αυτό φταίει?

http://img685.imageshack.us/img685/8372/quickshottrlr.png

Δεν έχεις αυτή την επιλογή στο 3GS σου;

http://img685.imageshack.us/img685/8372/quickshottrlr.png

Δεν έχεις αυτή την επιλογή στο 3GS σου;

όχι μόνο τα υπόλοιπα τρία και ένα πιο κάτω που έχει το wifi.

Τι πάροχο έχεις? Έχεις κάνει update τα carrier settings μέσω iTunes?

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καταλαβαινω,ο ηχος που βγαινει υστερει δυναμικοτητα γι αυτο και παραμορφωνεται.

Πιστευω οτι η μονη δυνατοτητα που εχεις για ν'αποδειξεις την κακη λειτουργια του ηχειου ειναι να χρησιμοποιησεις σαν μετρο συγκρισης καποια αλλη συσκευη,κατα προτιμηση τη συσκευη επιδειξης του καταστηματος ή και καποια τριτη συσκευη.Την τακτικη αυτη ειχα δοκιμασει με επιτυχια σε Γερμανο,με iphone φιλης μου,το οποιο παρουσιαζε ανομοιομορφα χρωματα στην οθονη.Στην αρχη δεν εβλεπαν το προβλημα.Μολις τα βαλαμε διπλα-διπλα με τη demo συσκευη,πειστηκαν(δεν μπορουσαν να κανουν κι αλλιως).

Και φυσικα θα πρεπει να επιμεινεις,εξηγωντας στο service οτι ενα hardware προβλημα με το ηχειο δε θα λυθει με μια αναβαθμιση,αλλα με επισκευη/αντικατασταση του ηχειου.Επισης θα ηταν χρησιμο να παραπονεθεις π.χ λεγοντας οτι εξ'αιτιας αυτης της καταστασης εχεις χασει καποιες σημαντικες κλησεις κτλ.

Θα παω να το κανω αυριο στον Γερμανο, Σε ευχαριστω πολυ.

Τι πάροχο έχεις? Έχεις κάνει update τα carrier settings μέσω iTunes?

wind έχω και τις ρυθμίσεις τις πέρασα με το χέρι.

wind έχω και τις ρυθμίσεις τις πέρασα με το χέρι.

Για ρίξε μια ματιά εδώ μήπως και βγάλεις άκρη.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=320790

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Για ρίξε μια ματιά εδώ μήπως και βγάλεις άκρη.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=320790

ευχαριστώ θα το κοιτάξω

ευχαριστώ θα το κοιτάξω

Και εδώ επίσης.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246973&highlight=internet+tethering

Η ιδιά μεθοδολογία αναφέρεται απλώς εάν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.... ;)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και μπορεί να έχει απαντηθεί πάλι, έχει παρατηρήσει κανεις να πέφτει το ποσοστό τις μπαταρίας και να ανεβαίνει πάλι μετά από λίγο χωρίς να γίνει φόρτιση?

Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και μπορεί να έχει απαντηθεί πάλι, έχει παρατηρήσει κανεις να πέφτει το ποσοστό τις μπαταρίας και να ανεβαίνει πάλι μετά από λίγο χωρίς να γίνει φόρτιση?

Aν έχεις την έκδοση 3.1.3 είναι φυσιολογικό.. Για δες εδώ το έχω γράψει κι εγώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264331

αυτό το πρόβλημα εννοείς? Μόνο σε αυτήν την περίπτωση είναι φυσιολογικό από όσο ξέρω.. Διαφορετικά κάτι άλλο παίζει

Aν έχεις την έκδοση 3.1.3 είναι φυσιολογικό.. Για δες εδώ το έχω γράψει κι εγώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264331

αυτό το πρόβλημα εννοείς? Μόνο σε αυτήν την περίπτωση είναι φυσιολογικό από όσο ξέρω.. Διαφορετικά κάτι άλλο παίζει

Όχι φιλε μου με την 3.1.2 είμαι ακόμα.

Όχι φιλε μου με την 3.1.2 είμαι ακόμα.

Μήπως το έκανε και στην 3.1.2 και δεν το χα παρατηρήσει (ήμουν για λίγο καιρό με την 3.1.2).. Εννοείς με το που ανοίγεις το κινητό που χάνει 20-30% το ποσοστό της μπαταρίας? (φαίνεται και στην εικόνα) και μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται στα κανονικα? Ή σε άσχετες στιγμές?

Σε άσχετες κάνα 2 φορες μου το έχει κάνει. Δεν ξέρω θα το προσέχω και θα το αναφέρω πάλι.Μπορεί να παίζει τίποτα γιατί τώρα τελευταία έχω και το 3G και το wifi μόνιμος ανοιχτά κάτι που δεν έκανα πιο πριν και να καταναλώνει πολύ μπαταρία

Μπορώ να βάλω με κάποιο τρόπο 2 sim στο κινητό ?? Ή υπάρχει κάποια εταιρεία κινητής που να σου δίνει την δυνατότητα να έχεις 2 γραμμές διαφορετικές όμως.(δηλ πχ. 1 γραμμή συμβόλαιο και 1 γραμμή cu-αν μιλάμε για voda)
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μπορώ να βάλω με κάποιο τρόπο 2 sim στο κινητό ?? Ή υπάρχει κάποια εταιρεία κινητής που να σου δίνει την δυνατότητα να έχεις 2 γραμμές διαφορετικές όμως.(δηλ πχ. 1 γραμμή συμβόλαιο και 1 γραμμή cu-αν μιλάμε για voda)

Αυτό δεν νομίζω να γίνεται.. ΕΚτός κι αν βρεις κανένα πατέντα εξάρτημα σε κανένα ebay .

Το μόνο που ξέρω είναι να έχεις 2 γραμμές σε 1 κάρτα sim.. Η vodafone πχ λέει όμως ότι δεν υποστηρίζεται αυτό στο iphone, αλλά τα παιδιά που το έχουν δοκιμάσει είπαν ότι δουλεύει μια χαρά.

σε ευχαριστώ πολύ.

το πρόβλημα δεν είναι στο ηχείο σου .. αλλά στην ποιότητα του track (mp3 φαντάζομαι) το οποίο μετατρέπεις για να βάλεις ως ήχο στο κινητό σου .. παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στην "καθαρότητα" του ήχου .. δυστυχώς το "κοινό" αυτί με ένα απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS