charlie_GR Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 ok guys tnx once again Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Παιδια παιζει να φτανουν 200 ΜΒ data plan για το iphone?? OEO?? Θα μου πειτε εξαρταται τη χρηση... Αλλα θελω μια εκτιμηση... Νοιωθω οτι θα τελειωνουν αμεσως... Εχει καποιο data counter το iphone για να υπολογιζεις..? Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 φτάνουν και περισσεύουν :p εγώ έχω 1,5 gb/μήνα και ζήτημα αν χαλώ 150mb. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Παιδια παιζει να φτανουν 200 ΜΒ data plan για το iphone?? OEO?? Εγω αυτο εχω και μου φτανουν (σ'εμενα ομως). Θα μου πειτε εξαρταται τη χρηση... Ακριβως, οπως το ειπες. Υπολογισε το απλα: Θα καταναλωνεις πανω απο 6.5ΜΒ την ημερα ? (και ΚΑΘΕ ημερα??) Μπορεις να ξεκινησεις με αυτο και αν δεις οτι δε σου φτανει, βαζεις το επομενο προγραμμα data. Εχει καποιο data counter το iphone για να υπολογιζεις..? Εχει και το μηδενιζεις ετσι ωστε να βλεπεις μεσα στο μηνα τι εχεις κανει. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Παιδια παιζει να φτανουν 200 ΜΒ data plan για το iphone?? OEO?? Θα μου ο εξαρταται τη χρηση... Αλλα θελω μια εκτιμηση... Νοιωθω οτι θα τελειωνουν αμεσως... Εχει καποιο data counter το iphone για να υπολογιζεις..? Και εγώ δεν ξεπερνάω τα 150ΜΒ το μήνα με διαρκή χρήση browsing / email αλλά με wifi στο σπίτι και τις περισσότερες ώρες στο γραφείο και κυρίως χωρίς να κατεβάζω video / ραδιόφωνο όταν δεν είμαι σε wi-fi. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 (edited) Σοβαρα? Μου φτιαξατε τη μερα παιδια..! Και εγω kklog αυτα θέλω! Browsing και mail..! Kαι οτι ψιλοπραγματα χρειάζεται η εκαστοτε εφαρμογη. Gps και τα υπολοιπα! (οχι ραδιο, youtube κλπ.) Τις περισσοτερες ωρες και εγω σε wi-fi ειμαι! Kαι οχι objectref, δεν προκειται να κανω πανω απο 6,5 ΜΒ την ημερα εκτος wi-fi.. Kai ειδικα ΚΑΘΕ μερα!! Και απο τη στιγμη που εχει και data counter ηρέμησα! Θα μπορω να το ελεγχω... Βασικα ηθελα γυρω στα 500ΜΒ αλλα δεν μου βγαινουν τα προγραμματα!! Ωραια ευελιξια η Κοσμοτε.... Τεσπα! Σας ευχαριστω..! Edited January 23, 2010 by Sharp GX20 Video Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Σοβαρα? Μου φτιαξατε τη μερα παιδια..! Και εγω kklog αυτα θέλω! Browsing και mail..! Kαι οτι ψιλοπραγματα χρειάζεται η εκαστοτε εφαρμογη. Gps και τα υπολοιπα! (οχι ραδιο, toutube κλπ.) Τις περισσοτερες ωρες και εγω σε wi-fi ειμαι! Kαι οχι objectref, δεν προκειται να κανω πανω απο 6,5 ΜΒ την ημερα εκτος wi-fi.. Kai ειδικα ΚΑΘΕ μερα!! Και απο τη στιγμη που εχει και data counter ηρέμησα! Θα μπορω να το ελεγχω... Βασικα ηθελα γυρω στα 500ΜΒ αλλα δεν μου βγαινουν τα προγραμματα!! Ωραια ευελιξια η Κοσμοτε.... Τεσπα! Σας ευχαριστω..! To GPS θα σε γ***** στα mb αν χρησιμοποιείς το google map που έχει από μόνο του.. Δεν γίνεται.. Φαντάζομαι θα εννοείς για προγράμματα όπως iGO, Navigon κτλ που δουλεύουν offline και δεν απαιτούν χρήση internet :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 To GPS θα σε γ***** στα mb αν χρησιμοποιείς το google map που έχει από μόνο του.. Δεν γίνεται.. Φαντάζομαι θα εννοείς για προγράμματα όπως iGO, Navigon κτλ που δουλεύουν offline και δεν απαιτούν χρήση internet :) AAA!! Τοσο πολυ χρεωνει το Google Maps?? Navigon οταν βγει το jailbreak... Οποτε, OXI gps απ'οτι καταλαβαινω μεχρι το jail.... :( Kατι αλλο.. Στο data counter προσμετραται και ο ογκος των δεδομενων που κατεβαινει μεσω wi-fi? Ή μονο απο το data plan?? Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 AAA!! Τοσο πολυ χρεωνει το Google Maps?? Navigon οταν βγει το jailbreak... Οποτε, OXI gps απ'οτι καταλαβαινω μεχρι το jail.... :( Kατι αλλο.. Στο data counter προσμετραται και ο ογκος των δεδομενων που κατεβαινει μεσω wi-fi? Ή μονο απο το data plan?? Mετράει και το wi-fi. Ναι, γιατί το google maps ''κατεβάζει'' κάθε φορά που μετακινήσαι από το internet... Δεν τους έχει τους χάρτες κατεβασμένους όπως τα άλλα.. Τα άλλα δεν χρησιμοποιούν καθόλου το internet του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 AAA!! Τοσο πολυ χρεωνει το Google Maps?? Navigon οταν βγει το jailbreak... Οποτε, OXI gps απ'οτι καταλαβαινω μεχρι το jail.... :( Kατι αλλο.. Στο data counter προσμετραται και ο ογκος των δεδομενων που κατεβαινει μεσω wi-fi? Ή μονο απο το data plan?? Μόνο το data plan. Όσο για το google maps έτσι και αλλιώς δεν κάνει για πλοήγηση, είναι απλώς φτιαγμένο για να σου δείχνει που είναι στο χάρτη ένα σημείο ενδιαφέροντος και πως θα πας από το σημείο Α στο Β, οπότε με αυτή τη χρήση δεν έχεις πολύ μεγάλη κατανάλωση. Η κατανάλωση αρχίζει αν έχεις την εφαρμογή συνεχώς ανοιχτή κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής πράγμα που δεν είναι και πολύ χρήσιμο με το google maps. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Μόνο το data plan. Όσο για το google maps έτσι και αλλιώς δεν κάνει για πλοήγηση, είναι απλώς φτιαγμένο για να σου δείχνει που είναι στο χάρτη ένα σημείο ενδιαφέροντος και πως θα πας από το σημείο Α στο Β, οπότε με αυτή τη χρήση δεν έχεις πολύ μεγάλη κατανάλωση. Η κατανάλωση αρχίζει αν έχεις την εφαρμογή συνεχώς ανοιχτή κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής πράγμα που δεν είναι και πολύ χρήσιμο με το google maps. Είσαι σίγουρος γι αυτό , ότι μετράει μόνο το data plan?? Εγώ είχα παρατηρήσει ότι μου μέτραγε και το wi-fi ... Το διαπίστωσα και μέσω του λογαριασμού.. Εκτός κι αν υπολόγισα κάτι λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Είσαι σίγουρος γι αυτό , ότι μετράει μόνο το data plan?? Εγώ είχα παρατηρήσει ότι μου μέτραγε και το wi-fi ... Το διαπίστωσα και μέσω του λογαριασμού.. Εκτός κι αν υπολόγισα κάτι λάθος... Το data counter μετράει εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση μέσω δικτύου κινητής αθροισμένη όλη μαζί. Ακόμη και όταν είσαι σε περιοχή με συνδεδεμένο δίκτυο wi-fi, όταν το τηλέφωνο μπει σε sleep mode κλείνει το wi-fi αλλά λειτουργεί το δίκτυο της κινητής άρα αν υπάρχει δραστηριότητα κίνησης δεδομένων (π.χ. fetch email) κατά τη διάρκεια του sleep χρησιμοποιείται το data plan. Επίσης και όταν επανέρχεσαι από sleep mode για κάποια δευτερόλεπτα δεν έχει προλάβει να ξανασυνδεθεί με το wi-fi και αν εκείνη τη στιγμή ανοίξεις π.χ. το safari που πάει να κατεβάσει μια σελίδα μέχρι να μπει στο wi-fi δίκτυο θα χρησιμοποιήσει και πάλι το data plan. Ειδικά αν κάποιος έχει κάνει jailbreak και έχει εγκαταστήσει utilities που επιτρέπουν σε εφαρμογές να τρέχουν στο background τότε μπορεί να γίνεται ροή δεδομένων χωρίς εμφανή χρήση μιας εφαρμογής. Γενικά το iphone μπορεί να κατεβάζει δεδομένα εκεί που δεν το περιμένεις αλλά πάντως δεν πρόκειται για τρομερούς όγκους. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Και απ'οτι εβλεπα η Κοσμοτε χρεωνει 0,1 ευρω/ΜΒ την πλοηγηση εκτος data plan... Πραγμα οχι υπερβολικο πιστευω... Οποτε καπως σωζεσαι και "στραβη" να γινει... :p Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Το data counter μετράει εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση μέσω δικτύου κινητής αθροισμένη όλη μαζί. Ακόμη και όταν είσαι σε περιοχή με συνδεδεμένο δίκτυο wi-fi, όταν το τηλέφωνο μπει σε sleep mode κλείνει το wi-fi αλλά λειτουργεί το δίκτυο της κινητής άρα αν υπάρχει δραστηριότητα κίνησης δεδομένων (π.χ. fetch email) κατά τη διάρκεια του sleep χρησιμοποιείται το data plan. Επίσης και όταν επανέρχεσαι από sleep mode για κάποια δευτερόλεπτα δεν έχει προλάβει να ξανασυνδεθεί με το wi-fi και αν εκείνη τη στιγμή ανοίξεις π.χ. το safari που πάει να κατεβάσει μια σελίδα μέχρι να μπει στο wi-fi δίκτυο θα χρησιμοποιήσει και πάλι το data plan. Ειδικά αν κάποιος έχει κάνει jailbreak και έχει εγκαταστήσει utilities που επιτρέπουν σε εφαρμογές να τρέχουν στο background τότε μπορεί να γίνεται ροή δεδομένων χωρίς εμφανή χρήση μιας εφαρμογής. Γενικά το iphone μπορεί να κατεβάζει δεδομένα εκεί που δεν το περιμένεις αλλά πάντως δεν πρόκειται για τρομερούς όγκους. Εγω εχω σε μερικα προγραμματα που υποστηριζουν ενεργοποιημενα τα push notifications και οταν ειμαι καπου εξω , χωρις wi-fi , με κλειστο 3G και EDGE απο SBSettings , εξακολουθω να τα δεχομαι και βλεπω στη χρηση καμια 5-10kb για το καθενα. Μιλαμε για απειροελαχιστη χρεωση αλλα γιατι συμβαινει αυτο ? Δεν γινεται να κλεισει τελειως η δυνατοτητα wap χωρις να τα απενεργοποιησω απο τις ρυμισεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Εγω εχω σε μερικα προγραμματα που υποστηριζουν ενεργοποιημενα τα push notifications και οταν ειμαι καπου εξω , χωρις wi-fi , με κλειστο 3G και EDGE απο SBSettings , εξακολουθω να τα δεχομαι και βλεπω στη χρηση καμια 5-10kb για το καθενα. Μιλαμε για απειροελαχιστη χρεωση αλλα γιατι συμβαινει αυτο ? Δεν γινεται να κλεισει τελειως η δυνατοτητα wap χωρις να τα απενεργοποιησω απο τις ρυμισεις ? Μια υπόθεση εργασίας για αυτό το θέμα είναι ότι το SBSettings κλείνει μόνο κάποια ports π.χ. το κλασικό port για web browsing κσι όχι όλη τη σύνδεση με τον πάροχο, οπότε μπορεί κάποιες εφαρμογές να "ξεφεύγουν". Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Μια υπόθεση εργασίας για αυτό το θέμα είναι ότι το SBSettings κλείνει μόνο κάποια ports π.χ. το κλασικό port για web browsing κσι όχι όλη τη σύνδεση με τον πάροχο, οπότε μπορεί κάποιες εφαρμογές να "ξεφεύγουν". Και να υποθεσω απο την απαντηση σου οτι δεν υπαρχει καποιος γνωστος τροπος για να μην "ξεφευγει" τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Και να υποθεσω απο την απαντηση σου οτι δεν υπαρχει καποιος γνωστος τροπος για να μην "ξεφευγει" τιποτα ? Στα σίγουρα η διαγραφή του apn αλλά είναι πολύ χονδροειδής τρόπος, ίσως κάποιος συνάδελφος να ξέρει κάτι παραπάνω! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Στα σίγουρα η διαγραφή του apn αλλά είναι πολύ χονδροειδής τρόπος, ίσως κάποιος συνάδελφος να ξέρει κάτι παραπάνω! Η πλακα ειναι οτι εχω Cosmote και απο οσο ξερω δεν υπαρχει τροπος να το διαγραψεις ! Το κλασσικο υπομενου που εχει παντως η vodafone μεσα στις ρυθμισεις δικτυου , δεν το εχει σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Η πλακα ειναι οτι εχω Cosmote και απο οσο ξερω δεν υπαρχει τροπος να το διαγραψεις ! Το κλασσικο υπομενου που εχει παντως η vodafone μεσα στις ρυθμισεις δικτυου , δεν το εχει σιγουρα. Έχεις δίκιο. Γι αυτό διάβασε εδώ, ειδικά την ενότητα με την αλλαγή των profiles! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Έχεις δίκιο. Γι αυτό διάβασε εδώ, ειδικά την ενότητα με την αλλαγή των profiles! Ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε αλλα αυτο που μου εδωσες δυστυχως γινεται μονο σε Mac απο οτι βλεπω. Και δεν εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε αλλα αυτο που μου εδωσες δυστυχως γινεται μονο σε Mac απο οτι βλεπω. Και δεν εχω. Δες το σαν ιδέα μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο και για windows που επιτρέπει να αλλάζεις profile στο τηλέφωνο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Παιδια παιζει να φτανουν 200 ΜΒ data plan για το iphone?? OEO?? Θα μου πειτε εξαρταται τη χρηση... Αλλα θελω μια εκτιμηση... Νοιωθω οτι θα τελειωνουν αμεσως... Εχει καποιο data counter το iphone για να υπολογιζεις..? έχω το download meter από το itunes και είναι πολύ καλό. Μετράει χώρια τα uploads & downloads από το wi fi & χώρια από το δίκτυο. Μπορείς να προσθέσεις και δικούς σου μετρητές. Έχει 1,59 ευρώ και αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 έχω το download meter από το itunes και είναι πολύ καλό. Μετράει χώρια τα uploads & downloads από το wi fi & χώρια από το δίκτυο. Μπορείς να προσθέσεις και δικούς σου μετρητές. Έχει 1,59 ευρώ και αξίζει. Το είχα αγοράσει και το έστειλα από κει που 'ρθε σε δύο βδομάδες γιατί για να καταφέρει να καταγράψει τα δεδομένα πρέπει να το ανοίγεις δεδομένης της αδυναμίας να τρέχει στο background. Αν δηλαδή κάποια στιγμή κάνεις χρήση του ιντερνετ και κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή χωρίς πρώτα να το ανοίξεις δεν θα καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Το είχα αγοράσει και το έστειλα από κει που 'ρθε σε δύο βδομάδες γιατί για να καταφέρει να καταγράψει τα δεδομένα πρέπει να το ανοίγεις δεδομένης της αδυναμίας να τρέχει στο background. Αν δηλαδή κάποια στιγμή κάνεις χρήση του ιντερνετ και κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή χωρίς πρώτα να το ανοίξεις δεν θα καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις. Μπράβο βρε Νίκο! είχα σκάσει να θυμηθώ ποιός (εκτός του Alzheimer :) ) είχε αναφέρει πρόσφατα και τι ακριβώς πρόβλημα σχετικά με το download meter για να απαντήσουμε στον συνάδελφο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Το είχα αγοράσει και το έστειλα από κει που 'ρθε σε δύο βδομάδες γιατί για να καταφέρει να καταγράψει τα δεδομένα πρέπει να το ανοίγεις δεδομένης της αδυναμίας να τρέχει στο background. Αν δηλαδή κάποια στιγμή κάνεις χρήση του ιντερνετ και κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή χωρίς πρώτα να το ανοίξεις δεν θα καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Ισως διορθώθηκε με τις αναβαθμήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts